O zaman gün ola devran döne diyelim. İnş çookk kolaylıkla hallolur süreç. Siz bişey düşünmeyin şu anki iyileşmenize odaklanın.Saol tatlim yapmış kadar oldunuz. Ben çanakkaledeyim
Ozaman benimde 1 haftam kaldi bide su oluyo bende sabahlari kalktigimda ilginctir vucut gerinmek istiyo ama dikislerim acicak diye uzatamiyorum kendimiCanim o dik yuruyememek bende oldu bur ay sonra geçti şuan düzeldim sende geçecektir az kaldı biraz daha sık disini
Evet haklisin biraz acele ediyorum sanirim :) ozelde karin germeden daha pahali diklestirme ve protez ama onun agrisini acisini cok fazla diyolar cok istiyorum cok ihtiyacim var cunku ama cokda korkuyorum agridan acidan hareket edememekten o daha vahim dusunsene kollarini hareket ettiremicen bu kadar erken donemde yemek temizlik yapilamicakCanim benden 7 kilodan fazla aldıya düsünsene 5 litrelik damacanayi ne kadar fazla miktar onu karnimda taşıyordum bianda gidince cok farketti. Senden yag alinmadi gerildi ödemde oluşunca eskisinden kalin gözüküyor şimdi odemler gecsin otursun çok fark edecek merak etme canim. Bende diklestirme ve silikon istiyorum ve bunu seneye yaza istiyorum devlette olacagim fiyatlar kaçtır acaba merak ediyorum
Göğüs bende istiyorum hatta doktorada dedim bana dediki göğüs karın kadar acılı olmaz bu kadar acı duymazsin dediydi. Karında herkeste farkli farkli lipo yoksa sadece gerginlik ve dikis yerlerinde acı olur lipoda oldumu dahada acılı olur. Canım benim acıyan yerlerimde hiç ne kesi var ne dikiş. Ben dikiş yerini bile geç gördüm lipo acısı çok daha zor oluyo. Ben bu kadar liponun acı verici olacagini düsünmemistimm. Birde iç karnı diktim ettim ekstra acı eklendi dedi. Yani her operasyon ayni degilya acisida farkli farkli. Benim daha gögüse ihtiyacim yok ama ileride olacak nasilsa diye yaslanmadan yaptirayim istiyorumEvet haklisin biraz acele ediyorum sanirim :) ozelde karin germeden daha pahali diklestirme ve protez ama onun agrisini acisini cok fazla diyolar cok istiyorum cok ihtiyacim var cunku ama cokda korkuyorum agridan acidan hareket edememekten o daha vahim dusunsene kollarini hareket ettiremicen bu kadar erken donemde yemek temizlik yapilamicak
Ay allah rahmet eylesin iste riskli bu tur ameliyatlar kimse ihtiyaci olmadan yatmaz o masaya benim 2 cocuk 3 yil emzirme verilen 35 kilo follos gibi oldu gogusler acisida korkutuyo tabi riskide var allah yardimcimiz olsun nedim.benim morluk sadece dikis hizamda belime yakin bi yerde oldu ama oda sanirim vurdurdum lipo olmadigi icin onun acisini duymadim ya acida degilde gerilmesi can yakiyo sanirim bide tabi hareket kisitliligi.istanbulda hangi doktorlardan bahsettin benim bildigim 2 iyi doktor var biri resit burak digeri aylin bilgin kar.Burda kaç tane mide küçültme ameliyati oldu çogu vefat etti. Arkadasim doktor söyledi burda asla diyor. Ölenleride saklıyorlarmış.
