Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Ameliyattan sonra 2 ay spor yok dedi bende düzenli spor yapiyorum bana biraz zor gelecek ama napalim artik. Brn spor yapmayi cok seviyorum sporsuz duramayanlardanim
Yürüyüş yapabilirsin ilk 2 ay. Sonra yavaş yavaş başlarsın spora

Meraba cok gecmis olsun suanki durumunuz nasil acaba birde sadece karin germemi yoksa lipoda varmi bende hadtaya cuma olucam cok korkuyorummm
Merhabalar
Gecirilen ameliyat gercekten basit bir ameliyat degil.onceden ev ile ilgili seyleri hazirlamaniz halletmeniz gerekiyor cunku 5 6 gun sadece dinleniceksiniz.onun haricinde benim bugun 10.gunum mutfak islerini filan halletmeye basladim agrilarim antibiyotigim bitince azaldi sadece biraz fazla ayakta kalinca belime ve bacaklarima yuk biniyor dinlenme ihtiyaci hissediyorum suan trk sikintim dik duramiyorum kambur gibi yuruyorum disari ciktigimda herkes bana bakiyo :) tek sikintim bu birde burdan bi arkadasin yazisinda okumustum adet donemi agrili gecti diye benim ole bi sikintim olmadi regl doneminde 3. Gunum karin agrim bile olmadi diyebilirim

Aynen canım zor ama küçük çocuk olunca cabuk ayaklaniyorsun.ben 3. gün ayak işlerini yapıyordum.suan tam 3 hafta oldu benim lipoda vardı o nedenle sıvı birikiyor her hafta cektiriyorum.bende tam dik yürüyemiyorum halen.yani ne zamn eski halime dönerim bilmiyorum.halen dokunamıyorum yağ alınan yerlere.daha iyi olucak diye umut ediyorum

Benim 2 tane biri 3 biri 2 yasinda hakikaten cok zor oldu.Allah hepimize sabir versin benden yag almadilar sadece goz altim cok cokmustu 100cc onun icin almislar o yuzden sivi birikmesi nedir bilmiyorum nasil anliyosunuz biriktigini. Bide su dik yuruyememek beni delirtiyo sizinde 3 hafta olmus artik dik yurumek gerekmiyomu bisey dedimi doktorunuz dik yurumekle ilgili

Can
Canim yağ alındığı zamn daha zor oluyor.hayir dik yürüyorum ama öyle bir yine de gerginlik oluyor daha eski kıvama gelemedim.sivi biriktiği zamn hem rahat olmuyorum hemde elledigimde balonun içinde su olur ya öyle belli oluyor zaten.onuda siringayla alıyor diyor.yani bu bekledikleri bir durummuş daha iyi olsun gelsin dedi çünkü yağ aldığımız yerlerde sıvı birikiyor ve o aşağı iniyor dedi.onu aldıktan sonra daha rahat oluyorum mesela.sizin kaç gün oldu.benim dikişler pek rahatsız etmiyor yani lipo olmasa çok rahat olur diye düşünüyorum.

Doktorum ikinci dik dur dedi zaten.ama o benim elimde değil korkuyorum sanki dikişlere zarar gelir diye ama zaman la iyi oluyor.

Benim bugun tam 10 gun oldu dikislerim acimiyor artik sadece tatli tatli kasiniyolar ya bide hapsircam oksurcem die odum kopuyo ozaman cok aciyor ama dik yuruyebilsem nine gibi duruyorum su iyilesmr donemini hayirlisiyla bir atlatalim insallah :)

Bide birsey sorucam bugun benim 10.gunum hala odemim varmidir yani sizin kilonuzda bi degisiklik oldumu 10 gunden sonra yoksa aynimisiniz

Bide birsey sorucam bugun benim 10.gunum hala odemim varmidir yani sizin kilonuzda bi degisiklik oldumu 10 gunden sonra yoksa aynimisiniz
Atlatırız ınss hayırsuan bende daha ödem var yağ alınan yerlerde sıvı biriktiği için kilomda değişiklik yok henüz.yani gözle görülür çok fark var ama tartıda değişmedi henuz

Selam arkadaslar ben ameliyat oldum. Ağrım çok oldu özellikle korseyi ameliyathanede giydirirlerken. 2 drenim var. 3 kilodan fazla yağ ve 3 kilo da deri almış doktor. Ameliyattan sonra istifrada ettim o zaaman karnım çok acıdı

