Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Benimde ole dikisin biraz ustu diger tarafa gore yukardan bakildiginda sis doktorum cok ayakta durmaktan oluyo yatman gerekio dedi Ma cocuklarla mumkunmu surekli yatmak
Benim dikiş altında. Sol taraf sağa göre daha şiş ve uyuşuk. Sendede varmiş bak demekki geçecek ama gecmez kalir diye korkuyorum bende. Benim vajinayada lipo yapmışya ondan korktum belki kalicidir diye.

Anladim. Cok tesekkur ederim.Göğsün 4 parmak altindan başlıyor malesef.. ve cok yoğun.

Sali gunu canim ama cok korkuyorummmmm sadece mememi olsam diye dusunmeye basladimmm
Bir de fotoğraflarına baktım senin çok problemli değil sanki fiziğin güzel bana göre o kadar dikiş izine değer mi bilemedim sanki sıkı spor diyet yapsan da olur gibi geldi bana naçizane fikrim

Bir de fotoğraflarına baktım senin çok problemli değil sanki fiziğin güzel bana göre o kadar dikiş izine değer mi bilemedim sanki sıkı spor diyet yapsan da olur gibi geldi bana naçizane fikrim
Spor cok yaptim ama o yumusak deri gitmiyor bi turlu memelerde sarkik zaten ona yapilcak bisey yok yarin oglen giricem amelyata aksam cikicam insallah hersey yolunda gecer

Spor cok yaptim ama o yumusak deri gitmiyor bi turlu memelerde sarkik zaten ona yapilcak bisey yok yarin oglen giricem amelyata aksam cikicam insallah hersey yolunda gecer
Insalah canım. Karnin gergin olacak. Bende silikon istiyorum ama bakalim ne zaman taktirtcam. Sonucta sert gergin bir karnın olacak en sonunda ama o sürec zor sıkıntılı ödem oluyo filan moralini bozma en sonunda ödemlerde gittimi güzel olacak hersey. Birde ameliyattan sonra kendine gelince kahve iç hatta soguk kahvede al götür yaninda buzdolabinda dursun benim narkozdan basim cok agridi 3 gün çektim sonra kahve içince gecti keske ilk gün içseydim boşu boşuna 3 gün agri cektim

Lipo yapilan arkadaslar sizinde mosmor oldumu karnınız beliniz belinizin arkası. Benim bugün 10.cu günüm heryerim hala mosmor sanırsın araba çarpış. Popomda öyle uyluk kemigimin üzeri filan mosmor vajinamda öyle. Korseyi az çıkarip bakayim diyorum biraz açıp morlukları görünce canım sıkılıyo geri kapatıyorum. Sağ kesi yeri sol tarafa göre daha fazla şiş daha fazla ödemli. Kiyafetlerle güzel fit gözüksede çıplak olarak hala heryerim mosmor. Gün gün daha iyiye gitsemde mosmorum. Çürük çarık içindeyim. Zaten sarışın ve beyaz tenliyim azcik biyere çarpsam bile hemen etim morarır ameliyatla temelli mosmor oldum. Bazen iyiki diyorum bazende morluklar ödemler canımı sıkıyo böyle karmakarışık duygular içindeyim. Normalmi arkadaslar

Benim lipo olmadi bildigin gibi ama bence morluklar normal benimde dikis yerlerimde morluk olustu doktorum fazla hareket etme dedi.sislik kismina gelince ayni sorun bendede var korseyi biraz daha siki baglayinca sanki biraz daha sisler iniyo agrida hafifliyo gibi.peki dikis yerinin izi nasil kabariklik yada potluk varmi sendede

Kabarik
Var canim kabariklik oldu. Bende hep soluma yatiyodum sağıma yatinca azaldı şişlik birazcik

Kizlar bu kalan catlaklar icin ten rengi murekkep ile boyama var bir nevi dovme aslinda bu dinen gunahmidir bilginiz varmi acaba

Kizlar bu kalan catlaklar icin ten rengi murekkep ile boyama var bir nevi dovme aslinda bu dinen gunahmidir bilginiz varmi acaba
Hiç olmayacak yerde catlak olmus önceden hic yoktu alt karnimda catlak. Üsteki çatlaklat aşarı gelmiş üst güzel deri incelmişte alttaki deri bu sefer daha kalın kalmış. Kilot içinde belli olmasada yinede canım sıkıldı. Sağ dikiş yeri sola göre daha şiş kabarik. Yarin randevuda sorucam. Acaba sagdan dahamı az yağ aldida sağ soldan daha şiş kaldı diye aklimda bisürü sorular var. Piercing taktiricamda dövmeye sıcak bakmıyorum. Ama günah degilse yaptiririm iz boyunca bişeyler. Ama canımın acısından piercing filan düşünemiyorum ne zaman yaptiririm Allah bilir