Canim burda estetikten degilde şu mide küçültme ameliyatları varya ondan ölüm çok olmuş. Hatta ben 96 kilo iken bi ara düsündüm arastirdim.epeyce doktor arkadasıma açtım konuyu o bana kızdı delimisin 10 ameliyatın yarisi ölümle sonuclaniyo hem 1 sene sonra yine mide büyümeye başliyo sürekli dikkat etmek zorundasın karbonhidratla proteini yanyana yememen gerekiyo falan filan bisürü şey yani. Onlarla ugrasacagina diyetle ver sarkan yerini kalan göbegini estetik yaptir demisti. Tabiki estetiktede risk var ama bu mide küçültmelerde cok daha fazla. Bikaç tanidigmda gencecik öldüler ameliyattan çıkamadılar bile.Ay allah rahmet eylesin iste riskli bu tur ameliyatlar kimse ihtiyaci olmadan yatmaz o masaya benim 2 cocuk 3 yil emzirme verilen 35 kilo follos gibi oldu gogusler acisida korkutuyo tabi riskide var allah yardimcimiz olsun nedim.benim morluk sadece dikis hizamda belime yakin bi yerde oldu ama oda sanirim vurdurdum lipo olmadigi icin onun acisini duymadim ya acida degilde gerilmesi can yakiyo sanirim bide tabi hareket kisitliligi.istanbulda hangi doktorlardan bahsettin benim bildigim 2 iyi doktor var biri resit burak digeri aylin bilgin kar.
Sizin birde lipo olmayinca sadece incecik kesi yeriniz var diger karin güzel duruyo bende lipo olunca boyle tüm karnim mosmor araba çarpmıs gibi. Birde o lipo olan yerlere su vermisler ödemlerde böyle nasil anlatsam bütün olarak şiş degildi böyle mesela sag göbek deligi uzeri sola göre daha şiş sag alt karin sola göre daha şiş daha ödemliydi. Böyle ödemlerde dalgalı bazi yerler daha fazla bazi yerler daha az olduya cok çirkin gözüküyordu ilk gördügumde üzülüp tansiyonum düşmüştü valla simdi daha iyi düzelecek ama daha düzelmedi morluklar ödemler duruyo. Lipo yerleride acıyo tabii. Lipo yerleri daha cok acidigi için kesi yerini hiç hissetmiyorum sanki orasi hiç acimiyor gibi. Ama lipo yerlerinin acısıda sanki boyle kaza olmuş arabayla duvar arasina sıkışmıssın nefes alamiyor gibisin aynen boyle bir his. 10.cu günden sonra rahatlasada hala ayni his devam ediyor tabiiAy allah rahmet eylesin iste riskli bu tur ameliyatlar kimse ihtiyaci olmadan yatmaz o masaya benim 2 cocuk 3 yil emzirme verilen 35 kilo follos gibi oldu gogusler acisida korkutuyo tabi riskide var allah yardimcimiz olsun nedim.benim morluk sadece dikis hizamda belime yakin bi yerde oldu ama oda sanirim vurdurdum lipo olmadigi icin onun acisini duymadim ya acida degilde gerilmesi can yakiyo sanirim bide tabi hareket kisitliligi.istanbulda hangi doktorlardan bahsettin benim bildigim 2 iyi doktor var biri resit burak digeri aylin bilgin kar.
