Simdi kontroldem geldim minimum 3-4 hafta dedi korse için. O kabarıklığı gösterdim orda hissizlikte vardı. Diger tarafa bakti oturmus dedi zaten orasinı hissediyorum. Igneyi aldi kabarık yere batırdı. Orda böyle dren yerinden akan sivı bazen birikiyomus çekti bişey çıkmadı çok az 1 damla sapsarı çıktı o kadar. Ödem diyor gecince orasida oturacak hissizliginde geçecek diyor. Ben acaba yağmı kaldi diye endişeleniyorum biraz. Doktorda drenler erken cıkinca bazen oluyo öyle iğneyle çekip alırız dedi ama bişeyde çıkmadı bekleyecegiz. 2 hafta sonraya randevu verdi gazli bezleri çıkarttı artik gazlı bez koymaya gerek yok sadece korse kalsın dedi. Haftaya denize gir tuzlu su iyi gelir dedi. Elma sirkesine devam et ödemler azalmış dedi. Spor 6 hafta daha yasak. Diyet yap diyettte bu ameliyat kadar önemli dedi.Yok canım benim sezaryan kötü geçti.hayir ben korseyi çıkarmıyorum zaten doktorum 2 ay demişti yani bir aydan sonra geceelri çıkarabilirsin dedi.ama ben korseyle daha rahat hareket ediyorum çıkaramıyorum yanibazen geceleri bile devam ediyorum.sadece sıcak diye beni bunaltıyor ama çıkarınca dahada rahatsız ediyor çıkarınca anlarsın ne demk istediğimi.
Simdi kontroldem geldim minimum 3-4 hafta dedi korse için. O kabarıklığı gösterdim orda hissizlikte vardı. Diger tarafa bakti oturmus dedi zaten orasinı hissediyorum. Igneyi aldi kabarık yere batırdı. Orda böyle dren yerinden akan sivı bazen birikiyomus çekti bişey çıkmadı çok az 1 damla sapsarı çıktı o kadar. Ödem diyor gecince orasida oturacak hissizliginde geçecek diyor. Ben acaba yağmı kaldi diye endişeleniyorum biraz. Doktorda drenler erken cıkinca bazen oluyo öyle iğneyle çekip alırız dedi ama bişeyde çıkmadı bekleyecegiz. 2 hafta sonraya randevu verdi gazli bezleri çıkarttı artik gazlı bez koymaya gerek yok sadece korse kalsın dedi. Haftaya denize gir tuzlu su iyi gelir dedi. Elma sirkesine devam et ödemler azalmış dedi. Spor 6 hafta daha yasak. Diyet yap diyettte bu ameliyat kadar önemli dedi.[/QUOTEcanim biz bu halalı bende nasıl denize girebilirim diye düşünüyordum gerçi 2 ay olacak gittiğimde.bu ay sonu olarak planlıyorum ama insan nasıl yüzebilir hareket etmekten korkuyorum.canim ödem zamanla geçiyor bendede her hafta sıvı birikiyor alıyor doktor yarın yine gitmeyi düşünüyorum.iyi olacağız iyi .keşke bide cinsel iliskiyide sorsaydin
Sordum canim dikkatli olmak şartıyla cinselllik serbest. Denizi bende düşünmüyordumda tuzlu su yakar iyi gelir yüzemesende denizin içinde otur dedi. Yanlız havuza girme sadece deniz serbest dedi. Sen benden daha ilerisin senin resimlerinde karnin bende çok çok iyi benim hala yaralı bereli mosmor çürük çarık ödemlerden şiş halde. Bu sağ yan tarafımdaki kabariklik sanirim ödem elleyince boyle dalgalanıyo içinde su var gibi. Igne batirip çekmişti oraya ama bişey gelmemişti simdi baktimda elleyince dalgalanıyo demekki zamanla düzelecek. Doktorda düzelwcek demisti
