Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

nasıl yani? genel anestezi değil miydi? o şişler indikten sonra taş bebek olacaksın, öyle düşünüp sabret. ben ameliyat olduktan sonra çok beğendiğim bir bikiniyi alıp evimde yatağımın karşısındaki duvara asmayı düşünüyorum, onun içine karnım göğüslerim sarkmadan girebileceğimi düşünüp canımın acısını unutayım diye. sen de dene :)) tekrar geçmiş olsun. kendini iyi hissedince foto bekliyoruz...

Canim karnindaki yağlar sarkmalar yumuşamalar hepsi gidecek yukardan bakinca ayaklarını göreceksin. Düşük bel giyebileksin bikini giyebileceksin. Oturunca dümdüz olacak katlanma olmayacak. Ama biraz zorda olabilir senin için bu süreç. Bazı arkadaslarda acı cok olmadı kolaydı ama benim zordu mesela cok agladim pisman oldum ama simdi daha iyiyim şükür. Sabır lazım moral lazım sonuç güzel olacak

Arkadaslar ben evde gayet iyiyim geziyorum ev işimi filan rahat yapiyorum ama dışarı çıkınca azda gezsem sıcaktan halsiz kaliyorum bitkin düşüyorum. Dünde çıktım oldu bugünde oldu normalmiki sizdede oluyormu veya oldumu böyle

Canını hiç sıkma herşey istediğin gibi oluyor zaten çok fazla yağ sorunun yok.sadece sarkmış deri yani karin germe çok daha kolay olur.tabi ameliyat izini göze alman gerekli yani onu dusunen gerçkten o izi de göze alıyor zaten.bence düşünme hemen yaptır taş gibi karnın olacak.hatta bacak ve kol germeyince düşünüyorum sende ozamn bize o konuda bilgi verirsin

Spor için en az 6 hafta daha var dedi doktorum. Sadece yürüyüş önerdi. Eliptik bisiklete izin vermedi bana
Evet canım sanırım şuan sadece yürüyüş en iyisi bu kadar eziyetten sonra ruska atmayalım kendimizi.bende bugün yine gidip çektirdim sıvıyı ama bir tane tek cıktı sanırım oda azalıyor artık.benim doktorum yoktu asistanı aldı soracağım sorularıda soramadım.en çok çocuk 13 kg acaba artık hani kucağa alabilirmiyim diye soracaktım.artik haftaya olamazsa sorarim

Evet canim genel anestezi deil cok ilginc gelsede boyle hic bi aci hic bisey duymadim arada uyudum uyandim , biara esim merak etmis uzun surunce ameliyat esimle telde konusturdular ameliyat esnasinda:)genel anestezi almadigim icinde o uyanmadaki kusma oksuruk gibi kotu seyleride yasamadim olucak olan arkadaslara siddetle tavsiye ediyorumm.resimde koyucam suan kendim bile goedim ne haldeyim ama cok fena sis heryerim ödem

Tabii canim artik senin iyice duzeliyo demekki cektirmişin gelmemis en azindan o eziyetten kurtulacaksin. Ben bazen kendimi cok iyi hissediyorum bazende bitkin halsiz oluyorum. Dinlenince topluyorum 12.ci gundeyim. Ama her işimi yapabiliyorun bakacak kimsemde yok cocuklarada bakacak yok mecbur bakiyorum

Güzel yöntem senin için iyi olmuş tatlim. Fiyat nedir gögsü kaça yaptılar

İnşallah canım:) o kadar sabırsızlanıyorum ki elimde olsa gidip hemen olucam ameliyatı. Sabırsızlandıkça da bu vücuda olan tahammülüm azalıyor. Sizler de benzer şeyler yaşadınız mı bilmiyorum ama ameliyat yaklaştıkça bu deforme olmuş vücut bana ait değil emanet duruyor ve yakın zamanda kurtulacağım gibi şeyler düşünüyorum tabi bu özgüvenimi daha çok zedeliyor. Oturunca kat kat olmayan bir göbeğim hiç olmadı hayatım boyunca:) hepsini görmek için sabırsızlıkla bekliyorum:) beden olarak incelme oldu mu canım olmuştur büyük ihtimalle:)

Bu ameliyatlsr kolay değil arkadaşlar. İyileşme süreside uzun zorlu acılı. Bu ajda pekkan nasıl dayanıyo bu operasyonlara. Kackere karın yaptırmış filan nasil dayandi acaba. Bende kolla göğüs diklestirme ve silikon düşünüyorum ama artık önümüzdeki yaza olur. Özeldede yaptiramam sanirim fiyat aşar. Emrah bey bu aene fiyat olarak göğüs için 12 bin kol içinde 6 bin istedi bana çok geldi. Zaten karın için 12 bin verdim digerlerini veremem devlette yaptiririm. Hem devlettede gayet guzel sonuclar çıkıyor. Rüzgareseri devlettte yaptirdi baktim resimlere gayet iyi benimkiyle fark yok hatta şuanda benden daha iyi gözüküyor. Benim için tek sevindirici taraf yağ hücrelerimi aldırdım o dur yani onun dışnda özelde olmus devlette olmuş çanakkalede fark yok bence

