Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

canim senin drenler erken çıkmış.sen yağ aldirmadinmi?benim lipoda olduğu için yarin 5.günüm çıkacak inss.bende bugün cirtcirtli aldim ama bu korse çok rahatsız ediyor alışık değilim ondan galiba.cok sıkıyor.belim ağrıyor o nedenle.inss yarın bandaj açılıp hortumlar çıkacak.

evet canim yağ aldırmadım ben ikinci gün fazla dolmadı oyuzden çıkardılar drenleri şuan şişliklerin olduğu için sıkıyordur 1 hafta sonra yavaş yavaş rahatlar korsede

Kizlar ankarada ferruh bingül ün Karin germe icin istedigi fiyati bilen varmi yada ozan bitik in

Ferruh bingülü aradim 15000dedi cok pahali geldi Karin germe icin normalmi sizce ankarada baska önerebileceginiz dr varmi gercekten memnun kalinanve fiyatidaha uygun

Kizlar ankarada ferruh bingül ün Karin germe icin istedigi fiyati bilen varmi yada ozan bitik in
Canım ben ozan hocaya ameliyat oldum çok memnunum.
Ücreti kişiye göre yapılacak işleme göre söylüyor...
Görüşmeni tavsiye ederim. Hakkında hayırlısı olsun.

Kime oldunuz ameliyatinizi acaba

Sen ne kadar ödedin mesela
Canım ben ozan bey hacettepede iken kendisine ücretli muayene olmuştum (doçent ve prof lara fark ödeniyor) kendisi önce beni ameliyat etmeyi kabul etmedi çünkü daha önce emboli atmıştı akciğere ve genetik çıktı ömür boyu ilaç almak zorundayım ve risk yüksek. Dolayısıyla yapmak istemedi ben çok ısrar ettim o da eğer 60 kiloya inersem yapacağını söyledi. Çünkü karın bölgemdeki yağın gitmesi riski azaltacaktı. Kendisi zaten kesinlikle lipo yapmam yağ almam sen zayıfla gel sadece kasları onarıp fazla deriyi alırım dedi.
O vakit fiat konusunu da konuştuk yani kendisi bana söz vermişti ben de kilomu verip gittim fakat hastanede ayrılmıştı Next levele muayenehane açmış özel hastanede yapıyormuş...
Hülasası bana daha önce söz verdiği için söylediği fiattan yaptı fakat bu fiatın şimdi hiç bir anlamı yok. Iki sene önceki fiat...ben ameliyat olalı bir seneyi geçti ondan öncede hemen hemen bir sene olmuştu.
Yani o fiatlar o zaman için geçerliydi...

Ozan hocanın önce sizi görmesi lazım. hangi işlemleri yapacak ona göre fiat verir...kendisiyle görüşmeniz lazım.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

Canım sen tam karın germe mi oldun?

Resimlerine bakabilirmiyim.bugun benimde 6.gunum merak ettiğim göbek deliği izi kaliyormu.ayrica göbekten aşağıya doğru inen keside iş kalıyorum?
Göbek deliğindeki iz içeride kalırsa belli olmaz. Bazen dışarıda kalıyor,öyle sonuçlar gördük çünkü. Bu değişen bir durum .
Göbekten aşşagıya doğru inen iz derken neyi kastettiniz anlayamadım ama. Karın germe izinden mi bahsediyorsunuz ?

Arzum doğrusu ben de anlayamadım arkadaşı. Acaba bazı izler dikey oluyormuş onu mu kasdediyor

Resimlerine bakabilirmiyim.bugun benimde 6.gunum merak ettiğim göbek deliği izi kaliyormu.ayrica göbekten aşağıya doğru inen keside iş kalıyorum?
Canım siz karın germe ameliyatı oldunuz mu, iziniz nasıl dikey mi?

Resimlerinize bakabilir miyim?

Arzum doğrusu ben de anlayamadım arkadaşı. Acaba bazı izler dikey oluyormuş onu mu kasdediyor
Göbekten aşşagıya doğru inen iz ... diyince kafam karıştı :)) kesi izinden göbek deliğine doğru dikey kesi,iz deseydi anlardım evet. O iz zaten karın germe izi gibi iyileşir iz kalır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…