Çok geçmiş olsun biran önce iyileşmen dileğiyleSelam herkese. P.tesi ameliyatım ertelenmişti dediğim gibi. Sonunda bugün oldum. Allah’ıma çok şükür sağ salim çıktım , geçti bitti. Narkoz bayağı bir mide bulantısı yaptı, hala da tam geçmedi ama daha iyiyim. Doktorum ameliyatımın çok başarılı geçtiğini söyledi, bakalım göreceğiz. Demin kalktım yürüdüm biraz, iyi geldi açıkçası. Umarım iyileşme süreci iyi geçer
Cok gecmis olsun sevindim cok beklemedigine ve ameliyatinin iyi gecmesine INSALLAH dahada iyi olursun darisi basimiza artik bende gunleri sayiyorumSelam herkese. P.tesi ameliyatım ertelenmişti dediğim gibi. Sonunda bugün oldum. Allah’ıma çok şükür sağ salim çıktım , geçti bitti. Narkoz bayağı bir mide bulantısı yaptı, hala da tam geçmedi ama daha iyiyim. Doktorum ameliyatımın çok başarılı geçtiğini söyledi, bakalım göreceğiz. Demin kalktım yürüdüm biraz, iyi geldi açıkçası. Umarım iyileşme süreci iyi geçer
Aaa çok sevindim bu kadar çabuk olacağını düşünmemiştim.ne güzel atlatmışın bileçok çok geçmiş olsun.bundan sonrası da önemli dikkat et kendine..Selam herkese. P.tesi ameliyatım ertelenmişti dediğim gibi. Sonunda bugün oldum. Allah’ıma çok şükür sağ salim çıktım , geçti bitti. Narkoz bayağı bir mide bulantısı yaptı, hala da tam geçmedi ama daha iyiyim. Doktorum ameliyatımın çok başarılı geçtiğini söyledi, bakalım göreceğiz. Demin kalktım yürüdüm biraz, iyi geldi açıkçası. Umarım iyileşme süreci iyi geçer
Rica ederim canımSağol canım destegini unutmayacagım
Çok geçmiş olsun geçti gitti şükür şimdi iyileşme de sıra, sürekli yürümeye çalış ani hareketlerden kaçınSelam herkese. P.tesi ameliyatım ertelenmişti dediğim gibi. Sonunda bugün oldum. Allah’ıma çok şükür sağ salim çıktım , geçti bitti. Narkoz bayağı bir mide bulantısı yaptı, hala da tam geçmedi ama daha iyiyim. Doktorum ameliyatımın çok başarılı geçtiğini söyledi, bakalım göreceğiz. Demin kalktım yürüdüm biraz, iyi geldi açıkçası. Umarım iyileşme süreci iyi geçer
Çok geçmiş olsun geçti gitti şükür şimdi iyileşme de sıra, sürekli yürümeye çalış ani hareketlerden kaçın
Hadi geçmiş olsun gözün aydınSelam herkese. P.tesi ameliyatım ertelenmişti dediğim gibi. Sonunda bugün oldum. Allah’ıma çok şükür sağ salim çıktım , geçti bitti. Narkoz bayağı bir mide bulantısı yaptı, hala da tam geçmedi ama daha iyiyim. Doktorum ameliyatımın çok başarılı geçtiğini söyledi, bakalım göreceğiz. Demin kalktım yürüdüm biraz, iyi geldi açıkçası. Umarım iyileşme süreci iyi geçer
Sağol canım çok teşekkür ederim ben daha iyileşmedim, karın ağrım çok az ama göğsüm hala ağrılı , inşallah tez zamanda iyileşirizCok gecmiş olsun bende karingerme amaliyati 19 ocakta oldum.....şükür şu an bi şikayetim yok....sende iyi olursun inşallah
Bülent beyin Insta sayfasında paylaştığı bir foto var,karın germe meme sonucu. O senmisin yoksaSağol canım çok teşekkür ederim ben daha iyileşmedim, karın ağrım çok az ama göğsüm hala ağrılı , inşallah tez zamanda iyileşiriz
Yok canım ben değilim. ben daha yeni ameliyat oldum iyileşmeden paylaşmaz sanırımBülent beyin Insta sayfasında paylaştığı bir foto var,karın germe meme sonucu. O senmisin yoksa
Göbek deliğin Nasıl,o bayanın gibimi?Yok canım ben değilim. ben daha yeni ameliyat oldum iyileşmeden paylaşmaz sanırım
Gecmis olsun.tecrubeli olarak size bir sorum olacak Sadece karın germe için toplam iyileşme süreci kaç gündür bayanlar benim 12 gün oldu 3 hafta dikişler için ama ağırlık 8-10 kg (malum bebek var )kaldırmak ve tamamen her işini yapabilmek için ne kadar süre gerekir?Göbek deliğin Nasıl,o bayanın gibimi?
Hangi paylaştığı resim canım ona göre cevap vereyimGöbek deliğin Nasıl,o bayanın gibimi?
Merhaba,teşekkür ederim geçti bitti benim çoktan.. keyfini sürüyorum :)) Darısı başınızaGecmis olsun.tecrubeli olarak size bir sorum olacak Sadece karın germe için toplam iyileşme süreci kaç gündür bayanlar benim 12 gün oldu 3 hafta dikişler için ama ağırlık 8-10 kg (malum bebek var )kaldırmak ve tamamen her işini yapabilmek için ne kadar süre gerekir?
Üç gün önce paylaştığı bir foto var,onu dedim canım. Göbek deliği çukur degil,düz duruyor ve dikiş izleri belli..Hangi paylaştığı resim canım ona göre cevap vereyim
Bak benim göbek deliği bu şekildeHangi paylaştığı resim canım ona göre cevap vereyim
Benim biraz daha çukur gibi şimdi dikişli ve korseli tam anlamıyorum tatlım, ama foto atan bayanın sanırım 15 yada 1. Ay resmi gibi geldi bana dikiş izleri de normal o vakitte iyileşmiş olmaz tamamenÜç gün önce paylaştığı bir foto var,onu dedim canım. Göbek deliği çukur degil,düz duruyor ve dikiş izleri belli..
Maaşallah çok güzel görünüyor benim böyle çukur değil sanırımBak benim göbek deliği bu şekilde
Eki Görüntüle 2105874
Tabi erken dönemdir muhakkak ama anlatmak istediğim göbek deliği çukur degil ve dikişler dışarıda kalmış. Gerçi böyle durumlarda göbek deliğine tampon da yapıyorlar . İçeri girsin diye ama ...Benim biraz daha çukur gibi şimdi dikişli ve korseli tam anlamıyorum tatlım, ama foto atan bayanın sanırım 15 yada 1. Ay resmi gibi geldi bana dikiş izleri de normal o vakitte iyileşmiş olmaz tamamen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?