Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Bende sadece dikleştirme istiyordum ama bu çok uzun sürdü artık yapıcağımi pek düşünmüyorum belki 3 sene sonra benim küçükte büyüyünce olabilr
Ya evet bu ameliyattan sonra bende korktum ama yaptirmam lazim gogsu cok kotu duruyo bide bebislerin buyumesini beklersek yani hep bi sorun cikacaktir cesaretlenip bianda yaptirmak en guzeli

Slm kizlar yeni olanlara cok gecmis olsun ve olacak arkadaslara da simdiden basarilar diliyorum. Ben karingerme lipo ve yag enjeksiyonla gogus buyutme amelyati oldum gecen ay 1 sene oldu olali
Tesekkur ederiz .ne guzel atlatmisin karnin ne durumda simdi artik sekli oturmustur.bu memeye yag enjeksiyonundan memnun kaldinmi ya sadece buyutme mi yag enjekte edilince diklesme oldumu bide yuzde 30 u kaliyo diolar memede dogrumu kayip oldumu

Bu ağustos sıcaginda benim bademciklerim şişti arkadaslar. Zaten pert olmuslardi zararindan baska faydasi yoktu ameliyattan vücut yorgun düşünce onlarda firsattan istifade harekete gectiler. Bugün iyice artti. Bu sicakta ayaklarım üşüyo. Sabah saglik ocagina gideceğim

Kizlar bisey sorcam size benim ustu de suan bi bacakli korse var bide onun ustunde karnimda kapkalin celik yelek gibi bi korse var nefes alamiyorum bu ikincisi gecicidir heralde dimi 40 gun iki korseyle gezilmez yarin kontrolum var bakalimnolucak

Y
Ya evet bu ameliyattan sonra bende korktum ama yaptirmam lazim gogsu cok kotu duruyo bide bebislerin buyumesini beklersek yani hep bi sorun cikacaktir cesaretlenip bianda yaptirmak en guzeli
Ok canım benimki şuan kaldın benngoze alamam gerçketen zor bir hayırlısıyla eski halimizi alalım hemde vücut yorgun düşüyor narkoz üst üste hep zarar yani bence biraz arq ver

Yok canım o ödemler daha sürermiş tamamen inmesi 6 ayı buluyor dedi doktor.benimde göbek üstünde bir çukurluk var anlamadım daha bendede dalgalanmalar var yani tamamen geçermi bilmiyorum.
Off canimi o sıkıyo benimde. Bugun korseyi yikadim kuruttum biraz korsesiz oturdum hemen şişti karnim taş gibi oldu. Ödemde heryerde ayni olsa olurdu bazi yerler kabarik şiş bazı yerler değil görüntü kötü oluyor

Foto koymucakmisin oncesi sonrasi senin baya oldu sanirim

Foto koymucakmisin oncesi sonrasi senin baya oldu sanirim
Daha düsünmüyorum 14 günoldu lipodan çürük çarık içinde karnım ödemlerden dalgalı bazı yerler şiş bazı yerler degil henüz iyi degil görüntü 2 haftaya düzelirse koyacagim şimdi kendimde bakmıyorum moralim bozuluyor

Aynen canım ınss geçer onlarda ne yapalım şimdilik yapacak bişey yok

Anladim cnm bende yarin ilk göruntusunu görucem ve cok korkuyorum

Canım sen geç birbsakizdan bahsediyorsun not almayı unutmuşum ne idi adi?zayıflamak icin

Amelyatimi atlattim cok sukur semi yarin 3. Gun kontrolum var goruntisunu ilk defa görcem tahminim kadar zor da deil iyi gidiyo bi kac hafta sonra ilk fotolarimi koycam insallah guzel olmustur
Canım sen geç birbsakizdan bahsediyorsun not almayı unutmuşum ne idi adi?zayıflamak icin
sandoloz sakızı canım. Bende tesadüf ibni sinayı arastirirken gördüm denedim cok memnun kaldım. Ender saraçta instagramında tavsiye etmiş. Ama unutma şeker tatlı tamamen kesiceksin yoksa etkisi olmuyor diyorlar. Sabah aç karnına fındık kadar alıp çiğneyip ılık suya 1 tatli kaşığı organik elma sirkesi konmuş suyla yutuyosun

T
Amam canım çok tesekkurler.hemen not defterime yazıyorum.spora başladığımda uygulayım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…