Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

çok sağol canım benim henüz 5.günüm dik yuruyebiliyorumda inşallah sizinde kolay geçer ve dilediğiniz gibi olur

Benide izlermisin canim ya
Bende karin germe olucam Ama dr mini diyor ben tam diye israr ediyorum.
Mini karin germe ici nasil merak ediyorum. Fotolarina bakabilirmiyim

Arkdaşlar ist avrpa yakası icin dr tavsiyelerinizi alabilir miyim? Özel devlet farketmez. Birde kilo verdikten sonra mı oldunuz mu ameliyatları benim kilo sorunum var meme küçültmeyle birlikte olmayı düsünüyorum

kızlar yardıma ihtiyacım var bugun 12.gün oldu meme buyutme ve kârın germe ameliyati olalı karnimla ilgili bi sorunum yok şükür ama göğsümde bi gariplik var sizdede oldumu hiç sağ göğsum sorunsuz ama sol gördüm aşırı sis ve gogsumun ucu olan kahverengi taraflara bastirdigimda içinde bisi var gibi içeri çöküp çıkan bu gogsumun alt tarafındanda hissediliyo anlam veremiyirum bide benim kas alti yrn doktora gidicem ama içim içimi kemiriyo bi sorun olc ak diye

kizlar sadece karin germe mi burası liposuction yapılmadan mi geriliyor?Ameliyat olanlar cevaplayabilir mısınız Özellikle Izmır de ve Ankara da iyi bir doktor arıyorum.

Canim meme estetiğine yaz hemen cvp gelir siz izmir de mi oldunuz çok fazla yazı var hepsini okumaya fırsat bulamadim

kizlar sadece karin germe mi burası liposuction yapılmadan mi geriliyor?Ameliyat olanlar cevaplayabilir mısınız Özellikle Izmır de ve Ankara da iyi bir doktor arıyorum.
sadece karın germe olan da var ikisini beraber yaptıran da... ben de izmir’de doktor araştırma aşamasındayım. aklımıza yatan isimleri birbirimizle paylaşalım :)

kizlar kime oldunuz ben izmirde fatih uygur ve ufuk bey araştırıyorum . Nedense soyle instagram sayfalarına bakıp içime sinenle irtibat kuruyorum. Butun gunum bu forumdaBir de herkesin vucut yapisi ayni degil.Mesela benim 1.65 boy 58 kilo sırf göbek.Ama 80 kilo biri daha farklı.Kendime yakın şartlarda ameliyat olan araştırıyorum.Bir de fotoğraf görmek istiyor insan.Ayrica doktorların instagram.sayfalarinda dikkatimi cekti kendilerine ya da eşlerine hiç bişey yapmamışlar.Gayet kazayakalariyla mutlular. Biz mi SIKINTILIYIZ anlamadimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…