Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Selam herkese. P.tesi ameliyatım ertelenmişti dediğim gibi. Sonunda bugün oldum. Allah’ıma çok şükür sağ salim çıktım , geçti bitti. Narkoz bayağı bir mide bulantısı yaptı, hala da tam geçmedi ama daha iyiyim. Doktorum ameliyatımın çok başarılı geçtiğini söyledi, bakalım göreceğiz. Demin kalktım yürüdüm biraz, iyi geldi açıkçası. Umarım iyileşme süreci iyi geçer

Çok geçmiş olsun biran önce iyileşmen dileğiyle

Cok gecmis olsun sevindim cok beklemedigine ve ameliyatinin iyi gecmesine INSALLAH dahada iyi olursun darisi basimiza artik bende gunleri sayiyorum

Aaa çok sevindim bu kadar çabuk olacağını düşünmemiştim.ne güzel atlatmışın bileçok çok geçmiş olsun.bundan sonrası da önemli dikkat et kendine..

Çok geçmiş olsun geçti gitti şükür şimdi iyileşme de sıra, sürekli yürümeye çalış ani hareketlerden kaçın

Hadi geçmiş olsun gözün aydın Sorunsuz süreçlerin olsun

Cok gecmiş olsun bende karingerme amaliyati 19 ocakta oldum.....şükür şu an bi şikayetim yok....sende iyi olursun inşallah
Sağol canım çok teşekkür ederim ben daha iyileşmedim, karın ağrım çok az ama göğsüm hala ağrılı , inşallah tez zamanda iyileşiriz

Göbek deliğin Nasıl,o bayanın gibimi?
Gecmis olsun.tecrubeli olarak size bir sorum olacak Sadece karın germe için toplam iyileşme süreci kaç gündür bayanlar benim 12 gün oldu 3 hafta dikişler için ama ağırlık 8-10 kg (malum bebek var )kaldırmak ve tamamen her işini yapabilmek için ne kadar süre gerekir?

Merhaba,teşekkür ederim geçti bitti benim çoktan.. keyfini sürüyorum :)) Darısı başınıza
Canım,yani ağır kaldırmak için biraz süre gerekiyor tabi. Misal ben üçüncü haftada ev işlerini yapmaya başladım ama yavaş yavaş. Birinci ayda cam sildim,vileda ile dipten köşeden yerleri silmiştim. Yürüyüşler yapıyordum ama öyle nabzı yükselten yürüyüşler yapamıyordum misal. Üçüncü ayda spora yavaş yavaş hoca desteği ile başladım..
Yani bebek bakmak tabi zor,dikkat gerektirir..
Benim göbek fıtığı onarımı ve Lipo da yapılmıştı. Ondan biraz daha dikkat ettim ve kendimi kolladım. İlk ay ara ara çok şişkinliklerim oldu. Hatta şişkinlikler uzun süre devam etti ara ara..
Doktorunun izin verdiği şekilde hareket et. İç dikişler Ağrı yapar,batma tarzı ağrıların olur,gerginlikler kasılmalar olur. Vücudunu dinle,zorlama asla kendini.. Dikişlerin gerginlikten genişlemesin açılmasın Allah korusun..

Üç gün önce paylaştığı bir foto var,onu dedim canım. Göbek deliği çukur degil,düz duruyor ve dikiş izleri belli..
Benim biraz daha çukur gibi şimdi dikişli ve korseli tam anlamıyorum tatlım, ama foto atan bayanın sanırım 15 yada 1. Ay resmi gibi geldi bana dikiş izleri de normal o vakitte iyileşmiş olmaz tamamen

Benim biraz daha çukur gibi şimdi dikişli ve korseli tam anlamıyorum tatlım, ama foto atan bayanın sanırım 15 yada 1. Ay resmi gibi geldi bana dikiş izleri de normal o vakitte iyileşmiş olmaz tamamen
Tabi erken dönemdir muhakkak ama anlatmak istediğim göbek deliği çukur degil ve dikişler dışarıda kalmış. Gerçi böyle durumlarda göbek deliğine tampon da yapıyorlar . İçeri girsin diye ama ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…