Karın germe ve Lipo oldum sadece 7. Gün yolculuk biraz sıkıntılı geçebilir popoya da işlem var diyorsunuz artı meme hareket kısıtlılığı olacaktır muhakkak
Burada yurtdışından gelip operasyondan kısa bir süre sonra dönen çok gördüm ben herhangi bir aksilik yaşamadılar diye hatırlıyorum şimdiden geçmiş olsun korkmayın demicem ama korktuğunuz kadar yok
Çok geçmiş olsun karın dışında meme ve genital dikişlerinizde bir sorun yok anladığım kadarıyla ben de sigara kullanıyorum azalttım ama bırakamadım malesef dikişlerimde genital üstünde birkaç cm enfeksiyon oluştu ama ben sadece sigaraya bağlamadım çok çabuk ayaklandım bir hafta olmamıştı kızımın bale gösterisine gittim iki büklüm görünmek istemediğim anlarda zorladım dik durmak için o arada açıldığını düşünüyorum çünkü en gergin kısmıydı dikişin 3 buçuk ay oldu daha yeni nokta kadar biryer kalmıştı ancak kapandı ve hala biraz kabuk yapıyor yaz olduğu ve çok sık duş aldığım için kurumakta zorlandı sanırım zaten normalde de yaralarım geç iyileşiyor, ama doku kaybı olacak kadar olsaydı sanırım korkudan hiç içmezdim bir daha
Bende sigara kullaniyorum iste dikis yerimde ufak bi morluk olustu acaba sigaradan mi diye dusundum sizde erken donem basladiniz sanirim sigaraya nekadar iciyosunuz bide sikinti oldumu sizde morluk vs gibiYalnis oldu sanitim siz nekadar sigara kullaniyordunuz öncesi sonrasi devam ettinizmi ? Bende kullaniyorum tiryakiyim birakamadim bayada iciyorum cok korktum suan
Ay yanlis yazmisim kusura bakmayin siz ameliyat olmadiniz henuz dimiYalnis oldu sanitim siz nekadar sigara kullaniyordunuz öncesi sonrasi devam ettinizmi ? Bende kullaniyorum tiryakiyim birakamadim bayada iciyorum cok korktum suan
Yok sali gunu ameliyatim peki siz girmeden biraltinizmi sigarayi nekadar iciyosunuz?Ay yanlis yazmisim kusura bakmayin siz ameliyat olmadiniz henuz dimi
Benim dikişlerdedir oldu iki haftadan sonraArkadaslar benim dikis yerimde dun itibariyle biraz morluk oldu 17.gunum normalmi acaba kangren filan olmayayim bide yani morluk evet normal deniliyo ama 2.haftadan sonra olusmasi canimi sikti biraz
Ya ben zyban ile cok azaltmistim gunde 5 e filan indim son 2 hafta muhim olan ameliyattan sonra icmemekmis ameliyat olduktan 1 hafta sonra basladim 3 5 tane icmeye tabiki icmemek en guzeli ama dayanabileneYok sali gunu ameliyatim peki siz girmeden biraltinizmi sigarayi nekadar iciyosunuz?
Maalesef içtim öncesi ve sonrasında mümkün mertebe azalttım ama hiç içmeyin diyor doktorlarYalnis oldu sanitim siz nekadar sigara kullaniyordunuz öncesi sonrasi devam ettinizmi ? Bende kullaniyorum tiryakiyim birakamadim bayada iciyorum cok korktum suan
Aşama aşama çekmiştim ama telefonumda değiller artık üstündeki bantlar düştüğünde alttan sapsarı enfeksiyonlu çıktı 4 5 cm lik bir yer tam genital üstünde sürekli rifosin ampul bactroban ile pansuman yaptım göbek deliğimde bu arada zor iyileşti oraya da çok yaptım pansuman, tatile gittiğimde kapanmasına çok az kalmıştı ama Deniz suyu malum uzun süre suya maruz kalınca sürekli kabuk yaptı ve kurumadı akmaya başladı derken bir şekilde iyileşti ama orada minik bir delik kaldıBenim de aynen genital üstünde biraz sıkıntı var inşa gever ozamna dek.peki şimdi kapandı mı dikiş resimlerine bakabilir miyim.
