Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

benimki kadar kötü olamaz sanmıyorum.kendinle barışık ol bak kurtulacaksin ondan
Ben genc kizkende kiloluydum karbonhidrat alerjim var yedimmi hemen depo oluyo karnıma hemde cok hizli şekilde tabi bu yillar sonra bulundu. Evlendikten sonra diyetisyene gittim zayifladim sporda yaptim karnimdan kurtulmustum iyiydi biraz gevseme vardi ama belli belirsizdi. Biranda hamile oldugumi ögrendim zorda geçti surekli kusarak sadece pogaca kek kurabiye ve et yiyebildim hersey kokuyo gibi geliyordu. Dogumdan sonra tostopalak olmustum oglumda cok aglardi 3 yasina kadar gece gündüz uyku görmedim ne diyet yapabildim ne spor. Ne buldumsa onu yedim. Ondan sonra ikinci oldu o rahatti ama bu seferde büyuk oglum anaokula baslamisti sürekli hasta surekli kusardi ona bakmaktan yine yarim yamalak kaldi spor diyetler. Badenciklerini aldirdik geniz etnini aldirdik rahatladi bu sefer ufak hastanelik oldu sünnet gerekti sünnet ettirdik ikisinide. Tam rahat ettim derken geçen hafta kusma isalle ufaklik 3 gun hastanede yatti sonra abisine bulasti sonra bize anlayacagin kafami dinleyecek kendime aynada bile bakacak halim hiç olmadı benim. Aşırı yaramazlar birde surekli zarar yaparlar. Ikiside erkek eve sigmiyorlar. Bu kış sürekli hastalikla gecti. Büyüğün geniz eti büyümüş tekrar mide bulantilari basladi. Ufakta sürekli bademcik enfeksiyonu olmaya basladi onunda alinacak sanirim onuda göstercem profesöre arti benimkilerde kıs gibi alınacak artik yeterrrr diye isyan ettim. Onlar adam olana kadar ben ölecem bu gidişle dedim kendimo araya soktum

Geçmiş olsun canım benimde 3 oğlum var erkek çocuk gerçkten çok zor benimde basimdna ne badireler geçti halen de devam yani hayat boyunca stres ve sıkıntı bitmez o zamanı sen yaratacaksın.bende gebeliklerinde aşırı kilo aldım heryerinm yırtık yani onu bile artık düşünmüyorum.sadece giysilerim yakıssin hamile gibi gezmekten biktim.herkes bana hamilemisin diye soruyordu?çok şükür su surecide atlatırsak daha iyi olacağız.korse sıcakta biraz çekilmiyor.deli gibi kaçınıyorum.neyse buna şükür diyelim

Inşalah canım bende sonucuna odakladım sonuç iyi olsunda gerisine katlanirim diyorum. Annem gelecek babamda gelir benimde biri 2.5 biri 6 yasinda 2 oglum var ve cok yaramaslar annem basedemez tek basina mecbur bende ayaklanacağım. Sonucun güzel olması tum sıkıntıları unutturur. Fiyat kaça yaptirdiniz benim 12 bin istedi hic indirim yapmadı bende üstelemedim. Sadece bana dediki bidaha karbonhidrati ve sekeri paketli gidalari unutursan eğerki bu yapacagim karın ölene dek guzel kalır düz kalır ama hamur işi ekmek cola cips paketli gıdalar yine yersen karnın yağlanır bunu asla unutma dedi. Ama kilo alsanda sarkma olmaz o sarkmanin dogum hamilelikle kilo vermeyle alakasi var dedi. Ben karbonhidrati birakali epey oldu hergun 300-400 gram sporda olunca rahat gidiyor. Hindistan cevizi unu avokado muz hurmayla saglikli tatlilar kekler tam buday unlu lorlu pogacalar yapip yiyorum kiloda veriyorum kendimi hicbiseyden mahrum birakmiyorum sadece canim ne istese diyete uygun yapiyorum sekeri tamamen biraktim asla bidaha yemem sekerli tatli bisey. Onada vucut cok zorluyor 1 ay ama 1 ayda alisiyosun beyin unutuyor yeniye adapte oluyor 1 ay cok zorlandim 1 ay sonra tamamen unuttum asla canim tatli istemedi veya fit tatlilar yaptim yedim. Yek istegim oturunca katlanmayan dumdüz gergin bir karın. Gerisini sporla ben hallederim hergün 2 saate yakin idman yapiyorum geceleri

Canim ben özelde yapmadım devlette oldum özeli kaldıramadım.

Canim peki ameliyattan sonra karnin gitti degilmi ayy o kadar sene beraberdikki gidecegine inanamiyorum. Yani simdi sana hamilemisin diye soruyorlarmışya simdi karnin dümdüz belin incemi. Ölçtünmü hiç kaç acaba belin. Birde düşük bel kot giiyebilecek durumdamisin mesela. Veya bikini giyebilirmisin. Ben bikini giymemde o durumda olmak istiyorum. Etrafimda herkes birak yaptirma 2 cocukla deli gibi spor yapiyosun cocuklar yetmiyomu birak sal al borek ye pastanede kahvaltiya gidelim diyor delimisin bicak altina yatacan üzerine birde para ödeyecen diyor ama ben öyle düşünmüyorum . Yüzde 15 lik bir yağ oraniyla herdaim fit herdaim spor yapan 2 cocuk annesi olmak istiyorum

