Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Meraba bende tam karin germe ve lipo olucam siz hangi bolgelerden lipo oldunuz ? Benide izöeme alirmisiniz oncesi sonrasi gorebilirmiyim? Benim de suanko halim var ameliyat sonrasi sonrasi resimöeri ekliycem 1 ayim kaldi cok korkuyorum birde hangi doktora oldunuz ?

Beni izlermisin

Fotoğraflarınızı bende merak ettim,görebilirimiyim bende ?

karin germe olan arkadaşlar benim 3.günüm fakat bugün sol direnlerdenmi yoksa ameliyattanmi bir agri batiyor kalkerken uzanirken dün hastanedeyken böyle değildim.normalmi acaba.acil cvp kizlar

Düğünler kınalar işler bu hafta çookk yoğundum canım. Kusura bakma geç dönüş için ama izlemeye sldım seni albümden fotoları görebilirsin. Şimdiden sana çokk kolay geçecek bir süreç dilerim..hiç korkmayın.. zor ama geçen bir süreç.. sonuçta miss gibi göbek

Fotoğraflarınızı bende merak ettim,görebilirimiyim bende ?
Canımm tabiki.. izlemeye aldım albüm yaptım acemiyim geçn hafta herkese tek tek yolluyordum nedense :))) geç dönüş için çok özür çünkü bu hafta 2 düğün 1 kına yoğun işlerim herşey üst üste geldi.. çok sevgiler..

Ben Amerikan hastanesi Murat Pençe ye oldum. Murat Pençe, Bülent Tekerekoğlu ve Nuri Battalı önerebilirim..
Beni de izlemeye alırmısınız rica etsem ben birlikte gögüs kücültme de olmayı düsünüyorum fazla kilom var onları vermem gerekir mi olduktan sonra kilo versem bi skıntı yasarmıyım acaba?

Beni de izlemeye alırmısınız rica etsem ben birlikte gögüs kücültme de olmayı düsünüyorum fazla kilom var onları vermem gerekir mi olduktan sonra kilo versem bi skıntı yasarmıyım acaba?
İzlemeye aldım bakabilrsiniz ordan. Benim zaten sorunum yumuşamasıydı. Beyaz pantolonlu fotom önceki hali. Çok farklı değil görüntüde. Ama çok sert ve gergin şimdi. Kilo verin ve ameliyat olun. Ameliyatta alınan yağ ve deri dokusu vücudunuzun diğer bölümleriyle uygun yapılanıyor. Bu sefer simetrik olarak diğer yerlere uygun yapılır. Aml sonradı da 2-3 ay ötle ağır spor vs tapılmıyor. Bemim karın kadlarım dikildi. Hala karın çalışmam yasak 4 ay oldu aml olalı. Doktorlar gittipinizde hemen yapalım noolcak derler en iyisi bile..ama lütfen iyi araştırın. Önce zayıflayabileceğiniz kadar zayıflayın sonra aml daha uyumlu olur.

Gercekten aradaki farkı anlayamadım maşallahınız var:) darısı basımıza inş:)

Kusura bakmayın uzun tırnaklardan amma yazım hataları yapmışım :)))

Insalllah cnm cok saolll

Simdiden tesekurler INSALLAH iyi gecer bulent cihantimur icin soyluyorsunuz yoksa baska bir bulent daha vardi bulent cihantimur benden 10500 istedi yolculuk masraflari ile 11000 i gecer diye dusunuyorum

TL degil mi? Annem icin bilgi edinmeye calisiyorum da... Annem yaglarini poposuna koydurmak istiyor, acaba az çok ayni fiyat mi? Simdiden cevaplarınız icin teşekkür ederim!

karin germe olan arkadaşlar benim 3.günüm fakat bugün sol direnlerdenmi yoksa ameliyattanmi bir agri batiyor kalkerken uzanirken dün hastanedeyken böyle değildim.normalmi acaba.acil cvp kizlar
canım geç oldu kusura bakma benim alttan ve önden çit çitli korseydi çok sıkı olmadığı için ben başka korse aldım o batmanlarda çok normal direklerden kaynaklanıyo benim hastanede ikinci günümde çıkarılınca çok rahatlamistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…