- 31 Mayıs 2018
- 92
- 36
- 8
- 37
Banada hep sezeryandan daha az agrisi acisi olcak dediler ama hic dedikleri gibi cikmadi 2 haftadir yatiyorum evet ayaklandim ama eski halime donemedim henuz sezeryanda ben hemen ayaga kalkmistim gecirdigimiz ameliyat hic basit yada hafife alincak bir ameliyat degil onun icin erken donemde kendimizi iyi koruyalim ki hem iyilesme donemimiz kisalsin hemde guzel sonuclar alalimNe kadar büyük bir ameliyatmiş boyle oldugunu bilmiyodum ben. Bu kadar olacagini tahmin etmemistim
Foto cekecektim ama odemli şiş heryeri çürük içinde sizinkiler gibi degilim daha insalah olurum. Mosmor yerherim bel arka bel karnım hep mosmor çürük içinde görseniz korkarsınız ben korktum vala
Pierching bende istiyorumYa evet bende cok sicak bakmiyorum dovme isine zaten benim meselA okadar catlakta dovme pek hos durmaz belki bidaha lazer yaptiririm sislikler inse ozaman belli olucak ama gobek deligine pierching isterim
Bende hep sezeryanden daha az acılı daha kolay olacak dendi hiç alakasi yok 2 sezeryandede hiç yatmadım gayet iyiydim bunda neye ugradigimi şaşırdim bugün nerdeyse bayiliyodum yataga zor attim kendimi baygin gibi uyumuşum. 6 gun oldu ama iyi sayilmam. Evet kalkiyoruk yürüyorum ama eski halim yok bak senin 2 hafta olmus hala eski haline dönememişsin Allah kolaylik versin hepimizeBanada hep sezeryandan daha az agrisi acisi olcak dediler ama hic dedikleri gibi cikmadi 2 haftadir yatiyorum evet ayaklandim ama eski halime donemedim henuz sezeryanda ben hemen ayaga kalkmistim gecirdigimiz ameliyat hic basit yada hafife alincak bir ameliyat degil onun icin erken donemde kendimizi iyi koruyalim ki hem iyilesme donemimiz kisalsin hemde guzel sonuclar alalim
Benim hatam su oldu 10.gunden sonra cok iyiyim dedim ev bile supurdum kontrole gittigimde doktBende hep sezeryanden daha az acılı daha kolay olacak dendi hiç alakasi yok 2 sezeryandede hiç yatmadım gayet iyiydim bunda neye ugradigimi şaşırdim bugün nerdeyse bayiliyodum yataga zor attim kendimi baygin gibi uyumuşum. 6 gun oldu ama iyi sayilmam. Evet kalkiyoruk yürüyorum ama eski halim yok bak senin 2 hafta olmus hala eski haline dönememişsin Allah kolaylik versin hepimize
Bende lipo 100cc alindi yuzum icin lipodanmi kaynakli bilemedim seninki ama benimde hala sis odemlerin gitmesi icin yaticaz biraz daha artikBenim ödemimde çok hala. Lipo yapilan yerler davul gibi sert şiş
Bende yemek yapiyorum kac gündür bugun biraz ev bile süpürdüm 2 küçük cocukla sürekli yatamiyosun. Ama doktor merak etme hepsi gececek ödemde kalmayacak dedi sabır dediBenim hatam su oldu 10.gunden sonra cok iyiyim dedim ev bile supurdum kontrole gittigimde dokt
Bende lipo 100cc alindi yuzum icin lipodanmi kaynakli bilemedim seninki ama benimde hala sis odemlerin gitmesi icin yaticaz biraz daha artik
Çatlağı şimdi aynı komu benim aklımdan geçiyordu bende soramadım ama kendimi daha iyi hissetmiyorumki sorayimArkadaslar ben doktoruma soramadım utandımda. Cinsellik ne kadar yasak acaba bilginiz varmı
Gecen kontrolde sorucaktim cinselligi bende utandim ama muhtemelen 4 haftadir da bende onun icin kendimi iyi hissetmiyorumArkadaslar ben doktoruma soramadım utandımda. Cinsellik ne kadar yasak acaba bilginiz varmı
