Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Bende 12000 e olacağım

O zaman yoktur canım. Olsa alirdı. Ödemden şiştir. Ameliyattan sonra midede küçülüyormis azcik yesen doyuyomuşsun diyorlar sendede oldumu canım
Ya acikcasi 5 gun dogru duzgun yiyemedim bile ama dun ve bugun istahim biraz fazla acildi.ama sole korseyi epey sikiyolar ve 1 ay cikartmiyosun o un verdigi basinc la azda yesen patlicak gibi oluyosun.bende duymustum fazla deriyi aldiklari icin mide sikisiyomus daha az yeme istegi oluyomus

Niye 2 hafta banyo yapmadın? Dr lar genellikle 4-6 gün sonra banyoya izin veriyor

Selam arkadaşlar nasılsınız. Yarın 17 de son kontrol randevum var. Insalah sorun çıkmazda hayırlısıyla olur çıkarım. Kendime gelir gelmez buraya gelip durumumu ameliyatin nasıl geçtiğini filan detaylı yazacağım arkadaşlar

karın germe olan arkadaşlar suanki durumunuz nasıl dikisler ne alemde benim 1 ay oldu ama halen solmadı kızarık şekilde noscar diye bi krem kullanıyorum masaj yaparak iyi geliyo arada da sarı kantoran yagi sizler neler yapiyosunuz

Canim ben şuan kontrolden dönüyorum dikişlerim iyi iyileştiğini söyledi doktor.suan henüz antibiyotikli merhem kullanıyorum ama daha tam kabuklar düşmedi.haftaya ız kremine başlıyacağım.bir gün ız kremi birgün kantoron yağı kullan dedi doktorum.18 günüm

Canim bi fotoda ayaktayken çekip koyarmısın. Sen şimdi kum saati gibi olmuşsundur değilmi

Daha çok yeni, tabii öyleydi, hatta hiç bir kıyafetime girmiyordum, 2-3 ay sonra herşey normalleşmeye başlayacak merak etmeyin. Sonuçta büyük bir ameliyat yaşadınız.
Bugun doktorumda ayni seyleri soledi sekil alip odemin gitmesi 2 3 ayi bulurmus.ama gercekten basit bir ameliyat degil

Ameliyatiniz nezaman?simdi ne heyecan vardir sizde ben 2 gece uyuyamadim bide normalde sigarayi gunde 3e indirmeme ragmen stresten sikintidan 5 6 ya cikmistim.insallah cabucak en az agri aciyla cikarsiniz

Benim bugun ilk kontrolum vardir.pansuman yaptilar .ilk defa bende bugun gordum dikislerim hala canli hani parmagimizi kesseriz ya onun gibi .gobek deligimin uzerinde kalan catlaklarim gobek deligimin altina inmis hala cok sis ve odemim oldugu icin sekli konusunda cokda yorum yapamicam.ama genel olarak gunden gune daha iyi oldugumu hissediyorum fakat gercekten ilk haftalar cok ayakta durmamak gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…