- 12 Haziran 2018
- 27
- 9
- 16
nasıl yani? genel anestezi değil miydi? o şişler indikten sonra taş bebek olacaksın, öyle düşünüp sabret. ben ameliyat olduktan sonra çok beğendiğim bir bikiniyi alıp evimde yatağımın karşısındaki duvara asmayı düşünüyorum, onun içine karnım göğüslerim sarkmadan girebileceğimi düşünüp canımın acısını unutayım diye. sen de dene :)) tekrar geçmiş olsun. kendini iyi hissedince foto bekliyoruz...Merabayin kizlar dun 1:30 da girdim ameliyata 8:30 da ciktim , epidural ve sedasyonla oldugu ickn amelyat cok rahat gecti. Katedral hala duruyo sirtimda cumaya kadar kalacak ilaclarida verdiler ihtiyac duyarsam kullanicam ogrettiler nasi sikicami falan, göguslerimde cok agri oldu karnimda okadar deil lipo yerlerimse sirt kismim ve belll dehset agridi simdi evdeyim daha iyiyim sonuc insallah guzeldir heryerim duba gobi sis
Canim karnindaki yağlar sarkmalar yumuşamalar hepsi gidecek yukardan bakinca ayaklarını göreceksinKızlar birilerinin bana umut vermesine ihtiyacım var sanırım. 2 ay sonra bugün bende ameliyat olacağım 23 yaşındayım 5-6 sene önce 40 küsür kilo verdim çocukluğumdan beri kiloluydum en son 98-99 lara çıktığımı hatırlıyorum şuan 58 civarında kilom boyum da 1.60.
Yaz geldi ama ben ne istediğim gibi giyinebiliyorum ne de ufacık bir özgüvenim var dışarı çıkmak bile gelmiyor içimden eve tıkılıp kalıyorum. Karnımda ve bacak içlerimde ciddi sarkma var üst kollarım içi boş yumuşak deriden ibaret zaten. Ameliyatta karın germe bacak germe ve gerekli yerlere lipo yapılacak kollarım için daha sonra ameliyatsız bir işlem düşüneceğim onlar şimdilik çok fazla rahatsız etmiyor beni.
Yaşım ilerledikçe tam anlamıyla bir genç kız olunca daha bir zorladı beni içinde bulunduğum durum. Geçen sene ruh halim daha iyiydi geziyordum dolaşıyodum ama bu yıl yaz geldi geleli dediğim gibi sokağa çıkmaya korkuyorum utana sıkıla yürüyorum. Hep bol şeyler giymek zorunda kalıyorum. Benden 2 yaş küçük kardeşime imreniyorum çünkü istediği herşeyi giyebiliyor ama ben oramı buramı kapatacağım diye bir hal oluyorum. Şu sıcakta içime daraltan o korse gibi atletlerden giymeden dışarı çıkmam mümkün değil zaten. Bir de insanların vücut geliştirme yap spor yap düzelir demesi yok mu. Sporsuz verdim sanki onca kiloyu ben. Daha fazla toparlanmıyor işte. Doktorum 5 kilo civarı fazla deri ve yağ olduğunu söylemişti vücudumda. Ameliyattan sonra rahat 5 kilo gider dedi. Ameliyat öncesi verebildiğin kadar kilo ver ne kadar zayıflarsan o kadar iyi dedi ama ben senelerdir 58-60 da takılı kaldım düşemiyorum daha altına. 50 kilo olan arkadaşlarım var yaz geldi millet eriyor ben neden 56 yı dahi göremiyorum? Vücudumda çok fazla yağ dokusu olduğundan falan mı ya da sarkık derilerim mi kilo vermeme engel acaba?
