canim beni de izler misinkızlar 15.gun fotolarimi attim morluklarim yeni yeni geciyor bu arada gogsumdeki odemmis masaj yapmam lazimmis surekli gogsumun birinin yumuşaklığı ve büyüklüğü çok iyi ama diğer gogsum halen sis ve şekilsiz
anladım canim çok teşekkür ederim.tabiki zaten narkozda etkiliyor.ben her şeyi göze aldim zaten.ayrica sizi en çok yoran göğüs sanırım.neyseki bitti gitti ınss darısı banaama bence bir iz kremi kullanmaya başlayın cokm faydası oluyor.ben sezaryandan biliyorumtabiki sor bitanem niye kusura bakayım canım giyindikten sonra göğüs agrım çok oldu sanki aşağı düşecekler gibi bi ağrı karnım ağrı yapmadi ama zor kalkıyorsun tabi hatta ben iki adım attim nefesim kesildi yürüyemedim yani sezeryan gibi diyebilirim ilk kalkarken baş dönmesi nefesi zor alma oldu ekstra bide göğüslerinin ağrılı bir şekilde aşağı doğru çekildiğini düşün ama kaldirilmiycak bir ağrı değil
contratubexde çok ise yariyor bilgin olsun.kızlar bende yrn steri strip diye bi bant varmis ondan alcam bu dikiş izleri için çok iyiymiş bilginiz olsun
Ben lipo ve karın germe oldum şubat ayında ve çokk memnunum tamamen iyileştim. Ama ilk hafta hatta ikinci hafta azalsa da zor geçiyor. Bence ( size arkadaşça önerim ) yazın bu ameliyatı olmayın. Zira kesi yerleri tere karşı çok duyarlı çok zorlanırsınız ben istanbulda nisan da bile biraz terlesem ki kolay terlemem, sanki yakıyorlar gibi hissediyordum klima açıyordum. Netten de bakın dr lar kış aylarını öneriyor. Sonuçta tüm yazı klima karşısında geçiremezsiniz mutlaka dışarı çıkarsınız. Öneri sadece tabi..kızlar bende dün gidip gün aldim haftaya çarşamba allahtan bi aksilik çıkmaz ise lipo be karın germe olacağım.inss umduğum gibi olur.
geçmiş olsun canım haklısın bu konuda 15gun oldu benimde inan bende korseden dolayı bunalıyorum peki izlerin ne kadar zamanda iyileşti ekstra bi krem kullandinmiBen lipo ve karın germe oldum şubat ayında ve çokk memnunum tamamen iyileştim. Ama ilk hafta hatta ikinci hafta azalsa da zor geçiyor. Bence ( size arkadaşça önerim ) yazın bu ameliyatı olmayın. Zira kesi yerleri tere karşı çok duyarlı çok zorlanırsınız ben istanbulda nisan da bile biraz terlesem ki kolay terlemem, sanki yakıyorlar gibi hissediyordum klima açıyordum. Netten de bakın dr lar kış aylarını öneriyor. Sonuçta tüm yazı klima karşısında geçiremezsiniz mutlaka dışarı çıkarsınız. Öneri sadece tabi..
canım ben onu sezeryan izlerim için kullanmıştım ama pek faydasını görmemiştim yada düzenli kullanmadığım icincontratubexde çok ise yariyor bilgin olsun.
Selam canım sağol.. sana da çokk geçmiş olsun. Dr bantı açtığında incecik bir çizgiydi 1 hafta sonra kızarmaya başladı. Sonra doktorum kontrolde birşey sürme böyle olur önce ama zamanla beyazlaşacak dedi. Mart sonu kontrolde starex kullan istersen dedi aldım ama çocuklar vs pek düzenli kullanmadım. Nisan sonu inde aby ye tatile gittik havuza girdim. Orda yumuşadı daha da rahatladı izler ve ordan sonra rengi solmaya başladı. Şimdi giderek soluyor rengi. Özetle; önce bir iki ay kuzarıyor gibi olup sonra rengi beyaza doğru gidiyor canım. Bir yıl sonunda ince beyaz olacak dedi doktorum.geçmiş olsun canım haklısın bu konuda 15gun oldu benimde inan bende korseden dolayı bunalıyorum peki izlerin ne kadar zamanda iyileşti ekstra bi krem kullandinmi
Bir de zaten öyle yapıyorsundur ama ben korseyi dikişsiz pamuk bir atlet üzerine giydim hep o yüzden sıkıntı olmadı korsegeçmiş olsun canım haklısın bu konuda 15gun oldu benimde inan bende korseden dolayı bunalıyorum peki izlerin ne kadar zamanda iyileşti ekstra bi krem kullandinmi
canım nerelerdesin nasıl oldu durumun dikisler biraz daha duzeldimiBilmiyorum doktorun asistani bana iyilesme surecinin 6 ay oldugunu o zamana kadar goruntulu degisecegini soyledi ama ne kadar olur bilemiyorum benimde kas altina kondu ilk zamanlar benimkide cok sisti simdi indi oyle kalmasini isterdim ben seni izlemeye aliyorum benimkinrde bakabilirsin bende seninkine bakip yorum yapabilirim simdiden canini sıkma daha cok duzelir
