Canım bizde yağ alındığı için daha çok ağrı oluyor o da kişiden kişeye değişiyor.evet banada ayaklı korse aldırmıştı doktorum ama ben ikinci günü değiştim çünkü o çok zor oluyor tuvalet resmen işkence gibi.cirt cirtli aldım ve sadece göbeğe takılanlardan yani.onu görünce doktorum bu daha iyi bunu kullan dedi.cunki diğeri gerçekten çok zor wcde.sende öyle bişey alabilirisin.yok şükür ben yorulmadım çok ama sen sanırım narkozu tam cikarmamisinsin ondandır yorgunluğun.ee bide okadar yağ alındı normaldir zaten bikac gün çok yemek yiyemiyirsun?o göbek gitti ya ona odaklan sonuç güzel olucak biraz sabır sadece.gercekten bende çıkınca eşim dedi göbekten eser yok güzel olmuş dArkadaşlar koridorda az yürüsem yoruluyorum.sizinde öyle oldumu ilk günler. Hemen yoruluyorum geri yatağıma yatıyorum
Ben hala biraz fazla ayakta kalinca yoruluyorum en kotusude iki kat yurumek belim agriyor.ama hepsi gecici die umut ediyorum gun gunden daha iyi hissedeksiniz tavsiyem bol su tuketmeniz hem odemi atar hemde narkozun etkisiniArkadaşlar koridorda az yürüsem yoruluyorum.sizinde öyle oldumu ilk günler. Hemen yoruluyorum geri yatağıma yatıyorum
Canim bu korseyle tuvalet olmuyor sen korseni nerden aldin bu çok zorCanım bizde yağ alındığı için daha çok ağrı oluyor o da kişiden kişeye değişiyor.evet banada ayaklı korse aldırmıştı doktorum ama ben ikinci günü değiştim çünkü o çok zor oluyor tuvalet resmen işkence gibi.cirt cirtli aldım ve sadece göbeğe takılanlardan yani.onu görünce doktorum bu daha iyi bunu kullan dedi.cunki diğeri gerçekten çok zor wcde.sende öyle bişey alabilirisin.yok şükür ben yorulmadım çok ama sen sanırım narkozu tam cikarmamisinsin ondandır yorgunluğun.ee bide okadar yağ alındı normaldir zaten bikac gün çok yemek yiyemiyirsun?o göbek gitti ya ona odaklan sonuç güzel olucak biraz sabır sadece.gercekten bende çıkınca eşim dedi göbekten eser yok güzel olmuş d
Medikalleerde var fiyatida uygun 25 tl aldım.onunla yapamazsın cok zor.Canim bu korseyle tuvalet olmuyor sen korseni nerden aldin bu çok zor
Iyi yapissin canım ben unuttum sana söylemeyi bende alana denk bacaklarını kesmiştim. Sonrasında zaten onu gece kullanırsın diğerinide gündüz çünkü gece diğeri yakıyor rahat olmuyor.Tamam canim bende yarın alayım. Vala ben korsenin bacaklarını kestim attim rahatladım. Askiliydi korse
Askili elbise gibi oldu
Aynada baktımda pamela anderson gibi olmuşum ince bel düz karın. Karın gidince memeler büyük kaldı. Eşim çok memnun gelip gidip bakıyor. Helal olsun emrah bey özene bezene yapmış diyor. Ben hala daha acaba olmasamiydim diyorumda. Eşim saglik icin gerekli deyip duruyo. Sonuca o da inanamadı bende aşırı incelmişim. Popomun üzerindende almış. Vajina üzerindende almış. Komple sırta kadar vaser lipo yapmış. Ameliyata girmeden çizmişti aslinda sadece gobek deligi üzerinden alacakti ama sonradan fikrini degistirmis. Alan geniş olunca ağrım acım fazla oldu size göre. Birde isalde oldum. Geçen hafta eşim olmustu isal mide bulantısı ameliyattan önce basladı isal kusma. O da çok halsiz bıraktı beniIyi yapissin canım ben unuttum sana söylemeyi bende alana denk bacaklarını kesmiştim. Sonrasında zaten onu gece kullanırsın diğerinide gündüz çünkü gece diğeri yakıyor rahat olmuyor.
