Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Bana 2 tane korse giydirdiler biri cok ince bacakli digeri kalin surekli takmam gerektigini solediler ama coook sicak 2 korseyle mahvoldum acaba kalin olani gece cikarsammi

Bana 2 tane korse giydirdiler biri cok ince bacakli digeri kalin surekli takmam gerektigini solediler ama coook sicak 2 korseyle mahvoldum acaba kalin olani gece cikarsammi
Bende tek korse var. Dayanamadım sicaktan bacaklarını kestim. Uyku uyutmuyor birde öyle latex filan oyle sentetik seylere alerjim var hemen kaşınmaya başladım mini etek gibi simdi havalanıyo rahat ediyorum

Aynen olduk kurtulduk. Kolay bir ameliyat degil. Olsammı olmasammi insan ikilemde kalıyo. Odada sakinlestirici verdiler giderken kendime geldigimde doktor korseyi giydiriyodu. Benim biraz talihsizliklerim oldu isal oldum kustum. Baş agrim 3 gün sürdü taki 1 kupa kahve içene dek sürdü baş agrim ancak bu akşam kafam yerine geldi ama herkeste böyle olacak diye bisey yok

Yatakta yan yatabiliyomusun canım v seklinde yatmaktan popom aciyo. Popomada lipo yapmış.
2 gundur basladim canim yatakta yan yatmaya tabi yan yatincada cok rahat olmuyo bisey batiyo gibi ama bugun daha iyiyim yavas yavas dik yurumeye basladim sanirim karnimdaki gerginlik azaldi bende 2 tane korse var biri cok kalin yarin kontrolum var gittigimde sorucam bu sicaklarda dayanamiyorum

Belimin yanlarını elledimde çok şiş ödemlerin gitmesi 1 ayı bulur dedi doktorum kesin sonuç 2 ayda ortaya çıkar dedi. Bugün 18:30 da randevum var drenlerimden kurtulacağım inşalah bugün. Drenle çok zor oluyor. Ağrım sızım geçti sayılır epey toparlandım ayaklandım sayılır.

Kacıncı gunlerınızdesınız kızlar ? Ben 8. Gunumde yolculuk yapıcam ucak ve araba yolculugu oturabılıyormusunuz ?

Randevuya gittim arkadaslar drenlerim çıkartildi çok rahatladım baya dik yürüyebiliyorum. Bugun ilkkez aynada baktım cok beyendim içe çökük bir karın yapmış bel oyuntumu filan mükemmel yapmis hiç yağ kalmamış vajinamin üzerinide yapmış öyle dümdüz çok güzel olmuş daha epey ödemim var lipo yapilan yerler mosmor ama yinede sonuç çok guzel olmuş emeğine sağlık harika yapmış

Benim 25.gunum arkadaslar .her işimi yapabiliyorum ama daha rahat değilim yani eski halime ne zaman kavusurum bilemiyorum.bugun resim attım halen sıvı birikimi oluyor onu aldıkça dahada şiş iniyor.carsamba yine gidip cektirecegim.bugun kantaron yağına basladim.inss iyi oluva

Canım halsizlik oldumu sendede hemen yoruluyorum nefes alamıyorum gidip yatıp dinlenip geri kalkıyorum

Arkadaşlar doktorumu aradım durumu anlattım hergün yarım çay bardağı pekmez iç dedi demir şurubunada başla toparlanmana yardımcı olur dedi bende içtim halsizlik çekenler içsin arkadaslar pekmezin zararı olmaz

Son fotona baktım canım eski halinle arasinda o kadar fark varki eski halinin öyle olduguna inanmak neredeyse imkansız. Benimde açtı bugün baktım benim karnım içe çökük böyle aşarıya dogru kavisleniyor. Düzden ziyade içeri girmiş. Kaslarımida tamir etmiş kaslarım belirgindi. Ama daha cok yeni 1 aya daha iyi olacak görüntü. Sıvı birikimi neden oluyormuş cektirirken acımıyormu. Birde benim sadece gobek deligimde kesi birde vajina üzerinde kesim var senin göbek deliginin altındanda aşarıya kesin var neden acaba. Bende neden yok acaba. Benimde kesim uzun kalca arkasina kadar neredeyse gidiyo ama cok ince kesim var. Yani eski göbeklerimize göre muhtesem oldular. Benim karnımda seninki gibiydi eski fotolarina bakınca fark yoktu aynisiydi. Hatta fotolarina bakinca kendi göbeğim sandım bian. Hepimis iyi olacağız inşalah ve bidaha o koca göbeklerimiz olmayacak. Eşim bile ölmeden göbeksiz gördümya dahada biseycik demem diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…