Canım benim göbek deliğinden asağı bi iz var.yani bu göbekten aşağı doğru inen ve karin germe iziyle birleşiyor.yukardan aşağıya doğru.bilmem anlatabildimmi?Göbek deliğindeki iz içeride kalırsa belli olmaz. Bazen dışarıda kalıyor,öyle sonuçlar gördük çünkü. Bu değişen bir durum .
Göbekten aşşagıya doğru inen iz derken neyi kastettiniz anlayamadım ama. Karın germe izinden mi bahsediyorsunuz ?
Evet oldum daha yeniyim pek hoş görünmüyor. Biraz toparlasa aticgimCanım siz karın germe ameliyatı oldunuz mu, iziniz nasıl dikey mi?
Resimlerinize bakabilir miyim?
Hmm,çok derimi yoktu acaba. Eski göbek deliği o alınan deri ile atılmadıysa eski göbek deliği yeri kalıyor ve dikey iz kalabiliyor. Görmeden anlayamayacağım tam olarak tabi. Foto yüklediğinizde anlarız sanırım.Canım benim göbek deliğinden asağı bi iz var.yani bu göbekten aşağı doğru inen ve karin germe iziyle birleşiyor.yukardan aşağıya doğru.bilmem anlatabildimmi?
Hasan Fındık doktorum.Arzum sen kime ameliyat olmustun acaba bende görebilirmiyim fotoğraflarını
Nasıl oluyor öyle, dikey iz neden yapmış ki doktorunuz....Canım benim göbek deliğinden asağı bi iz var.yani bu göbekten aşağı doğru inen ve karin germe iziyle birleşiyor.yukardan aşağıya doğru.bilmem anlatabildimmi?
Inşallah resim atınca anlarız...Evet oldum daha yeniyim pek hoş görünmüyor. Biraz toparlasa aticgim
Aynen canım teşekkür ederimInşallah resim atınca anlarız...
Geçmiş olsun tekrar.
Yükledim canım bakarmisin bi?Hmm,çok derimi yoktu acaba. Eski göbek deliği o alınan deri ile atılmadıysa eski göbek deliği yeri kalıyor ve dikey iz kalabiliyor. Görmeden anlayamayacağım tam olarak tabi. Foto yüklediğinizde anlarız sanırım.
Beni izlermişim arzumHasan Fındık doktorum.
Fotoları olmayanları izlemiyorum maalesef.
Bende görebilir miyim acaba bende istiyorum bu ameliyatıYükledim canım bakarmisin bi?
Bende ilk defa dikey iz oldugunu duyuyorum gercekten tedirgin oldum suan fazla deri cikmayonca dikey izde kaöabiliyormu ki? Benimde amelyatima az kaldi siz sadece karin germemi oldunuz acaba? Benide izlermisiniz görebilirmiyim ? Birde nezaman oldunuz iyilesme durumunuz nasil?Yükledim canım bakarmisin bi?
Benide izlermisin fotoğraflarım var merak ettim sizinkiniAynen canım teşekkür ederim
Lina ben bugün 1 hafta oldu ameliyat olalı lipo ve krjn germe oldum daha yeni olduğu için yanı çokta iyi sayılmam.bakalim zamanla iyi olacakBende ilk defa dikey iz oldugunu duyuyorum gercekten tedirgin oldum suan fazla deri cikmayonca dikey izde kaöabiliyormu ki? Benimde amelyatima az kaldi siz sadece karin germemi oldunuz acaba? Benide izlermisiniz görebilirmiyim ? Birde nezaman oldunuz iyilesme durumunuz nasil?
Benimki dikey değil yatay zaten ama göbekten inen dikey iz var onu bi soracagim doktoraBende ilk defa dikey iz oldugunu duyuyorum gercekten tedirgin oldum suan fazla deri cikmayonca dikey izde kaöabiliyormu ki? Benimde amelyatima az kaldi siz sadece karin germemi oldunuz acaba? Benide izlermisiniz görebilirmiyim ? Birde nezaman oldunuz iyilesme durumunuz nasil?
İzledim canımBeni izlermişim arzum
Teşekkürler canımİzledim canım
Sana özelden mesaj attım canımTeşekkürler canım
Aldim canımSana özelden mesaj attım canım
Bende görebilirmiyim fotoğraflarınıBenide izlermisin fotoğraflarım var merak ettim sizinkini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?