Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Canım eski haline göre muhteşem oldun. Harikasın. Doktor banada tuzdan uzak dur dedi. Eski halinde karnın benim gibi sarkıkmıştı şimdiyse dümdüz harika

Merhaba hanımlar karın germe ameliyatını Doğumla (sezaryen)yapan oldu mu?doktorum yapabileceğini söyledi 8 hafta sonra doğumum olacak inşallah siz ne düşünüyorsunuz bana tuhaf geldi hiç yapan oldu mu Doğum esnasında

Canim
Canım benim üst karın geniş ve belde dar olunca öyle kesmek durumunda kalmış.o göbek altı kesisi ondan oldu yani.sivi birikimi normalmiş canimyyukqrfa eriyen yağlarda iniyormus.yani ameliyat hatasından değil.alirken çok ağrıyor.siringayla çekiyor.

Canim bende daha önce düşunmüştümde arastirdim o zaman olamayacagıni duymustum vucut dogumdan sonra 1 senede kendini toplarmis o yüzden doktorum 1 sene şans verelim 1 sene sonra ne kadar topladiysa yapalim demisti. Ama simdi tıpta hersey ilerliyor yapılabiliyordur demekki. Ama sen doğum yapacaksın tek düsüncen bebeğin emzirme filan olmalı keyfini çıkar birde karın germe ameliyatı acısıyla ugrasma sezeryan bebek uykusuz geceler yeterince yıpratacak zaten ilerde yaptırırsın

Yok canım çok şükür olmadi o demir ve kan eksikliğinden oluyordur.
Haklısın canim ameliyattan sonra oldu bende. Öncesindede diyetten vardı biraz ameliyat ağır geldi. Demir şurubuna başladım insalah iyi gelir ameliyattan sonrada hala bisey yiyemedim adam gibi. 2 lokma yesem doyuyorum iyice güçsüz kaldım. Pekmezde içtim

Hımm herkesin farklı oluyo demekki. Aslinda benim anladigim galiba ne kadar fazla lipo o kadar ameliyatin ağir ve zor olması demek. Ben demistimki benim karnimı cansu taşkin gibi yap olabilecek en ince en fit olsun dedi. Adamda oymuşta oymuş. Benim yanlarim simitleri iyice oymuş. Oyle laf arasinda vajinamdada var ama karnim duzelsin yeter demistim vajinamıda almış vajinada beraber oldu. Senin karnin dümdüz benimse içe çökük. Sen böyle istedin diyor. Sanirim ağrımda sizden o yuzden fazla oldu. Her ameliyat farklı. Bel ölçüm en kalin yerden yani mide uzerim en kalindı. Ameliyattan önce 120 idi şimdi ölçtüm ödemli 80 cm olmuş heralde dahada incelir ödemlerden sonra. Özellikle simitlerim cok acıyo ve çok şiş

Doktorum ameliyattan 2 hafta önce beni uyarmıştı ağır diyet spor yapma yat dinlen ameliyattan gücün yerinde olsun demisti. Ama ben dinlemedim diyet ve sporla kısa sürede çok kilo vermiştim ve tekrar geri alırım diye korktum açıkçası. Birde çanakkaledw bu ara salgin isal var. İsal kusma halsizlik filan. Evdeki herkez olmuştu hepsi tek tek acilde yatmıştı. Bende tam ameliyat günü oldum aksilikler üst üste geldi. Ameliyat olacaklara tavsiyem kesinlikle ameliyattan 1 hafta önce diyeti biraksınlar sonra halsiz kalırsınız. Ben ameliyattab sonrada bisey yiyemedim sonra iki adım atsam nefes nefese kalbim çarpıyordu kansiz kalmısım neyseki doktorum anladi hemen demir şurubuna başladık.