canım eğer resim paylaşma durumun olursa dikişlerine bakmak isterim bende seni takibe aliyim dikişlerime bakabilirsin ben başka bi korsa aldım hastane sonrasında çok sıkı gelmedi bana takılan korse bide dediğin gibi karında on çit çit yerleri iz birakiyoduBir de zaten öyle yapıyorsundur ama ben korseyi dikişsiz pamuk bir atlet üzerine giydim hep o yüzden sıkıntı olmadı korse
olabilir canim ben kullandım çok faydasını gördüm yani bazı yerlede tamamen iz gitmiş.belkide vücut yarışındansa değişiyor olabilir.korseyi ne kadar kullanmak gerekli.ayrica bizmi alıyoruz doktormu veriyor korseyi?canım ben onu sezeryan izlerim için kullanmıştım ama pek faydasını görmemiştim yada düzenli kullanmadığım icin
Tabiki yollarım. Küçüğü uyutuyorum şu anda sabah güncel çeker yollarım. Takibe alıyorum canım.canım eğer resim paylaşma durumun olursa dikişlerine bakmak isterim bende seni takibe aliyim dikişlerime bakabilirsin ben başka bi korsa aldım hastane sonrasında çok sıkı gelmedi bana takılan korse bide dediğin gibi karında on çit çit yerleri iz birakiyodu
tamam canım bende takibe aldım seniTabiki yollarım. Küçüğü uyutuyorum şu anda sabah güncel çeker yollarım. Takibe alıyorum canım.
canım beni odaya getirdiklerinde korsem üzerimdeydi ameliyathanede giydiriyolar bana aldırmadılar verdiğim ücret içindeydi hepsiolabilir canim ben kullandım çok faydasını gördüm yani bazı yerlede tamamen iz gitmiş.belkide vücut yarışındansa değişiyor olabilir.korseyi ne kadar kullanmak gerekli.ayrica bizmi alıyoruz doktormu veriyor korseyi?
en az 1 ay benim ama tam karin germede 2 ayı buluyomus galiba bide lipoda olacaksincanım beni odaya getirdiklerinde korsem üzerimdeydi ameliyathanede giydiriyolar bana aldırmadılar verdiğim ücret içindeydi hepsi
resim atma şansınız varsa görmek isteriz.haklisin yazın biraz zor olucak ama başka ayar çekemedim hep bi aksilik cıktı.mecbur olacağım ertelemek istemiyorum.sisin önceki ve sonraki halinize bakabilirmiyiz?Ben lipo ve karın germe oldum şubat ayında ve çokk memnunum tamamen iyileştim. Ama ilk hafta hatta ikinci hafta azalsa da zor geçiyor. Bence ( size arkadaşça önerim ) yazın bu ameliyatı olmayın. Zira kesi yerleri tere karşı çok duyarlı çok zorlanırsınız ben istanbulda nisan da bile biraz terlesem ki kolay terlemem, sanki yakıyorlar gibi hissediyordum klima açıyordum. Netten de bakın dr lar kış aylarını öneriyor. Sonuçta tüm yazı klima karşısında geçiremezsiniz mutlaka dışarı çıkarsınız. Öneri sadece tabi..
canım beni odaya getirdiklerinde korsem üzerimdeydi ameliyathanede giydiriyolar bana aldırmadılar verdiğim ücret içindeydi hepsi[/QUOT
himm iyiymiş canimcanım beni odaya getirdiklerinde korsem üzerimdeydi ameliyathanede giydiriyolar bana aldırmadılar verdiğim ücret içindeydi hepsi
İzlemeye alıyorum sizi ordan atarım. Ben spor yaptığım için çok sorunum yoktu ama bir gün yapamayacağım zaman olacak bir de hafta sonu biraz kaçırsam hemen çıkıyor kızlıktaki gibi olmuyor sonuçta diye yaptırdım. İleriye yatırım :) ve tabi ki çok sert oldu şimdi illa yumuşuyor 2 doğum sonrası. Eski fotolarım da iyi o yüzden.. ikisini de yollayacağım size özelden.resim atma şansınız varsa görmek isteriz.haklisin yazın biraz zor olucak ama başka ayar çekemedim hep bi aksilik cıktı.mecbur olacağım ertelemek istemiyorum.sisin önceki ve sonraki halinize bakabilirmiyiz?
Yolladım şimdi ilki eski ikincisi yeni. Şimdiden size çok başarılı ve rahat bir süreç dilerim. Sorularınız olursa seve seve destek olmak isterim. Çünkü bu süreçte kk dan alınan bilgiler bana da yararlı olmuştu.İzlemeye alıyorum sizi ordan atarım. Ben spor yaptığım için çok sorunum yoktu ama bir gün yapamayacağım zaman olacak bir de hafta sonu biraz kaçırsam hemen çıkıyor kızlıktaki gibi olmuyor sonuçta diye yaptırdım. İleriye yatırım :) ve tabi ki çok sert oldu şimdi illa yumuşuyor 2 doğum sonrası. Eski fotolarım da iyi o yüzden.. ikisini de yollayacağım size özelden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?