evet resimlerinize baktım fakat çok yakın olmadığı için dikiş izini pek göremedim.inss oda geçer benimde kabuk bağlıyor yine açılıyor ama daha erken galiba kapanır belkide.siz eski halinize dondunuzmu?Yani uzun sürecek sanırım.Aşama aşama çekmiştim ama telefonumda değiller artık üstündeki bantlar düştüğünde alttan sapsarı enfeksiyonlu çıktı 4 5 cm lik bir yer tam genital üstünde sürekli rifosin ampul bactroban ile pansuman yaptım göbek deliğimde bu arada zor iyileşti oraya da çok yaptım pansuman, tatile gittiğimde kapanmasına çok az kalmıştı ama Deniz suyu malum uzun süre suya maruz kalınca sürekli kabuk yaptı ve kurumadı akmaya başladı derken bir şekilde iyileşti ama orada minik bir delik kaldı
14 ay bitti gayet iyiyim dönem dönem hala sertleşiyor karnım kendimi çok yorduğumda kısa süre öncesine kadar göbek deliğimin yanında bir sertlik vardı acıyordu doktoruma sordum ağır kaldırmaktan olduğunu söyledi yani bir süre daha kendinize dikkat edeceksinizevet resimlerinize baktım fakat çok yakın olmadığı için dikiş izini pek göremedim.inss oda geçer benimde kabuk bağlıyor yine açılıyor ama daha erken galiba kapanır belkide.siz eski halinize dondunuzmu?Yani uzun sürecek sanırım.
Belki içtiğini için kapanmamistir yaranıMaalesef içtim öncesi ve sonrasında mümkün mertebe azalttım ama hiç içmeyin diyor doktorlar
Benim yarın tam 1 ay olucak ama doktorun biri bana 1 ay sonra herşeyi yapabilirsin dedi sporda dahil ama şöyle kendime bakıyorum daha ben hızlı yürüyemiyorum spor nasıl yapacağım.tabi ben durumuma göre hareket ediceğim. Çünkü zor bir süreç iyileşmek zamn alıcak14 ay bitti gayet iyiyim dönem dönem hala sertleşiyor karnım kendimi çok yorduğumda kısa süre öncesine kadar göbek deliğimin yanında bir sertlik vardı acıyordu doktoruma sordum ağır kaldırmaktan olduğunu söyledi yani bir süre daha kendinize dikkat edeceksiniz
Dikişleriniz yeni daha 1 2 ay içinde tamamen iyileşmiş olur ben ameliyattan eve gelip 2. Gün ev süpürmeye zorladım 2. Haftamda markete gidip poşet bile taşıdım yarı yolda iki büklüm kaldım iki çocuk ve yardımcı olmayınca toparlanmak zor maalesef şimdiki aklım olsa asla yapmazdım doktor bana yere paran düşse almıcaksın demişti eğilip kalkma hareketi özellikle yok ilk 2 haftada, fazla hareket ödemi artırıyor benim kendi deneyimlerimden çıkardığım sonuç az hareket iyi bakım ödem çayları ve kiloyu koruma normale dönmenizi çabuklaştırır.
