- 14 Ocak 2018
- 25
- 11
- 3
- 48
İlk üç günden sonra ben epey rahatlamıştım.bir haftadan sonra 2 km yürüyordum. Ama uçakta nasıl olur bilemiyorum. Ama sırf memeden çok daha ağır olduğunu söyleyebilirim. Uzun bir uçuş değilse ancak olabilir. Tecrübeli olanlar daha doğru cevap verecektir.Birde kizlar merak ettigim sey bir hafta sure yeterlimi sizce Eve donmek icin. Tum gunum yolda gececek yurtdisinda yasiyorum. Meme protezi sonrasi 6ci gun donus yapmistim ve gayet rahattim Ama karin germe sanirim daha agir bir surec
Canim drum mini yeterli olur dedi Ama ben israrciyim. Gevseklik gitsin istiyorum. Zaten yuzyuze gorusucez oncesinde. Lipo yapilicak evet Ama oyle buyuk capli degil zaten 8 ay once yaptirmistim belki duzeltmeler yapilir. Simdi yapmasam tekrar 1 yil ertelenicek .Benim Lipo sıkıntı vermişti. Sadece karın germe olsaydı o kadar sıkıntım olmazdı kesin net.. Korse seni çok güzel koruyor,memeden daha kolay bence. Bakımı,dikkati daha uzun süreç ama karın germenin.
Lipo da olursa daha süper sonuç alırsın ama tabi gerek görürmü doktorun bilemiyorum tabi .
Ucak yaklasik 3 -3.5 saat ama sonrasini taxi ve tren var yani tum gun yolculuk.Insallah ilk haftada bende iyi duruma gelirim. 2 sezeryan olmustum ve ilki cok zordu Ama 2cisi bir haftada gayet toparlanmistimİlk üç günden sonra ben epey rahatlamıştım.bir haftadan sonra 2 km yürüyordum. Ama uçakta nasıl olur bilemiyorum. Ama sırf memeden çok daha ağır olduğunu söyleyebilirim. Uzun bir uçuş değilse ancak olabilir. Tecrübeli olanlar daha doğru cevap verecektir.
Banada mini diyordu doktorum. Göbek fıtığımda vardı,bu yüzden kesi uzun olması gerekiyordu mini germeye göre. Büyük ısrarlarımla tam germeye döndü iş :)) Şimdi doktorumda iyiki diyorCanim drum mini yeterli olur dedi Ama ben israrciyim. Gevseklik gitsin istiyorum. Zaten yuzyuze gorusucez oncesinde. Lipo yapilicak evet Ama oyle buyuk capli degil zaten 8 ay once yaptirmistim belki duzeltmeler yapilir. Simdi yapmasam tekrar 1 yil ertelenicek .
Birde drum meme ameliyatimdaki kucuk duzeltmeleride yapicak.Zaten el degmedik bir karin birde yuzum kalmisti.Karnimida yapayim da simdilik yuzumden memnunum
Ay canim ben yuzumu gonderirim sana ozeldenBanada mini diyordu doktorum. Göbek fıtığımda vardı,bu yüzden kesi uzun olması gerekiyordu mini germeye göre. Büyük ısrarlarımla tam germeye döndü iş :)) Şimdi doktorumda iyiki diyorKesinlikle tam yaptır,Kesi ne kadar uzarsa o kadar iyi
Yüz için erken dönemdeyiz bence,gerçi ben senin yüzünü göremedim ama :)))
Yavas yavas sag sola yatmaya baslayacaksin sabir canim ben yastiklarla yan yatabiliyordum one arkaya yastik koyarak .. korseye gelince nasil bir korse verdi bulent bey sana ? Benimki beyaz sadece beli karni saran bir korseydi sonradan baska korse aldim daha rahat etmistim ..Tesekurler canim evet cok sukur atlattim zor olani ile gunler cok zordu simdi agri kesici bile kullanmiyorum artik agrilarim bitti ama korse ve sırt ustu yatmak cok zor ben sol tarafima yatmaya aliskinim doktorumun tavsiye ettigi kremi almadim baska bir krem aldim eczaneden kargoyla ugrasmak istemedim zaten kredi kart ile odemelerde problem cikti daha kullanmak istemedim sécurisé olmadigi icin scarlex onerdi eczaci ondan 5 tube aldim bakalim 20 gun sonra kullanmaya basliyacagim goguslerimdeki izler cok sukur iyi ama karnimdakiler cok goze batiyor deneyip gorecegim silikon bantlar nasil birsey hic duymadim doktorumda birsey soylemedi ise yariyormu silikon bantlar hic bir bilgim yok kremlerden dahami iyi ???
