Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Canım ben zaten atletin üzerine giyiyorum.ama artık sıkıldım gerçekten ne zormuş.
Korseyi çıkardığım zamanlarda karnımı çok korunmasız hissediyordum hatta giydiğim şeyler beni rahatsız ediyordu deneyin siz de öyle hissedeceksiniz Boyner’de muadil korseler var onlardan alın diğer korsenizi yıkadığınızda onu takın kuruyana kadar hatta bir iki hafta sonra yeni aldığınızdan devam edin derim ameliyatta takılan korse katlantı yapıyor lipolu yerleri acıtıyor

Spordan kasıt yarım saat 45 dakikalık yürüyüşler diğer sporlar için 6 ay beklemek gerekiyor

Siz sadece Karin germemi oldunuz ? Yoksa lipo vs.varmiydi? Bende 4 gun sonra kombine oluyorum ve cok korkuyorum, meme lipo germe popoya yag transferi hepsi tek seferde ve 7.gunde yola cikicicam oturabılıyomuydunuz mesela ılk haftanızda
Lina ameliyat oldun mu ?

Evet canım bende tam 4 korse oldu birini kestim öyle kullanıyorum.bide kauçuk gibi cırt çirtli var onu gündüz takıyorum.cikarincada dediğiniz gibi rahatsız oluyorum zaten çıkarmadım hiç iki gecedir kullanmıyorum.ama dediğiniz gibi dahada kötü oluyor gibi koresiz.

Tam eskisi gibi oldum ama arada sırada kesi yerinin üstüne iç çamaşırımın lastiği, pantolon kemeri vs gelince bazen canım acıyor. Ama o ilk zamanlara göre ameliyat olduğum bile günlerce aklıma gelmediği zaman oluyor. Unutuluyor, geçip gidiyor. Ben üçüncü ayın içindeyken tam eskisi gibi hissetmeye başladım ondan önce iyi de olsam günlük rutinime dönsem de yine de tam eskisi gibi değildi. Allah biran önce şifa versin diyorum canım. Anne olmak, kadın olmak başlı başına bedensel iş gerektirdiği için de artı zor. Bir de bu yüzden hızla iyi olmamız gerek. Dediğin gibi bol dua. Ama içini rahat tut sonu hayır oluyor elbet sadece azcık daha sabır canım.

Arkadaslar benimde ameliyat oncesine gore elbetteki cok farkim var fakat nebilim sanki tam istedigim gibi olmadi o istedigim incelik olmadi catlaklar zaten Allahin emri onlardan bi turlu kurtulamicam ama dikis yerimin oldugu alt karin yandan bakilinca sis gibi duruyo tam dogrulanadigim icinmi yoksa lipo yapilmadigi icinmi yoksa henuz 19.gunum daha erken oldugu icinmi ?kafamda deli sorular icimdeki mutsuzlukla boguluyorum resmen

Aynı sorun bendede oldu. Üstelik benim 3.gün günden sonra olustu ödemler. Hala geçmedi ama azaldı. Aynen dedigin gibi alt karında kesi yerine yakın yerde vajinada şişlik oluştu bendede. Canim sıkıldı yarin randevum var soracağım. Karnımda filan bisey yokta o kesi yerine yakin yerde şişlik var. Sen lipo yaptirtmadin ama bana lipoda yapildi ama bendede ayni sorun olustu canım demekki lipoyla alakalı değil

Kizlar bir sorum olacak karin germe ameliyati ile çatlaklar gidiyor mu benim tum karnim catlak demiim de kucuk parmak kalınlığında yariklarla dolu

Annem kaçtı. 2 yaramaz oglum var biri 2 digeri 6 yasinda. Annem gelmisti ama benim oglanlar cok yaramazlar sürekli hareket halindeler ve evi dagitiyorlar filan annemde yorulunca cocuklara bagiriyordu. Dün banada sardı bu ameliyatı olurken bana sordunmu filan diye tartıştık çekti gitti bidahada gelmeyecek. Yavaş yavaş hem cocuklara hem ev işini yapiyorum. Baska çarem yok. Yoruldukca yatıp dinlenip kalkip yavas yavas yapiyorum. Bazen cocuklara ögleye biseyler hazirlamak zor gelirse hazır aliyorum filan öyle idare ediyoruz. Eskiye göre cok iyiyim. Annem gidince sorun çıkaran biride yok moralim iyi en azindan. Haftaya eşim senelik izne ayrilacak deniz filan olur hergün cocuklarla daha kolay vakit geçer en azindan. Dik yürüyememe dışında sıkıntım kalmadı ağrılar acılar geçti hissetmiyorum. Birde yorgunluk vardi o da cok azaldi doktorum hergün yarım çay bardağı pekmez iç daha hızlı iyileşirsin demisti onu yaptigimdan beri daha iyiyim 9.cu günüm bugün çok sükür bu günüme. Ödemler canimı sıkıyor ama spora baslayinca hic ödem filan kalmaz eminim daha güzel olacagiz. Eşim ödemli halimi bile beyeniyo o da moral oluyor bana.

