çok sağol canım benim henüz 5.günüm dik yuruyebiliyorumda inşallah sizinde kolay geçer ve dilediğiniz gibi olurteşekkür ederim. bence iziniz yukarıda değil. kıl çizgisi hizası sezaryen hizasıdır diyorlar. sizin de tam o çizgide gibi görünüyor. çok minik bir bikini giymezseniz yanlardaki izler de görünmeyecek gibi. iz beyazlaşırsa o da problem değil. ne güzel, siz kurtulmuşsunuz :)
teşekkürler :)çok sağol canım benim henüz 5.günüm dik yuruyebiliyorumda inşallah sizinde kolay geçer ve dilediğiniz gibi olur
Benide izlermisin canim yacanım ben ameliyattan önce dr soyledim hatta göbek deligiyle dikiş izi çok yak8n mesafe oluyor öyle olcaksa istemem diye ama şans işi birazda iyi diye guveniyosunuz kötü cikiyo kötü diye güvenmesek iyi diye çıkar galiba
Tamam canim seninde takip aldimbenide takibe alirmisinçok istiyorum bende yaptiracagim
çok teşekkür ederim çok güzel görünüyor ınss darısı bana bende haftaya gidip gün alicagimTamam canim seninde takip aldim
INSALLAH canim istedigin sonuclari alirsin tesekurlerçok teşekkür ederim çok güzel görünüyor ınss darısı bana bende haftaya gidip gün alicagim
Hepinizin ramazan bayrami kutlu olsun kizlarr
Tesekurler canim seninde bayramin kutlu olsunHepinizin ramazan bayrami kutlu olsun kizlarr
Canim meme estetiğine yaz hemen cvp gelir siz izmir de mi oldunuz çok fazla yazı var hepsini okumaya fırsat bulamadimkızlar yardıma ihtiyacım var bugun 12.gün oldu meme buyutme ve kârın germe ameliyati olalı karnimla ilgili bi sorunum yok şükür ama göğsümde bi gariplik var sizdede oldumu hiç sağ göğsum sorunsuz ama sol gördüm aşırı sis ve gogsumun ucu olan kahverengi taraflara bastirdigimda içinde bisi var gibi içeri çöküp çıkan bu gogsumun alt tarafındanda hissediliyo anlam veremiyirum bide benim kas alti yrn doktora gidicem ama içim içimi kemiriyo bi sorun olc ak diye
sadece karın germe olan da var ikisini beraber yaptıran da... ben de izmir’de doktor araştırma aşamasındayım. aklımıza yatan isimleri birbirimizle paylaşalım :)kizlar sadece karin germe mi burası liposuction yapılmadan mi geriliyor?Ameliyat olanlar cevaplayabilir mısınız Özellikle Izmır de ve Ankara da iyi bir doktor arıyorum.
canım ben ankarada oldum meme buyutme ve mini karin germe birlikte oldu benimCanim meme estetiğine yaz hemen cvp gelir siz izmir de mi oldunuz çok fazla yazı var hepsini okumaya fırsat bulamadim
canim ikisi beraber agir olmadi mi?Ben meme buyutme de dusunuyorum.Kime oldunuz? Ve tabiki fotoğraf istiyorumcanım ben ankarada oldum meme buyutme ve mini karin germe birlikte oldu benim
canim sen sadece karin germe mi düşünüyorsun bağlantı koparmayalım beraber arayalım madem izmirliyizsadece karın germe olan da var ikisini beraber yaptıran da... ben de izmir’de doktor araştırma aşamasındayım. aklımıza yatan isimleri birbirimizle paylaşalım :)
canim ikisi beraber agir olmadi mi?Ben meme buyutme de dusunuyorum.Kime oldunuz? Ve tabiki fotoğraf istiyorumGüven sağlamak için iğrenç gobusumu gonderebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?