A.s canım bende aynen sıcakta çekilmiyor siz ne kadar kullandınız korseyiSelam çok uzun zaman olmuş girmeyeli özlemişim valla bu sıcaklarda ameliyat olanlara kolaylıklar dilerim keşke sonbaharı bekleseydiniz ben de Mayıs ta olmuştum korseli zamanlar sıcağa denk geldi yoksa biraz daha takmak isterdim
Benimde sanki acılarım bu korseden. Rahat oturamiyorum. Asıl insanın canını korse acıtıyor. 1 hafta yarın doluyo geriye 2 hafta kaliyo dayanacaz insalahAynen canım öyle yapıyorum ben zaten gece ayrı gündüz ayrı korse kullanıyorum.ama artık dayanamıyorum vede bu korse yüzünden belim boynum çok ağrıyor kendimi.dik duramiyorum
Canim baska korse olmaz dedi inat etti. Bugün duş alicam korseyide yikayıp hızlıca saç kurutma makinasıyla kurutucam.Canım bence sen bi tane yedek korse al çünkü kirlniyor korseler.hep onunlami ugrasicaksin.
Canim benim baska sansım yoktu 2 yasinda oglum var birde 6 yasinda baharda sonbaharda sürekli hastalanirlar ederler cocuklara bakamazdım. Okule getirip götüremezdim. Simdi havalar sicak hastalanmiyorlae ancak kendime vakit bulabildimSelam çok uzun zaman olmuş girmeyeli özlemişim valla bu sıcaklarda ameliyat olanlara kolaylıklar dilerim keşke sonbaharı bekleseydiniz ben de Mayıs ta olmuştum korseli zamanlar sıcağa denk geldi yoksa biraz daha takmak isterdim
Canim bugün benim randevum vae açacak doktor o zaman foto cekip koymayı düşünüyorum. Onun dısinda evde korseyi daha hiç çıkartmadım izin vermiyor doktorHugocuk senin önce sonranı çok merak ettim beni izlemeye alır mısın ? Bi de çok geriye dönüp okumadım ama sandaloz Sakız’ından bahsettiğin bir yazı gördüm nedir tam olarak?
Cok fazla kilon yoksa sporla toparlancak gibiyse bence hic girisme iz filanda kaliyo kolun alt kismindaArkadaslar devlette kol gerdirme fiyatlarini bilen varmı. Kaça oliyor bu kol içlero ben onuda düşünmeye basladim ama özelde yaptiramam ozel 7 bin istedide devlette kaçki
Ben korseyi yikamistim kurumasini beklerken ayakta kalma dediler ama koseyi bir saat bile takmazsan hemen sislik oluyo karninda yani benim ole olduDoktorun asistanina sordurdum sadece duştayken çıkartacak sonra geri takacak korseyi yıkamasın kurumasını beklemesin demiş. Üstelik başka korse kullanmamada izin vermedi kestiğim korseyi kullaniyorum. Kesmeme bişey demedi ama korseyi çıkarıp yıkayamiyorum
Haklısın aslinda ama estetik bagimliklik yapiyo galibaCok fazla kilon yoksa sporla toparlancak gibiyse bence hic girisme iz filanda kaliyo kolun alt kisminda
Yikayip sac kurutma makinasiyla kurutacagim canim o narkoz kokusu baska türlu gitmeyecek.Ben korseyi yikamistim kurumasini beklerken ayakta kalma dediler ama koseyi bir saat bile takmazsan hemen sislik oluyo karninda yani benim ole oldu
Tamam sende aynı köşeden al.kes yine sırayla giyersinCanim baska korse olmaz dedi inat etti. Bugün duş alicam korseyide yikayıp hızlıca saç kurutma makinasıyla kurutucam.
Korseyi çikarttim yikarken fenalastim gözum karardi basim döndü sesler uğuldamaya başladı bayılacaktım annem.tuttu. duşta aldım korseyi kuruttum giydim ama ölcem sandım kötü oldum uyucam şimdi.Ben korseyi yikamistim kurumasini beklerken ayakta kalma dediler ama koseyi bir saat bile takmazsan hemen sislik oluyo karninda yani benim ole oldu
Canım korseyi çıkarınca olabilir bende öyle bailey olmadı. Benim çatlaklarında yarışı duruyor.tamamen kurtulmadim.ama çok çatlak vardı bende gidecek gibi değildi yaniKorseyi cikarinca baktimda vajina üzerinde eski çatlakli deri biraz kalmış tamamen kurtulamamışım canım sıkıldı.
Canim o narkoz kokusu burnuna buram buram geliyo dimi ama korseye sindigi icin degil hala vucudunda oldugu icin bol bol su ic ben 4 ltye yakin hala iciyorum.evet korseyi cikarinca bas donmesi yapiyor ama biraz dinlenince geciyor.catlak meselesine gelince benimde cok fazla catlagim vardi hatta lazer filanda yaptirmistim oncesinde ama sadece rengi beyazladi ve benimkiler yirtik seklindeydi ve gobek deliginin ust kismindakiler hala duruyor morelimizi bozmuyoruz en azindan o sarkiklik burusukluk gitti cilt gergin oldugu icinde fondotenle falan kapanir yada kalici makyaj uygulamalari yapiliyomus en kotu onu deneriz :)Yikayip sac kurutma makinasiyla kurutacagim canim o narkoz kokusu baska türlu gitmeyecek.
Vajinanin üstünde var benimde orda kalmıs yani iç camasırı içinde kalıyo. Napalim bunada şükür. Benik karnim hele zayiflayinca iyice berbat olmustu simdi cok iyi ama sonradan epey ödem yapmış şişlikler çok tüm karnim belim şişmiş normalmi bilemedim. Ilk gunler ödemsizdim hatta sizede demistimya karnım içe kaçmış diye simdi odemli ve şişCanım korseyi çıkarınca olabilir bende öyle bailey olmadı. Benim çatlaklarında yarışı duruyor.tamamen kurtulmadim.ama çok çatlak vardı bende gidecek gibi değildi yani
Dovmede olabilirdi ama benim inancıma ters işteCanim o narkoz kokusu burnuna buram buram geliyo dimi ama korseye sindigi icin degil hala vucudunda oldugu icin bol bol su ic ben 4 ltye yakin hala iciyorum.evet korseyi cikarinca bas donmesi yapiyor ama biraz dinlenince geciyor.catlak meselesine gelince benimde cok fazla catlagim vardi hatta lazer filanda yaptirmistim oncesinde ama sadece rengi beyazladi ve benimkiler yirtik seklindeydi ve gobek deliginin ust kismindakiler hala duruyor morelimizi bozmuyoruz en azindan o sarkiklik burusukluk gitti cilt gergin oldugu icinde fondotenle falan kapanir yada kalici makyaj uygulamalari yapiliyomus en kotu onu deneriz :)
Ya evet bende cok sicak bakmiyorum dovme isine zaten benim meselA okadar catlakta dovme pek hos durmaz belki bidaha lazer yaptiririm sislikler inse ozaman belli olucak ama gobek deligine pierching isterimDovmede olabilirdi ama benim inancıma ters işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?