benim seni izlemem gwrek5Seni izlemeye başladım ama fotolarina bakamiyorum neden acaba nasil bakabilirim canim
Izledim seni bakabilisinSeni izlemeye başladım ama fotolarina bakamiyorum neden acaba nasil bakabilirim canim
Canım varya muhteşem olmussun öyle fark varki. Kendin icin en güzelini yapmissin darisi benim başıma insalah güzel haberlerle gelirim sizeIzledim seni bakabilisin
Inş canım hadi bakem senide bomba gibi bekliyoruz.ilk halinide resmini çek dursun karşılaştırmak içinCanım varya muhteşem olmussun öyle fark varki. Kendin icin en güzelini yapmissin darisi benim başıma insalah güzel haberlerle gelirim size
Evet canım benimde 16.günüm aslında küçük çocuk olmasa gerçekten zor değil yani ilk zamanlar ağrı kesiciler verilerek geçiyor ağrılar.ama ben küçük çocuktan dolayı sıkıntı yaşıyorum şuan herzamn gelen yok.onu kucağıma alamıyorum.yani sayılı günler geçiyor ama çocuk olunca zor oluyor tabi.ayrica ben yağ da aldırdım.onedenlede henüz tam iylesemedim. Sıvı topladı çektirdim .bu normal bir durummuş. Bugünlerde geçecektir.ihtiyaci olan herkes yaptırmalı ömür boyu o göbeği görmektense bu ameliyatı olmak en güzel tercihtir.ben iyiki yaptirmisim.en azından kıyafet sorunum olmuyor.birde hayırlısıyla tam eski hareketliliğeme dönersem çok daha iyi olucak.:)))Merhaba arkadaslar iki dogum sonrasi cok fazla kilo alip 1 yilda 35 kilo verdim ve ciddi sarkmalarim oldu cok arastirdim ve burdaki yorumlardan destek alarak 5 gun once karin germe ameliyati oldum.Merak eden ve arastiran arkadaslar icin soyluyorum ilk gun aklimdan ne zorum vardida oldum bu ameliyati diyosunuz dayanilmicak acilar degil ama evde kucuk cocuklari olanlar icin biraz sikintili bi surec otururken kalkarken destek almaniz gerekiyor.v seklinde yatip ayaklarin altinda bi kac kat yastik dinlenmeniz gerekli.bugun 5.gunum ve ayaklanip markete bile gittim.cok yeni oldugu icin gelismeleri buraya yazip merak eden arkadaslar icin paylasicam.
Aynen ole ufakliklar kucak istiyor sikinti orda basliyor.benim doktorum yag almadi biraz da uEvet canım benimde 16.günüm aslında küçük çocuk olmasa gerçekten zor değil yani ilk zamanlar ağrı kesiciler verilerek geçiyor ağrılar.ama ben küçük çocuktan dolayı sıkıntı yaşıyorum şuan herzamn gelen yok.onu kucağıma alamıyorum.yani sayılı günler geçiyor ama çocuk olunca zor oluyor tabi.ayrica ben yağ da aldırdım.onedenlede henüz tam iylesemedim. Sıvı topladı çektirdim .bu normal bir durummuş. Bugünlerde geçecektir.ihtiyaci olan herkes yaptırmalı ömür boyu o göbeği görmektense bu ameliyatı olmak en güzel tercihtir.ben iyiki yaptirmisim.en azından kıyafet sorunum olmuyor.birde hayırlısıyla tam eski hareketliliğeme dönersem çok daha iyi olucak.:)))
Aynen ole canim.benim ikiside kucuk ikiside kucak istiyor yardim eden olmayincada biraz stres sikinti yasayip bendede amma deli cesareti varmis diosun benim doktorum benden yag almadi keske alsaydi okadar eziyet cektik goruntu kum saati gibi olsaydi die dusunmuyo degilim.daha korsemi hic cikarmadim ama distan bakildiginda ameliyat oncesine gore epey sis karnim sanki dogum yapmis gibi duruyorum insallah odemdir ve bu sislikler iner.peki hala iki katmi yuruyosun yoksa posturun duzeldimi bide hic tartida eksi gordunmuEvet canım benimde 