Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Bildiğim kadarıyla şırıngayla sonradan çekilenler orada biriken hani şu direnlerde biriken su

Nasıl kullanıyorsun merak ettim bütün aktara gittim aspir yağı elma sirkesiyle çıktım acaba alsa mıydım?

Canim benim baska sansım yoktu 2 yasinda oglum var birde 6 yasinda baharda sonbaharda sürekli hastalanirlar ederler cocuklara bakamazdım. Okule getirip götüremezdim. Simdi havalar sicak hastalanmiyorlae ancak kendime vakit bulabildim
Çok geçmiş olsun bu arada inşallah çok iyi olacak ve iyiki yaptırmışım diyeceksiniz İnan’ın bana bende de İki çocuk var bende onlar okula gidince fazla işim olmaz rahat rahat yatarım diye düşünmüştüm yardımcı olan biri olmayınca zor

Yani siz hazirandami oldunuz peki iyileşmeden tatile gitmek uygun olurmu acaba yani onumuzdeki ay gitmeyi dusunuyoruz iki aylik olmus olacagim.yinede korkuyorum bu halle
12 Mayıs ta ameliyat oldum 20 temmuz da tatile gittim havuz yasağı vardı sadece denize girmekte sıkıntı YÖK benim genital üstündeki bölgede 4,5 cm civarında dikişim çok iyileşmemişti biraz sıkıntı yaşadım

Siz sadece Karin germemi oldunuz ? Yoksa lipo vs.varmiydi? Bende 4 gun sonra kombine oluyorum ve cok korkuyorum, meme lipo germe popoya yag transferi hepsi tek seferde ve 7.gunde yola cikicicam oturabılıyomuydunuz mesela ılk haftanızda

Siz sadece Karin germemi oldunuz ? Yoksa lipo vs.varmiydi? Bende 4 gun sonra kombine oluyorum ve cok korkuyorum, meme lipo germe popoya yag transferi hepsi tek seferde ve 7.gunde yola cikicicam oturabılıyomuydunuz mesela ılk haftanızda
Karın germe ve Lipo oldum sadece 7. Gün yolculuk biraz sıkıntılı geçebilir popoya da işlem var diyorsunuz artı meme hareket kısıtlılığı olacaktır muhakkak
Burada yurtdışından gelip operasyondan kısa bir süre sonra dönen çok gördüm ben herhangi bir aksilik yaşamadılar diye hatırlıyorum şimdiden geçmiş olsun korkmayın demicem ama korktuğunuz kadar yok diyerek rahatlatabilirim

Benim de aynen genital üstünde biraz sıkıntı var inşa gever ozamna dek.peki şimdi kapandı mı dikiş resimlerine bakabilir miyim.

Arkadaşlar merhabalar. Fulya Amerikan Estetik diye uzmanlık alanı Plastik Cerrahi olan bir hastane var. Giden arkadaşlarım çok memnunlar. İlgilerinden alakalarından ve doktorların özverisi ile sonuçlar çok iyi oluyormuş. Fiyat konusundada yardımcı olması için Anıl bey ile irtibata geçin. Çok memnun kalırsınız.

Nasıl kullanıyorsun merak ettim bütün aktara gittim aspir yağı elma sirkesiyle çıktım acaba alsa mıydım?
Sandaloz sakizini ibni sina tavsiye ediyor ve hatta diyoki çok kullanmayın aşırı zayiflayip zafiyer geçirirsiniz diyor. Bende ondan kullandim ama baska bisey kullanmam inanmam. Sadece sabahlari uyaninca aç karnina fındık kadar cigneyerek ılık 1 bardak suya 1 tatli kaşigi organik elma sirkesi ekleyip içiyoruz bukadar. Tatli şeker hamurişi hic kullanmiyoruz etkisini bozuyo. Hizli zayiflatiyo

Annem varda o da bikti söylenip duruyo

Canim şimdi senin ne kadarlık oldu. Eski haline dönebildinmi ne zaman dönebiliriz eski halimize

Bunu nereden temin edebiliriz sen nerden aliyorsun

Bunu nereden temin edebiliriz sen nerden aliyorsun
Güvenilir baharatcidan canim. Cokta ucuz bisey ama dedigim gibi kontrollu kullanin hizli yağ yakiyo acukmiyosun istahin olmuyoya günler su gibi geçip gidiyo kilonuzu her hafta ölçün haftada 1 ve 1.5 kilo.gidiyo aşırı zayiflayipta hastalanmayin kilonuzu her hafta ölçün

Ben çanakkalede sazlı baharattan aldım. Elma sirkesinide ordan aldim 1 ayda 10 kiloya yakin verdim. Yaptigim en kolay diyet ve zayiflama idi. Ayda 2 kerede serbest gun yaptim istedigimi yedim. Ama.hiç seker tatli yok. Onun yerine stevia toz tatlandiriciyla hindistan cevizi unu muz kakao sütle oyle tatlilar yaptim yedim. Tam bugday unlu pogacalarda yaptim yedim

Çok güzelmiş canım benim çok kilom yok ama yinede akılda dursun teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…