Ödemdir. Neden yağ almadi doktorun. Israr etseydinBende 7 gun oldu olali ama karnim ameliyat oncesine gore epey sis sizinde ole oldumu odemmi acaba bunlar
Bende 12000 e olacağımBen istanbulda yasiyorum.prof aylin bilgin karabuluta oldum.18000 e oldum ama burda fiyatlar 5000 ile 30000 arasinda degisiklik gosteriyor.birde resit burak kayan diye bir doktor var uzun vadede yaptirmayi dusunuyosaniz onuda tavsiye ederim randevuyu 2 ay onceden veriyolar epey yogun
Karninda yag yok dedi belkide sarkmadan dolayi bana yag varmis gibi geliyodu bilemiyorumÖdemdir. Neden yağ almadi doktorun. Israr etseydin
Doktorun icine sinmesi cok onemli insallah hersey gonlumuzce olurBende 12000 e olacağım
O zaman yoktur canım. Olsa alirdı. Ödemden şiştir. Ameliyattan sonra midede küçülüyormis azcik yesen doyuyomuşsun diyorlar sendede oldumu canımKarninda yag yok dedi belkide sarkmadan dolayi bana yag varmis gibi geliyodu bilemiyorum
Ya acikcasi 5 gun dogru duzgun yiyemedim bile ama dun ve bugun istahim biraz fazla acildi.ama sole korseyi epey sikiyolar ve 1 ay cikartmiyosun o un verdigi basinc la azda yesen patlicak gibi oluyosun.bende duymustum fazla deriyi aldiklari icin mide sikisiyomus daha az yeme istegi oluyomusO zaman yoktur canım. Olsa alirdı. Ödemden şiştir. Ameliyattan sonra midede küçülüyormis azcik yesen doyuyomuşsun diyorlar sendede oldumu canım
Niye 2 hafta banyo yapmadın? Dr lar genellikle 4-6 gün sonra banyoya izin veriyorKorkacak bisey yok canim hayirlisiyla gir çık benim cikar cikmaz agrilarim vardi hemen agri kesici yapildi ve gecti.cok aşırı ağrı olmuyor.lipo yapılan bölgelerde oluyor.korse çıkarıp takarke ağrıyor.drenlerde sorun oldu biraz batma oluyordu bende tabi sende olucak diye bişey yok.herkeste farklı etki yapıyor sanırım.gergjnlik halen devam ediyor ağrılarım halen var elliyemiyorum.am eskisinde çok cokgüzel duruyor.ustelik çok sis şuan.benim küçük çocuk var 4.günden sonra ayaklandım tezgah islerini yapıyordum zorda olsa ama halen eğilemiyorum.agir kaldırmıyorum.ama sonuç güzel ya ona odaklaniyorum.drenler 5.gün cıktı birini hic bilmedim ama diğeri çok uzun ve beni inletti çıkarırken.ama oda geçiyor yani her şey daha güzel oluyor.yarin 2. Hafta oluyor daha banyoda yapmadım.surekli silinip saçlarımı yıkıyorum.yarin kontrole gidiyorum bakalım doktorum ne diyecek.inss seninde istediğin gibi olur.
Daha çok yeni, tabii öyleydi, hatta hiç bir kıyafetime girmiyordum, 2-3 ay sonra herşey normalleşmeye başlayacak merak etmeyin. Sonuçta büyük bir ameliyat yaşadınız.Bende 7 gun oldu olali ama karnim ameliyat oncesine gore epey sis sizinde ole oldumu odemmi acaba bunlar
Canim bana bant yapıştırmadi zaten doktorda izin vermedi.Niye 2 hafta banyo yapmadın? Dr lar genellikle 4-6 gün sonra banyoya izin veriyor
Inss canım hayirlisi artik.umarim istediğin gibi olur.Selam arkadaşlar nasılsınız. Yarın 17 de son kontrol randevum var. Insalah sorun çıkmazda hayırlısıyla olur çıkarım. Kendime gelir gelmez buraya gelip durumumu ameliyatin nasıl geçtiğini filan detaylı yazacağım arkadaşlar
Canim ben şuan kontrolden dönüyorum dikişlerim iyi iyileştiğini söyledi doktor.suan henüz antibiyotikli merhem kullanıyorum ama daha tam kabuklar düşmedi.haftaya ız kremine başlıyacağım.bir gün ız kremi birgün kantoron yağı kullan dedi doktorum.18 günümkarın germe olan arkadaşlar suanki durumunuz nasıl dikisler ne alemde benim 1 ay oldu ama halen solmadı kızarık şekilde noscar diye bi krem kullanıyorum masaj yaparak iyi geliyo arada da sarı kantoran yagi sizler neler yapiyosunuz
Canim bi fotoda ayaktayken çekip koyarmısın. Sen şimdi kum saati gibi olmuşsundur değilmiCanim ben şuan kontrolden dönüyorum dikişlerim iyi iyileştiğini söyledi doktor.suan henüz antibiyotikli merhem kullanıyorum ama daha tam kabuklar düşmedi.haftaya ız kremine başlıyacağım.bir gün ız kremi birgün kantoron yağı kullan dedi doktorum.18 günüm
Daha değil canım şişlikler var biraz duzelsem çekip atacagim görüntü henüz iyi değilCanim bi fotoda ayaktayken çekip koyarmısın. Sen şimdi kum saati gibi olmuşsundur değilmi
Merakla bekliyoruz canimDaha değil canım şişlikler var biraz duzelsem çekip atacagim görüntü henüz iyi değil
ıns canımMerakla bekliyoruz canim
Bugun doktorumda ayni seyleri soledi sekil alip odemin gitmesi 2 3 ayi bulurmus.ama gercekten basit bir ameliyat degilDaha çok yeni, tabii öyleydi, hatta hiç bir kıyafetime girmiyordum, 2-3 ay sonra herşey normalleşmeye başlayacak merak etmeyin. Sonuçta büyük bir ameliyat yaşadınız.
Ameliyatiniz nezaman?simdi ne heyecan vardir sizde ben 2 gece uyuyamadim bide normalde sigarayi gunde 3e indirmeme ragmen stresten sikintidan 5 6 ya cikmistim.insallah cabucak en az agri aciyla cikarsinizSelam arkadaşlar nasılsınız. Yarın 17 de son kontrol randevum var. Insalah sorun çıkmazda hayırlısıyla olur çıkarım. Kendime gelir gelmez buraya gelip durumumu ameliyatin nasıl geçtiğini filan detaylı yazacağım arkadaşlar
Benim bugun ilk kontrolum vardir.pansuman yaptilar .ilk defa bende bugun gordum dikislerim hala canli hani parmagimizi kesseriz ya onun gibi .gobek deligimin uzerinde kalan catlaklarim gobek deligimin altina inmis hala cok sis ve odemim oldugu icin sekli konusunda cokda yorum yapamicam.ama genel olarak gunden gune daha iyi oldugumu hissediyorum fakat gercekten ilk haftalar cok ayakta durmamak gerekiyorkarın germe olan arkadaşlar suanki durumunuz nasıl dikisler ne alemde benim 1 ay oldu ama halen solmadı kızarık şekilde noscar diye bi krem kullanıyorum masaj yaparak iyi geliyo arada da sarı kantoran yagi sizler neler yapiyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?