Ins canım evet aynen biraz sıkıntılı özellikle lipo yapılan yerler.sabirla bekliyorumKorseyi gece ve gündůz halen kullanıyorum.Ben iki adet korse edindim.
Ödem azaldıkça korse bol gelmeye başladı.Önce birini daha sonra diğerini daralttırdım.
Ïyileşme süreci biraz sabır ve gayret gerektiriyor.
Geçmiş olsun.10 gun sonra her şeyin daha iyi olduğunu goreceksiniz.
Dikişlerim için ve aynı zamanda başlangıçta ağrıya da iyi geldi(mucize krem)Gökçeada efibadem pastanesinin sitesine girerek incelerseniz cilde de hayli iyi gelen kremi halen kullanıyorum.Ben faydalandım.Ins canım evet aynen biraz sıkıntılı özellikle lipo yapılan yerler.sabirla bekliyorum
Tamam canı bir incelerim.fakat şuan pansuman için antibiyotikli bir merhem verdi onu kullanıyorum.bundan sonrada yani bir ayı tamamlarsam ız kremleri devamDikişlerim için ve aynı zamanda başlangıçta ağrıya da iyi geldi(mucize krem)Gökçeada efibadem pastanesinin sitesine girerek incelerseniz cilde de hayli iyi gelen kremi halen kullanıyorum.Ben faydalandım.
Benim doktorum 2 .5 3 litre arasi gelir dedi aldigi yagLipo karın germe beraber yaptıran arkadaşlar bir seferde kaç litre yağ aldırdınız. Cerrah bana bir seferde maksimum 2 kilo yağ alabileceğini belirtti. Bende bikaç hafta içinde karın gerdirme ve lipo beraber yaptıracağım
Banada 9 litre aliriz 12 litre alinabiliyo ama riske atmayalim dedi. Ben ayın 20 sine gün aldım. Biranda karar verdim. Yani estetik kesin olacaktim ama bikac ay sonrasina düşünüyordum ama okullar acilacak okul var birde ben bademciklerimide aldiracagim mecburen bu sene iki ameliyat arasi biraz vakit olsun birde ameliyat parasi hazirdi belli olmaz bisey olur ihtiyaç olur paraya dokunulur diye apar topar olmaya karar verdimBenim doktorum 2 .5 3 litre arasi gelir dedi aldigi yag
Bende ayniyim 2 cocukla karnim yumuşak hergün 1.5 saat spor yaparım. Spor yaparken iyi gözüküyor ama ayni dediginiz gibi 1 hafta yapamasan hemen karın çıkıyor.Yolladım canım. Tam karın germe oldum. Herkes ne gereği vardı diye kızdı bu yüzden ama emin olun vardı. Yumuşamıştı karnım derimden belli değildi ama elleyince yumuşaktı eski sertliği yoktu. Şimdi eskisinden de sert oldu. Görüntüde hep iyiydi çünkü spor yüzünden..Ama yapamadığım diyelim bir haftada hemen karnım çıkıyordu sinir oluyordum. Nereye kadar spor. Şimdi hiç değilse zorunlu değil keyfi spor yaparım ( ameliyattan beri yapmadım eylülde başlicam tatiller işler yoğunum bu yaz )
Allah kolaylık versin canım inşallah dilediğin gibi gecer benimde çok kötü idi çok şükür oldum bugün 13.günüm daha tam duzelemedim ama buna şükür eskisinden 10 kat daha iyi duruyor. Kesinlikle sizinkide öyle olucaktir.simdisen geçmiş osun20 temmuz insallah benim için yeniden doğuşum olacak insalah.