2 ay sonra hayalini kurduğum vücuda sahip olmayı ümit ediyorum. Üst bacaklarımda boşluk yok bacaklarım birleşik çünkü gevşek deri çok fazla. Sarkmış göbeğimden başka bişey göremiyorum ayakta durup yukardan bakınca. Kurtulmak istiyorum bende artık kendime güvenerek yürümek istiyorum dışarda. Beni çok zorluyor artık bu durum. Elimden geleni yaptım yapmaya da devam edeceğim ameliyata kadar beslenmeme dikkat edeceğim arada cesaret edebilirsem çıkıp yürüyüş yapacağım. Yanımda biri olsa neyse ama yalnız dışarı çıkmaktan nefret ediyorum. Belki abarttığımı düşünebilirsiniz belki gerçekten abartıyorum ama psikolojik olarak halim içler acısı gerçekten kendimi bir türlü beğenmiyorum bıktım artık. Tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum ameliyattan sonra kendimi daha iyi hissedebilecek miyim bahsettiğim dertlerimden kurtulabilecek miyim? En azından şimdiden motive olmak istiyorum yoksa karamsarlık içinde boğulacağım.
Canını hiç sıkma herşey istediğin gibi oluyor zaten çok fazla yağ sorunun yok.sadece sarkmış deri yani karin germe çok daha kolay olur.tabi ameliyat izini göze alman gerekli yani onu dusunen gerçkten o izi de göze alıyor zaten.bence düşünme hemen yaptır taş gibi karnın olacak.hatta bacak ve kol germeyince düşünüyorum sende ozamn bize o konuda bilgi verirsinKızlar birilerinin bana umut vermesine ihtiyacım var sanırım. 2 ay sonra bugün bende ameliyat olacağım 23 yaşındayım 5-6 sene önce 40 küsür kilo verdim çocukluğumdan beri kiloluydum en son 98-99 lara çıktığımı hatırlıyorum şuan 58 civarında kilom boyum da 1.60.
Yaz geldi ama ben ne istediğim gibi giyinebiliyorum ne de ufacık bir özgüvenim var dışarı çıkmak bile gelmiyor içimden eve tıkılıp kalıyorum. Karnımda ve bacak içlerimde ciddi sarkma var üst kollarım içi boş yumuşak deriden ibaret zaten. Ameliyatta karın germe bacak germe ve gerekli yerlere lipo yapılacak kollarım için daha sonra ameliyatsız bir işlem düşüneceğim onlar şimdilik çok fazla rahatsız etmiyor beni.
Yaşım ilerledikçe tam anlamıyla bir genç kız olunca daha bir zorladı beni içinde bulunduğum durum. Geçen sene ruh halim daha iyiydi geziyordum dolaşıyodum ama bu yıl yaz geldi geleli dediğim gibi sokağa çıkmaya korkuyorum utana sıkıla yürüyorum. Hep bol şeyler giymek zorunda kalıyorum. Benden 2 yaş küçük kardeşime imreniyorum çünkü istediği herşeyi giyebiliyor ama ben oramı buramı kapatacağım diye bir hal oluyorum. Şu sıcakta içime daraltan o korse gibi atletlerden giymeden dışarı çıkmam mümkün değil zaten. Bir de insanların vücut geliştirme yap spor yap düzelir demesi yok mu. Sporsuz verdim sanki onca kiloyu ben. Daha fazla toparlanmıyor işte. Doktorum 5 kilo civarı fazla deri ve yağ olduğunu söylemişti vücudumda. Ameliyattan sonra rahat 5 kilo gider dedi. Ameliyat öncesi verebildiğin kadar kilo ver ne kadar zayıflarsan o kadar iyi dedi ama ben senelerdir 58-60 da takılı kaldım düşemiyorum daha altına. 50 kilo olan arkadaşlarım var yaz geldi millet eriyor ben neden 56 yı dahi göremiyorum? Vücudumda çok fazla yağ dokusu olduğundan falan mı ya da sarkık derilerim mi kilo vermeme engel acaba?
2 ay sonra hayalini kurduğum vücuda sahip olmayı ümit ediyorum. Üst bacaklarımda boşluk yok bacaklarım birleşik çünkü gevşek deri çok fazla. Sarkmış göbeğimden başka bişey göremiyorum ayakta durup yukardan bakınca. Kurtulmak istiyorum bende artık kendime güvenerek yürümek istiyorum dışarda. Beni çok zorluyor artık bu durum. Elimden geleni yaptım yapmaya da devam edeceğim ameliyata kadar beslenmeme dikkat edeceğim arada cesaret edebilirsem çıkıp yürüyüş yapacağım. Yanımda biri olsa neyse ama yalnız dışarı çıkmaktan nefret ediyorum. Belki abarttığımı düşünebilirsiniz belki gerçekten abartıyorum ama psikolojik olarak halim içler acısı gerçekten kendimi bir türlü beğenmiyorum bıktım artık. Tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum ameliyattan sonra kendimi daha iyi hissedebilecek miyim bahsettiğim dertlerimden kurtulabilecek miyim? En azından şimdiden motive olmak istiyorum yoksa karamsarlık içinde boğulacağım.
