- 17 Nisan 2012
- 30.402
- 65.363
- 598
Ah doğru diyorsunuz eşim de diyor ki para için yaptı acildeki doktor diye. Çünkü bi ton test yaptı ekg çekti kan gazına baktı oksijenlere her şeye baktı hepsi temiz çıktı sadece d dimer biraz yüksek çıktı. Sonra tomografi istedi tamam dedik ama tomografi cihazı bozukmuş ne yapıcaz dedi gitti geldi bacaklarınıza bakalım damar tıkanıklığı var mı dediler, Baktılar parayı ödedik sonra ne olduysa tomografi cihazı çalışmaya başladı ve 450 lira daha alıcaz dediler, bacakta da pıhtı falan çıkmadı şükür. Damarlarım tıkalı değildi, sonra bebeğini 24 saat emzirmeyeceksin dediklerinde çıldırdım kendi doktorumu Aradım, hayır öyle bir şey yok o test hamileliğin son günlerinde yüksek çıkar zaten çektirmeyin tomografi dedi. Ama ben bi kere korktum. O gün bu gündür 12 gün oldu deli gibi araştırıyorum, çok moralim bozuk ağlıyorum. Oğluma bakıyorum ağlıyorum. Sadece arada bir olan nefes darlığı var ama o da düşündüğümde oluyor. Yani derin nefes alma ihtiyacı işte. Sizin nasıldı?Inr kan daki pıhtılaşma göstergesi. Yani öyle bir şey olsa mutlaka kan tahlilinde belli olur zaten ki dr beni daha muayene ederken anladı ve "emin değilim ama emboli attığını düşünüyorum" dedi ve akabinde kan tahlilinde belli oldu. Sonra da diğer tahlilerde kesinleşti.
Dediğim gibi öyle bir şey olsa mutlaka kan tahlilinden belli olur.
Kafanızı takmayın bebeğinizi Güle güle büyütün.
Eğer yinede rahat etmiyorsa içiniz göğüs hastalıklarına gidip muayene olun.
İstanbuldayım biraz daha geçsin d dimer testini tekrarlayacağım bakalım.Eğer Ankara'da oturuyorssnız sanatoryum göğüs hastalıkları hastanesi var oraya gidebilirsiniz.
Benimkini orada teşhis etmişlerdi çok iyi ve ilgili bir hastane.
İnşallah öyledir ya sanki şimdi kuru bi öksürük tuttu hep psikolojik galiba. Çok teşekkür ederim. Size de çok geçmiş olsun, Allah kimseyi hastalıkla sınamasın.Canım şu kadar söyleyebilirim pıhtı atsa siz 12 gün dursmazdınız mümkün değil yani...
Siz kafanızı takmayın lohusasınız bu günler bi daha ele geçmez geri gelmez Bebeğinizin tadını çıkarın güzel olumlu şeyler düşünün açık havaya çıkıp derin nefes alın☺
Amin canim cok gecmis olsun bencede icini ferah tut bende dogum sorasi cok cektim Turkiye de sezeryan hemen yapiyorlar aslinda normal Dogum daha iyi benim normal dogum sorasi oldu benim doktorum rahmetli oldu Allah af etsin iyi biriydi beni telaslandirmadi benim muayenemde doktor cigerlerimi dinledi stetoskopla sonra baska bir stetoskopla tekrar dinledi birsey soylemedi bende ses sisikligi oldu 3 hafta sesim cikmadi radyo yaptirdim sonuclar yine iyi degildi bana yine birsey soylemedi tomografi yaptir dedi ama benimkizim biberon almadigi icin emzirmeyi birakamam dedim ilac almadan yaptilar net bir cevap aldiktan sonra bana sizin icin cok korktum stetoskopla dinlediginde anlamis bir problem oldugunu cigerlerimde lekeler vardi onlarda catlaklar olusmus ondanmis tam sonuclari aldiktan sonra dedi bende kas erimesi prblemide cikti dogumdan sonra hepsi gecti cok sukur anne olmak kolay degil asil dertler dogumdan sonra basliyorİnşallah öyledir ya sanki şimdi kuru bi öksürük tuttu hep psikolojik galiba. Çok teşekkür ederim. Size de çok geçmiş olsun, Allah kimseyi hastalıkla sınamasın.
Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Size de çok geçmiş olsun. Benim ciğerler de dinlendi her şey yapıldı bi tomografi yapılmadı yani. Şükür her şey de temiz çıktı. Bir de zaten bende panik atak var maalesef ama işte öyle bi şey ki panikten olduğuna da inanmıyorsunuz. Maalesef benimki zorunlu sezeryan oldu yoksa doktorum normal Doğum yanlısı bir doktor. Böyle hayırlısıymış diyorum sadece. Arkadaşın da dediği gibi bir şey olsaydı şimdiye çoktan belli olurdu. Doğum yapalı bugün 19 gün oldu.Amin canim cok gecmis olsun bencede icini ferah tut bende dogum sorasi cok cektim Turkiye de sezeryan hemen yapiyorlar aslinda normal Dogum daha iyi benim normal dogum sorasi oldu benim doktorum rahmetli oldu Allah af etsin iyi biriydi beni telaslandirmadi benim muayenemde doktor cigerlerimi dinledi stetoskopla sonra baska bir stetoskopla tekrar dinledi birsey soylemedi bende ses sisikligi oldu 3 hafta sesim cikmadi radyo yaptirdim sonuclar yine iyi degildi bana yine birsey soylemedi tomografi yaptir dedi ama benimkizim biberon almadigi icin emzirmeyi birakamam dedim ilac almadan yaptilar net bir cevap aldiktan sonra bana sizin icin cok korktum stetoskopla dinlediginde anlamis bir problem oldugunu cigerlerimde lekeler vardi onlarda catlaklar olusmus ondanmis tam sonuclari aldiktan sonra dedi bende kas erimesi prblemide cikti dogumdan sonra hepsi gecti cok sukur anne olmak kolay degil asil dertler dogumdan sonra basliyor
belki panik atak probleminiz olabilir ben ona benzettim birseyden korkunca nefes almakta zorluk cekiyorlar panik atak problemi olanlar tekrar cok gecmis olsun onemli birsey olsa zaten ilk testlerde cikiyor bebeginizi gule gule buyutun Allah yardimciniz olsun
Amin INSALLAH canim ozellikle bir annenin hasta olmasi cok daha zor sizin ilk bebeginiz galiba benim 4 cok zor Allah tum anneleri cocuklarinla cocuklatida annelerine bagislasin birde hamilelikten 2 hafta sonra hamilelik hormonlari bir anda dustugu icinde psikolojik degisimlerde oldugunu soyluyorlar En kosa zamanda sagliginiza kovusman dilegiyleAllah razı olsun çok teşekkür ederim. Size de çok geçmiş olsun. Benim ciğerler de dinlendi her şey yapıldı bi tomografi yapılmadı yani. Şükür her şey de temiz çıktı. Bir de zaten bende panik atak var maalesef ama işte öyle bi şey ki panikten olduğuna da inanmıyorsunuz. Maalesef benimki zorunlu sezeryan oldu yoksa doktorum normal Doğum yanlısı bir doktor. Böyle hayırlısıymış diyorum sadece. Arkadaşın da dediği gibi bir şey olsaydı şimdiye çoktan belli olurdu. Doğum yapalı bugün 19 gün oldu.
Allah bizleri evlatlarımıza bağışlasın. Hastalık çok zormuş hele psikolojisi daha zormuş.
Amiin çok teşekkür ederim.Amin INSALLAH canim ozellikle bir annenin hasta olmasi cok daha zor sizin ilk bebeginiz galiba benim 4 cok zor Allah tum anneleri cocuklarinla cocuklatida annelerine bagislasin birde hamilelikten 2 hafta sonra hamilelik hormonlari bir anda dustugu icinde psikolojik degisimlerde oldugunu soyluyorlar En kosa zamanda sagliginiza kovusman dilegiyle
Cnm senin nefes sorunun psikolojik bence çünkü düşünmediğinde rahatım diyosun. Panik atak gibi seninki. Takma kafaya. Tahlillerin de iyiymiş zaten. İçin rahat olsun bence. Şüphelendiğin şey olsa bu kadar gün sağlıklı durmazdın zaten allah korusun. Temiz hava açık alanlara çık gez hava al. Kapalı havasız ortamlarda daha çok olur panik atak. Nefes alamadığında ben iyiyim çok iyiyim diyceksin kendi kendine.Merhaba benim de sezeryandan sonra nefes alamama sorunum var ama sürekli değil. Her tür test yapıldı ama akciğer tomografisi çekmedim. 18 gün oldu başka belirti yok. Sizin nefes alamama durumu nasıldı? Çok ağır mıydı? Doktorum öyle bi şey yok emin ol dedi ama acil Doktoru beni çok korkuttu/ bacaklarda bi şey çıkmadı kan gazında bi şey çıkmadı. Sadece d Dimer testim biraz yüksekti o da hamileliğin son aylarında oluyormuş zaten dedi doktorum. Acil Doktoru yüzünden lohusalığım mahvoldu. Sürekli hastalık araştırıyorum çok kötü durumdayım. Kendimi kötü hissettikçe nefes darlığım oluyor. Düşündükçe oluyor aslında düşünmediğimde gayet iyi nefes alıyorum! Of lütfen bana da geçtiğiniz ve yaşadığınız süreci anlatır mısınız? Hiç keyfim yok. Bebeğime de böyle verimli olamıyorum.