Benide izlermisin resimlere bakabilirmiyimAşama aşama çekmiştim ama telefonumda değiller artık üstündeki bantlar düştüğünde alttan sapsarı enfeksiyonlu çıktı 4 5 cm lik bir yer tam genital üstünde sürekli rifosin ampul bactroban ile pansuman yaptım göbek deliğimde bu arada zor iyileşti oraya da çok yaptım pansuman, tatile gittiğimde kapanmasına çok az kalmıştı ama Deniz suyu malum uzun süre suya maruz kalınca sürekli kabuk yaptı ve kurumadı akmaya başladı derken bir şekilde iyileşti ama orada minik bir delik kaldı
Öncelikle geçmiş olsun. Gerçekten zor bir süreç. Ben cinsellikle ilgili 3. hafta kontrolde ima ederek sordum doktoruma utana sıkıla. 4. hafta kontrolden sonra onay verdi ama dikkatli olarak yapın dedi eserime zarar gelmeden dedi. 4 hafta normal sorunsuz oldu.Arkadaslar ben doktoruma soramadım utandımda. Cinsellik ne kadar yasak acaba bilginiz varmı
Ben şubatta ameliyat oldum o zaman bile korse zordu. Ancak dikişsiz pamuk bir atlet verdi annem korseyi üzerine gitdim o atletin. İşte o zaman rahatladım. Deneyin bence çok rahatlar deriniz. Doktor da onay verdi. Bu sıcaklarda Allah yardımcınız olsun. Ama geçecek hepsi sabır sadece..İyice kokuştum kızlar heryerim kaşınıyor. Yarın duş alırken korseyi yıkasam saç kurutma makinesinin yüksek ayarında kurutsam diyorum çabucak kuruturum vala kaşınıyorum iyice. Narkoz kokusu daha üzerimde. En zoruda bu korseyle drenlermiş drenlerden kurtulduk korsedende kurtulsak keşke
Ahahaa onu diyen doktor çok güldürdü beni :)))) eğer karın kaslarınız dikilmişse ne bir ayı üç ay gerekli :)) benim 6 ay oldu ufak tefek şeyler yapıyorum hala :)) başlayabilenlere de hem özenirim hem de saygılar diyorum walla. Benim spor hocam eylülde tam başlarız artık modunda. Kilo sorunum yok koruma ve sağlık amaçlı yapıyorum şu anda. Çok farkediyor orası net. Ölçümlerde 5 yaş küçük çıkıyor vücut yaşım moral motive enerji geliyor insana mutlaka spor tabi de önce sağlık.Belki içtiğini için kapanmamistir yaranı
Benim yarın tam 1 ay olucak ama doktorun biri bana 1 ay sonra herşeyi yapabilirsin dedi sporda dahil ama şöyle kendime bakıyorum daha ben hızlı yürüyemiyorum spor nasıl yapacağım.tabi ben durumuma göre hareket ediceğim. Çünkü zor bir süreç iyileşmek zamn alıcak
Canım ben zaten atletin üzerine giyiyorum.ama artık sıkıldım gerçekten ne zormuş.Ben şubatta ameliyat oldum o zaman bile korse zordu. Ancak dikişsiz pamuk bir atlet verdi annem korseyi üzerine gitdim o atletin. İşte o zaman rahatladım. Deneyin bence çok rahatlar deriniz. Doktor da onay verdi. Bu sıcaklarda Allah yardımcınız olsun. Ama geçecek hepsi sabır sadece..
Evet canım dikildi ama ben internettede kaç doktor dinlediysem 2 veya 3 ay sonra spor yapılabilir diyor.ben şuan sporuda geçtim ama ben normal gibi değilim bir hayırlısıyla onu atlasak spor kolay iş.sen şimdi tam eskisi gibi oldunmu?Daha ne kadar sürecek acaba.pantolon giymeyi hayal ediyordum suan oda rahat olmuyor ağrıyor dikişler.alalh sonumuzu hayır etsin.dua etmekten başka bişey gelmiyor şuan elimizden.Ahahaa onu diyen doktor çok güldürdü beni :)))) eğer karın kaslarınız dikilmişse ne bir ayı üç ay gerekli :)) benim 6 ay oldu ufak tefek şeyler yapıyorum hala :)) başlayabilenlere de hem özenirim hem de saygılar diyorum walla. Benim spor hocam eylülde tam başlarız artık modunda. Kilo sorunum yok koruma ve sağlık amaçlı yapıyorum şu anda. Çok farkediyor orası net. Ölçümlerde 5 yaş küçük çıkıyor vücut yaşım moral motive enerji geliyor insana mutlaka spor tabi de önce sağlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?