Aklimda kalmadi ne zaman kullanmaya basladigim canim unuttum doktora sorarsan soyler ..Slikon bantlar ne zamandan itibaren ve ne kadar süre kullanılıyor?
Canim bende 2 hafta once même diklestirme buyutme sırt lipo ve karin germe ve kas onarimi hepsini bir yaptim bende yurt disinda kaliyorum 8 gun sonra yolculuk yaptim korse biraz rahatsiz ediyor ama dayanilmayacak kadar degil varis corabi giydim ben arada yuru cok fazla oturmak iyi degil dedi doktorum ucaga binmeden once ve ucak icindede tuvalete gider gibi yuruye bilirsin senin icin iyi olurBirde kizlar merak ettigim sey bir hafta sure yeterlimi sizce Eve donmek icin. Tum gunum yolda gececek yurtdisinda yasiyorum. Meme protezi sonrasi 6ci gun donus yapmistim ve gayet rahattim Ama karin germe sanirim daha agir bir surec
Bugunlerde daha iyiyim ama cocuklar geldigim gunde beri hatalar biri iyi olmadan digeri hasta oldu gastro surekli kusuyor arada mecburen kaldiriyorum ani refleskle korkuyorum sonra bugun tam 2 hafta oldu ameliyat olali gunler gectikce daha iyi oluyor aile doktoruma gittim kontrol icin iyi dedi hersey yolunda cok iyi yapmis dedi doktor arnica verdi homéopathie granulés kontron yagida aldim eczaneden umarim katkisizdir ama izlerim korktugum kadar degil sigara icmedigim icin dedi doktor birde cevremde de sigara icin kimse yokYavas yavas sag sola yatmaya baslayacaksin sabir canim ben yastiklarla yan yatabiliyordum one arkaya yastik koyarak .. korseye gelince nasil bir korse verdi bulent bey sana ? Benimki beyaz sadece beli karni saran bir korseydi sonradan baska korse aldim daha rahat etmistim ..
Benimde memedeki izler iyidi karnima gore sanirim memedeki deri daha ince yapili ondandir ..
silikon bant kremden daha etkili diyenler var ama ben sahsen etkisini gormedim sadece bir yonden uyi oluyor yapistiriyosun ve bir kac gun izerinde kaliyor yani her gun krem surmene gerek kalmiyor
Izler icin guzel yorumlar duydugum contratubex kremiydi ve bulabilirsen kantoron otu yagi
Benim annem kendisi yapiyor bu yagdan dogal yani bazilari katkili dikkat et
Bu arada kizlar son halimi yukledim doktora da gonderdim , gonderdikten sonra resmen benim numarami sildi ve cevap vermedi ..