Evet canım sanırım şuan sadece yürüyüş en iyisi bu kadar eziyetten sonra ruska atmayalım kendimizi.bende bugün yine gidip çektirdim sıvıyı ama bir tane tek cıktı sanırım oda azalıyor artık.benim doktorum yoktu asistanı aldı soracağım sorularıda soramadım.en çok çocuk 13 kg acaba artık hani kucağa alabilirmiyim diye soracaktım.artik haftaya olamazsa sorarimSpor için en az 6 hafta daha var dedi doktorum. Sadece yürüyüş önerdi. Eliptik bisiklete izin vermedi bana
nasıl yani? genel anestezi değil miydi? o şişler indikten sonra taş bebek olacaksın, öyle düşünüp sabret. ben ameliyat olduktan sonra çok beğendiğim bir bikiniyi alıp evimde yatağımın karşısındaki duvara asmayı düşünüyorum, onun içine karnım göğüslerim sarkmadan girebileceğimi düşünüp canımın acısını unutayım diye. sen de dene :)) tekrar geçmiş olsun. kendini iyi hissedince foto bekliyoruz...
Tabii canim artik senin iyice duzeliyo demekki cektirmişin gelmemis en azindan o eziyetten kurtulacaksin. Ben bazen kendimi cok iyi hissediyorum bazende bitkin halsiz oluyorum. Dinlenince topluyorum 12.ci gundeyim. Ama her işimi yapabiliyorun bakacak kimsemde yok cocuklarada bakacak yok mecbur bakiyorumEvet canım sanırım şuan sadece yürüyüş en iyisi bu kadar eziyetten sonra ruska atmayalım kendimizi.bende bugün yine gidip çektirdim sıvıyı ama bir tane tek cıktı sanırım oda azalıyor artık.benim doktorum yoktu asistanı aldı soracağım sorularıda soramadım.en çok çocuk 13 kg acaba artık hani kucağa alabilirmiyim diye soracaktım.artik haftaya olamazsa sorarim
Güzel yöntem senin için iyi olmuş tatlim. Fiyat nedir gögsü kaça yaptılarEvet canim genel anestezi deil cok ilginc gelsede boyle hic bi aci hic bisey duymadim arada uyudum uyandim , biara esim merak etmis uzun surunce ameliyat esimle telde konusturdular ameliyat esnasinda:)genel anestezi almadigim icinde o uyanmadaki kusma oksuruk gibi kotu seyleride yasamadim olucak olan arkadaslara siddetle tavsiye ediyorumm.resimde koyucam suan kendim bile goedim ne haldeyim ama cok fena sis heryerim ödem
Canim karnindaki yağlar sarkmalar yumuşamalar hepsi gidecek yukardan bakinca ayaklarını göreceksin. Düşük bel giyebileksin bikini giyebileceksin. Oturunca dümdüz olacak katlanma olmayacak. Ama biraz zorda olabilir senin için bu süreç. Bazı arkadaslarda acı cok olmadı kolaydı ama benim zordu mesela cok agladim pisman oldum ama simdi daha iyiyim şükür. Sabır lazım moral lazım sonuç güzel olacak
Tartida cok degisiklik olmadi henüz ama benden toplam 7 kilo yağ ve deri fazlası çıktı bende cok farketti zaten kilolarda göbekte olunca çok inceldimİnşallah canım:) o kadar sabırsızlanıyorum ki elimde olsa gidip hemen olucam ameliyatı. Sabırsızlandıkça da bu vücuda olan tahammülüm azalıyor. Sizler de benzer şeyler yaşadınız mı bilmiyorum ama ameliyat yaklaştıkça bu deforme olmuş vücut bana ait değil emanet duruyor ve yakın zamanda kurtulacağım gibi şeyler düşünüyorum tabi bu özgüvenimi daha çok zedeliyor. Oturunca kat kat olmayan bir göbeğim hiç olmadı hayatım boyunca:) hepsini görmek için sabırsızlıkla bekliyorum:) beden olarak incelme oldu mu canım olmuştur büyük ihtimalle:)
