Erken süreçte maalesef bitki çayları yada kan sulandıran herhangi şeyler önerilmiyor . Bu yüzden riskli olduğu için Öner’i yapamayacağın :)Arzumcuğum bacaklar bir hayli ödem oldu. Acaba ne zaman ödem iner. Daha önce lipo olmuştum hiç ödem olmamıştı. Dr bir kaç haftada iner dedi ama senin bir fikrin var mı ? Bacak uyluk kısmı 2 katı oldu . Ödemin çabuk inmesi için ne yapmam lazım . Su içiyorum ama başka neler yapabilirim ❤❤
Merhaba, cok fazla doktor var , anadolu yakasinda sadece 2 sayfa dr ismi cikiyor. Ben gezdim dolastim fikir aldim ve bu sektorun icinden biri olarak arkadasima danistim. Arkadasim 10 yildir plastik cerrahlarla bu ameliyatlara giren birisi. Iceriden birisi olarak soyliycekleri benim icin cok onemliydi. Kendi doktorunun calistigi kisilerin yaninda cok iyi liposaksn yaptigini soyledi. Bende Dr Mert Demirel' e oldum. Acikcasi onemli olan yasadigumiz tecrubelerdir. Tecrube ettigim icin kendi doktorumu oneriyorum. Sonuctan memnunum. Onceki halimle yanyana koyup baktigmda sonuc cok guzel. Ustelik daha,1 ay oldu ve odem tam gitmedi. Hala yer yer uyusukluk hissediyorum. Isteyenle foto paylasabilirim. Ameliyatin guzel yani uniden koptugum yakin arkadasimla tekrar gorusmeye basladim.Merhaba benim, 4. haftam. Liposaksin, karin germe ve meme diklestrme oldum. Opr. Dr Mert Demireli siddetle oneririm
Meraba beni izlermisinresimlerini görebilirmiyim bende ayni ameliyatlari olucam onumuzdeki ay birde sigara kullaniyomuydun acaba ?Merhaba, cok fazla doktor var , anadolu yakasinda sadece 2 sayfa dr ismi cikiyor. Ben gezdim dolastim fikir aldim ve bu sektorun icinden biri olarak arkadasima danistim. Arkadasim 10 yildir plastik cerrahlarla bu ameliyatlara giren birisi. Iceriden birisi olarak soyliycekleri benim icin cok onemliydi. Kendi doktorunun calistigi kisilerin yaninda cok iyi liposaksn yaptigini soyledi. Bende Dr Mert Demirel' e oldum. Acikcasi onemli olan yasadigumiz tecrubelerdir. Tecrube ettigim icin kendi doktorumu oneriyorum. Sonuctan memnunum. Onceki halimle yanyana koyup baktigmda sonuc cok guzel. Ustelik daha,1 ay oldu ve odem tam gitmedi. Hala yer yer uyusukluk hissediyorum. Isteyenle foto paylasabilirim. Ameliyatin guzel yani uniden koptugum yakin arkadasimla tekrar gorusmeye basladim.
Meraba beni izlermisinresimlerini görebilirmiyim bende ayni ameliyatlari olucam onumuzdeki ay birde sigara kullaniyomuydun acaba ?
Arzumcum sağol birtanem. Operasyonun bugün 6. Günü. Bir şey soracağım. Bu sadece uyluk germe değil genelde de merak ettiğim bir şey.... Ameliyat sonrası dikişler alınmadan önce, sadece üzerine bant mı yapıştırıldı sana da. Yani direkt dikişler üzerinde yapışkanlı bant var. Bu 10 gün kalacak. Arada gazlı bez yok. 10 gün sonra dikişler alınacak. Direkt dikiş üzerine yapışkanlı bant konuluyor mu ? Bantta hiç nir şey yok . Bildiğimiz medikal bant. Direkt dikişe yapıştırdı.Erken süreçte maalesef bitki çayları yada kan sulandıran herhangi şeyler önerilmiyor . Bu yüzden riskli olduğu için Öner’i yapamayacağın :)
Daha Sonra aktarlardan ödem atıcı çaylar kullanabilirsin. Kiraz sapı,Mısır püskülü gibi karışımlar var. Ameliyat oldum,ödem var dersen onlar veriyorlar. Ama dediğim gibi etken süreçte yasak!! Bol su iç,normal şişliğin olması ve artması
Bantların alerji yapmaması için önce bir spreyl sıkılıyordu sonra büyük bantlar yapıştırılıyordu . Dikiş üzerinde gazlı bezler vardı canım. Sadece dikişin üzerine gelecek şekilde Ya kesiliyordu yada katlanıp büyük bantlarla etrafı kapatılacak şekilde bantlanıyordu. Bandajlar çıkarılacağı zaman ıslatılıp öyle çıkarılıyordu.Arzumcum sağol birtanem. Operasyonun bugün 6. Günü. Bir şey soracağım. Bu sadece uyluk germe değil genelde de merak ettiğim bir şey.... Ameliyat sonrası dikişler alınmadan önce, sadece üzerine bant mı yapıştırıldı sana da. Yani direkt dikişler üzerinde yapışkanlı bant var. Bu 10 gün kalacak. Arada gazlı bez yok. 10 gün sonra dikişler alınacak. Direkt dikiş üzerine yapışkanlı bant konuluyor mu ? Bantta hiç nir şey yok . Bildiğimiz medikal bant. Direkt dikişe yapıştırdı.
