Tesekurler canim darisi basina INSALLAH sende istedigin sonuclari alirsinCanim gogus cok guzel 3 haftalik hali buysa izlerin 1 seneye bisey kalmaz . Karin germede cok guzel sonuc vermis izleride bence gayet normal uc haftaya gore bomba gibi olmussun
Insallah cnm heyecan ve kirkudan olmezsemTesekurler canim darisi basina INSALLAH sende istedigin sonuclari alirsin
Merak etme canim son gunlerde hersey o kadar hizli ilerliyorki korkmaya heyecanla zaman kalmiyor bende cok korkarim saniyordum ama cok iyi gecti nerdeyse hic korkmadim gözünū kapatiyorsun uyaninca hersey bitmisInsallah cnm heyecan ve kirkudan olmezsem
Beni izler misin?Kizlar buyuk bir ugrastan sonra en sonunda album yapabildim ama sadece benim takip ettiklerim gorebiliyor oyle ayarladim
Tabi canim izlemeye aliyorumBeni izler misin?
İçine sinmeyen ne cnm? son durumun nasıl buarada nasıl hissediyorsun kendini?Jelesec tesekurler canim fotograflarima bakip yorum yaparsan sevinirim bugun bir ay oldu yinede zorlu bir surec ben suan bir bakiyorum icime sinmis bir bakiyorum sinmemis tam olarak bilemiyorum yarin bir kac fotograf daha koyacagim
Hayır,heleki doktorun yaptığı birşeyde hata varsa ve doktor bunu görüp kabul ediyorsa kesinlikle ücret almamalı...Kızlar revizyon için ücret ödüyor musunuz ? Geçen yıl uyluktan deri alınmıştı. Hem iz hemde gerginlik iyi değil . Dr gördü ve hak verdi ama benden yine aynı ücreti istedi .
Evet tabiki kendi hatası. Hatta o da yaptığını beğenmedi ve revizyon gerekli dedi. Ama ne yapılabilir ki... para almazsa yapmayacak. Helal etmeyeceğim. Yarın yapacak. Canım sıkkın. Para kolay kazanılmıyor. Ne kolay onlar için...yazıklar olsun. Başka dr da yok yapacak . Olsa zaten para ile yaparlar. Yani çaresiz kaldımHayır,heleki doktorun yaptığı birşeyde hata varsa ve doktor bunu görüp kabul ediyorsa kesinlikle ücret almamalı...
Ben daha önce burun ameliyatı olduğumda iyi bir sonuç almadım. KBB doktoruydu,Medikal park hastanesinde olmuştum. Doktorum hatasını kabul etmişti,anlaşmalı hastane oldugu için benden hastane ücretini almıştı. Bu bile can sıkıcı. Birde kendisine ücret istemesi dahada sıkıcı.Evet tabiki kendi hatası. Hatta o da yaptığını beğenmedi ve revizyon gerekli dedi. Ama ne yapılabilir ki... para almazsa yapmayacak. Helal etmeyeceğim. Yarın yapacak. Canım sıkkın. Para kolay kazanılmıyor. Ne kolay onlar için...yazıklar olsun. Başka dr da yok yapacak . Olsa zaten para ile yaparlar. Yani çaresiz kaldım
Arzucuğum bacak germede korse kullanılıyor mu ? Net bir şey demedi dr. Kullansan iyi olur dedi. Benden yağ alınmadı. Sadece 5 cm kadar deri fazlalığo alındı. Gündüz korse giyeyim diyorum ama gece sanırım gerek yok. Senin güzel tecrübelerinden yararlanmak için soruyorum canım.Ben daha önce burun ameliyatı olduğumda iyi bir sonuç almadım. KBB doktoruydu,Medikal park hastanesinde olmuştum. Doktorum hatasını kabul etmişti,anlaşmalı hastane oldugu için benden hastane ücretini almıştı. Bu bile can sıkıcı. Birde kendisine ücret istemesi dahada sıkıcı.
İnşallah iyi sonuç alırsın canım. Pozitif düşün. Doktorunla iyice konuş ama,yine sorun olursa ücret veremeyeceğini ve düzeltmesi gerektiğini konuş.
Ben bacak germe olmadım ama hastanede doktoruma bacak germe olanları görmüştüm. Diz altı yada bileğe kadar korse vardı üzerlerinde .Arzucuğum bacak germede korse kullanılıyor mu ? Net bir şey demedi dr. Kullansan iyi olur dedi. Benden yağ alınmadı. Sadece 5 cm kadar deri fazlalığo alındı. Gündüz korse giyeyim diyorum ama gece sanırım gerek yok. Senin güzel tecrübelerinden yararlanmak için soruyorum canım.
Arzumcuğum bacaklar bir hayli ödem oldu. Acaba ne zaman ödem iner. Daha önce lipo olmuştum hiç ödem olmamıştı. Dr bir kaç haftada iner dedi ama senin bir fikrin var mı ? Bacak uyluk kısmı 2 katı oldu . Ödemin çabuk inmesi için ne yapmam lazım . Su içiyorum ama başka neler yapabilirim ❤❤Ben bacak germe olmadım ama hastanede doktoruma bacak germe olanları görmüştüm. Diz altı yada bileğe kadar korse vardı üzerlerinde .
Bence korse kullansan çok daha konforlu olur rahat edersin canım.
Merhaba benim, 4. haftam. Liposaksin, karin germe ve meme diklestrme oldum. Opr. Dr Mert Demireli siddetle oneririmMerhaba hnm
İstanbul da karın germe yapan tawsiye ediceğiniz doktor varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?