Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Hepsi tek seferde zor olmaz mı? 2 ye bölseniz daha iyi olacak bence. Kollar iptal, karın ağrılı, popo da. Tüm vucut iptal yani. Çok zor olur iyileşme süreci bence. Ayrıca sigara içmek anastezide sıkıntı yaratır. Hepsi birden olursa ameliyat süresi çok uzar, anastezi süresi de çok uzar, sonrası da o kadar sıkıntılı olur bence. Yara iyileşmesi en çok ciltle alakalı. Dr un işi de etkili. Hiç sigara içmeyenin bile çok koyu izleri olabiliyor. Ama çok içmek de tehlikeli. Sadece iz deil yara iyileşmesinde sıkıntılar da olabilir hele kombin işlemlerde. Azaltmaya çalışırsanız iyi olur.

Benimde gobek fitigim var onuda yapicaz dedi doktor oda merak ettigim konular arasinda plastik cerrahlar fitik tamiride yapabiliyormu ? Senin nasil oldu buarda bende yurt disinda yasiyorum sirf amelyat icin gelicem 27 temmuzda ameliyatim ve bursa da medine kanturke olucam kismetse

Azaltmaya calisiyorum ama ne care evet bencede zor olucak gibi ama hazir aci cekmisken hepsi birden bitskn gitsin istedim

Benimkini estetik doktorum yapti en agrilisida o oluyor gulmek oksurmek bile insanin canini yakiyor benim ucuncu haftam cok sukur artik fazla agrim kalmadi temmuz da cok sicak olmazmi korse giyeceksen cok zor oluyor ben bile az sicak oldugunda zorlaniyorum cok sukur ben Fransada kaliyorum burda havalar cok serin gidiyor

Tabi ki plastik cerrahlar yapabilir göbek fıtığını. Karın germede çok sık yapılan bişey.

Temmuz cok sicak turkiyede evet ana iznim o zaman mecburen oyle olucak neyseki 10 gun sonra donucem bende isvecte yasiyorum burasida serin oluyor agustosta, insallah hersey iyi gecer daha iki ay var ama heyecan dorukta korkuda cabasi hayirlisiyla bi atlatsan

Ha
Hayirlisi canim bende ayni korkulari yasadim o kadar cabuk geciyorki zaman simdi iyilesme surecindeyim onuda atlatirsam cok daha iyi olacagim istanbuldami olacaksin ameliyatini

Kizlar buyuk bir ugrastan sonra en sonunda album yapabildim ama sadece benim takip ettiklerim gorebiliyor oyle ayarladim

Ha

Hayirlisi canim bende ayni korkulari yasadim o kadar cabuk geciyorki zaman simdi iyilesme surecindeyim onuda atlatirsam cok daha iyi olacagim istanbuldami olacaksin ameliyatini
Hayir bursada olucam kismetse ailem bursada yasiyor ondan annem yardimci olucak cnm

Annenin yardimci olmasi cok iyi insanin annesinin yaninda olmasi insana guc veriyor cok sanslisin seni ekledim bakabilirsin fotograflarima daha cok yeni ama yinede eskiye bakarak cok daha iyi

Annenin yardimci olmasi cok iyi insanin annesinin yaninda olmasi insana guc veriyor cok sanslisin seni ekledim bakabilirsin fotograflarima daha cok yeni ama yinede eskiye bakarak cok daha iyi

Çok sevindim ameliyatına. Bende hala bir gelişme yok. Sanırım işten de çıkacağım. Ne yapacağım bilmiyorum....
Fotolarını bende görebilir miyim ki?

Ameliyatını atlatmışsın ne güzel. Moralini bozmamaya çalış. Bak ben istediğim halde olamıyorum. İş yüzünden. Duyguların neden karmaşık?

Dikiş izlerin yüzünden mi?

Canim gogus cok guzel 3 haftalik hali buysa izlerin 1 seneye bisey kalmaz . Karin germede cok guzel sonuc vermis izleride bence gayet normal uc haftaya gore bomba gibi olmussun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…