Doktordan doktora degisiyor sanirim benim ertesi gun cikarttilarDrenler kaç gün kalıyor
Bana 2 tane korse giydirdiler biri cok ince bacakli digeri kalin surekli takmam gerektigini solediler ama coook sicak 2 korseyle mahvoldum acaba kalin olani gece cikarsammiMasallah daha cok yeni ama iyi ayaklanmisin.evet cocuklar pek rahat birakmiyolar benimkilerde oyle ama az kaldi insallah toparlanicaz en azindan artik yaptirsam mi yaptirnasammi diye o kabus sorular gecmicek aklimizdan hepimizin cok guzel olsun insallab
Bende tek korse var. Dayanamadım sicaktan bacaklarını kestim. Uyku uyutmuyor birde öyle latex filan oyle sentetik seylere alerjim var hemen kaşınmaya başladım mini etek gibi simdi havalanıyo rahat ediyorumBana 2 tane korse giydirdiler biri cok ince bacakli digeri kalin surekli takmam gerektigini solediler ama coook sicak 2 korseyle mahvoldum acaba kalin olani gece cikarsammi
Aynen benim 4.cü gun çikacak meselaDoktordan doktora degisiyor sanirim benim ertesi gun cikarttilar
Aynen olduk kurtulduk. Kolay bir ameliyat degil. Olsammı olmasammi insan ikilemde kalıyo. Odada sakinlestirici verdiler giderken kendime geldigimde doktor korseyi giydiriyodu. Benim biraz talihsizliklerim oldu isal oldum kustum. Baş agrim 3 gün sürdü taki 1 kupa kahve içene dek sürdü baş agrim ancak bu akşam kafam yerine geldi ama herkeste böyle olacak diye bisey yokMasallah daha cok yeni ama iyi ayaklanmisin.evet cocuklar pek rahat birakmiyolar benimkilerde oyle ama az kaldi insallah toparlanicaz en azindan artik yaptirsam mi yaptirnasammi diye o kabus sorular gecmicek aklimizdan hepimizin cok guzel olsun insallab
Yatakta yan yatabiliyomusun canım v seklinde yatmaktan popom aciyo. Popomada lipo yapmış.Bana 2 tane korse giydirdiler biri cok ince bacakli digeri kalin surekli takmam gerektigini solediler ama coook sicak 2 korseyle mahvoldum acaba kalin olani gece cikarsammi
2 gundur basladim canim yatakta yan yatmaya tabi yan yatincada cok rahat olmuyo bisey batiyo gibi ama bugun daha iyiyim yavas yavas dik yurumeye basladim sanirim karnimdaki gerginlik azaldi bende 2 tane korse var biri cok kalin yarin kontrolum var gittigimde sorucam bu sicaklarda dayanamiyorumYatakta yan yatabiliyomusun canım v seklinde yatmaktan popom aciyo. Popomada lipo yapmış.
Bide sen resim paylastinmi gorebiliyomuyuzYatakta yan yatabiliyomusun canım v seklinde yatmaktan popom aciyo. Popomada lipo yapmış.
Canım öncesi görüntülerim yok ama son halini bir ay sonra koyacagim hele toparlanayimdaBide sen resim paylastinmi gorebiliyomuyuz
Kacıncı gunlerınızdesınız kızlar ? Ben 8. Gunumde yolculuk yapıcam ucak ve araba yolculugu oturabılıyormusunuz ?Belimin yanlarını elledimde çok şiş ödemlerin gitmesi 1 ayı bulur dedi doktorum kesin sonuç 2 ayda ortaya çıkar dedi. Bugün 18:30 da randevum var drenlerimden kurtulacağım inşalah bugün. Drenle çok zor oluyor. Ağrım sızım geçti sayılır epey toparlandım ayaklandım sayılır.
Benim 4.cü günüm drenlerim hala çıkmadı. Drenler olmasa otururum sorun olmuyor bugün yemek bile yaptım iyiyimKacıncı gunlerınızdesınız kızlar ? Ben 8. Gunumde yolculuk yapıcam ucak ve araba yolculugu oturabılıyormusunuz ?
Lipo ve karın germemi oldumustunuz pekiBenim 4.cü günüm drenlerim hala çıkmadı. Drenler olmasa otururum sorun olmuyor bugün yemek bile yaptım iyiyim
Evet canim hemde genişce bir alandanLipo ve karın germemi oldumustunuz peki
Canım halsizlik oldumu sendede hemen yoruluyorum nefes alamıyorum gidip yatıp dinlenip geri kalkıyorumBenim 25.gunum arkadaslar .her işimi yapabiliyorum ama daha rahat değilim yani eski halime ne zaman kavusurum bilemiyorum.bugun resim attım halen sıvı birikimi oluyor onu aldıkça dahada şiş iniyor.carsamba yine gidip cektirecegim.bugun kantaron yağına basladim.inss iyi oluva
Son fotona baktım canım eski halinle arasinda o kadar fark varki eski halinin öyle olduguna inanmak neredeyse imkansız. Benimde açtı bugün baktım benim karnım içe çökük böyle aşarıya dogru kavisleniyor. Düzden ziyade içeri girmiş. Kaslarımida tamir etmiş kaslarım belirgindi. Ama daha cok yeni 1 aya daha iyi olacak görüntü. Sıvı birikimi neden oluyormuş cektirirken acımıyormu. Birde benim sadece gobek deligimde kesi birde vajina üzerinde kesim var senin göbek deliginin altındanda aşarıya kesin var neden acaba. Bende neden yok acaba. Benimde kesim uzun kalca arkasina kadar neredeyse gidiyo ama cok ince kesim var. Yani eski göbeklerimize göre muhtesem oldular. Benim karnımda seninki gibiydi eski fotolarina bakınca fark yoktu aynisiydi. Hatta fotolarina bakinca kendi göbeğim sandım bian. Hepimis iyi olacağız inşalah ve bidaha o koca göbeklerimiz olmayacak. Eşim bile ölmeden göbeksiz gördümya dahada biseycik demem diyorBenim 25.gunum arkadaslar .her işimi yapabiliyorum ama daha rahat değilim yani eski halime ne zaman kavusurum bilemiyorum.bugun resim attım halen sıvı birikimi oluyor onu aldıkça dahada şiş iniyor.carsamba yine gidip cektirecegim.bugun kantaron yağına basladim.inss iyi oluva
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?