Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Canım benim göbek deliğinden asağı bi iz var.yani bu göbekten aşağı doğru inen ve karin germe iziyle birleşiyor.yukardan aşağıya doğru.bilmem anlatabildimmi?

Canım benim göbek deliğinden asağı bi iz var.yani bu göbekten aşağı doğru inen ve karin germe iziyle birleşiyor.yukardan aşağıya doğru.bilmem anlatabildimmi?
Hmm,çok derimi yoktu acaba. Eski göbek deliği o alınan deri ile atılmadıysa eski göbek deliği yeri kalıyor ve dikey iz kalabiliyor. Görmeden anlayamayacağım tam olarak tabi. Foto yüklediğinizde anlarız sanırım.

Nasıl oluyor öyle, dikey iz neden yapmış ki doktorunuz....

Bizim öyle değil yani dikey değil yatay.

Yükledim canım bakarmisin bi?
Bende ilk defa dikey iz oldugunu duyuyorum gercekten tedirgin oldum suan fazla deri cikmayonca dikey izde kaöabiliyormu ki? Benimde amelyatima az kaldi siz sadece karin germemi oldunuz acaba? Benide izlermisiniz görebilirmiyim ? Birde nezaman oldunuz iyilesme durumunuz nasil?

Lina ben bugün 1 hafta oldu ameliyat olalı lipo ve krjn germe oldum daha yeni olduğu için yanı çokta iyi sayılmam.bakalim zamanla iyi olacak

Benimki dikey değil yatay zaten ama göbekten inen dikey iz var onu bi soracagim doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…