Geçmiş olun iyi önemli bikacgunu aylaymışsınız.aynj benimde yırtıklar göbek altında ve dikiş hizasında çok belirgin.keske onlarda gitseydi daha iyi olurdu ama buna şükür en azından sert ve düzgün bir gobegimiz varBenim bugun ilk kontrolum vardir.pansuman yaptilar .ilk defa bende bugun gordum dikislerim hala canli hani parmagimizi kesseriz ya onun gibi .gobek deligimin uzerinde kalan catlaklarim gobek deligimin altina inmis hala cok sis ve odemim oldugu icin sekli konusunda cokda yorum yapamicam.ama genel olarak gunden gune daha iyi oldugumu hissediyorum fakat gercekten ilk haftalar cok ayakta durmamak gerekiyor
Cuma ögleden sonra 1 de girecegim canim. Evet cok heyecanliyim sadece sonuca odakladim hic agriyi aciyi düşünmüyorum.Ameliyatiniz nezaman?simdi ne heyecan vardir sizde ben 2 gece uyuyamadim bide normalde sigarayi gunde 3e indirmeme ragmen stresten sikintidan 5 6 ya cikmistim.insallah cabucak en az agri aciyla cikarsiniz
Ben vaser lipo istedim arkadaşlar hem daha fazla yağ alabiliniyor hem daha az acı hemde yağ hücrelerinide
Korseyi ne kadar kullanacağınızı söyledi?Ameliyattan sonra 2 ay spor yok dedi bende düzenli spor yapiyorum bana biraz zor gelecek ama napalim artik. Brn spor yapmayi cok seviyorum sporsuz duramayanlardanim
Onu sormadim canim ameliyattan sonra söyler. Cuma sabah 7 de yumurtasiz hafif kahvaltı yap 10 da hastanede ol. Tetkikler olacak öğleden sonra 1 dede ameliyat dedilerKorseyi ne kadar kullanacağınızı söyledi?
Hımm ok canim iyk gecer insOnu sormadim canim ameliyattan sonra söyler. Cuma sabah 7 de yumurtasiz hafif kahvaltı yap 10 da hastanede ol. Tetkikler olacak öğleden sonra 1 dede ameliyat dediler
Mrb doktor kim ve fiyat nedir acaba?şimdiden geçmiş olsun.Netten baktim vaser lipo normal lipoya göre daha acısız kolaymış insallah öyle olur
Prof. Emrah arslan. 12 bin tlMrb doktor kim ve fiyat nedir acaba?şimdiden geçmiş olsun.
Meraba cok gecmis olsun suanki durumunuz nasil acaba birde sadece karin germemi yoksa lipoda varmi bende hadtaya cuma olucam cok korkuyorummmMerhaba arkadaslar iki dogum sonrasi cok fazla kilo alip 1 yilda 35 kilo verdim ve ciddi sarkmalarim oldu cok arastirdim ve burdaki yorumlardan destek alarak 5 gun once karin germe ameliyati oldum.Merak eden ve arastiran arkadaslar icin soyluyorum ilk gun aklimdan ne zorum vardida oldum bu ameliyati diyosunuz dayanilmicak acilar degil ama evde kucuk cocuklari olanlar icin biraz sikintili bi surec otururken kalkarken destek almaniz gerekiyor.v seklinde yatip ayaklarin altinda bi kac kat yastik dinlenmeniz gerekli.bugun 5.gunum ve ayaklanip markete bile gittim.cok yeni oldugu icin gelismeleri buraya yazip merak eden arkadaslar icin paylasicam.
Korkma canim sonrası iyi olacak inanki sonradan herkes iyiki yaptırmışım diyor. Sende insallah memnun kalirsın. Ilk zaman zordur ama sonradan iyiki dersin. Geçtigimiz eylül ayinda safra kesemde taş vardı hemen alalım dediler kusma ateş geceleri agrilar filan hemen aldırdım inan ameliyatta gözlerimi açtığımda tek içimden geçen neden aldırdım keşke aldırmasaydım oldu. İlk 3 gün çok pişman olmuştum sürekli aģladım drende takılıydı zordu drenden ötürı sonra dren çıktı rahatladim mide bulantılari kusmalarım geçmişti. Halsizlik tansiyon düşüklüğüm gecmisti sonradan iyiki dedim iyiki yaptirmisim. Sonra hemen spor yaptim ve benim dikişler açıldı kendi doktorum izindeydi baska hastane doktorlarida ameliyati biz yapmadik git kim yaptiysa ona git dediler. Ozel hastanede belki içerden vardır kanama tekrar açıp bakalım dediler bende kabul etmedim. Eczaci arkadaşım deri yapıstırıcı bant getirdi kendimiz pansumanladık yapıştırdık 3 haftada kapandı ama zor günler geçirdim 2 küçük çocukla moral bozuklugu. Şimdi estetik yaptiracagim ve benim son ameliyatimda degil daha bademciklerim alinacakMeraba cok gecmis olsun suanki durumunuz nasil acaba birde sadece karin germemi yoksa lipoda varmi bende hadtaya cuma olucam cok korkuyorummm
Doktorun kim canım istanbuldamı. Kaç paraya anlaştın.Meraba cok gecmis olsun suanki durumunuz nasil acaba birde sadece karin germemi yoksa lipoda varmi bende hadtaya cuma olucam cok korkuyorummm
Merhaba Doktorunuzun ismi nedir fiyat bilgisi verebilirmisiniz?Ameliyattan sonra 2 ay spor yok dedi bende düzenli spor yapiyorum bana biraz zor gelecek ama napalim artik. Brn spor yapmayi cok seviyorum sporsuz duramayanlardanim
Prof. Emrah aslan. 12 bin tlye anlaştıkMerhaba Doktorunuzun ismi nedir fiyat bilgisi verebilirmisiniz?
Ayyy valla sabir gerektiren seyler bunlar sen sadece lipo mu olucaksin karin germe ve lipo mu ? Ben kombine olucam Dr medine kanturk e bursada insallah hersey iyi gecerKorkma canim sonrası iyi olacak inanki sonradan herkes iyiki yaptırmışım diyor. Sende insallah memnun kalirsın. Ilk zaman zordur ama sonradan iyiki dersin. Geçtigimiz eylül ayinda safra kesemde taş vardı hemen alalım dediler kusma ateş geceleri agrilar filan hemen aldırdım inan ameliyatta gözlerimi açtığımda tek içimden geçen neden aldırdım keşke aldırmasaydım oldu. İlk 3 gün çok pişman olmuştum sürekli aģladım drende takılıydı zordu drenden ötürı sonra dren çıktı rahatladim mide bulantılari kusmalarım geçmişti. Halsizlik tansiyon düşüklüğüm gecmisti sonradan iyiki dedim iyiki yaptirmisim. Sonra hemen spor yaptim ve benim dikişler açıldı kendi doktorum izindeydi baska hastane doktorlarida ameliyati biz yapmadik git kim yaptiysa ona git dediler. Ozel hastanede belki içerden vardır kanama tekrar açıp bakalım dediler bende kabul etmedim. Eczaci arkadaşım deri yapıstırıcı bant getirdi kendimiz pansumanladık yapıştırdık 3 haftada kapandı ama zor günler geçirdim 2 küçük çocukla moral bozuklugu. Şimdi estetik yaptiracagim ve benim son ameliyatimda degil daha bademciklerim alinacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?