Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Banada hep sezeryandan daha az agrisi acisi olcak dediler ama hic dedikleri gibi cikmadi 2 haftadir yatiyorum evet ayaklandim ama eski halime donemedim henuz sezeryanda ben hemen ayaga kalkmistim gecirdigimiz ameliyat hic basit yada hafife alincak bir ameliyat degil onun icin erken donemde kendimizi iyi koruyalim ki hem iyilesme donemimiz kisalsin hemde guzel sonuclar alalim

Bende hep sezeryanden daha az acılı daha kolay olacak dendi hiç alakasi yok 2 sezeryandede hiç yatmadım gayet iyiydim bunda neye ugradigimi şaşırdim bugün nerdeyse bayiliyodum yataga zor attim kendimi baygin gibi uyumuşum. 6 gun oldu ama iyi sayilmam. Evet kalkiyoruk yürüyorum ama eski halim yok bak senin 2 hafta olmus hala eski haline dönememişsin Allah kolaylik versin hepimize

Benim hatam su oldu 10.gunden sonra cok iyiyim dedim ev bile supurdum kontrole gittigimde dokt
Benim ödemimde çok hala. Lipo yapilan yerler davul gibi sert şiş
Bende lipo 100cc alindi yuzum icin lipodanmi kaynakli bilemedim seninki ama benimde hala sis odemlerin gitmesi icin yaticaz biraz daha artik

Kontrole gittim doktor çok ödemin olmuş dedi. Sizede bahsetmistimya kızlar ilk 6 gün dümduz ice çökük karnım güzel gözüküyor diye. Dünden beri ödem yaptim sonradan oldu. Doktor yeşilcay icebilecegimi söyledi. Diyetinede devam edebilirsin dedi. Seni asıl rahatsız eden doğumdan sonra dagılan iç karnını toplayıp attiğım dikişler dedi. Dışarda bişey yok biz asil içerde ugrastik dedi. Karnımı bandajlarla iyice sıktı bantladı korseyi giydirdi. Pazartesiye kadar duş almak yok. Pazartesi yine 18.30 da randevum var

Benim hatam su oldu 10.gunden sonra cok iyiyim dedim ev bile supurdum kontrole gittigimde dokt

Bende lipo 100cc alindi yuzum icin lipodanmi kaynakli bilemedim seninki ama benimde hala sis odemlerin gitmesi icin yaticaz biraz daha artik
Bende yemek yapiyorum kac gündür bugun biraz ev bile süpürdüm 2 küçük cocukla sürekli yatamiyosun. Ama doktor merak etme hepsi gececek ödemde kalmayacak dedi sabır dedi

Kızlar ben sezaryanda daha kötüydüm .Ama bunda 5. gün kalktım ve ev işi yemek vs h3rseyi yapıyordum halende öyleyim ama 29 da bir ay olucak ama yinede iyi değilim daha iç dikişler çekiliyor gibi lipo yapılan yerlerim halen ağrıyor.yani hemen geçecek gibi görünmüyor gerçekten bende bu kadar uzun süreceğini düşünmemiştim evet çok ağrılı degil ama çokta eskisi gibi rahat değilim.odemlerin geçmedi daha zamn alıyor benim doktorum 3 ve 6 ayda fark edersin asıl halini dedi şuan eriyen yağlar aşağı iniyor ve her hafta çekiyor doktor siringayla.inss daha da güzel olucak sabir arkadaşlar

Bende kalktim ama doktorum uslu durmamisin odem yapmis dedi belki sizinde hani yatsaniz sisliginiz olmazmi acaba bide bende biraz ayakta kalinca hemen bacagim agriyo bel fitigida vardi bende belki ondan bacagima vuruyo belkide ameliaytin etkisi bilemedim

Olabilir canım ama korse yapıyor gibime geliyor çünkü ilk günler bel ağrısı çok oldu bendede şuanda boyun ağrısı oluyor.ama sanırım tam karnımı geremedimgim içindir.

3 ayi bulmasında iyileşmemiz. 2 ayda sonucu farkedersin demisti. Eriyen yaglarımi çekiyo yoksa biriken sıvıyımı. Benim doktorum elma sirkesine izin verdi o cok iyi geliyo bana iyi ödem atıyo. Filtre kahvede öyle. Diyet yap diyetine dön dedi

Arkadaslar aklima bisey takıldı iç karnını diktim dediya Allah korusun dikiş filan atarmı nasil anlaşılır.

Yine yaglarini her hafta alıyosa senin operasyon devam ediyo o zaman canım. Ondan toparlanamıyosundur çektikce çırıngayla aciyodur.
Valla bazen diyorumki sapasaglam kadındım gittim kestirdim kendimi birde üzerine para verdim

Evet canım eriyen yağlar aşağıya iniyormuş yani öyle dedi zaten biraz birikince hareket etmekte güçlük çekiyorum.yok çok fazla ağrımıyor daha uyuşuk olduğu için ordan batırıyor iğneyi.inss ida bir bitse de bende rahatlasam

Öyle düşünme canım ne yapalım yani giymiyordu yıllarca onunlami uğraşalım en azından allah omur verirse bikac aya toparlamırız inş.okadar yerimiz kesilmiş zor olur tabi ama allahim yardimcimiz olsun

Öyle düşünme canım ne yapalım yani giymiyordu yıllarca onunlami uğraşalım en azından allah omur verirse bikac aya toparlamırız inş.okadar yerimiz kesilmiş zor olur tabi ama allahim yardimcimiz olsun
Öyle canim ama çok zor ameliyat iyileşme süresi uzun. Cocuklu zor. Bizde buraya yazan arkadaşlar gibi bikaç ay sonra iyiki olmusum gayet iyiyim yazarız inşallah. Eski saglam halimize döneriz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…