Yani cinsellik ne kadar süre sonra serbest şuan sana serbest mi Yani?ayrıca canım benim ve bele doğru olan kısımlar çok morarmıştı resimde görünmüyor bide ben en sonki resimde morluklar geçmişti sanırım.oda geçiyor canım su toplamis gibi olan bölgeler bendede oluyor ve gidiyorum ki sibi birikmiş yani yag çekiyor doktor.denize gittiğimde sanırım artık rahat hareket edebilecek dura ma gelirim ınss 1 ay 3 gün olduSordum canim dikkatli olmak şartıyla cinselllik serbest. Denizi bende düşünmüyordumda tuzlu su yakar iyi gelir yüzemesende denizin içinde otur dedi. Yanlız havuza girme sadece deniz serbest dedi. Sen benden daha ilerisin senin resimlerinde karnin bende çok çok iyi benim hala yaralı bereli mosmor çürük çarık ödemlerden şiş halde. Bu sağ yan tarafımdaki kabariklik sanirim ödem elleyince boyle dalgalanıyo içinde su var gibi. Igne batirip çekmişti oraya ama bişey gelmemişti simdi baktimda elleyince dalgalanıyo demekki zamanla düzelecek. Doktorda düzelwcek demisti
Merabayin kizlar dun 1:30 da girdim ameliyata 8:30 da ciktim , epidural ve sedasyonla oldugu ickn amelyat cok rahat gecti. Katedral hala duruyo sirtimda cumaya kadar kalacak ilaclarida verdiler ihtiyac duyarsam kullanicam ogrettiler nasi sikicami falan, göguslerimde cok agri oldu karnimda okadar deil lipo yerlerimse sirt kismim ve belll dehset agridi simdi evdeyim daha iyiyim sonuc insallah guzeldir heryerim duba gobi sisLina68 nasılsın? yanlış anlamadıysam bugün ameliyatın vardı, umarım iyi geçmiştir. güzel haberlerini bekliyoruz
Canım işte o cekilen yag degilmiş yağ sadece lipoyla alinirmis vakumlu aletlerle yani ozel aletleriyle onlar sıvı birikimiymiş.benden çikmadi 5-6 yere iğne batirdi çekti doktor ama çikmadi. Cinsellik serbest bana. Izin verdi. Haftaya mayo alirimda girerim denize diye düşünüyorum bende. Otururum denizde artik. Iste senin o arka belindeki morluklar benim karnimda kötü gözüküyo. Odemde bazi yerlerde cok bazi yerlerde azya dalgali bir görüntü var şuanda ama geçen haftaya göre daha iyi. Inanirmisin geçen hafta ilk korseyi çikarip duş almak için bakmistim ve o gün ödem ilkkez olmustu. Heryer mosmor odemli şiş görünce tansiyonum düştü bayilacaktim nerdeyse. Iyi yapayim derken kötü oldu diye uzülmustüm. Birde ben hep sağ tarafima yattim sag taraf oturdu sol oturmadı simdi sola yatiyorum yavaş yavaş orasira oturuyo. Elleyince sıvı oldugu belliya demekki gececek orasida. Moralim daha iyi simdi.Yani cinsellik ne kadar süre sonra serbest şuan sana serbest mi Yani?ayrıca canım benim ve bele doğru olan kısımlar çok morarmıştı resimde görünmüyor bide ben en sonki resimde morluklar geçmişti sanırım.oda geçiyor canım su toplamis gibi olan bölgeler bendede oluyor ve gidiyorum ki sibi birikmiş yani yag çekiyor doktor.denize gittiğimde sanırım artık rahat hareket edebilecek dura ma gelirim ınss 1 ay 3 gün oldu
