Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Hugocuk senin önce sonranı çok merak ettim beni izlemeye alır mısın ? Bi de çok geriye dönüp okumadım ama sandaloz Sakız’ından bahsettiğin bir yazı gördüm nedir tam olarak?

Aynen canım öyle yapıyorum ben zaten gece ayrı gündüz ayrı korse kullanıyorum.ama artık dayanamıyorum vede bu korse yüzünden belim boynum çok ağrıyor kendimi.dik duramiyorum
Benimde sanki acılarım bu korseden. Rahat oturamiyorum. Asıl insanın canını korse acıtıyor. 1 hafta yarın doluyo geriye 2 hafta kaliyo dayanacaz insalah

Canim benim baska sansım yoktu 2 yasinda oglum var birde 6 yasinda baharda sonbaharda sürekli hastalanirlar ederler cocuklara bakamazdım. Okule getirip götüremezdim. Simdi havalar sicak hastalanmiyorlae ancak kendime vakit bulabildim

Son düzenleme:
Hugocuk senin önce sonranı çok merak ettim beni izlemeye alır mısın ? Bi de çok geriye dönüp okumadım ama sandaloz Sakız’ından bahsettiğin bir yazı gördüm nedir tam olarak?
Canim bugün benim randevum vae açacak doktor o zaman foto cekip koymayı düşünüyorum. Onun dısinda evde korseyi daha hiç çıkartmadım izin vermiyor doktor
Sandoloz sakızı zayiflamak yag yakmak için diyet spor yaparken cok hizli kilo verdiriyor hemde aşırı iştah kesiyo akşam nasıl oluyor hiç anlamiyorsun çok tok tutuyor hicbisey canin cekmiyor ben 1 hafta diyete ara versemde yine devam edecegim hedef kiloma ulaşmak için kullanacagim canim

Arkadaslar devlette kol gerdirme fiyatlarini bilen varmı. Kaça oliyor bu kol içlero ben onuda düşünmeye basladim ama özelde yaptiramam ozel 7 bin istedide devlette kaçki
Cok fazla kilon yoksa sporla toparlancak gibiyse bence hic girisme iz filanda kaliyo kolun alt kisminda

Ben korseyi yikamistim kurumasini beklerken ayakta kalma dediler ama koseyi bir saat bile takmazsan hemen sislik oluyo karninda yani benim ole oldu

Ben korseyi yikamistim kurumasini beklerken ayakta kalma dediler ama koseyi bir saat bile takmazsan hemen sislik oluyo karninda yani benim ole oldu
Korseyi çikarttim yikarken fenalastim gözum karardi basim döndü sesler uğuldamaya başladı bayılacaktım annem.tuttu. duşta aldım korseyi kuruttum giydim ama ölcem sandım kötü oldum uyucam şimdi.

Korseyi cikarinca baktimda vajina üzerinde eski çatlakli deri biraz kalmış tamamen kurtulamamışım canım sıkıldı.

Korseyi cikarinca baktimda vajina üzerinde eski çatlakli deri biraz kalmış tamamen kurtulamamışım canım sıkıldı.
Canım korseyi çıkarınca olabilir bende öyle bailey olmadı. Benim çatlaklarında yarışı duruyor.tamamen kurtulmadim.ama çok çatlak vardı bende gidecek gibi değildi yani

Yikayip sac kurutma makinasiyla kurutacagim canim o narkoz kokusu baska türlu gitmeyecek.
Canim o narkoz kokusu burnuna buram buram geliyo dimi ama korseye sindigi icin degil hala vucudunda oldugu icin bol bol su ic ben 4 ltye yakin hala iciyorum.evet korseyi cikarinca bas donmesi yapiyor ama biraz dinlenince geciyor.catlak meselesine gelince benimde cok fazla catlagim vardi hatta lazer filanda yaptirmistim oncesinde ama sadece rengi beyazladi ve benimkiler yirtik seklindeydi ve gobek deliginin ust kismindakiler hala duruyor morelimizi bozmuyoruz en azindan o sarkiklik burusukluk gitti cilt gergin oldugu icinde fondotenle falan kapanir yada kalici makyaj uygulamalari yapiliyomus en kotu onu deneriz :)

Canım korseyi çıkarınca olabilir bende öyle bailey olmadı. Benim çatlaklarında yarışı duruyor.tamamen kurtulmadim.ama çok çatlak vardı bende gidecek gibi değildi yani
Vajinanin üstünde var benimde orda kalmıs yani iç camasırı içinde kalıyo. Napalim bunada şükür. Benik karnim hele zayiflayinca iyice berbat olmustu simdi cok iyi ama sonradan epey ödem yapmış şişlikler çok tüm karnim belim şişmiş normalmi bilemedim. Ilk gunler ödemsizdim hatta sizede demistimya karnım içe kaçmış diye simdi odemli ve şiş

Dovmede olabilirdi ama benim inancıma ters işte

Ne kadar büyük bir ameliyatmiş boyle oldugunu bilmiyodum ben. Bu kadar olacagini tahmin etmemistim
Foto cekecektim ama odemli şiş heryeri çürük içinde sizinkiler gibi degilim daha insalah olurum. Mosmor yerherim bel arka bel karnım hep mosmor çürük içinde görseniz korkarsınız ben korktum vala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…