Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

canim resimlerine baktım bende anlam veremedim göbekten inen cizgiye ama dr bi bildiği vardır elbet yanlız eski haline göre süper olmus sonuçta izler dahada hafifliycek daha güzel olucak tekrar geçmiş olsun
Sağol canım doktora sordum üst karin bölgesi geniş olduğu için alt bel bölgesi de dar olduğu için öyle yapmış.evet eskiye göre çok daha güzel

merhaba arkadaşlar. bendeki son durumları yazayım dedim. cemil tugay’dan randevu almak için aradım, 200 tl muayene ücreti istediği için kilo verip vücudum son şeklini aldıktan sonra gitmeye karar verdim. ayın 17’sinde de can kopal’dan randevum var (can kopal muayene ücreti talep etmiyor). görüştükten sonra gelişmeleri yine yazarım.

Ferruh bingülü aradim 15000dedi cok pahali geldi Karin germe icin normalmi sizce ankarada baska önerebileceginiz dr varmi gercekten memnun kalinanve fiyatidaha uygun
Merhaba,ben yaklaşık bir ay önce Dr Esabil Eker'e oldum.Devlet hastanesinde.Tam karın germe.İfade edemeyeceğim kadar memnun kaldım.Doğumlarımdan önce bile böyle bir karına sahip değildim.Samimiyetle tavsiye ederim.

Eski ve yeni karnınızı görebilir miyiz

Arkadaşlar benim sorunum sadece göbek çevremde göbek deliğim üstü ve altinda çatlaklarım var biraz da sarkma sizce ameliyatsız cilt gerdirmeler işe yarar mı bunun ameliyatı nasıl olur ki genelde deriyi Kasik kısmında. Kesiyorlar benim göbek bölgemizde yine kalır yanı değil mi

Eski ve yeni karnınızı görebilir miyiz
Eski karnım katlanacak kadar sarkmıştı.Fotoğraf çekmeyi telaşla unuttuk.Şu halini nasıl yuklerim fikrim yok.
Daha iyisi olamazdı onu söyleyebilirim
Dikişler kusursuz.Henüz kırmızı çizgi halinde.Bir çok insanın ifade ettiği gibi dikişlerin bittiği yerde kulakcık olušmadı.

Lipoda oldunuz mu şuan nasılsınız?normale dondunuzmu?
Ameliyatın ardından sekizinci gun kontrole toplu taşıma ile gitmek zorunda kaldım ve rahatça gidebildim.
Ve o gun itibarı ile dışarıya çıkıp ufak yuruyuşler her gun artan surede yuruyuşler yaptım ve devam ediyorum.
Gunluk hayatımda her zaman yaptığım her şeyi 10.günden sonra yapmaya bašladım
Sadece yuruyuş suremi her gun artırarak yurudum.20.gun urinary ile ameliyat oncesinde oldugu gibi 10km yurumeye bašladım.Bulduğum her fırsatta haftada en as dort key ayni şekilde yuruyorum.
Şu an 34 gun oldu.Çokk iyiyim,çok şükür.
Lipo olmadım.
Esabil Esabil Beyin eline sağlık
Her gün duacısıyım.

Anladım canım ben lipo oldum ve dikişler ağrımıyor.lipo yerlerim bazı hareketlerde ağrıyor ve dokunduğunda ağrı var benimde 9 günüm ayak işlerini yapıyorum.egilmekte sorun var. Bende yürüyüş yapıyorum ama daha çok değil.korsen nasıl kullanıyormusun halen.ins kısa sürede bende eski halime donerim

Korseyi gece ve gündůz halen kullanıyorum.Ben iki adet korse edindim.
Ödem azaldıkça korse bol gelmeye başladı.Önce birini daha sonra diğerini daralttırdım.
Ïyileşme süreci biraz sabır ve gayret gerektiriyor.
Geçmiş olsun.10 gun sonra her şeyin daha iyi olduğunu goreceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…