Hepsi tek seferde zor olmaz mı? 2 ye bölseniz daha iyi olacak bence. Kollar iptal, karın ağrılı, popo da. Tüm vucut iptal yani. Çok zor olur iyileşme süreci bence. Ayrıca sigara içmek anastezide sıkıntı yaratır. Hepsi birden olursa ameliyat süresi çok uzar, anastezi süresi de çok uzar, sonrası da o kadar sıkıntılı olur bence. Yara iyileşmesi en çok ciltle alakalı. Dr un işi de etkili. Hiç sigara içmeyenin bile çok koyu izleri olabiliyor. Ama çok içmek de tehlikeli. Sadece iz deil yara iyileşmesinde sıkıntılar da olabilir hele kombin işlemlerde. Azaltmaya çalışırsanız iyi olur.Meraba kizlar meraba ben yeni uyeyim nereye yazicami bilemedim ben kombine estetik olucam meme diklestirme lipo karin germe popoya yag enjeksiyonu aylardir arastiriyorum sonunda dojtorumu buldum ama kafama takilanlar var soyleki bununla ilgili hic yazani bulamadim sigara kullaniyorum ve cok tiryakiyim birakabilicemi sanmiyorum aranizda benm gibi tiryaki olup sigarayi birakmadan ameliyata giren varmi ? Yara izi iyilesmesi kotu olur diyorlar
Hepsi tek seferde zor olmaz mı? 2 ye bölseniz daha iyi olacak bence. Kollar iptal, karın ağrılı, popo da. Tüm vucut iptal yani. Çok zor olur iyileşme süreci bence. Ayrıca sigara içmek anastezide sıkıntı yaratır. Hepsi birden olursa ameliyat süresi çok uzar, anastezi süresi de çok uzar, sonrası da o kadar sıkıntılı olur bence. Yara iyileşmesi en çok ciltle alakalı. Dr un işi de etkili. Hiç sigara içmeyenin bile çok koyu izleri olabiliyor. Ama çok içmek de tehlikeli. Sadece iz deil yara iyileşmesinde sıkıntılar da olabilir hele kombin işlemlerde. Azaltmaya çalışırsanız iyi olur.
Canim bir turlu beceremedim telefondan girdigimdenmi bilmiyorum ama sifre gibi birsey istiyor yapamadim bir turlu telefonumdaki fotograflara ulasamiyorum cok karisik anliyamadim
Benimkini estetik doktorum yapti en agrilisida o oluyor gulmek oksurmek bile insanin canini yakiyor benim ucuncu haftam cok sukur artik fazla agrim kalmadi temmuz da cok sicak olmazmi korse giyeceksen cok zor oluyor ben bile az sicak oldugunda zorlaniyorum cok sukur ben Fransada kaliyorum burda havalar cok serin gidiyorBenimde gobek fitigim var onuda yapicaz dedi doktor oda merak ettigim konular arasinda plastik cerrahlar fitik tamiride yapabiliyormu ? Senin nasil oldu buarda bende yurt disinda yasiyorum sirf amelyat icin gelicem 27 temmuzda ameliyatim ve bursa da medine kanturke olucam kismetse
Tabi ki plastik cerrahlar yapabilir göbek fıtığını. Karın germede çok sık yapılan bişey.Benimde gobek fitigim var onuda yapicaz dedi doktor oda merak ettigim konular arasinda plastik cerrahlar fitik tamiride yapabiliyormu ? Senin nasil oldu buarda bende yurt disinda yasiyorum sirf amelyat icin gelicem 27 temmuzda ameliyatim ve bursa da medine kanturke olucam kismetse
Temmuz cok sicak turkiyede evet ana iznim o zaman mecburen oyle olucak neyseki 10 gun sonra donucem bende isvecte yasiyorum burasida serin oluyor agustosta, insallah hersey iyi gecer daha iki ay var ama heyecan dorukta korkuda cabasi hayirlisiyla bi atlatsanBenimkini estetik doktorum yapti en agrilisida o oluyor gulmek oksurmek bile insanin canini yakiyor benim ucuncu haftam cok sukur artik fazla agrim kalmadi temmuz da cok sicak olmazmi korse giyeceksen cok zor oluyor ben bile az sicak oldugunda zorlaniyorum cok sukur ben Fransada kaliyorum burda havalar cok serin gidiyor
Hayirlisi canim bende ayni korkulari yasadim o kadar cabuk geciyorki zaman simdi iyilesme surecindeyim onuda atlatirsam cok daha iyi olacagim istanbuldami olacaksin ameliyatiniTemmuz cok sicak turkiyede evet ana iznim o zaman mecburen oyle olucak neyseki 10 gun sonra donucem bende isvecte yasiyorum burasida serin oluyor agustosta, insallah hersey iyi gecer daha iki ay var ama heyecan dorukta korkuda cabasi hayirlisiyla bi atlatsan
Canım beni izlermisin?Kizlar buyuk bir ugrastan sonra en sonunda album yapabildim ama sadece benim takip ettiklerim gorebiliyor oyle ayarladim
Tamam canimCanım beni izlermisin?
Benide izlermisin lutfen cnmTamam canim
Hayir bursada olucam kismetse ailem bursada yasiyor ondan annem yardimci olucak cnmHa
Hayirlisi canim bende ayni korkulari yasadim o kadar cabuk geciyorki zaman simdi iyilesme surecindeyim onuda atlatirsam cok daha iyi olacagim istanbuldami olacaksin ameliyatini
Annenin yardimci olmasi cok iyi insanin annesinin yaninda olmasi insana guc veriyor cok sanslisin seni ekledim bakabilirsin fotograflarima daha cok yeni ama yinede eskiye bakarak cok daha iyi
Kizlar buyuk bir ugrastan sonra en sonunda album yapabildim ama sadece benim takip ettiklerim gorebiliyor oyle ayarladim
Selam 18 nisanda çok arzu ettiğim bu ameliyatı oldum 3sezeryan sonrası beni mutsuz eden tüm sorunlar için 8 saatlik bir operasyon basit bir ameliyat asla değil çok dirayetliyimdir lakin zor bir süreç çok istemek ve psikolojini çok iyi hazırlaman gerekiyor ameliyattan hemen sonra çok mutluydum başardım oldum bitti diye şuanda bitmiş olması mutluluk verici ama karmaşık duygular içindeyim
Tamam canim seninde takip ediyorum benim ismimin uzerini tiklaman gerek sonrada fotograflariBeni de takip edebilir misin? Ben fotoları nasıl görebilirim bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?