Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Canım yok büyük gibi duruyor bakalım yarın doktora sorucagim
Tamam canım. Birde kol içi gerdirme ne kadar acaba onuda sorabilirmisin ben onuda yaptırtacam ama özele yaptiramam sanirim çok beklemekte istemiyorum. Acaba bu kol içi tuzluk dedikleri sarkıları kaça geriyorlar

Tamam canım. Birde kol içi gerdirme ne kadar acaba onuda sorabilirmisin ben onuda yaptırtacam ama özele yaptiramam sanirim çok beklemekte istemiyorum. Acaba bu kol içi tuzluk dedikleri sarkıları kaça geriyorlar
Canım ben para işini hiç konuşmuyorum yakın arkadaşi vardı eşimin sürekli onlar konuşuyorlar bende sormuyorum o nedenle.hemde doktordan doktora değişiyor fiyat bilgisi.

Merhaba, 3 sezeryan doğumdan sonra karnım çok kötü oldu. Hem çatlak dolu kocaman ve sarkık bir göbeğim hem de göbek fıtığım var. Karın germe ameliyatı olmak istiyorum. İstanbul’dayım. Bir arkadaşım Gaziantep’te lipomatik ile karın germe ameliyatı yapan doktor Ömer Berberoğlu’nu tavsiye etti ama nette doktor hakkında pek bir yorum göremedim. Bu doktor hakkında bilgisi olan var mı? Ya da İstanbul’da doktor tavsiyesinde bulunabilir misiniz?

Bana korseyi 3 hafta takacağımı söyledi. Yarın kontrolüm var. Yarın duş alabileceğimi söyledi korseyide yarın yıkayıp kuruyunca takabilirmiyim diye sordum asistani hocaya sorup geri donecek bana haber bekliyorum. Hava çok sıcak korse çok sıkı kalın sıcaklara kaldık zor oldu ama benim baska zaman sansım yoktu.

Gecmis olsun canim sezeryanlar başa bela. Istanbulda pekcok yer var bence antepe gitmene gerek yok. Kontrollerin olacak aksilik olsa sürekli antepe gidip gelebilecekmisin burasıni düşün. Bazen aksilikler çıkabiliyor. Benim tavsiyem ameliyatta yağ alinırken yağ hücrelerinide aldırt karnından. Bidaha kilo alsan bile karnına almazsın tavsiyem bu. Birde karnindan ne kadar maksimum yağ alanabilecegini sor ve hepsini aldır ben oyle yaptirdim zor oldu acılı oldu ama sonuca deyiyor

Doktorun asistanina sordurdum sadece duştayken çıkartacak sonra geri takacak korseyi yıkamasın kurumasını beklemesin demiş. Üstelik başka korse kullanmamada izin vermedi kestiğim korseyi kullaniyorum. Kesmeme bişey demedi ama korseyi çıkarıp yıkayamiyorum

Anladım canım kaç hafta kullanman gerektiğini soyledimi?

Tamam canım yeni gördüm ya benim doktor gece gündüz 1 ay ondan sonrada bir ayda gündüz tak dedi.bayilacagim bu korseden

Benimde şansım yoktu o nedenle oldum sen nasıl bir korse takiyorsunki bana bir resmî atarmısin

İyice kokuştum kızlar heryerim kaşınıyor. Yarın duş alırken korseyi yıkasam saç kurutma makinesinin yüksek ayarında kurutsam diyorum çabucak kuruturum vala kaşınıyorum iyice. Narkoz kokusu daha üzerimde. En zoruda bu korseyle drenlermiş drenlerden kurtulduk korsedende kurtulsak keşke

Aynen canım öyle yapıyorum ben zaten gece ayrı gündüz ayrı korse kullanıyorum.ama artık dayanamıyorum vede bu korse yüzünden belim boynum çok ağrıyor kendimi.dik duramiyorum
Canım seninki ayaklı daha zor onlar benimki yarımdı bende popoya kadar olan hizadan kesmiştim. Sıcakta bunaltıyor vallahi

Canım bence sen bi tane yedek korse al çünkü kirlniyor korseler.hep onunlami ugrasicaksin.

Selam çok uzun zaman olmuş girmeyeli özlemişim valla bu sıcaklarda ameliyat olanlara kolaylıklar dilerim keşke sonbaharı bekleseydiniz ben de Mayıs ta olmuştum korseli zamanlar sıcağa denk geldi yoksa biraz daha takmak isterdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…