Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Canim album olusturman lazim ama banada olmustu bazi fotograflar hata olustu yaziyor bazilari baska fotograf dene istersen

herkese merhaba! çılgınlar gibi doktor ararken en büyük yardımcım sizler oluyorsunuz ve madem bu sitede bu kadar vakit geçiriyorum, bari üye olayım diyerek aranıza yeni katıldım. ben tam karın germe, meme dikleştirme ve meme büyütme ameliyatı olacağm, 8 kilo fazlamı yılbaşına kadar verebilirsem (vücudum kilo vermeye çok dirençli)... ikiz hamileliğinden sonra enkaza döndüm :) izmir'de en az 5 doktor ismi belirleyip, bu 5 isimle yüz yüze görüştükten sonra hangisine ameliyat olacağıma karar vereceğim. şimdilik aklımda 2 isim var: can kopal ve yiğit özer tiftikçioğlu. hakan kerem'den fiyat aldım, tüm saydığım işlemlere 6500 euro gibi uçuk bir rakam söyledi. bu benim tahminimin çok üzerinde bir rakam olduğu için onu baştan eledim. gelişmeleri burdan paylaşacağım. sizden gelen önerilere de açığım. hepinize taş gibi vücutlar dilerim :)

Merhaba aram
Merhaba aramiza hos geldin bende bir donem izmirde cok doktor aradim hatta ufuk bilkay a karar vermistim ama yanima birini bulamadigim icin kararimi degistirdim ama pismanim ufuk bilkay a olmadigima bilmiyorum onunla konustunmu cok iyi bir doktor ve cok iyi bir insan herseyden once arayla kimseyi koymuyor butun sorularima sabirla cevap verdi rdv aldim iptal ettim cok anlayisin karsiladi onceden bir para istemiyor rdv alirken degerleri aliyor bana 22000 tl istemisti karin germe lipo meme diklestirme buyutme hepsine birde tl isteyen nadir doktorlardan biri bence iyi bir doktor ve cok iyi bir insan herseyden once

A Aya2018 hoş buldum :) arkadaşlarım botoks için ufuk bilkay'dan randevu alacaklardı, ön görüşme için ücret talep etmiş. bu bana pek de şık bir hareket gibi gelmedi, bir de önyargı ile onun da yüksek bir fiyat vereceğini düşünmüştüm, sonuçta izmir'in en ünlü estetik cerrahı, ama makulmuş söylediğiniz rakam. onu da düşünebilirim. siz yurtdışında ameliyat oldunuz, sonuçtan da memnun kalmıştınız diye hatırlıyorum? neden ufuk bey'e ameliyat olmadığınız için pişmansınız?

A Aya2018 canım senin dikişlerde benim gibi yukarıda kalmis inceginide sanmıyorum benimde aynı kalıcak desene hayırda niye bunu göz ardı ediyor doktorlar anlamış degilim

Evet canim gittikce duzeliyor izler ama bana biraz yukarda gibi geliyor
Ic camasirinla saklanmiyomu peki belkide git gide asagiya inecektir cnm bilemiyorum ki yasayinca benimkinide gorcez. Kasik bolgesinin tam ustunden oluyor diye soylendi bana yani sezeryan gibi mumkun oldukca en altta olucak sekilde diye soylendi oyle deilmi?

aaa gene beceremiyorum acemi oldugum cok belli aya2018 sana yazmamistim aslinda cnm brutal06 yazmistim

Son düzenleme:
Meraba aramiza hosgeldin umarim uygun doktoru bulursun bende 27 temmuzda bende ayni islemlerden gecicem biraz fazlasidar var tabi umarim sonuc hepimiz icin cok cok iyi olur

internette okuduğum her makalede izin sezaryen izi seviyesinde olacağı yazıyordu. izi yukarda kalan arkadaşların neden öyle oldu acaba? doktor hatası mı, vücut yapıları mı onu gerektirdi? benim problemim şu ki; ameliyat izlerim iyileşmiyor. 1 yıl önce sezaryenle doğum yaptım, izi hala mosmor ve kabarık, hadi onu geçtim, 10 sene önce apandisit ameliyatı olmuştum, o iz de aynı şekilde... geçenlerde arkadaşımın 2,5 senelik sezaryen izine baktım, kıl gibi ince, beyaz bir çizgiydi, şurası diye işaret etmese görülmez. yani benim ameliyat izim de yukarıda kalırsa hiç idare eder tarafım yok izlerim çok görünür kaldığı için...

canım ben ameliyattan önce dr soyledim hatta göbek deligiyle dikiş izi çok yak8n mesafe oluyor öyle olcaksa istemem diye ama şans işi birazda iyi diye guveniyosunuz kötü cikiyo kötü diye güvenmesek iyi diye çıkar galiba

takibe aldım seni resmime bakabilirsin
teşekkür ederim. bence iziniz yukarıda değil. kıl çizgisi hizası sezaryen hizasıdır diyorlar. sizin de tam o çizgide gibi görünüyor. çok minik bir bikini giymezseniz yanlardaki izler de görünmeyecek gibi. iz beyazlaşırsa o da problem değil. ne güzel, siz kurtulmuşsunuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…