Sanada gecmis olsun canim. Hepsini birden yapip birde 8 gun sonra yolculuk valla masallah sana .Meme buyutme zaten basli basina buyuk bir ameliyat sen bir cok seyi ayni anda olmussun.8 gunde yolculuk yapmissin insallah bende yapabilirim. Bana umut verdi valla yazdiklarin .cok tesekkurlerCanim bende 2 hafta once même diklestirme buyutme sırt lipo ve karin germe ve kas onarimi hepsini bir yaptim bende yurt disinda kaliyorum 8 gun sonra yolculuk yaptim korse biraz rahatsiz ediyor ama dayanilmayacak kadar degil varis corabi giydim ben arada yuru cok fazla oturmak iyi degil dedi doktorum ucaga binmeden once ve ucak icindede tuvalete gider gibi yuruye bilirsin senin icin iyi olur
Tesekurler canim INSALLAH korkulacak birsey yok zaten ilk 3 gun biraz zor geciyor onuda ilaclarla rahatliyorsun bende 3 saat ucak yolculugu 3 saat te araba yolculugu yaptim beni en cok sırt bolgeme yapilan lipo yerleri rahatsiz etti karin germede en zor olan sey oksurmek gulmek tabi karin kaslarin onarilmayacaksa oda olmuyor bende cok korkmustum ama cok fazla zorlanmadim ben ameliyatimdan 4 gun sonra doktorumla randevuma taksici nisantasi trafik felc dedi goturmek istemedi metro ile gittim tek basima en az 2 kilometre yurudum sonrasi alis veris yaptim yine bir 3 kilometre yurudum yani bir hafta sonrasi icin korkma gece sırt ustu korse ile yatmak en kotusu simdiden ameliyatin icin sana iyi sanslar diliyorum INSALLAH hersey gonlunce olurSanada gecmis olsun canim. Hepsini birden yapip birde 8 gun sonra yolculuk valla masallah sana .Meme buyutme zaten basli basina buyuk bir ameliyat sen bir cok seyi ayni anda olmussun.8 gunde yolculuk yapmissin insallah bende yapabilirim. Bana umut verdi valla yazdiklarin .cok tesekkurler
Masallah sigara icmiyosan hic korkma izlerin guzel iyilesirBugunlerde daha iyiyim ama cocuklar geldigim gunde beri hatalar biri iyi olmadan digeri hasta oldu gastro surekli kusuyor arada mecburen kaldiriyorum ani refleskle korkuyorum sonra bugun tam 2 hafta oldu ameliyat olali gunler gectikce daha iyi oluyor aile doktoruma gittim kontrol icin iyi dedi hersey yolunda cok iyi yapmis dedi doktor arnica verdi homéopathie granulés kontron yagida aldim eczaneden umarim katkisizdir ama izlerim korktugum kadar degil sigara icmedigim icin dedi doktor birde cevremde de sigara icin kimse yok
Bu arada paylasmis oldugu fotograf goruntulenemiyor hata yaziyor sanada iyi sanslar canim INSALLAH bir caresini bulursun
Allah yardimcin olsun canim of of ne zordur gastro ile ugrasmak bilirim hepsine bulasir zaten kendine dikkat etmene bak yinede ..Tesekurler canim gobegimdeki dikisler icin doktor birsey soylemedi kendi dusecek galiba hala cocuklar iyilesmedi esimde hastalandi oglumda cok yoruluyorum INSALLAH bende hasta olmam bende fotograf yuklemeye calisirim ama beceremedim birazda ugrasmak istemedim cocuklarla ugrasmaktan zamanim olmadi
Tesekurler canimAllah yardimcin olsun canim of of ne zordur gastro ile ugrasmak bilirim hepsine bulasir zaten kendine dikkat etmene bak yinede ..
Merhaba benim de sezeryandan sonra nefes alamama sorunum var ama sürekli değil. Her tür test yapıldı ama akciğer tomografisi çekmedim. 18 gün oldu başka belirti yok. Sizin nefes alamama durumu nasıldı? Çok ağır mıydı? Doktorum öyle bi şey yok emin ol dedi ama acil Doktoru beni çok korkuttu/ bacaklarda bi şey çıkmadı kan gazında bi şey çıkmadı. Sadece d Dimer testim biraz yüksekti o da hamileliğin son aylarında oluyormuş zaten dedi doktorum. Acil Doktoru yüzünden lohusalığım mahvoldu. Sürekli hastalık araştırıyorum çok kötü durumdayım. Kendimi kötü hissettikçe nefes darlığım oluyor. Düşündükçe oluyor aslında düşünmediğimde gayet iyi nefes alıyorum! Of lütfen bana da geçtiğiniz ve yaşadığınız süreci anlatır mısınız? Hiç keyfim yok. Bebeğime de böyle verimli olamıyorum.Canım benim ameliyat sırasında emboli atmadı durduk yerde attı araştırıldığında genetik çıktı ömür boyu kan sulandırıcı kullanmam gerek ve kontrol altında olmam gerek.