Canim ben özelde yapmadım devlette oldum özeli kaldıramadım.
Ben daha once devletw gittim o zaman 96 kiloydum doktor tersledi beni git zayifla gel dedi baska cerrahta yoktu bende bidaha oraya gitmedim acikcasi. Bu cerrah ozel ama cok ilgilendi eşimde parasini hazirladı. Ama ben tek karin estetigiyle kalmayacagim sanirim bika sene sonra gögüslere silikonda istiyorum ama o zaman devlete giderim ozel pahali gelir. Sen en iyisini yapmissin imkanlarin olçüsünde basarmışsın seni tebrik ediyorum canim

Devlette fiyatlar nedir acaba

Bizim devlet hastanesinde bashekim babamın arkadası beni gorünce arayip soyluyo senin kız hastanede diye. Ben tek cocugum ve boyle ameliyatlari ailem istemiyor korkuyor mecburiyetten olursam bisey demezlerde öbür türlu babam kızıyo. Devlet hastanesine gitsem görürse babama söyler o da seker hastası üzülür. Ben kist aldircam dedim anneme öyle saniyorlar simdilik ameliyattan sonra anlarlarda artik azcik dırdır çekecez napalım. Annem çılgın ben gibi yaptir karnini yaptirmisken gögüslerinide diklestir diyorda babam üzülüyo tek cocuk olmak zor

Ben şu anda 32 beden kot giyiyorum karnımdan ötürü. Biraz biraz bollaşmaya başladı ama yinede karnim yüzünden alt bedenim bu. Üst bedenim m oluyor o da karnım yüzünden

Birde bikac yerde okudum karin bolgesi yagli olanlar yani bolgesel yaglanma yaşayanlarda lipo cok iyiymiş saglik içinde. Hatta mide küçültmeden daha etkiliymis. Mide buyüyorya bir zaman sonra tekrar büyüyor yani hep dikkat edeceksin ondada. Karin ameliyatinda doktor hamilelikten genişleyen iç karni daraltip kasları onararak midenin büyümesi için yer birakmiyormus o yüzden mide salmiyor ve daha az yemekle doyuyormuşsun. Birde karindaki yaglar gidince insulın direnci vs.. yaglanma filanda ortadan kalkarmis. Saglik icinde faydaliymis yani oylw okudum.

Teşekkür ederim canım inşa darısı senin basinaben vajinayı yaptırdım karinda gitti sırada benim göğüslerde diklesecek ama başka sene artık busene bunlar yeterli

Bencede yatırmışken konbin yaptır.bidaha cekme ben ikisi bir kaldıramam diye yaptırmadım.biraz toparlamayim oda başka seneye artık.

Teşekkür ederim canım inşa darısı senin basinaben vajinayı yaptırdım karinda gitti sırada benim göğüslerde diklesecek ama başka sene artık busene bunlar yeterli
Canım vajinadan yagmi aldirdin kusura bakma ben bu konuda biraz bilgisizim. Ben silikon istiyorum etrafimda yaptiranlar cok güzel gözüküyor ama bu sene tek karin yteerli ama gögüs ya diklestirme yada silikon seneye yaza yaptiririm parasini şimdiden biriktirmeye baslayayim bari

Yok canım yağ aldırmadım deformeler vardı ağız kısmı doğukan kesişen dolayı fazla genişti.suan görüntüsünden memnunum ama ilk denem cok ağrılı oldu o arada ben karin germe oldum bubsurectede daha iyi belki bakalım zamn neyi gosterir

Canim ölçememe gerek yok cok gözle görülür büyük oranda değişiklik var zaten.cok memnunum düşük bele karşıyım giymem ama daha ağrılı henüz ben pantolon vs denemedim öncelik bu ağrılı dönemi atlatayım önünde cok zamn var giyerim.evet herkes karnın gitmiş diyor ben çıkar çıkmaz incecik olmsusun dediler.ama şuan çok şişim var oda en az 3 ve 6 ayda sonucu görürsün dedi doktor. Kesinlikle sporu bırakma ben bu süreci atlattiktan sonra kesinlikle sporu hayatımdan çıkarmayacağım.sadece göbek için değil sağlık için istiyorumbenkm göbekten kesilen parca 2.5 3 kg gelir dedi doktor.bi okadarda tag alındı.birde iyilesirsek tamamdir

Canim senin adina cok sevindi darısı başıma insalah. Carsamba son muayenem cuma öglen 1 de ameliyata girecegim insalah sag salim çıkarim karnim simdi önde top gibi ayakta pek belli degilde oturunca katlanıyor. Mide üzerinde yaglanma belli oluyo. Alt karin pantolonlardan belli olmuyor ama aşariya sarkti. Benim karnımdan baska kilolu yerim yok yillardir spor yaparim bacaklarim filan kaslı fit. Dambıllada evde devamli çalışırım kollarda fena degil tek karnimdi sıkıntım eşim bile derki heryerin kaslı iyi ama.o karnın sanki bedenine ait degil sanki başkasının gibi derdi. Dırdırımdanda bıktı verdi parayı bende artik sıkıldım beklemekten biann önce olayim dedim. Ben ameliyattan sonrada diyete spora devam edecegim zaten fit karınla spor yapmak cok daha zevkli olur. Foton varsa görebilirmiyim canim

Seni izlemeye başladım ama fotolarina bakamiyorum neden acaba nasil bakabilirim canim

Birde benim en büyük derdim karnımdan ötürü pantolonların beli kıvrılarak aşariya inerdi göbegimde üzerine inerdi. Yol ortasında onla ugras düzelt filan esimde görürdü bazen utanirdim oturuncada çantayla filan karnimi kapatirdim hep

Aynen canım devam etmek en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…