Teşekkür ederim evet bence de psikolojik. Bugün oğlumla tek başıma gezdim alışveriş yaptım çok iyi geldi. Hamdolsun inşallah daha iyi olurum. Evde kaldıkça internetten araştırma yapıyorum kafaya takıyorum mutsuz oluyorum.Cnm senin nefes sorunun psikolojik bence çünkü düşünmediğinde rahatım diyosun. Panik atak gibi seninki. Takma kafaya. Tahlillerin de iyiymiş zaten. İçin rahat olsun bence. Şüphelendiğin şey olsa bu kadar gün sağlıklı durmazdın zaten allah korusun. Temiz hava açık alanlara çık gez hava al. Kapalı havasız ortamlarda daha çok olur panik atak. Nefes alamadığında ben iyiyim çok iyiyim diyceksin kendi kendine.
Evet her geçen gün daha iyi olacaksınız inşallahTeşekkür ederim evet bence de psikolojik. Bugün oğlumla tek başıma gezdim alışveriş yaptım çok iyi geldi. Hamdolsun inşallah daha iyi olurum. Evde kaldıkça internetten araştırma yapıyorum kafaya takıyorum mutsuz oluyorum.
Çok haklısınız çok teşekkür ederim, sizin de dediğiniz gibi eğer emboli olsaydı şimdiye çoktan belli ederdi kendini zaten ki sezeryanda emboli çorabı da giydiriyorlar. Allah size de şifa versin.Evet her geçen gün daha iyi olacaksınız inşallahsize iyi gelen, mutlu eden şeyleri yapın...
Kendinizi telkin edin ben çok çok iyiyim şükürler olsun. deyin
Ilk gun cok zordu ozellikle ilk saatler ameliyat uzun surdugu icin ben cok usudum ve agrilarim vardi ama iki saat sonra agrilar dayanilabilir derecede dusuyor sadece kalkmakta cok eorluk cektim birde bende migde bulantisi oldu ilk gun ikinci gun cok daha iyiydim hastanenin Barcelone indim yurudum ucuncu gun agri kesici almayi bile unuttum 2 km yurudum izlere gelince izlerim cok ince ozellikle même basi cevresi nerdeyse belli degil gobek deligimde bana gore cok iyi benim gobek fitigim oldugu icin baya yipranmisti ben bulent tekerekoglu na ameliyat oldu iyi bir doktor herseyden once hastanin sagligini on planda tutuyor bence birde onun fikrini al derim cunku dikisler baya var gecmezse gercekten cok kotu bir goruntu olur diklestirmek icin même kadinin cevresi altina dogru bir cizgi ve meme altindada dikisler oluyor benimkiler cok ince altta dikis uzeri yapisyirilmis ince bir cizgi ve duz boya kalemiyle cizmis gibi duruyor baska sorularim varsa yaniltlaya bilirim endiselerini anliya biliyorum bende cok arastirdim en iyisini yapiyorsunOfff keske birakabilsem apeki na sil gecti cok zor bi surecmi iyilesme donemi biraz anlatirmisin ? Izler cokmu buyk oluyor ozellikle gobek deligi ni cok merak ediyorum iz konusunda hangi doktora oldun ameliyatini ayyyy sorcak okadar cok seyim varki soru yagmuruna tuttum senin
Cnm sen foto koymıycak mısın? Merak ettim sonucunu A Aya2018Ilk gun cok zordu ozellikle ilk saatler ameliyat uzun surdugu icin ben cok usudum ve agrilarim vardi ama iki saat sonra agrilar dayanilabilir derecede dusuyor sadece kalkmakta cok eorluk cektim birde bende migde bulantisi oldu ilk gun ikinci gun cok daha iyiydim hastanenin Barcelone indim yurudum ucuncu gun agri kesici almayi bile unuttum 2 km yurudum izlere gelince izlerim cok ince ozellikle même basi cevresi nerdeyse belli degil gobek deligimde bana gore cok iyi benim gobek fitigim oldugu icin baya yipranmisti ben bulent tekerekoglu na ameliyat oldu iyi bir doktor herseyden once hastanin sagligini on planda tutuyor bence birde onun fikrini al derim cunku dikisler baya var gecmezse gercekten cok kotu bir goruntu olur diklestirmek icin même kadinin cevresi altina dogru bir cizgi ve meme altindada dikisler oluyor benimkiler cok ince altta dikis uzeri yapisyirilmis ince bir cizgi ve duz boya kalemiyle cizmis gibi duruyor baska sorularim varsa yaniltlaya bilirim endiselerini anliya biliyorum bende cok arastirdim en iyisini yapiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?