Geçmiş olsun canım. Hayirli haberlerle gelmişsin. Iyi cesaret ettin hem gögüs hem karın aynı anda oldun. O şişlikler 2 hafta sürer sonra geçer hic merak etme. Sen silikonda taktirttinmi karninda sadece germemi oldu yoksa lipoda yaptirttinmi. Yağ hücrelerin alındımı. Tekrar geçmiş olsun canimMerabayin kizlar dun 1:30 da girdim ameliyata 8:30 da ciktim , epidural ve sedasyonla oldugu ickn amelyat cok rahat gecti. Katedral hala duruyo sirtimda cumaya kadar kalacak ilaclarida verdiler ihtiyac duyarsam kullanicam ogrettiler nasi sikicami falan, göguslerimde cok agri oldu karnimda okadar deil lipo yerlerimse sirt kismim ve belll dehset agridi simdi evdeyim daha iyiyim sonuc insallah guzeldir heryerim duba gobi sis
Saol cnm silikon ve diklestirme 335 cc mentol yuvarlak kullanmis doktor , karin germe lipo ve popoya biraz yag transferi oldu ama germeden cok lipo yerlerim agriyo ve göguslerim. Cok korkuyordum son anda neredeyse vazgecicektim ama bekledigim kadarda korkunc deilmis. Yatip kalkmak cok sikintili bird birde kambur yurumekGeçmiş olsun canım. Hayirli haberlerle gelmişsin. Iyi cesaret ettin hem gögüs hem karın aynı anda oldun. O şişlikler 2 hafta sürer sonra geçer hic merak etme. Sen silikonda taktirttinmi karninda sadece germemi oldu yoksa lipoda yaptirttinmi. Yağ hücrelerin alındımı. Tekrar geçmiş olsun canim
Geçmiş olsun canım rabbim şifalar versin iyi zor olanı atlattın gerisi gelir inssMerabayin kizlar dun 1:30 da girdim ameliyata 8:30 da ciktim , epidural ve sedasyonla oldugu ickn amelyat cok rahat gecti. Katedral hala duruyo sirtimda cumaya kadar kalacak ilaclarida verdiler ihtiyac duyarsam kullanicam ogrettiler nasi sikicami falan, göguslerimde cok agri oldu karnimda okadar deil lipo yerlerimse sirt kismim ve belll dehset agridi simdi evdeyim daha iyiyim sonuc insallah guzeldir heryerim duba gobi sis
Tabiki canım o dalgalanmalar geçiyor bende bile daha tam oturmadı evet bilmiyorum asistanı yağlar dedi.bende anlamadım bugün yine gideceğim çekçek bakalım azalmismi?bu durum herkeste olmuyormuş sanırım.ama bu bir ameliyat hatası filan değilmiş yani olabiliyormuş olamasi daha iyiymiş ödem atıyorum sanırım.gececek ınss buda evet cinsellik sana serbestse bana da hayli serbesttir diye düşünüyorumCanım işte o cekilen yag degilmiş yağ sadece lipoyla alinirmis vakumlu aletlerle yani ozel aletleriyle onlar sıvı birikimiymiş.benden çikmadi 5-6 yere iğne batirdi çekti doktor ama çikmadi. Cinsellik serbest bana. Izin verdi. Haftaya mayo alirimda girerim denize diye düşünüyorum bende. Otururum denizde artik. Iste senin o arka belindeki morluklar benim karnimda kötü gözüküyo. Odemde bazi yerlerde cok bazi yerlerde azya dalgali bir görüntü var şuanda ama geçen haftaya göre daha iyi. Inanirmisin geçen hafta ilk korseyi çikarip duş almak için bakmistim ve o gün ödem ilkkez olmustu. Heryer mosmor odemli şiş görünce tansiyonum düştü bayilacaktim nerdeyse. Iyi yapayim derken kötü oldu diye uzülmustüm. Birde ben hep sağ tarafima yattim sag taraf oturdu sol oturmadı simdi sola yatiyorum yavaş yavaş orasira oturuyo. Elleyince sıvı oldugu belliya demekki gececek orasida. Moralim daha iyi simdi.