16.günüm aslında küçük çocuk olmasa gerçekten zor değil yani ilk zamanlar ağrı kesiciler verilerek geçiyor ağrılar.ama ben küçük çocuktan dolayı sıkıntı yaşıyorum şuan herzamn gelen yok.onu kucağıma alamıyorum.yani sayılı günler geçiyor ama çocuk olunca zor oluyor tabi.ayrica ben yağ da aldırdım.onedenlede henüz tam iylesemedim. Sıvı topladı çektirdim .bu normal bir durummuş. Bugünlerde geçecektir.ihtiyaci olan herkes yaptırmalı ömür boyu o göbeği görmektense bu ameliyatı olmak en güzel tercihtir.ben iyiki yaptirmisim.en azından kıyafet sorunum olmuyor.birde hayırlısıyla tam eski hareketliliğeme dönersem çok daha iyi olucak.:)))
Aynen ole ufakliklar kucak istiyor sikinti orda basliyor.benim doktorum yag almadi biraz da u
Aynen ole canim.benim ikiside kucuk ikiside kucak istiyor yardim eden olmayincada biraz stres sikinti yasayip bendede amma deli cesareti varmis diosun benim doktorum benden yag almadi keske alsaydi okadar eziyet cektik goruntu kum saati gibi olsaydi die dusunmuyo degilim.daha korsemi hic cikarmadim ama distan bakildiginda ameliyat oncesine gore epey sis karnim sanki dogum yapmis gibi duruyorum insallah odemdir ve bu sislikler iner.peki hala iki katmi yuruyosun yoksa posturun duzeldimi bide hic tartida eksi gordunmu
Canım eski giyemedigimiz kotlar rahat oluyormu karından. Benim karnim yüzınden daha büyık beden kullaniyorum hos durmuyor çünkü. Çarsamba randevum var cuma hayirlisi ile ameliyatim olacak. Eşm destekliyor moralim iyi. Sezeryanlarda aci hic hissetmedim bakalim bunda nasil olacak. Annemle babam gelecek annem cocuklarla ilgilenir rahat olurum daha annemle babama anlatmadim yalan söyledim ameliyattan sonra açıklayacagim oldu bittiye getirecegim.Evet canım benimde 16.günüm aslında küçük çocuk olmasa gerçekten zor değil yani ilk zamanlar ağrı kesiciler verilerek geçiyor ağrılar.ama ben küçük çocuktan dolayı sıkıntı yaşıyorum şuan herzamn gelen yok.onu kucağıma alamıyorum.yani sayılı günler geçiyor ama çocuk olunca zor oluyor tabi.ayrica ben yağ da aldırdım.onedenlede henüz tam iylesemedim. Sıvı topladı çektirdim .bu normal bir durummuş. Bugünlerde geçecektir.ihtiyaci olan herkes yaptırmalı ömür boyu o göbeği görmektense bu ameliyatı olmak en güzel tercihtir.ben iyiki yaptirmisim.en azından kıyafet sorunum olmuyor.birde hayırlısıyla tam eski hareketliliğeme dönersem çok daha iyi olucak.:)))
Yağlanma oldumu canim. Ben biraz araştırdımda bazilari yağ alinirken oradaki yağ hücreleride alindigindan o bölgede yağ hucreleri azaliyor ve tekrar kilo bile alinsa eskisi gibi o bolgede cok yag toplanmiyor vücudun diger bölgelerinde toplaniyor mesela kalca basen popo gibi.Evet kızlar tam iki yıl oldu, karın germe op olalı.. Halaa biraz yorulayım yada reglı olacağım bazı zamanlar hissediyorum, acıyo, şişiyor falan. Küçücük.. Onun dışında sarkma yok herşey süper.. Sadece biraz sabır.
Hayır, hiç yağlanma falan olmadı, aksine 2,3 kilo daha zayıfım, op. dan sonra ki kiloma göreYağlanma oldumu canim. Ben biraz araştırdımda bazilari yağ alinirken oradaki yağ hücreleride alindigindan o bölgede yağ hucreleri azaliyor ve tekrar kilo bile alinsa eskisi gibi o bolgede cok yag toplanmiyor vücudun diger bölgelerinde toplaniyor mesela kalca basen popo gibi.