Allah kolaylik versin. Ben o zaman yillar yillar sonra dusunebilirim boyle biseyi benim cocuklar da küçük

Sen resim yuklemedin dimi canim vallahi insallah gecici bi durumdur ciddi canimi sikiyo umarim so uctan hepimiz memnun kaliriz

Sağol canım. Allah razı olsun.inss kısa sürede bizde döneriz evet dediğin gibi ayaktayız anneyiz tüm görevlerimizi yerine getiriyoruz ama bide bize sorsalar iyi değiliz aslında. Ama buna şükür gitti ya çirkin görüntüler. Inss kisa surede eskisi gibi oluruz.

Kizlar bir sorum olacak karin germe ameliyati ile çatlaklar gidiyor mu benim tum karnim catlak demiim de kucuk parmak kalınlığında yariklarla dolu
Catlaklar tamamen gecmiyo eger gobek deliginizin ustunde varsa catlaklar gobek deliginin altina iniyor benimde oleydi yarik yarik catlaklarim ve dikis uzerinin ustunde hala var doktorum hafifler dedi ama o goruntu beni nekadar memnun eder bilemiyorum belki ilerde revizyon seklinde tekrardan duzelttirebilirim gerci tekrar o masaya yatmakta cesaret isi

Sen resim yuklemedin dimi canim vallahi insallah gecici bi durumdur ciddi canimi sikiyo umarim so uctan hepimiz memnun kaliriz
Yok yıklemedim odem.oldu diye tüm karnimı bantla komple sıktı sardı korsenin altinda karnim komple bantli pazartesi randevim var bakalim ne diycek. Benim vajinanin uzeri sag taraf kesi yeri çok şisti ama solda o.kadar şişme yok canim sıkılıyo

Ah cNim cocuklarla nekadar zor bilirim birde yardim eden yoksa eyvah beninde ole oldu guzellik ugruna kendini kestirdin kucucuk cocuklarin var daha diyip benimde canimi siktilar ama bilmezlermiki mutlu anne mutlu cocuk allah yardimcin olsun hepimizin ama yinede cok yorma kendini bende kendimi iyi hissedip yemekti bulasikti supurgeydi yaptim ama malesef odemlerin artti dikkat et kendine bi sure daha

Benimde ole dikisin biraz ustu diger tarafa gore yukardan bakildiginda sis doktorum cok ayakta durmaktan oluyo yatman gerekio dedi Ma cocuklarla mumkunmu surekli yatmak

Bende 1 hafta yattım ama burnumdan geldi inanki. Annem cocuklara yetişemedi sinirlendikce bağırdı çocuklara sinirlendikçe sorun çıkarttı. Banada devamlı laf söyledi. Insan kendini kestirirmi bu hale getirirmi güzellik ugruna degermi biraksaydın boşasaydın kocanı beyenmiyosa defolup gitseydide bu hale getirmeseydin kendini dır dır dır devamli sorun stres yaptırdı en son dün bende tutamadım cenemi bende bagirdim vay sen bana nasıl bağırırsın diye demedik koymadı. Haksızsada çemkirip haklı çıkıyo. Cocuklarda giderken ohh kurtulduk senden defol git bidahada gelme dediler yüzüne iyicene sinirlendi bidaha gelmez artık. Sürekli böyle yapiyor safra kesesi ameliyatindan sonrada böyle yapmisti. Annem gezmeye tozmaya rahata alışık sıkıntıya gelemez evde bile yemek bile yapmaz babamda ses etmez annemin sözü geçer evdem kavga etmeyi filan sever devamli benim dedigim olsun der yapmazsanda sarar kimseden çekinmez valla gitti ev sakinlesti huzur geldi ama yanima birakmaz gidip eni konu doldurmuştur babamı simdi birde babam bi dünya laf edecek onu dinle işin yoksa. Birde benim bademciklerim alınacak kış gibi tekrar ameliyat olacagim ama annemi çağirmak istemiyorum o operasyondada 1 gün yatiliyor hsstanede ertesi gün çıkıyosun bi şekilde idare edecem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…