Tartida cok degisiklik olmadi henüz ama benden toplam 7 kilo yağ ve deri fazlası çıktı bende cok farketti zaten kilolarda göbekte olunca çok inceldim

Evet aslında bir kaç kilo versem gayet yeterli olacak gibi :) onun dışında fazla kilom zaten yok olsa dahi o ne yaparsak yapalım gitmeyen inatçı yağlar ve deriden ibaret onlar da ameliyatla gidecek inşallah:) ameliyat izi hiç önemli değil gerçekten şu halden kurtulayım da alışkınım zaten çatlak izlerine vücudum çatlaklarla dolu ameliyat izlerine de alışırım:) kol için radyofrekans adlı bir işlem varmış onu düşünüyorum ama bacak germe tecrübemi tabiki sizlerle paylaşırım:) bu arada karın germe sonrası beden olarak ne kadar incelme yaşadınız bunu çok merak ediyorum cevaplarsanız çok sevinirim:)

Tartida cok degisiklik olmadi henüz ama benden toplam 7 kilo yağ ve deri fazlası çıktı bende cok farketti zaten kilolarda göbekte olunca çok inceldim

Tartıda sanırım genel olarak çok bir değişiklik yaşanmıyor. Nedenini çok merak ediyorum bir bilgisi olan varsa cevaplayabilir mi lütfen. Ama senin adına çok sevindim inceldiysen tartıdaki sayı önemli değil darısı başıma diyelim:)

Yağlar tartıda cok ağır basmiyor örnegin 1 litre yag düşün tartida 1 kilo basar ama bakarsan 1 litre yag ne kadar fazla ve ne kadar fark eder karnında boyle bisey işte. Benim ölçüm ameliyat öncesi bel göbek üstü 130 olçtü doktorum sonra 80 cm oldu o zaman ödemsizdi benim ödemlerim 3.cü günden sonra oldu ilk 3 gün dümdüz içe çöküktü karnim sonrada ödem oldu ama olsun onlarda 1-2 haftaya geçer oturur. Izleri bende takmiyorum koca göbekten iyidir zaten kilot içinde kaliyo.

Bana vaser lipoda yapildi yani yağ hücrelerimide aldırdım. Liposuctionla dahada acılı oldu benim. Simdi o lipo yapilan yerler çürük içinde ve kaşınıyorda. Seninde imkanin varsa yağ hücrelerini aldir bidaha olaki kilo alirsan karnimda yag hucresi çok olmadigi için karnına almiyosun başka yerlerine aliyosin. Sahsen bana göre en kötü kilo göbekte oluyo hem saglik için hemde görüntü icin. Koca göbek olacagina kocaman bir popoyu tercih ederim sahsen. Kalan gobekteki yaglarimi aldirinca ne insülin direncim kaldı ne baska bisey

Bi estetik yüzünden annemle aram bozuldu sürekli neden yaptirdin neden ettin degermi bunca acıya eşin beyenmiyosa boşansaydin bilmem ne. Bende anne cok kıskandınsa sendd yaptir dedim delirdi gitti ne ariyo ne soruyo
Eltimde liposuction videosunu eni konu izlemis aradi sen videoya baktinmi dedi hayir dedim. Zaten baksan yaptiramazdin felaketti dedi. Bende bosver kapattim gözümü oldum dedim. Bana dediki gencecik kestirdin kendini yarım insan oldun. Hayır oldunda ne oldu sen ameliyat oldun diye eşin seni daha fazla sevmeyecek. Sen ameliyat oldun diye eşinle aran eskisinden daha iyi olmayacak. Sen ameliyat oldun diye çocukların daha az hasta olmayacak. Sen ameliyat oldun diye daha iyi olmayacak kısacası sen ameliyat oldun diye hayat daha iyi olmayacak sen sadece acı çektiğinle kalacaksın dedi. Bende hele silikon taktirayimda öyle anlat iyi oluyo dediiim
Manyaksın dedi
Biliyorum dedim

Yani siz uyanikmiydiniz

Canım bende senin gibiyim 5 gün gelip gittiler gelinler ve bacim 6.günden sonra yanlızdim.tam eğilemiyordum ama yapıyordum her işimi sağolsun eşim akşam gelince çocuğa bakıyordu.yani ben annem yok bacida bukadar yaptı diye düşünüyorum ama demekki anneden anneye de değişiyormuş . Bacidan baciyada allah iyilerle karsilastirsin.inss evet çok şükür hergun biraz daha iyi oluyorum artık biraz daha hızlı yürüyorum.tam dik yürüyorum çok şükür bide şu ödem tamamen geçerse birkarnim oturursa ınss oda olur zamanla.rabbim herkesin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…