Bazılarıda diyorki oradaki yaglar alıninca iki katı yaglar geri olusur deniyor. Tabikide dikkat etmezsek yine yaglanma olur ama yinede 2 sene olmus ameliyat olalı sende durum nedir karninda tekrar yaglanma oldumu
Merhabalarm ameliyatını nerde oldunuz birde fiyatii ??? Ben de düşünüyorum araştırma yapim asamasindayimdaaaMerhaba arkadaslar iki dogum sonrasi cok fazla kilo alip 1 yilda 35 kilo verdim ve ciddi sarkmalarim oldu cok arastirdim ve burdaki yorumlardan destek alarak 5 gun once karin germe ameliyati oldum.Merak eden ve arastiran arkadaslar icin soyluyorum ilk gun aklimdan ne zorum vardida oldum bu ameliyati diyosunuz dayanilmicak acilar degil ama evde kucuk cocuklari olanlar icin biraz sikintili bi surec otururken kalkarken destek almaniz gerekiyor.v seklinde yatip ayaklarin altinda bi kac kat yastik dinlenmeniz gerekli.bugun 5.gunum ve ayaklanip markete bile gittim.cok yeni oldugu icin gelismeleri buraya yazip merak eden arkadaslar icin paylasicam.
Ben istanbulda yasiyorum.prof aylin bilgin karabuluta oldum.18000 e oldum ama burda fiyatlar 5000 ile 30000 arasinda degisiklik gosteriyor.birde resit burak kayan diye bir doktor var uzun vadede yaptirmayi dusunuyosaniz onuda tavsiye ederim randevuyu 2 ay onceden veriyolar epey yogunMerhabalarm ameliyatını nerde oldunuz birde fiyatii ??? Ben de düşünüyorum araştırma yapim asamasindayimdaaa
Bende 7 gun oldu olali ama karnim ameliyat oncesine gore epey sis sizinde ole oldumu odemmi acaba bunlarHayır, hiç yağlanma falan olmadı, aksine 2,3 kilo daha zayıfım, op. dan sonra ki kiloma göre
B1 haftadır çok sinirliyim. Dogumdan sonra 96 kiloydum. Boyum 170 cm. Eşim sürekli dirdır kilo ver kilo ver hep sorundu. Kisa sürede 75 lere indim. Karbonhidratlara sekere alerjim var gıda alerji testi yaptirdim. Bunlari.yersem hemen kilo aliyorum hemde cok hizli sekilde. Ben bunlsri çıkarinca hızlıca kilo verdim. Adama bi haller oldu. Bu aksam spor yapiyordum yarim biraktirdi neymiş lavaboda bulasık varmis. Evet vardi ama ben her aksam cocuklar uyuyunca 1 saat spor yapar ardindan mutfagi toplar yatarim spor geçe kalmasin diye. Birde istemiyorum spor filan yapma diyor. Neyse bişey demedim topladim gittim saçımı boyadim sen saçmı boyadın diyor. Ameliyat riski varsa vazgeç diyor olma diyor canimi sıktı gece gece. Spor yapmama karısıyor. Kilo alsam.dırdır ediyor zayiflasam kıskanıyor ortasini bulamadık
B
Bende 2 gebelikten sonra 93 kiloydum boyun 168.kendimi kiloluyken hem kotu hissediyodum hemde biraz hirs yaptim galiba 58 kiloya dustum.esime bi haller oldu spora basladi filan hatta bu ameliyati olmami hic istemedi isin maddi kismindan cocuklara bakmaktan mi yoksa kiskancliktan mi cozemedim.ama esimde cok soylendi ne gerek var bole guzelsin vs vs sonucta dogumdan once bole degildik bence onlarinda biraz caba sarfedip kendimizi iyi hissetmemizi saglamalari gerek .o yuzden yaptirmak istiyosan cokda o neder bu neder die dusunmeden yaptir
Aynen canim hic ses cikarmiyorum. Durup durup senin ameliyat cuma günümüydü saat kacta diye soruyor. Evde olmayincada whatshaptan soruyor. Senin gelmene gerek yok babam var dedim ordada vıdi vıdı etmesin diye. Insallah bende kurtulacagim artik bu göbekten. Dümdüz karnım olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?