Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Geçmiş olun iyi önemli bikacgunu aylaymışsınız.aynj benimde yırtıklar göbek altında ve dikiş hizasında çok belirgin.keske onlarda gitseydi daha iyi olurdu ama buna şükür en azından sert ve düzgün bir gobegimiz var

Ameliyatiniz nezaman?simdi ne heyecan vardir sizde ben 2 gece uyuyamadim bide normalde sigarayi gunde 3e indirmeme ragmen stresten sikintidan 5 6 ya cikmistim.insallah cabucak en az agri aciyla cikarsiniz
Cuma ögleden sonra 1 de girecegim canim. Evet cok heyecanliyim sadece sonuca odakladim hic agriyi aciyi düşünmüyorum.

Ben vaser lipo istedim arkadaşlar hem daha fazla yağ alabiliniyor hem daha az acı hemde yağ hücrelerinide aldırmak istiyorum. Ilerde kilo alirsam bile karnimda olmasin istiyorum

Selam arkadaşlar şimdi doktor kontrolunden geldim cumaya 1 de ameliyatim insalah iyi gecer. Doktora özellikle yağ hücrelerinide aldırmak istediğimi belirttim doktorumda tamam dedi. Yani ilerde kilo alsam bile karnımda yağ olmayacak belki popo sırt kol bacak olur ama karin göbek olmaz dedi. Daha hala ailemin haberi yok annem geldi cocuklara bakmaya. Sadece ben ve eşim biliyoruz. Eşim söyle artık diyor ama ben henüz cesaret edemedim daha. Ameliyattan sonra lipo yapilan yerler su topluyor ödem şişlik oluyor tartıda çok kilo kaybı belli etmez ama asıl 2 ay sonra ödemler şişlikler gittikten sonra kilo verdigin belli olur dedi. Mesela 5 kilo yag alsa 5 kiloluk bir bidon düşünsek ne kadar fazla fark eder vücutta. Kilo verdigimden karnimdaki yaglar iyice yumusamış kolay olur sizin icin dedi. Fazla deride alacak. Kendimi bildim bileli var olan göbegimden insalah kurtulacagim bu sefer. Bidahada olmayacak insallah.

Randevuya biraz erken gittim sekreteri çok.ilgili bir bayan doktorun ameliyat öncesi sonrası fotoğraflarına baktım karin ameliyati benim ilgi alanım ama gögüs ameliyatlarında çok başarılı oldugunu gördüm. Karın ameliyatlarıda hepsi bikini giyecek duruma gelmişler. Kesi izi sezeryan izinin biraz daha altında kalacak vajinanın üzerinden olacak ben öyle yapıyorum belli olmasin diye dedi banada uygun geldi.

Ameliyattan sonra 2 ay spor yok dedi bende düzenli spor yapiyorum bana biraz zor gelecek ama napalim artik. Brn spor yapmayi cok seviyorum sporsuz duramayanlardanim

Ben vaser lipo istedim arkadaşlar hem daha fazla yağ alabiliniyor hem daha az acı hemde yağ hücrelerinide
Ameliyattan sonra 2 ay spor yok dedi bende düzenli spor yapiyorum bana biraz zor gelecek ama napalim artik. Brn spor yapmayi cok seviyorum sporsuz duramayanlardanim
Korseyi ne kadar kullanacağınızı söyledi?

Meraba cok gecmis olsun suanki durumunuz nasil acaba birde sadece karin germemi yoksa lipoda varmi bende hadtaya cuma olucam cok korkuyorummm

Meraba cok gecmis olsun suanki durumunuz nasil acaba birde sadece karin germemi yoksa lipoda varmi bende hadtaya cuma olucam cok korkuyorummm
Korkma canim sonrası iyi olacak inanki sonradan herkes iyiki yaptırmışım diyor. Sende insallah memnun kalirsın. Ilk zaman zordur ama sonradan iyiki dersin. Geçtigimiz eylül ayinda safra kesemde taş vardı hemen alalım dediler kusma ateş geceleri agrilar filan hemen aldırdım inan ameliyatta gözlerimi açtığımda tek içimden geçen neden aldırdım keşke aldırmasaydım oldu. İlk 3 gün çok pişman olmuştum sürekli aģladım drende takılıydı zordu drenden ötürı sonra dren çıktı rahatladim mide bulantılari kusmalarım geçmişti. Halsizlik tansiyon düşüklüğüm gecmisti sonradan iyiki dedim iyiki yaptirmisim. Sonra hemen spor yaptim ve benim dikişler açıldı kendi doktorum izindeydi baska hastane doktorlarida ameliyati biz yapmadik git kim yaptiysa ona git dediler. Ozel hastanede belki içerden vardır kanama tekrar açıp bakalım dediler bende kabul etmedim. Eczaci arkadaşım deri yapıstırıcı bant getirdi kendimiz pansumanladık yapıştırdık 3 haftada kapandı ama zor günler geçirdim 2 küçük çocukla moral bozuklugu. Şimdi estetik yaptiracagim ve benim son ameliyatimda degil daha bademciklerim alinacak

Ben bugün kbb yede gittim bademciklerini hemen alalım dedi profesör bende yarın ameliyat olacagim dedim o da ne diye sordu annemde vardı yanimda annem anlamasın diye kısık sesle liposuction dedim. O zaman sen yarin ameliyat ol kaportayı toplat 3 ay sonra gel bademciklerinide alalım dedi. 2 ameliyat arasında 3 ay olsun dedi. Anneme hala demedim ama anladımki söylesem kıyametleri koparacak. Heleki fiyatını duysa çıldıracak. Ona göre böyle seylere gerek yok ama bana göre var. Bugün kuaföre gittim orda muhabbet arasinda dedim. Kuaför bende istiyorum. Benim annemdede genetik biz göbege kilo aliyoruz annem sezeryan olmuş simdi cok yaşlandi ve karni sarkmış yaşlandıkça dahada sarktı eli hep göbeginde sürekli topluyo karnını bazen karnını bağlıyo sarkmasın diye dedi. Bende cok korktum iyiki dedim imkanim olduda aldıracagim dedim

Ayyy valla sabir gerektiren seyler bunlar sen sadece lipo mu olucaksin karin germe ve lipo mu ? Ben kombine olucam Dr medine kanturk e bursada insallah hersey iyi gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…