SLMAh doğru diyorsunuz eşim de diyor ki para için yaptı acildeki doktor diye. Çünkü bi ton test yaptı ekg çekti kan gazına baktı oksijenlere her şeye baktı hepsi temiz çıktı sadece d dimer biraz yüksek çıktı. Sonra tomografi istedi tamam dedik ama tomografi cihazı bozukmuş ne yapıcaz dedi gitti geldi bacaklarınıza bakalım damar tıkanıklığı var mı dediler, Baktılar parayı ödedik sonra ne olduysa tomografi cihazı çalışmaya başladı ve 450 lira daha alıcaz dediler, bacakta da pıhtı falan çıkmadı şükür. Damarlarım tıkalı değildi, sonra bebeğini 24 saat emzirmeyeceksin dediklerinde çıldırdım kendi doktorumu Aradım, hayır öyle bir şey yok o test hamileliğin son günlerinde yüksek çıkar zaten çektirmeyin tomografi dedi. Ama ben bi kere korktum. O gün bu gündür 12 gün oldu deli gibi araştırıyorum, çok moralim bozuk ağlıyorum. Oğluma bakıyorum ağlıyorum. Sadece arada bir olan nefes darlığı var ama o da düşündüğümde oluyor. Yani derin nefes alma ihtiyacı işte. Sizin nasıldı?
Teşekkür ederim çok şükür nefes darlığım geçti :)SLM
biraz geç gordum yazdiklarinizi ama yine de size bir şey yazmak istiyorum
ben de de ayni durum oldu
dr gittim testler muaneler ama hersey temiz
kaynanam bana yardım etti
diyafram bazen yukarda kilitli kalıyor
normalde o nefes alıp verirken yukarya asaya hareket ediyor ve bazen bir taraf yukarda kalıyor ve nefes alırken sanki icinde oksijen yokmuş gibi sürekli derin nefes almak istersin
gun boyunca degil aklıma gelince tam senin gibi
o bana bardak vakum yaptı bir hafta her gün ac karna ve sonra oraya siyah sakız yapistirdi
ben kriminoloji uzmanım ve adli tip icin calistim ve klasik tipa güveniyorum ama bazen alternatif tip ekstra bir kapı acabilir)
bir araştırma internet yap diafragm yukarda kalmış ama turk safalarda degil Amerikan yada alman
selam
Son durumun nasil cnm merak ettim ? Agri aci varmi hala yoksa tamamen normale dondunmu ?Tabi canim izlemeye aliyorum
Son dururumum iyi canim arada inné batar gibi oluyor goguslerim ama karnim iyi belimde biraz agriyor kalkarken zorlanmiyorum artik ama yinede tam eski hamile donmedim karnimda sertlik hala var ama gun gectikce daha iyiye gidiyor cok sukur memnunumSon durumun nasil cnm merak ettim ? Agri aci varmi hala yoksa tamamen normale dondunmu ?
Memnun olmana sevındım ızlerın nasıl duzelme varmıSon dururumum iyi canim arada inné batar gibi oluyor goguslerim ama karnim iyi belimde biraz agriyor kalkarken zorlanmiyorum artik ama yinede tam eski hamile donmedim karnimda sertlik hala var ama gun gectikce daha iyiye gidiyor cok sukur memnunum
Slm canim gecmis olsun bende ameliyat olali iki ay olacak 23 haziranda benim dikislere ayni sanki bana cok yukarida geliyor ic camasirimin altinda kalmiyor dikisler zamanla duzelir diyorlar ama bilmiyorum dusuk bel kiyafetlerde belli oluyor goguslere gelince benimki arada hala sizliyor ilk hafta biraz daha zor oluyor ama ikinci haftada itibaren dahada rahatlarsin iyilesme sureci icin 6 ay diyorlarselam arkadaşlar bende senelerdir ertelediğim karin verme ve gogus buyutme ameliyatını 5 gun önce oldum tabi benim mini karin germe oldu ve şuanda göğüslerim süt birikmiş gibi sızlıyo ve ayrıca çok şişler mini karın germede tek mutlu olamadığım şey dikiş uzunluğu ve biraz yukarda olması nerdeyse iki kemik arasında dikisim bu dikisler zamanla aşağı inermi sizce ve göğüsleri ne zaman yumuşamaya baslar
Merhaba,geçmiş olsun. Karın germe iziniz be kadar uzun,merak ettim? Ama ne kadar uzun olursa daha fazla deri alınmış ve gergin olmuştur diye düşünüyorum. Çünkü benimde Aslında mini karın germelik bir karnım vardı ama göbek fıtığımda onarılacağı için kesi biraz daha fazla açılmak zorundaydı. Bu yüzdende tam germeye döndük :)) Doktorumun tereddütleri vardı,eski göbek deliğini alamayabiliriz,dikey kesi olur,izin çok yukarıda kalabilir diye ama sağolsun elinden geleni yapmışselam arkadaşlar bende senelerdir ertelediğim karin verme ve gogus buyutme ameliyatını 5 gun önce oldum tabi benim mini karin germe oldu ve şuanda göğüslerim süt birikmiş gibi sızlıyo ve ayrıca çok şişler mini karın germede tek mutlu olamadığım şey dikiş uzunluğu ve biraz yukarda olması nerdeyse iki kemik arasında dikisim bu dikisler zamanla aşağı inermi sizce ve göğüsleri ne zaman yumuşamaya baslar
Üstte forumlar yazan yerin yanında üç çizgi alt alta var.canım ben şimdi nerden foto aticam bana yardımcı olurmusunuz ilk defa kullaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?