Şuan ki halin bakilirmiyim canim cokmu fazla yağın var yani 9 kg çok geldi bana.benim doktorum benden aldığı yağı söyledi.ama en fazla ne kadar alıyor bilemiyorumBanada 9 litre aliriz 12 litre alinabiliyo ama riske atmayalim dedi. Ben ayın 20 sine gün aldım. Biranda karar verdim. Yani estetik kesin olacaktim ama bikac ay sonrasina düşünüyordum ama okullar acilacak okul var birde ben bademciklerimide aldiracagim mecburen bu sene iki ameliyat arasi biraz vakit olsun birde ameliyat parasi hazirdi belli olmaz bisey olur ihtiyaç olur paraya dokunulur diye apar topar olmaya karar verdim
Elbette hepsinde var narkoz var işin icinde bikereKizlar kafama takildi buameliytlarin acaba hayati riski varmı
Canım doktor bi kerede herkeaten alinabilecek maksimum yağ miktarlarından bahsettiydi. Ben o zaman gittigimde 86 kiloydum simdi 75 oldum. Ne olur ne çıkar benden hic bilmiyorumŞuan ki halin bakilirmiyim canim cokmu fazla yağın var yani 9 kg çok geldi bana.benim doktorum benden aldığı yağı söyledi.ama en fazla ne kadar alıyor bilemiyorum
Ameliyatın zormuydu canim. Ben 2 sezeryan bi safra kesesi aldirdim bu 4.cü ameliyatım olacak doktor bikini giyeesin demisti insalah dedigi gibi olurum artik sıkıldın onca spor yap istedigin gibi olmasın. Gerci kendi hatam. Ben zayiflarken geçmişte korse kullandim o da zayiflarken deride sarkma yaptı bidaha kullanmadım ama olanda oldu şimdi bedelini ödeyeceğim. Keske korse kullanmasaydim mahvetti karnımı.gerci ameliyattan sonrada kullanacagim ama o korse farkli. Benim 2 cocugum olmasa hiç korkmamda iki cocukla birazda olsa korkum var bikere operasyon 4 saat sürecek o tedirgin ediyor insanı en başta. Sonrasında drenler olacak onuda hiç sevmem sürekli takılma hissi verir insana. Ben safra kesesi ameliyatı olunca dren takılmıştı 2 gün ne hareket edebiliyosun ne rahat edebiliyosun cok zor oluyor.Allah kolaylık versin canım inşallah dilediğin gibi gecer benimde çok kötü idi çok şükür oldum bugün 13.günüm daha tam duzelemedim ama buna şükür eskisinden 10 kat daha iyi duruyor. Kesinlikle sizinkide öyle olucaktir.simdisen geçmiş osun
Canim özelinde olucak kimse goremiyecek.senin takip ettiklerin gorucek.ayrica yüzde çekmene gerek yok.Canım doktor bi kerede herkeaten alinabilecek maksimum yağ miktarlarından bahsettiydi. Ben o zaman gittigimde 86 kiloydum simdi 75 oldum. Ne olur ne çıkar benden hic bilmiyorum. Boyum 170. Resim malesef eşim izin vermiyor sosyal medyada paylaşım yapmiyorum. Bakalim bende ne olacak
Ameliyattan sonra koyacagim o zaman simdi hic görmesen daha iyiCanim özelinde olucak kimse goremiyecek.senin takip ettiklerin gorucek.ayrica yüzde çekmene gerek yok.
benimki kadar kötü olamaz sanmıyorum.kendinle barışık ol bak kurtulacaksin ondanAmeliyattan sonra koyacagim o zaman simdi hic görmesen daha iyi. Bende bakmiyorum çünkü
Korkacak bisey yok canim hayirlisiyla gir çık benim cikar cikmaz agrilarim vardi hemen agri kesici yapildi ve gecti.cok aşırı ağrı olmuyor.lipo yapılan bölgelerde oluyor.korse çıkarıp takarke ağrıyor.drenlerde sorun oldu biraz batma oluyordu bende tabi sende olucak diye bişey yok.herkeste farklı etki yapıyor sanırım.gergjnlik halen devam ediyor ağrılarım halen var elliyemiyorum.am eskisinde çok cokgüzel duruyor.ustelik çok sis şuan.benim küçük çocuk var 4.günden sonra ayaklandım tezgah islerini yapıyordum zorda olsa ama halen eğilemiyorum.agir kaldırmıyorum.ama sonuç güzel ya ona odaklaniyorum.drenler 5.gün cıktı birini hic bilmedim ama diğeri çok uzun ve beni inletti çıkarırken.ama oda geçiyor yani her şey daha güzel oluyor.yarin 2. Hafta oluyor daha banyoda yapmadım.surekli silinip saçlarımı yıkıyorum.yarin kontrole gidiyorum bakalım doktorum ne diyecek.inss seninde istediğin gibi olur.Ameliyatın zormuydu canim. Ben 2 sezeryan bi safra kesesi aldirdim bu 4.cü ameliyatım olacak doktor bikini giyeesin demisti insalah dedigi gibi olurum artik sıkıldın onca spor yap istedigin gibi olmasın. Gerci kendi hatam. Ben zayiflarken geçmişte korse kullandim o da zayiflarken deride sarkma yaptı bidaha kullanmadım ama olanda oldu şimdi bedelini ödeyeceğim. Keske korse kullanmasaydim mahvetti karnımı.gerci ameliyattan sonrada kullanacagim ama o korse farkli. Benim 2 cocugum olmasa hiç korkmamda iki cocukla birazda olsa korkum var bikere operasyon 4 saat sürecek o tedirgin ediyor insanı en başta. Sonrasında drenler olacak onuda hiç sevmem sürekli takılma hissi verir insana. Ben safra kesesi ameliyatı olunca dren takılmıştı 2 gün ne hareket edebiliyosun ne rahat edebiliyosun cok zor oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?