Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

sağol canim allah razı olsun.murat kerete olacağım.yanlar ve göbek üstü lipo olucak.inss rahat geçer
Surecını gın gun paylasabılırsen cok ıyı olucak cnm bende 27 temmuzda olucam cok korkuyorum ve heyecanlıyımda bırde ben sıgara kullanıyorum sen kullanıyomusun?

canim sen kime kaça ve ne olacaksinKlasik soru oldu artik
Medine kanturke olucam karın germe lipo meme dıklestırme protez ve popoya yag transferi anlıcan hepsi bi yerde 27 temmuzdan bi kac gun sonra buraya donus yapmassam bılınkı ben gitmisim baya agır olucak yani fiyat spylememde dogru olmaz sanki dıye dusundum sen fiyat aldıysan neyle ılgılı asagı yukarı yorum yapabılırım cnm

aaa kızlar bu doktoru da hiç duymadimCanlar ben karin lipo ve popoya yag transferi deli gibi araştırıyorum. Ankara ya da Izmır Ankara yakın yerler de olur gerçi. Hadi inşallah herşey güzel olcak. Ben emzirmeyi bitirdikten sonra ocak gibi olucam. Sorduğum birçok yer 10000 diyor. Kombine ameliyata cesaretinize hayran kaldım. Meme silikon da düşünüyorum sonra

aynı uygulamaları istiyoruz buarada canim boy kilo kacti

Bence fıyat gayet uygun karın lipo derken karın germe ve lipo mu sadece lipomu benden sadece yag transferı ıcın bu fıyat ıstendı cogu yerde ve gırecegım amelyatta

kızlar 15.gun fotolarimi attim morluklarim yeni yeni geciyor bu arada gogsumdeki odemmis masaj yapmam lazimmis surekli gogsumun birinin yumuşaklığı ve büyüklüğü çok iyi ama diğer gogsum halen sis ve şekilsiz

ayrica rahat hareket ediyormusun artik.yani ev işlerine yapabilecek durumuma geldinmi merak ediyorum ne zamn ayaklanabiliyir insan.agri çok varmi halen
canım söyle soyleyim dikiş üzerindeki bölgede halen ödemin var onun için ozon yagi aldım onla masaj yapıyorum sonra sarı kaptıran yagi sürüyorum dikiş yerlerime ve korseli giyiyorum ben 5.günden itibaren dik yürümeye basladim 1hafta sonrasindada evime gectim annemin evindeydim ve kendi işimi ve iki çocukla ilgilenmek zor olmadı diyebilirim karnında agrım yok ama göğsümde hafif ağrılar sızlamazlar devam ediyor

maşallah canim çok iyi benimde 3 çocuk biri 2 yaşında onunla.ilgilenmek zorunda kalicagim.ameliyatttan hemen sonra iqyndiktan sonra çok ağrı oluyormu kalkmak zor oluyormu acaba sezaryan gibimi?çok soru sordum kusura bakmayın aklıma takiliyor

tabiki sor bitanem niye kusura bakayım canım giyindikten sonra göğüs agrım çok oldu sanki aşağı düşecekler gibi bi ağrı karnım ağrı yapmadi ama zor kalkıyorsun tabi hatta ben iki adım attim nefesim kesildi yürüyemedim yani sezeryan gibi diyebilirim ilk kalkarken baş dönmesi nefesi zor alma oldu ekstra bide göğüslerinin ağrılı bir şekilde aşağı doğru çekildiğini düşün ama kaldirilmiycak bir ağrı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…