Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Inş canım ameliyatla istediğiniz gibi oluyor .benim karnında çok yağda vardı sarkikta. Seni takip alıyorum bakabilirsin resimlerdeki farkı sen gör artik:))

Doktorun iyi olduktan sonra bencede fark yok canım elinden geleni yaptı adam sağolsun.yani dahada iyi olucak.allah iyi doktorlarla karşılaştırsin

Evet ya çok mantıklı aslında:) peki benim kilom neden düşmüyor kas mı fazla acaba bende sevinmeli miyim bu duruma. Çok tuhaf aslında kardeşimle aynı boydayız o da 1.60 ama o 50 kilo ben 58 den aşağı düşemiyorum aylardır ameliyatta fazla deri ve yağlar da büyük ölçüde gidecek ve kilom hala aynı kalırsa o tartıda görünen sadece kas ve su ağırlığı mı olacak öyleyse . Biraz kafa karıştırdım sanırım kusura bakmayın kiloma takmış durumdayım da biraz:)

Ilk aylarda ta tartıda değişiklik olmuyormus.bende yok 6 kg aldı ama gözle görülür var ama tartıda olmuyor

Sağol canım ya evet gerçekten çok kötüydü yani tek sen değilsin birazda bizlere bak ve herkeste fit bir vucut olmadigini gör. Tabi bizim dogumlara bagli olsada ama seninde elinden olmadan aldigin kilolardandir diye düşünüyorum.onu yaptırınca sende bizimm gibi taş gibi bir karnın olacak emin ol ve rahatlıkla yaptır.

3 gün drenliydim ama inanirmisin o halde yemek yaptim. Yapma demedi ben sadece cocuklarla ilgilen dedim parka götürsün eglensin cocuklar dedim ama.o napti parka götürmedi sokaga cikardi cocuklar boş sokakta napacak. Neymis park uzakmiş 5 dakikalik yol. Gem cocuklarim.parkta cok uslu olurlar asla sözünden çıkmazlardı. Sürekli sağ sol topluyo oyincak topluyo işede alışık değil devamli bağirdı çocuklara uslu dursun yaramazlik yapmasin evi dagitmasinlar diye. Büyük oglum 6 yasinda devamli ona bagirdi bende sesimi cikartmadim bisey desen hemen alınır kavga çıkarir huyi bu. Sonra ogluma devamli bagira bagira cocuk geceleri uykusunda korkup aglamaya basladi annemden korkup kaçmaya başladım aniden hızlı bagirinca korktu cocuk. Hala o halde bile bagirmaya devam ediyordu banada diyorki bak geri cevap veriyo vur döv yoksa ben dövcem diyo. Bende tahammül edemedim. Yorulup zor gelince banada bagirdi bende bagirdim kavga ettik gitti o gün bu gündürde aramadi bende aramadım. Şimdi oglumla ugrasiyorum surekli korkuyo yanindan aniden yanindan gecsen korkuyo ani ses olsa korkuyo napacam bilmiyorum bu sene ilkokula başlayacak. Hep böyle yapiyo sezeryan dogumlarimdada böyle yapti inadina inadina neyi yapma desen yapar tartısır çeker gider. Birde ben tek cocugum kardesimde yok. Valla babam daha iyi bakiyo bana üzmüyor ne desem yapiyor annemde ne desem inadına tersini yapar. Herseyi o bilcek onun dedigi olcak o ne dese o olacak. Kayinvalidem iyiydide öldü yanliz kaldim. Esimde erken gidip geç çıkıyo zor oluyo ama moral bozan olmadimi Allah dayanma gücü veriyo. Annem babamida dolduruyo babam şimdi annemden çekindiginden beni aramiyom ölsem haberleri olmayacak. Benim bademcik ameliyatim olacakya kış gibi o zaman cagirmayacagim annemi huzur bozulmasin 1 gün babalari bakar bende tek kalirim hastanede napim

İnşallah canım şuan çok motive oldum kendi ameliyatım için sabırsızlanıyorum inşallah ben de sizler gibi mükemmel sonuçlar alırım mutlaka paylaşıcam öpüyorum hepinizi kızlar en kısa zamanda görüşeceğiz desteğiniz için çooook teşekkür ederim

Rica ederimm canım en demek burda gerçekten çok arkadaş var insanı mutive eden bilmediğinde bilgilendiren.gercek faydalı bir form .ınss iyi haberlerle dönmeni bekliyoruz canım.saglikla kal.rabbim dilediğini versin ins

Masallahiniz var kisa donemde toparlanmisiniz benim 3 hafta bitti hareket durumum yeni yeni duzeldi ama hala tam dik yuruyemiyorum kilom yoktu ama deri fazlaligim cok oldugu icin bide catlaklardan dolayi biraz fazla germis oda dik yurumeme engel.buarada bende kimseye solemedim cunku milletin agzi torba degil buzesin can sikici seyler duymak istemedim aslinda belimde fitik vardi o yuzden korselerle dolasiyorum dedim hani siz diyosunuz ya incelme oldu diye yok ben eski kiyafetlerime hala giremiyorum korseninde etkisi sanirim eskisinden kalin gozukuyorum ama gecicek bunlarda cogu gitti azi kaldi.buarada bende meme diklestirme ve protez dusunuyorum ama cesaret edip ikisini yaptiramadim bir toparlanim onuda mayis gibi olucam herkese en kisa zamanda acil sifalar diliyorum

Allah yardımcın olsun bende yıllardır annesizim anne hasreti çekiyorum.zor günümde anca anneler bakar diyorum.yani demekki böyle annelerde var allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.bos ver sende aldırma kocalarımızi başımızdan eksik etmesin.birgun belki sana muhtaç olabileceğini hiç düşünmüyordu annen.ve üstelik tek evlat.yinede allahim onuda sana muhtaç etmesin.oda belki birgün anlar.sende sıkma canını geçer bu günler de

Canim o dik yuruyememek bende oldu bur ay sonra geçti şuan düzeldim sende geçecektir az kaldı biraz daha sık disini

Ben de Leyla Arvas’a meme dikleştirme düşünüyorum bilgisi olan var mı? Tatil dönüşü konuşuruz dedi eşim henüz net bişey yok araştırmadayım

Kilona takma kilo tartidaki toplam agirliktir sen yağ oranina bak. Aynaya bak yağlimısın nasil gözüküyorsun veya yağ kas ölçen yerlere ölctür profesyonel spor salonlarinda ölçülüyor düzenli ölçtürürsen takibini yaparsin canim. Mesela 1 ay diyet yaptin 2 kilo yag verdin ama sporla yaptin varsayalim. 2 kiloda kas yaptinsa kilon aynı kalir tartida ve sende moralin bozulur zayiflayamiyorum diye. Oysa zayiflamişsindir. Zayiflamada amaç yağ kaybıdır. Kasın arttıkça metabolizmanda hizlanır. Kas kaybin oldukça çökük ve yağli gözükürsün sen en iyisi ölçüm yaptir sacma sapan şok diyetler yapma yeterli

Canim benden 7 kilodan fazla aldıya düsünsene 5 litrelik damacanayi ne kadar fazla miktar onu karnimda taşıyordum bianda gidince cok farketti. Senden yag alinmadi gerildi ödemde oluşunca eskisinden kalin gözüküyor şimdi odemler gecsin otursun çok fark edecek merak etme canim. Bende diklestirme ve silikon istiyorum ve bunu seneye yaza istiyorum devlette olacagim fiyatlar kaçtır acaba merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…