Bende kalktim ama doktorum uslu durmamisin odem yapmis dedi belki sizinde hani yatsaniz sisliginiz olmazmi acaba bide bende biraz ayakta kalinca hemen bacagim agriyo bel fitigida vardi bende belki ondan bacagima vuruyo belkide ameliaytin etkisi bilemedimKızlar ben sezaryanda daha kötüydüm .Ama bunda 5. gün kalktım ve ev işi yemek vs h3rseyi yapıyordum halende öyleyim ama 29 da bir ay olucak ama yinede iyi değilim daha iç dikişler çekiliyor gibi lipo yapılan yerlerim halen ağrıyor.yani hemen geçecek gibi görünmüyor gerçekten bende bu kadar uzun süreceğini düşünmemiştim evet çok ağrılı degil ama çokta eskisi gibi rahat değilim.odemlerin geçmedi daha zamn alıyor benim doktorum 3 ve 6 ayda fark edersin asıl halini dedi şuan eriyen yağlar aşağı iniyor ve her hafta çekiyor doktor siringayla.inss daha da güzel olucak sabir arkadaşlar
Bende kalktim ama doktorum uslu durmamisin odem yapmis dedi belki sizinde hani yatsaniz sisliginiz olmazmi acaba bide bende biraz ayakta kalinca hemen bacagim agriyo bel fitigida vardi bende belki ondan bacagima vuruyo belkide ameliaytin etkisi bilemedim[/QUOTE
3 ayi bulmasında iyileşmemiz. 2 ayda sonucu farkedersin demisti. Eriyen yaglarımi çekiyo yoksa biriken sıvıyımı. Benim doktorum elma sirkesine izin verdi o cok iyi geliyo bana iyi ödem atıyo. Filtre kahvede öyle. Diyet yap diyetine dön dediKızlar ben sezaryanda daha kötüydüm .Ama bunda 5. gün kalktım ve ev işi yemek vs h3rseyi yapıyordum halende öyleyim ama 29 da bir ay olucak ama yinede iyi değilim daha iç dikişler çekiliyor gibi lipo yapılan yerlerim halen ağrıyor.yani hemen geçecek gibi görünmüyor gerçekten bende bu kadar uzun süreceğini düşünmemiştim evet çok ağrılı degil ama çokta eskisi gibi rahat değilim.odemlerin geçmedi daha zamn alıyor benim doktorum 3 ve 6 ayda fark edersin asıl halini dedi şuan eriyen yağlar aşağı iniyor ve her hafta çekiyor doktor siringayla.inss daha da güzel olucak sabir arkadaşlar
Yine yaglarini her hafta alıyosa senin operasyon devam ediyo o zaman canım. Ondan toparlanamıyosundur çektikce çırıngayla aciyodur.Kızlar ben sezaryanda daha kötüydüm .Ama bunda 5. gün kalktım ve ev işi yemek vs h3rseyi yapıyordum halende öyleyim ama 29 da bir ay olucak ama yinede iyi değilim daha iç dikişler çekiliyor gibi lipo yapılan yerlerim halen ağrıyor.yani hemen geçecek gibi görünmüyor gerçekten bende bu kadar uzun süreceğini düşünmemiştim evet çok ağrılı degil ama çokta eskisi gibi rahat değilim.odemlerin geçmedi daha zamn alıyor benim doktorum 3 ve 6 ayda fark edersin asıl halini dedi şuan eriyen yağlar aşağı iniyor ve her hafta çekiyor doktor siringayla.inss daha da güzel olucak sabir arkadaşlar
Evet canım eriyen yağlar aşağıya iniyormuş yani öyle dedi zaten biraz birikince hareket etmekte güçlük çekiyorum.yok çok fazla ağrımıyor daha uyuşuk olduğu için ordan batırıyor iğneyi.inss ida bir bitse de bende rahatlasamYine yaglarini her hafta alıyosa senin operasyon devam ediyo o zaman canım. Ondan toparlanamıyosundur çektikce çırıngayla aciyodur.
Valla bazen diyorumki sapasaglam kadındım gittim kestirdim kendimi birde üzerine para verdim
Öyle düşünme canım ne yapalım yani giymiyordu yıllarca onunlami uğraşalım en azından allah omur verirse bikac aya toparlamırız inş.okadar yerimiz kesilmiş zor olur tabi ama allahim yardimcimiz olsunYine yaglarini her hafta alıyosa senin operasyon devam ediyo o zaman canım. Ondan toparlanamıyosundur çektikce çırıngayla aciyodur.
Valla bazen diyorumki sapasaglam kadındım gittim kestirdim kendimi birde üzerine para verdim
Öyle canim ama çok zor ameliyat iyileşme süresi uzun. Cocuklu zor. Bizde buraya yazan arkadaşlar gibi bikaç ay sonra iyiki olmusum gayet iyiyim yazarız inşallah. Eski saglam halimize döneriz inşallahÖyle düşünme canım ne yapalım yani giymiyordu yıllarca onunlami uğraşalım en azından allah omur verirse bikac aya toparlamırız inş.okadar yerimiz kesilmiş zor olur tabi ama allahim yardimcimiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?