Dogrudur canim ama benimde karin kaslarim ayrilmis onlari da diktiler oksururmek hapsirmak hala iskence belki kas agrisi cekiyorum dikis yerlerimi evet hissetmiyorum cok kasiniyo sadece ama kesi izim bayagi uzun bide asil goruntuyu bozan catlaklarim sen yukledigim resimleri gordunmu canimSizin birde lipo olmayinca sadece incecik kesi yeriniz var diger karin güzel duruyo bende lipo olunca boyle tüm karnim mosmor araba çarpmıs gibi. Birde o lipo olan yerlere su vermisler ödemlerde böyle nasil anlatsam bütün olarak şiş degildi böyle mesela sag göbek deligi uzeri sola göre daha şiş sag alt karin sola göre daha şiş daha ödemliydi. Böyle ödemlerde dalgalı bazi yerler daha fazla bazi yerler daha az olduya cok çirkin gözüküyordu ilk gördügumde üzülüp tansiyonum düşmüştü valla simdi daha iyi düzelecek ama daha düzelmedi morluklar ödemler duruyo. Lipo yerleride acıyo tabii. Lipo yerleri daha cok acidigi için kesi yerini hiç hissetmiyorum sanki orasi hiç acimiyor gibi. Ama lipo yerlerinin acısıda sanki boyle kaza olmuş arabayla duvar arasina sıkışmıssın nefes alamiyor gibisin aynen boyle bir his. 10.cu günden sonra rahatlasada hala ayni his devam ediyor tabii
O sıkıntılar bir ay sonra azalıyor canım yani bende oksuremiyordum ama şuan daha iyiyim oksurebiliyorum.bir aydan sonra daha rahat oluyorsunuz kızlar .Dogrudur canim ama benimde karin kaslarim ayrilmis onlari da diktiler oksururmek hapsirmak hala iskence belki kas agrisi cekiyorum dikis yerlerimi evet hissetmiyorum cok kasiniyo sadece ama kesi izim bayagi uzun bide asil goruntuyu bozan catlaklarim sen yukledigim resimleri gordunmu canim
Dik yurumeye ve desteksiz kalkmaya nezaman basladiniz kizlarO sıkıntılar bir ay sonra azalıyor canım yani bende oksuremiyordum ama şuan daha iyiyim oksurebiliyorum.bir aydan sonra daha rahat oluyorsunuz kızlar .
Gördum canim gayet güzel bence zamanla dahada oturacak daha iyi olacak görüntü ama ben şuan bile beyendimm. Sorma o öksürük tam işkence.Dogrudur canim ama benimde karin kaslarim ayrilmis onlari da diktiler oksururmek hapsirmak hala iskence belki kas agrisi cekiyorum dikis yerlerimi evet hissetmiyorum cok kasiniyo sadece ama kesi izim bayagi uzun bide asil goruntuyu bozan catlaklarim sen yukledigim resimleri gordunmu canim
Canım ben hep desteksiz yürüdüm. Ama dik yürümem 1 ayı buldu aslında dik duruyordum ama bir bakiyordumki fark etmeden bukulmusum yine oda bende çok sırt ve boyun ağrısı yaptı.suan dik yürüyorum cok şükür sende yürüyeceksin ama zamn daha bazıları ilk günden sonra yuruyebiliyorlarda.herkeste değişiyorDik yurumeye ve desteksiz kalkmaya nezaman basladiniz kizlar
Bende sadece dikleştirme istiyordum ama bu çok uzun sürdü artık yapıcağımi pek düşünmüyorum belki 3 sene sonra benim küçükte büyüyünce olabilrEvet haklisin biraz acele ediyorum sanirim :) ozelde karin germeden daha pahali diklestirme ve protez ama onun agrisini acisini cok fazla diyolar cok istiyorum cok ihtiyacim var cunku ama cokda korkuyorum agridan acidan hareket edememekten o daha vahim dusunsene kollarini hareket ettiremicen bu kadar erken donemde yemek temizlik yapilamicak
Saol canim. Karin germe 1 sene oldumu yaptiraliSlm kizlar yeni olanlara cok gecmis olsun ve olacak arkadaslara da simdiden basarilar diliyorum. Ben karingerme lipo ve yag enjeksiyonla gogus buyutme amelyati oldum gecen ay 1 sene oldu olali
Canım senin ödemler geçtimi bi taraf daha kabarık diyordunya geçtimi o durumCanım ben hep desteksiz yürüdüm. Ama dik yürümem 1 ayı buldu aslında dik duruyordum ama bir bakiyordumki fark etmeden bukulmusum yine oda bende çok sırt ve boyun ağrısı yaptı.suan dik yürüyorum cok şükür sende yürüyeceksin ama zamn daha bazıları ilk günden sonra yuruyebiliyorlarda.herkeste değişiyor
Benim 3 hafta oldu hala dik yuruyemiyorum kalkmak dahada kolaylasti ama yinede destek alip kalkiyorumDik yurumeye ve desteksiz kalkmaya nezaman basladiniz kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?