Benim akciğere atmıştı, nefes alamama, sonsuz bir öksürük, sırtım a bıçak saplanıyor gibi bir his ve öksürürken ağzımdan kan gelmesi gibi belirtileri vardı...
Ama artık tıp çok ilerledi her türlü önlem alınıyor ve doktorlarımız çok iyi. Ayrıca karın germe ameliyatında bi sıkıntı yaşamadım dediğim gibi önlem alınıyor zaten...
Merhaba benim de sezeryandan sonra nefes alamama sorunum var ama sürekli değil. Her tür test yapıldı ama akciğer tomografisi çekmedim. 18 gün oldu başka belirti yok. Sizin nefes alamama durumu nasıldı? Çok ağır mıydı? Doktorum öyle bi şey yok emin ol dedi ama acil Doktoru beni çok korkuttu/ bacaklarda bi şey çıkmadı kan gazında bi şey çıkmadı. Sadece d Dimer testim biraz yüksekti o da hamileliğin son aylarında oluyormuş zaten dedi doktorum. Acil Doktoru yüzünden lohusalığım mahvoldu. Sürekli hastalık araştırıyorum çok kötü durumdayım. Kendimi kötü hissettikçe nefes darlığım oluyor. Düşündükçe oluyor aslında düşünmediğimde gayet iyi nefes alıyorum! Of lütfen bana da geçtiğiniz ve yaşadığınız süreci anlatır mısınız? Hiç keyfim yok. Bebeğime de böyle verimli olamıyorum.
Canım geçmiş olsun. bebeğinizi Güle güle büyütün inşallah.Merhaba benim de sezeryandan sonra nefes alamama sorunum var ama sürekli değil. Her tür test yapıldı ama akciğer tomografisi çekmedim. 18 gün oldu başka belirti yok. Sizin nefes alamama durumu nasıldı? Çok ağır mıydı? Doktorum öyle bi şey yok emin ol dedi ama acil Doktoru beni çok korkuttu/ bacaklarda bi şey çıkmadı kan gazında bi şey çıkmadı. Sadece d Dimer testim biraz yüksekti o da hamileliğin son aylarında oluyormuş zaten dedi doktorum. Acil Doktoru yüzünden lohusalığım mahvoldu. Sürekli hastalık araştırıyorum çok kötü durumdayım. Kendimi kötü hissettikçe nefes darlığım oluyor. Düşündükçe oluyor aslında düşünmediğimde gayet iyi nefes alıyorum! Of lütfen bana da geçtiğiniz ve yaşadığınız süreci anlatır mısınız? Hiç keyfim yok. Bebeğime de böyle verimli olamıyorum.
İnr testi nedir acaba? Tomografi çektirmedim maalesef. Bebeği emzirmeyeceksin dediler çektirmedim. Şöyle içimin ferahlamaya çok ihtiyacı varCanım geçmiş olsun. bebeğinizi Güle güle büyütün inşallah.
Canım doktor bi şey olmadığınızı söylemiş tetkikleriniz temiz çıkmış ya endişe etmeyin.
Zaten öyle bir durum olsa direk kan dan çıkıyor kan da inr çok düşük çıkıyor başka belirtileri de var tabi...
Ben sanmıyorum psikolojik dir belki nefes alamama probleminiz eğer tomografi vb şeylerde çıkmadı ise...
Geçmiş olsun tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?