Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

1.ay kontrolünde bakarım canım inşaAllah güzel olur
Guzel olur canim sen takma bunlari cukur olsa ne olur olmasa ne olur herkesin gorusu ve zevkleri farkli bence cok cukur olan fazla hos durmaz tabi bu benim gorusum instagrame da bende baktim kadininki bana cok dogal geldi zaten normalde oyle olur gobek deligi

Çok teşekkür ederim.guzel aciklamissiniz.malesef ara tatil bitti ve benim bakicilarim da bebeğim 7-8 kg sürünüyor kucak istiyor.otururken alıyorum kucağıma zor olmuyor ama direk kucağa 1 aydan önce olmaz dedi dr.napicam bilemiyorum.benimde fıtık vardı ve kas onarımı yapıldı baya iç dikisim var zaten bütün acı orda yoksa dıştan hiç acı çekmedim maşallah.sezeryanda bile daha çok zorlanmistim.

Pardon ama ben moral bozmak için yazmadım bu yorumu. Siz Farklı açıdan değerlendirdiniz sanırım!
Size içeri çökük olmayan,dışa çıkmış bir göbek deliği sonucu dilerim o zaman Yeterki mutlu olun
İdeal göbek deliği nasıl olur bir araştırın bakın Google dan isterseniz . Ama tabi zevkler renkler tartışılmaz :)

Evet,bir ay oldugu zaman bile Ağrı zorlanma hissedersiniz muhtemelen. Dikkat edin mutlaka. Fıtık onarımı da varsa zaten değişik bir Ağrı oluyor.

Arzum cum ben uzayda yasamiyorum bende bu dunyadanim tek gordugum göbek ne seninki nede benimki irandada yasamiyorum hayatim boyunca binlerce gobek gordum Google da yazanlar beni ilgilendirmez boyle sacma seyleri arastiracak zamanimda yok normal bir gobek deligi ne cok fazla cukur neden dista olur sen hic normal bir gobek deligi gormedin galiba sen oyle seviyorsun diye seninkine benzemeyenleri elestiremezsin bastan beri senin samimiyetinden suphem var bence yanlisda anlamiyorum

Samimiyetimden şüphen varsa yorumlarıma takılmaz geçer gidersin,görmezden gelirsinde bu bana sataşma modları neden? Bizler burada birçok göbek deliği şekilleri gördük. Normal göbek deliklerinden bahsetmiyorum,ameliyat sonrası şekillenen göbek deliklerinden bahsediyorum zira benim göbek fıtığım dolayısı ile zaten normal görünmeyen bir göbek deliğim vardı.. Ameliyat öncesi dışa doğru çıkmış göbek deliğimin görüntüsünden dolayı doktoruma içe doğru,dikey ufak bir göbek deliği istiyorum dedim sağolsun doktorum yaptı.. Herkese kalbindeki sonuçlar olsun dedim,sanada gönlüne göre bir sonuç diledim. Ama senin amaç başka. Bak iyi Dilek dilememe rağmen hala hırçın bir Moddasın. Benim enerjimi düşürme.. Sen kendinle başbaşa kal.
Ben arkadaşa soru sordum,karşılıklı yazıştık .Sen olaya dahil olup bana neden bulaşıyorsun? Arkadaşa yaz cevap,fikrini beğenini söyle.. Ama bana karşı bu tutum değişik,amaç Farklı. Bak profilime gir,beni görmezden gel yorumlarımı görme misal Şimdi ben seni öyle yapacağım mesela :))

Son düzenleme:
E yavrum,sen albüm oluşturmamışsın daha.. albümü olmayanları izlemeye almıyorum maalesef. Ama istetsen özel mesajla atayım fotomu Sende istersen at bana .
Canım ben hem karınngem gögüs zor atlatıyorum süreci hala sargılarım çıkmadı kan sızıntısı var ondan oluşturamadım