Canını hiç sıkma herşey istediğin gibi oluyor zaten çok fazla yağ sorunun yok.sadece sarkmış deri yani karin germe çok daha kolay olur.tabi ameliyat izini göze alman gerekli yani onu dusunen gerçkten o izi de göze alıyor zaten.bence düşünme hemen yaptır taş gibi karnın olacak.hatta bacak ve kol germeyince düşünüyorum sende ozamn bize o konuda bilgi verirsin
Tartida cok degisiklik olmadi henüz ama benden toplam 7 kilo yağ ve deri fazlası çıktı bende cok farketti zaten kilolarda göbekte olunca çok inceldim
Yağlar tartıda cok ağır basmiyor örnegin 1 litre yag düşün tartida 1 kilo basar ama bakarsan 1 litre yag ne kadar fazla ve ne kadar fark eder karnında boyle bisey işte. Benim ölçüm ameliyat öncesi bel göbek üstü 130 olçtü doktorum sonra 80 cm oldu o zaman ödemsizdi benim ödemlerim 3.cü günden sonra oldu ilk 3 gün dümdüz içe çöküktü karnim sonrada ödem oldu ama olsun onlarda 1-2 haftaya geçer oturur. Izleri bende takmiyorum koca göbekten iyidir zaten kilot içinde kaliyo.Tartıda sanırım genel olarak çok bir değişiklik yaşanmıyor. Nedenini çok merak ediyorum bir bilgisi olan varsa cevaplayabilir mi lütfen. Ama senin adına çok sevindim inceldiysen tartıdaki sayı önemli değil darısı başıma diyelim:)
Tek tek fiyatlari bilmiyorum kombine oldugu icin herzaman dusuk oluyo fiyatlar ilk 40000 dediler ama 35 000 indilerGüzel yöntem senin için iyi olmuş tatlim. Fiyat nedir gögsü kaça yaptılar
35 binmiTek tek fiyatlari bilmiyorum kombine oldugu icin herzaman dusuk oluyo fiyatlar ilk 40000 dediler ama 35 000 indiler
Yani siz uyanikmiydinizEvet canim genel anestezi deil cok ilginc gelsede boyle hic bi aci hic bisey duymadim arada uyudum uyandim , biara esim merak etmis uzun surunce ameliyat esimle telde konusturdular ameliyat esnasinda:)genel anestezi almadigim icinde o uyanmadaki kusma oksuruk gibi kotu seyleride yasamadim olucak olan arkadaslara siddetle tavsiye ediyorumm.resimde koyucam suan kendim bile goedim ne haldeyim ama cok fena sis heryerim ödem
Canım bende senin gibiyim 5 gün gelip gittiler gelinler ve bacim 6.günden sonra yanlızdim.tam eğilemiyordum ama yapıyordum her işimi sağolsun eşim akşam gelince çocuğa bakıyordu.yani ben annem yok bacida bukadar yaptı diye düşünüyorum ama demekki anneden anneye de değişiyormuş . Bacidan baciyada allah iyilerle karsilastirsin.inss evet çok şükür hergun biraz daha iyi oluyorum artık biraz daha hızlı yürüyorum.tam dik yürüyorum çok şükür bide şu ödem tamamen geçerse birkarnim oturursa ınss oda olur zamanla.rabbim herkesin yardımcısı olsunTabii canim artik senin iyice duzeliyo demekki cektirmişin gelmemis en azindan o eziyetten kurtulacaksin. Ben bazen kendimi cok iyi hissediyorum bazende bitkin halsiz oluyorum. Dinlenince topluyorum 12.ci gundeyim. Ama her işimi yapabiliyorun bakacak kimsemde yok cocuklarada bakacak yok mecbur bakiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?