Hastaneden çıktım eve geldik ama cok zor oldu. Burda okuyordum çok acımıyor kolay filan diye ama benim çok acıyor. Hala daha aynı acıdan ağladım. Çok pisman oldum.keşke yaptirmadaydim bu kadar acıya nasıl dayanacagim bilmiyorum. Lipo yapilan yerler çok acıyor. Doktor vajinanın ustünden açmış orayıda düzelttim dedi. Arka belimde poponun üzerindende yağ almış. Oraları bile ağrıyor. Drenler cok acıtiyo pazartesi alacak drenleri. Şmdilik durumum bu kızlar canım.çok aciyor

Oncelikle gecmis olsun gercekten agir bi ameliyat gecirdiniz daha 2.gununuz agri aci normal benim 3. Gunden sonra hafifledi agrilarim benden yag alimi 100cc disinda olmadi keske bendende alsaydi o sekilde konusmustuk ama gerek kalmadi dedi .benim drenlerim ertesi gun alindi hastanedede bir gece kalmistim zaten drenler cikinca daha rahatlarsiniz cok ayakta kalmamayi dusun bence keyfi i cikarin dinlenmenin toparlaninca zaten cocuklarla yine kosusturmaca olucaktir acil sifalar diliyorum

Atlatırız ınss hayırsuan bende daha ödem var yağ alınan yerlerde sıvı biriktiği için kilomda değişiklik yok henüz.yani gözle görülür çok fark var ama tartıda değişmedi henuz
Evet ya bendede cok fark var o sarkik deri gitmis suan mukemmel gorunmesede en azindan insani yasli gosteren o sarkiklik yok incelmede cok fazla degil aslinda sadece duz duruyor gerci sizde odem varsa bendede hala vardir diye dusunuyorum bol bol su icelim ozaman :)

Çok çok geçmiş olsun canım herkeste farklı etki yapıyor demek yani öyle ağlayacak kadar agrim olmadi.hemen ağrı kesici yapıldı ve geçti diyebilirim ama elbette kolay bişey yok drenlerde batma oluyor çıkınca daha da rahatlarsın benim 5.gün çıkmıştı.merak etme bikac gün sonra iyiki yaptirmisim dersin geçecektir evin içinde yavaş yavaş yürüyüşler yap ve kadar yürürsen okadar cabuk iyilesirsin.ben tam 5 defa küstüm ilk gün ağzıma bişey almadim.oda narkoz yani kusmak daha iyi.gececektir en kötüsünü atlatmışsın sabırlı ol herşey güzel olucak.bu kolay bir ameliyat değil.benim halen yağ alınan yerlere elimi vuramıyorum.hergun biraz daha iyi olacaksin.daha sıvı birikiyor bende yağ alınan yerlerde.her hafta gidip cektiriyorum.iyi olacağız ınss.

Aynen canım benim resimlere bak anlarsın o halimden eser kalmadı evet şuan daha tam iyi değil ama oda olucaktir ınss.haftaya ız kremlerine basliyacagiz.daha bende ödem çok daha sis karnım düz ama sis.kalanida ben artik sporla yok ederim belkide kalmaz bilmiyorum tam olarak en iyi sonuç 6 ay sonra belli olur

Meraba kızlar ameliyat olanlar geçmiş olsun umarım kısa sürede iyi hissedersiniz kendinizi antalya da yaptıran varsa eğer dr önerisi alabilir miyim

Saolun arkadaslar iyi olacağim insallah. Banada ağri kesici filan sürekli yapildi serum takildi ama ben daha hicbisey yiyemedim ancak simdi 1 kase corba ancak içtim. Dün ameliyattan sonra bulantım ve baş dönmem çok oldu. Kusunca gecti ama karin cok aciyo kusarkende. Birde bana bacaklı korse giydirdiler zor oluyo sevmedim korseyi tuvaletini bile rahat yapamiyosun

Acaba benden çok yağ alındı ve deri alındı diyemi ağrım acım fazla oldu bilmiyorum. Eşim çok memnun daha korseyi.açıp bakmadık ama dümdüz karnim içe çökmüş ödemliyken bile dümdüz çok farkediyor. Önceden oturunca katlanirdı şimdi içe kaçiyo direk önümü göruyorum artik gobek yağ filan hicbisey kalmamış. Simdi agridan acidan farkinda bile degilim ama insalah rahatlayınca mutlu olacağım. Eşim çok memnun kaldı. Bu ameliyatı isteyen aklıma tüküreyim bunca acıya değermi diyorumda eşim değer değer diyor. Oglum 6 yaşında ne ameliyatı oldugumu bilmiyor söylemedik ona. Oglum bile anne sen zayiflama ameliyati olmuşun senin göbeğin yok olmuş diyor. Annemle babamdan saklamıştım haberleri yoktu ama ameliyattan sonra anladılar yağ alınmış dediler bende açıklamak zorunda kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…