Geçmiş olsun gecicektir inssAynada baktımda pamela anderson gibi olmuşum ince bel düz karın. Karın gidince memeler büyük kaldı. Eşim çok memnun gelip gidip bakıyor. Helal olsun emrah bey özene bezene yapmış diyor. Ben hala daha acaba olmasamiydim diyorumda. Eşim saglik icin gerekli deyip duruyo. Sonuca o da inanamadı bende aşırı incelmişim. Popomun üzerindende almış. Vajina üzerindende almış. Komple sırta kadar vaser lipo yapmış. Ameliyata girmeden çizmişti aslinda sadece gobek deligi üzerinden alacakti ama sonradan fikrini degistirmis. Alan geniş olunca ağrım acım fazla oldu size göre. Birde isalde oldum. Geçen hafta eşim olmustu isal mide bulantısı ameliyattan önce basladı isal kusma. O da çok halsiz bıraktı beni
Insallah canim. Yarin drenler çikacak. Benim başım çok agriyo.Geçmiş olsun gecicektir inss
Ne guzel bak sonucu gorebıliyorsun artık hergun bıraz daha ıyı olucak sın ben bile daha tam ıyıleşemedım. Daha ıyıyım en azından. Bu arada odemlerımız gıderse dahada ıyı olucagız. Artık zamanlaOlmak isteyen arkadaşlara düşünmeden yaptirin derim keske önceden yaptirsaymisim diyorum ama cocuklarim az büyüsün istedim ben. Ilk gınler zor ama benim talihsizliklerim oldu migrenim tuttu narkoz kötü yaptı isalde oldum hepsi beraber cok zor oldu çok halsiz kaldım ama herkeste olacak diye bisey yok. Herseyden önce simdi artik kiyafet sorunum kalmadı eşim mutlu cok beyendi. Ben mutluyum çom beyendim ödemler gidonce dahada iyi olacak. Korkulacak bisey yok sezeryan acisindan fazla degil. Zaten ameliyathaneye girmeden sakinleştirici yapılıyor yarı leyla oluyosun hayal.meyal objeleri seciyosun uyandigindan korsen giydirilmiş oluyo. Korse en rahatsiz oldugum konuydu bende bacaklarını kestim rahatım simdi. Medikalden yeni korse almayi planlıyorum. En guzelide dümdüz karından ziyade sert sımsıkı bir karın derinizin olması. 2 cocuk sezeryanle oldu karnim sarkmisti sporla belli olasada vardı rahatsız ediyordu şimdi ise bekarken bile böyle sımsıkö gergin olarak hatırlamıyorum karnımı.
Yeşilçay cok iyi ödem atiyo canim hergun iç. Midemde kuculmus sanki 2 lokmayla şişiyo dunyaları yemiş gibi oluyorum.Ne guzel bak sonucu gorebıliyorsun artık hergun bıraz daha ıyı olucak sın ben bile daha tam ıyıleşemedım. Daha ıyıyım en azından. Bu arada odemlerımız gıderse dahada ıyı olucagız. Artık zamanla
Ya benim doktorum 2 hafta tuketmemelisin yesilcay ve kan sulandirici seyleri dedi bilginiz olsun sormadan icmeyin bol bol su icmek gerek bu donemdeYeşilçay cok iyi ödem atiyo canim hergun iç. Midemde kuculmus sanki 2 lokmayla şişiyo dunyaları yemiş gibi oluyorum.
Beni uyarmadı sadece diyetine devam et 1 ay sonrada sporuna başla dedi. Senin simdi ne kadar oldu ameliyat olalı. Cocuklarina bakabiliyomusun. Yemek yapabiliyomusunYa benim doktorum 2 hafta tuketmemelisin yesilcay ve kan sulandirici seyleri dedi bilginiz olsun sormadan icmeyin bol bol su icmek gerek bu donemde
Bugun 12.gunum butun gun ayakta durdum yada oturdum ayaklarim epey sisti odem sorunum var hala yemek tabikide bir haftalikken basladim cocuklari tuvalete filan goturuyorum yavas yavas egilmeyede basladim sikinti hala dik yuruyememk onun haricinde gun gun dahada iyiye gidiyorumBeni uyarmadı sadece diyetine devam et 1 ay sonrada sporuna başla dedi. Senin simdi ne kadar oldu ameliyat olalı. Cocuklarina bakabiliyomusun. Yemek yapabiliyomusun
Bende eğilebiliyorum yerden bisey alabiliyorum. 2 drenin var onlar sıkıntı. Yarın randevum var pansuman filan daha yapmadi yapta demedi yaron yapacak sanirım yaron ilkkez açacak drenleri çıkaracak ilkkez görecegim. Korseli bile ödemli bile guzel eşimin ilgisi arttı valla. Surekli gelip gidip karnıma bakiyo iyi oldu harika oldu deyip duruyo. Bende akşama baş agrim geçince epey ayaklandım geziniyorum evde. Annem geldi cocuklara bakıyo ama cok yaramazlar ve beni istiyorlar surekli ben yedirmeliyim ben giydirmeliyim bugün sürekli mızıklandılarBugun 12.gunum butun gun ayakta durdum yada oturdum ayaklarim epey sisti odem sorunum var hala yemek tabikide bir haftalikken basladim cocuklari tuvalete filan goturuyorum yavas yavas egilmeyede basladim sikinti hala dik yuruyememk onun haricinde gun gun dahada iyiye gidiyorum
Masallah daha cok yeni ama iyi ayaklanmisin.evet cocuklar pek rahat birakmiyolar benimkilerde oyle ama az kaldi insallah toparlanicaz en azindan artik yaptirsam mi yaptirnasammi diye o kabus sorular gecmicek aklimizdan hepimizin cok guzel olsun insallabBende eğilebiliyorum yerden bisey alabiliyorum. 2 drenin var onlar sıkıntı. Yarın randevum var pansuman filan daha yapmadi yapta demedi yaron yapacak sanirım yaron ilkkez açacak drenleri çıkaracak ilkkez görecegim. Korseli bile ödemli bile guzel eşimin ilgisi arttı valla. Surekli gelip gidip karnıma bakiyo iyi oldu harika oldu deyip duruyo. Bende akşama baş agrim geçince epey ayaklandım geziniyorum evde. Annem geldi cocuklara bakıyo ama cok yaramazlar ve beni istiyorlar surekli ben yedirmeliyim ben giydirmeliyim bugün sürekli mızıklandılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?