Canim gecmis olsun senib operasyonun bizdende büyük bwn sadece karnıma aglarken sen gögüste oldun valla iyi cesaret ettin iyi dayandın. Silikon bende istiyorim ama ilerde daha vsr. Benim gögüslerim büyükte ilerde yaslandikca sarkar diye diklestirip silikon istiyorumda daha 5 sene götürür bu gögüsler beniSaol cnm silikon ve diklestirme 335 cc mentol yuvarlak kullanmis doktor , karin germe lipo ve popoya biraz yag transferi oldu ama germeden cok lipo yerlerim agriyo ve göguslerim. Cok korkuyordum son anda neredeyse vazgecicektim ama bekledigim kadarda korkunc deilmis. Yatip kalkmak cok sikintili bird birde kambur yurumek
Aynen gerçekten güzel oluyor ama ben çevremden gizledim yani fıdik vs olduğu söyledim söyledim çünkü çevre küçük herşeyi söylüyorlar. Bende de daha istediğim gibi tam düz olmadı inecek daha doktor diyor bakalım ınss iner ama benim biraz fazlaydı sanırım birazda diyet ve sporla dahada istediğim hale getireceğim ama onada zamn lazım.yi ede eskiye göre çok iyiBen karnımın üzerine yatabiliyorum arkadaslar. Yataktada artik hizlica kalkip yatabiliyorum dikiş yerlerim baya toparlanmış. Sigarada kullanmayinca sanirim hizli toparliyor. Ama en cok canimi sıkanda vajinaya yapilan lipo. Orasi hem aciyor hemde boyle gergin gergin sanki yırtılacakmis hissi veriyor. Yine sol tarafimdaki kabariklik komple vajinadada oldu vajinamin sol tarafi sağa göre daha şiş. Ama kiyafetlerde belli olmuyo. Benim tek sorunum karnimda oldugindan diger yerlerim fit oldugundan dar kot üzerine body giymeye basladim gobek gidince yakisti. Eşim izin vermiyor kiskanclik yapiyor ama ben giyiyorum. Cocuklarda mutlu olsun diye sabahlari kahvaltiya götürıyorum bugun pastanedeki kiz siz cok zayifladiniz mide ameliyatimi yaptirdiniz nasil bu hale geldiniz dedi bende anlattim o da benimde karnimda sorunum bende yaptirayim dedi sizinki super olmus hicbisey kalmamis önceden hatirliyorum sizi siz göbekliydiniz simdi çok fitsiniz dedi çok sevindim moral oldu bana
Daha düzelir canim 2 ayi bulurmus 6 ayda oturuyo diyende çok. Gerisi sporla hallolur. Benim doktorumun lafi var. Biz gereriz 10 sene belki 20 sene önceye götürür oyle birakiriz ve artik o dakikadan itibaren akar zaman diyor. Bizimde sezeryanlar izler dogumlar hepsi yok oldu geriye aldik zamaniAynen gerçekten güzel oluyor ama ben çevremden gizledim yani fıdik vs olduğu söyledim söyledim çünkü çevre küçük herşeyi söylüyorlar. Bende de daha istediğim gibi tam düz olmadı inecek daha doktor diyor bakalım ınss iner ama benim biraz fazlaydı sanırım birazda diyet ve sporla dahada istediğim hale getireceğim ama onada zamn lazım.yi ede eskiye göre çok iyi
Aynen canım çok şükür herşey zamanla i ssDaha düzelir canim 2 ayi bulurmus 6 ayda oturuyo diyende çok. Gerisi sporla hallolur. Benim doktorumun lafi var. Biz gereriz 10 sene belki 20 sene önceye götürür oyle birakiriz ve artik o dakikadan itibaren akar zaman diyor. Bizimde sezeryanlar izler dogumlar hepsi yok oldu geriye aldik zamani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?