Kilo vermek isteyen arkadaşlarada tavsiyem sandoloz sakızı diyet ve sporla çok hızlı yağ yaktiriyor yan etkisi yok ibni sina tavsiye etmiş ama sandoloz sakizi kullanirken tatlıyı şekeri hamurr işni birakacaksiniz normal bir diyet listesi yapip yaninda her sabah aç karnına fındık kadar sandaloz sakızını ılık elma sirkeli suyla çiğneyip yutup kahvaltınızı ediyosunuz. Gün icinde iştah açlık hiçbişey hissetmiyosunuz. Ama o karın yaglari öyle hızlı eriyoki sonucuna şaşırırsınız. Hergün duraksamadan 300-400 gram rahat rahat gidiyor. Ama dikkat edin aşırı tok tutuyo öğün saatini unutur halsiz düşersiniz. Ameliyat öncesi zayiflamak isteyen arkadaşlara tavsiyemdir benim gibi insülin direnci olan birinde bile bu kadar işe yaradıysa sizde hayli hayli işe yarar

Arkadaslar benim göbek deliğim sağa doğru kaymış belki doğuştan belkide zamanla oldu bilmiyorum ameliyattan öncede söylemişti doktorum. Ben ortalamaya çalıştım ama biraz sağa kayiklik kaldı dedi. Göbek deligim az sağda olmuş

Aynen canım daha da fazla incelebilir.benim karnimda ilk zamanlara göre şuan daha ince yani biraz daha iner dedi doktorum.sanirim sıvı birikmesi den de sisiyor.masaj yap dedi.ayrica yemek yemiyorsun şuan insanda içe yapışık olabilir yemeye başlarsan duzelirbence.arrik hayırlısıyla iyileselimde
Az bişey kalsada ben spora basliyacagim inşa oda gecer

Can
Canim aslinda onemli olan sarkığın gitmesi. Senin karnin dümdüz sımsıkı yeterki son halini alsın ödemler gitsin tamamdır zaten. O karnin aşarı doğru sarmasi varya hicbiseyle düzelmiyor çeken bilir ne spor ne diyet ise yaramiyor sezeryandan sonra. Onde sallaniyo kotlardan sarktığı belli oluyo fila ugras dur. Ben daha hedefledigim kiloya inemedim diyet yapmam lazim az toparlanayimda 1 haftaya başlarım inşallah.

Eşimde yersiz kıskançliklara basladı bakişları değişti sürekli izliyor beni. Bazen rahatsiz oluyorum. Whatshaptan mesaj gelince filan hemen kimmis noldu diye soruyor. Sizinde eşleriniz degiştimi operasyondan sonra

Bu aksam drenler çıkinca biraz kanamam oldu birazda kalp çarpıntısı halsizligim oldu whatshaptan mesaj attim zaten sekreteri hocaya sorup cevaplıyor. Hemen eşim geldi ne soruyosun aksam vakti adama mesaj atıyosun diyor. Haftaya randevu vermisti neden yine randevu veriyo deyip duruyor. Normalde aşıri modern bir eşim vardi universiteden erkek arkadaşlarimla bile görüşürdüm kıskanmazdı hiç ama ameliyattan sonra tuhaflaştı ben can derdindeyim o ne derdinde

Dünden sonra kanama olması normal canım o kalan sıvı geliyor.yani hayır benim esimde bir değişiklik yok çok şükür. Oda benim göbeğe kafayı takmis neden böyle diyor.bende daha şiş belki ondandır dedim sordum arkadaşlara henüz dönen olmadı.evet canım aynen ben 3.dogumu sezaryan yapıp kordonlari baglatmistim.fakat o göbek hiç gitmedi ayrıca gitsede o sarkan yer hep aynıydı.3senedir pantolon giymiyorum.her yer zAyif.fakat herkes hamilemisin diye soruyordu.cok kötüydü çok.

Drenden sonra demek istedim

Senin karnin simdi dümdüz fotolar iyi neden eşin karnına takmışki

Arkadaslar devlette kol gerdirme fiyatlarini bilen varmı. Kaça oliyor bu kol içlero ben onuda düşünmeye basladim ama özelde yaptiramam ozel 7 bin istedide devlette kaçki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…