Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

teşekkür ederim canikm evet ordanda yazdım da ben bir sıkıntı görmedim.ama tabi siz faha iyi bilirsiniz kullanımı gevşiyor doğumdan sonra.ama çok güzle görünüyor.fakat izinizi merak ediyorum.sakinca yoksa bakabilirmiyiz

canim merhaba lipo ve karin germe ben de yaptırcam.Fotograf görebilir miyim oncesi sonrasi. Karından mi lipo oldun?

Yolladım canım. Tam karın germe oldum. Herkes ne gereği vardı diye kızdı bu yüzden ama emin olun vardı. Yumuşamıştı karnım derimden belli değildi ama elleyince yumuşaktı eski sertliği yoktu. Şimdi eskisinden de sert oldu. Görüntüde hep iyiydi çünkü spor yüzünden..Ama yapamadığım diyelim bir haftada hemen karnım çıkıyordu sinir oluyordum. Nereye kadar spor. Şimdi hiç değilse zorunlu değil keyfi spor yaparım ( ameliyattan beri yapmadım eylülde başlicam tatiller işler yoğunum bu yaz )

canim merhaba lipo ve karin germe ben de yaptırcam.Fotograf görebilir miyim oncesi sonrasi. Karından mi lipo oldun?
Canım yolladım. Evet karından lipo ve tam germe. Daha doğrusu lipoyu mide tarafına yaptı. Deri az dedi gerebilmek için oradan yağ alıp deriyi aşağı çekmesi gerekiyormuş. Doktorum amerikan hastanesi murat pençe idi. Sana çok kolay geçecek rahat, konforlu nir süreç dilerim..

ben de kombine düşünüyorum yılbaşından sonra. görebilir miyim fotolarınızı bir sakıncası yoksa

ben de kombine düşünüyorum yılbaşından sonra. görebilir miyim fotolarınızı bir sakıncası yoksa
Yolladım size de. Şimdiden çok rahat ve başarılı bir süreç dilerim. Ben karın germe ve lipo oldum. Göğüs olmadım benimkiler maalesef sütümle doymadı hep mamayla göğüsler iyi kaldı. Herşey feda olsun onlara

çok teşekkür ederim. benim de sütüm yetmedi ikizlere mama+meme gittik ama yine de sarkma oldu. zaten hiçbir zaman bomba gibi göğüslerim olmamıştı, emzirme ameliyat bahanesi oldu :)

çok teşekkür ederim. benim de sütüm yetmedi ikizlere mama+meme gittik ama yine de sarkma oldu. zaten hiçbir zaman bomba gibi göğüslerim olmamıştı, emzirme ameliyat bahanesi oldu :)
Aaaa ikiz annesi olmak zoorr arkadaşımdan biliyorum..Siz bir Azize’siniz ikiz annesi olmak duble zor bence. Konuya dönersem :))) süper olmuş o halde. Çokk sevgiler..

canim çocuk var mıydı? Karin germeden sonra hamile kalinabiliniyor mu?

Süper yorum
Benimde çok kötü bir durumum yoktu. İki normal Doğum,gevşeyen esneyen bir karnım vardı. Ayaktayken fena değildi ama ufak bir eğilmede,yada oturduğumda o fazla deri görüntüsü gevşeklik hep rahatsız etmişti beni. Sporla çok uğraşan biriyim,evet toparlıyor ama kasları ayrılan bir karına o süper kas görüntüsü vermiyor. Gevşemiş bir deriyi toparlamıyor. Ayrıca göbek fıtığım da olmuştu hamileliklerden kalan,o da onarıldı . Şimdi sonuç süper taş gibi karnım var,bekarken yoktu bu karnım valla :)))

canim çocuk var mıydı? Karin germeden sonra hamile kalinabiliniyor mu?
Evet canım 2 çocuğum var. 8 ve 3 yaşında iki erkek. Başka düşünmüyorum artık. Ben 2 doktorla görüşmüştüm daha önce onlar da çocuk düşünüyorsan ertele dediler olur ama ne gerek var eserimi bozma diyor benim doktor da :)

Süpersiniz Kaslar gevşeyince spor bir yere kadar destek oluyor. Bir de midemiz, bağırsaklarımız vs eski anatomimize dönüyor. Hazımsızlık geçiyor, su içsek karnımız çıkmıyor.. özetle sadece kozmetik açıdan değil sağlığımız için asıl yararı sağlıyor bu ameliyat. Göbek fıtığınızdan da kurtulmuşsunuz hem de. Sağlıklı günler dilerim. Sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…