Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

canım ben tıp fakültesinde oldum ankarada Zeki Can dr ismi tabiki çok zor geçti hatta beni zorlayan sadece meme buyutme oldu diyebilirm takibe aldım seni fotolara bakabilirsin benim

hahahaaa alemsin! doğru valla. bir tek hakan kerem işlem yaptırıyor kendine :)

canim sen sadece karin germe mi düşünüyorsun bağlantı koparmayalım beraber arayalım madem izmirliyiz
ben kombine istiyorum. meme dikleştirme+büyütme ve karın germe. lipo yaptırmayacağım. beraber arayalım, hatta listede aynı doktorlar olursa görüşmeye de beraber gidebiliriz.

canım ben tıp fakültesinde oldum ankarada Zeki Can dr ismi tabiki çok zor geçti hatta beni zorlayan sadece meme buyutme oldu diyebilirm takibe aldım seni fotolara bakabilirsin benim
çok beğeniyorum ben sizin işlemlerinizi. minicik bikiniyle bile izleriniz hiç görünmüyor. üni. hastaneleri de araştırmaya değer yani. burada ege üni. yiğit özet tiftikçioğlu karın germe+meme çok yaptıran yok, genelde burun olduğu için tereddütteyim.

canım bende hep özel araştırıyordum bu dr tesadüf tavsiye üzerine buldum buda özel aslına bakarsan diğer bi iyi yanıda muayene için ücret alınmadı çok param gitti normal muayeneler için şükür kurtuldum

darısı bizim başımıza. benim güçlü ağrı kesicilere karşı ölümcül bir alerjim var. sezaryeni parol ile atlatmaya çalıştım. hatta ilk gece elimin altında bir silah olsa şimdi kafama sıkar kurtulurum dediğimi hatırlıyorum. o yüzden bu ameliyattan çok korkuyorum. ağrı durumu nasıldı sizin? sezaryen olduysanız kıyaslama yapabilecek misiniz?

ben kombine istiyorum. meme dikleştirme+büyütme ve karın germe. lipo yaptırmayacağım. beraber arayalım, hatta listede aynı doktorlar olursa görüşmeye de beraber gidebiliriz.
Gerçekten olur canım arastirmalarimizi buradan yazalım şuan adı çok geçtiği için tek bilgim Fatih Uygur ve ufuk bilkay meme estetiğiburun estetiği Fatih Uygur çok duydum Bursa ama bu ameliyatta duymadım.Ufuk Bilkay da oldukça tecrübeli ve iyi birine benziyor.Mail attım fiyatı pahalı olabilir. Dolaşırken adı pek duymadım bu forumda Murat Ataseven buldum araştırıyorum.Ben botoks için gittiğim iki cerrah daha tanıyorum ama onlar bu konuda nasıl bilmiyorum. Birkaç sene oldu botoks yaptirali hamileliller girdi biri özgür erdem özgür erdem diğeri ni unuttum

Şimdi hatırladım Ulvi Güner botoks yaptırdığımızAçıkçası sırf Instagram fotoğraf bakıp içinin isindigi sadece Fatih Uygur

söyle söyleyebilirim ben hiç karin germe ameliyatından dolayı ağrı yasamadim yaşadığım tek sıkıntı meme buyutme oldu oda kas altına yerleştirildiği için eğer ağrı eşiginiz düşükse ikisini beraber kaldirabilceginizi sanmıyorum çünkü ben çok agladim ben

kimisi de meme hiç ağrımıyor karından çektik diyorlar. kişiye göre doltora göre değişiyor sanırım. yaradana sığınıp giricez artık :))
canım normalda doktorda söylüyor eğer kas üstü olursa ağrı pek olmuyomuş ama kas alti aldığı zaman 1 hafta ağrı yasiyosun resmen yatağa bağlı gibiydim kalkamıyorsun dönemiyorsun bide karin germede olunca temelli zorlasiyo durum ama benim mini olduğu için belkide çok agrım olmadı ama o drenleri çıkarma olayı çok feciydi bilmiyorum herkesin aynimi oldu resmen çıkarken tanıyo anliycagin ben bile kendi adıma ceske ikisini beraber olmasaydım dedim

kızlar bende dün gidip gün aldim haftaya çarşamba allahtan bi aksilik çıkmaz ise lipo be karın germe olacağım.inss umduğum gibi olur.
Hayırlı olsun arkadasım ınsallah hersey yolunda gecer acısız agrısız surec gecırırsın ınsanlah Kime olucaksın ameliyatını ve tam karın germemi hangi bölgelere lipo olucak ?guzel Sonuclarını beklıyoruz

sağol canim allah razı olsun.murat kerete olacağım.yanlar ve göbek üstü lipo olucak.inss rahat geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…