Canım bendede oylenyani üst güzel fakat altta yirtiklar duruyor yapacak bişey yok sanırım.daha fazla alamazdım desi doktorum yoksa karnın birlesmez bu defada dedi.yani benimde vajinanın üstünde yağ çok gibi sismi bilemedim ama ben yağ aldırmadım keşke ordandada aldırsaymışım çünkü karin gidince ora meydana çıktı ve hazır batıyor. Ama artık zor yani daha iyilesmemisken bidaha düşünemiyorum.artik hayırlısıyla sagligimiza kavusalimda yırtıcılarda biraz olsun artık yapacak bişey yok.ben bidaha göze alamam
Senin morluklar normal canım geçecektir 3 hafta sonra yafa 4 haftada tamamen geçiyor.sislillerde normal hepsi geçecek inş.

Canım aynen gobek gidince alt tabak gibi çıktı meydana. Benim orayada lipo yapmis ama lipo yapmadan bu kadar şiş degildi insalah lipodandir ödemdir gider diyorum. Gitmezdene diyetle sporla gider. Canımın kıymetini bu ameliyatta anladım canim. Bidaha bicak altina yatmak istemiyorum estetik bile olsa zor ameliyat bunlar. Iyilesme süreci uzun. 11.ci günümdeyim az zaman degil hala cok iyi degilim. Cocuklarım park istiyor götüremiyorum koşamıyorum spor yapamiyorum bisürü zor şey. Aylar çabucak gecsede tamamen eski halime dönsem diyorum. 35 yasindan sonra manken olacak degilim. Eşimde gaza geldi saç ektirecek çok heyecanlı before afterlere bakip.duruyo. bende dedim iyi arastır beni bu before afterler bu halr getirdi.
Ameliyattan once netten sürekli before afterlere bakardim kolay gelirdi. Simdi diyorum o before after olana kadar ne acilar ne zorluklar çekildi kaç zaman gecti onlari hiç düşünemedik

Popoma öyle lipo yapmışki sanırsın zenci poposu mosmor olmuş aniden görünce korkuyorum valla. Bembeyaz tenliyken arap gibi popom var

Popoma öyle lipo yapmışki sanırsın zenci poposu mosmor olmuş aniden görünce korkuyorum valla. Bembeyaz tenliyken arap gibi popom var
Onlar gecececek morluklar kalici degil. Bir ay bitti ben halen kosamiyorum cocuk var 2.5 yaşında onu kucağıma alamıyorum halen seninde daha bir ayın var yani öyle herşey zamanla yerine oturuyor.ben sezaryandada 2.5 ayda eski halime kavuştum .buda da sanirim okadar sürecek.evet ben göbekten vajina üstünü
Göremiyordum şuan direk gözünün önünde ve fazla yağ var.esinizin sac ekimi böyle zor değil canım.zorluklar hep kadınlar için.

Canim ben sezeryanlarda hemen ayaklandim hic aci hissetmedim hic sezeryanlı gibi değildim ama bundada hayatimda yaşamadığım acıları yaşadım. Çok sıcaklara kaldık birazda. Sen korseni çıkartinmi artık benim doktorum 3 hafta demisti ama sen hala takiyomusun. Bu benim ikinci haftam haftayda taktımmı çıkartcam. Belki biraz daha rahatlarım insallah. Benimde 2.5 yasinda oglum var kucagima alamiyorum üzülüyo

Çocuğunu parka götürebiliyormusun canim parkta oturup oynatabiliyomusun

Yok canım benim sezaryan kötü geçti.hayir ben korseyi çıkarmıyorum zaten doktorum 2 ay demişti yani bir aydan sonra geceelri çıkarabilirsin dedi.ama ben korseyle daha rahat hareket ediyorum çıkaramıyorum yanibazen geceleri bile devam ediyorum.sadece sıcak diye beni bunaltıyor ama çıkarınca dahada rahatsız ediyor çıkarınca anlarsın ne demk istediğimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…