Hic tahammulum yok insanlarin duygularini hice sayan bencil insanlara ondan cevap yazdim burda hepimiz arkadasiz bir seyler yazmadan once iki defa dusun karsindakinin kirila bilecegini dusunursek tekrar tekrar kendini karsindakinin yerine koyarak bir daha oku bence yazdiklarini daha yeni ameliyat olmus zaten hassas birine boyle soylemen hicte hos degil bende baktim instagrame da o kadin hic bir hafta once ameliyat olmusa benziyormu o kadar tecrube sahibi sen kadinlar kulubu olarak biz burda yardimlasmak icin burdayiz elestirmek icin degil sen bu sozlerinle yardimcimi oldugunu saniyorsun
Cokta TINNN yani beni gormezden gelmen ben burda yardimlasmak icin burdayim senin elestirilerine kalmadim zaten bu elestiriyi bana yapsaydin iki kati cevabini alirdin

Canım ben hem karınngem gögüs zor atlatıyorum süreci hala sargılarım çıkmadı kan sızıntısı var ondan oluşturamadım
Yaa çok geçmiş olsun. Bazen sızıntılar oluyor,geçte olsa iyileşiyor ama merak etme canım . Doktorunun haberi vardır muhakkak,gereken yapılacaktır..

Buda benim gobek deligi doktorum cok begeniyor ve normalmis boylesi

Benim doktorum benim memelerim benim karnıma birde benim göbek deliğim eklendi ..Yen'i aml olmuş zaten toparlanamamış yaraları taze duyguları hassas olan bir insana bu tarz bi yorumu nasıl yaptıklarına inanamıyorum..bu ne sıfatsız bir yorum ben bunu yaptıklarına inanamıyorum..farzedelimki öyle oldu göbek deliği ne olacak gidip o şahsın doktoruna yeniden mi yaptıracak nasıl bir hırstır bu benim doktorum hırsı? Ne menfaatiniz var çok merak ediyorum..yapışan işler iyi kötü olabilir çok normaldir ki insan yapıyor sonrasında beğenilmeyen yerlere rötuşlar yapılır.felaket tellallığına ne gerek var..zaten albümünde resim dolu herkes girer bakar forumun ortasına atmaya ne gerek var ne yani aynısı olmadıysa göbek deliği ne yapacak kız?sen muhteşem mi sanıyorsun kendini?ben ve benim gibiler belkide hiç beğenmiyor seni..bu ne gereksiz bir özgüvendir..alemin bileni sensin senden başka estetik olan Yok burdakilerde ilk defa estetik olan seni görmüş masum köylü.yok öyle tatlım.burda insanların moralini bozamazsın..bozarsanda sonuçlarına böyle katlanırsın..

. git arkadaşının doktoru düzeltsin göbek deliğini..
Adama ne yaptıysan seni böyle bırakmak zorunda kalmış..
Anlamadim hangi arkadas ??ve bunu yapan doktor duzeltmesi lazim bunun guzel oldugunu estetik oldugu gelsin biri bana soylesin bakim ! Hangi adam ??bellliki what ap tan sohbetiniz baya koyu ! Birini doldurup buraya salmalari ne cirkin sey neyse devam edin siz orda konusmaya buraya yansitmayin lutfen!!
bu arada Doktor dan bahsediyorsan adam diye HIC bisey yapmadim sadece memmuniyetsizligimi dile getirdigim icin oldu butun bunlar! Tabiki lafi cevirip baskalari konustugu icin de olmustur . Ve burun ameliyatimi ona olmiyacagimi soyledigim icin de kirilmistir belki.

Burda senin doktorun benim doktorum değil olay..ben her türlü memnuniyetsizliğimde aynı doktora rötuş yaptırabilirken her türlü telefonuma mesajıma anında geri dönüş alırken be sadece ben değil burda büyük bir çoğunluk var bu konuda olumlu düşünen neden sen sorun yaşıyorsun?ya üslubunu değiştirip doktorunun gönlünü al yada git revizyonunu ol başka bir doktora..yorumunu yazdın memnuniyetsizliğini dile getirdin defalarca..ama kimse tınlamıyor.boşuna çabanız..kaç kişi bahsettiğin doktora ufak dokunuşlar rötuşlar yaptırdı niye sana olmuyor belkide çok daha fazlasını talep ediyorsun belkide olan yeride boz yeniden yap diyorsun..çünkü var böyle tipler.bu gereksiz karalama kampanyanıza kızıyorum..plastik cerrah bile olmayan bir doktorun reklamını yapmanıza kızıyorum..sadece benim doktorum değil bir çok doktorun sonucuna yaptığınız yorumlara insanların moralini alt üst etmenize kızıyorum..çok biliyorsunuz siz belli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…