Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Anladim cnm bende yarin ilk göruntusunu görucem ve cok korkuyorum
Kizlar ilk kontrolumden geldim , cok berbat gozukuyor korkunc resmen sizinde oylemiydi komple mos mor tabiri bile az kalir yaninda sanki ustumden tir gecmis gibi , simdiyah heryerim ve gobek deligim kanli bi kesi gibi heryeri dalga dalga sis sizinde oylemiydi bu gobek deligi nezaman normal seklini aliyo ve morluklar sislikler nezaman duzelmeye basliyo acaba

Evet canim benimde öyle işte ve ben o yüzden foto koyamadım korkunç gözüküyo ilk gördügümde doktordaydim 4.gu gündü iyiydi morarmalarda yoktu sonra banyo olacakken bir açtımki korkunç sanki paramparça olmuş üzerinden araba geçmiş gibiydi. Tansiyonum düştü bayiliyodum. Göbek deligimde aynı senin tabi ettigin sekildeydi. Daha fazla bakamadım kapattım korseyi. Dalgalanmalar bazı yerlerde şişlikler vajina bile şişti. Azaliyo ama öyle yavaski sinirim bozuluyo. Burda arakadaslara baktım sadece kesi izi var gayet iyi gözüküyo o zaman iyice üzüldüm ben sanki estetik ameliyat olamamışım araba parçalamış sanki. Geçecek iyi olacagiz canim

Karnımın halinden göğüs estetiginden korkar oldum silikon ve dikleştirme istiyordum ancak korkuyorum simdi haftalarca böyle şiş yamuk yumukmu gezecez ondada

Insallah canim gordugim anda dehsete dustum ben ne yaptim kendime diye kahroldum insallah cabucak gecer banyo yapmak bile istemiyorum suan

Karnımın halinden göğüs estetiginden korkar oldum silikon ve dikleştirme istiyordum ancak korkuyorum simdi haftalarca böyle şiş yamuk yumukmu gezecez ondada
Ben göğüste oldum bılıyosun onda hic öyle bi sıkıntı yok sadece ödem var canım istiyosan sana özelden foto atıyım bence göğüsten hiç korkma ama karnım tam bi facia

E vet canım bizimde öyleydi 2 yada 3 hafta sonra morluklar geçiyor kabuk bağlar daha yaraların ondan sonra dökülür daha benim morluklar halen ameliyat çizgisinde var ve kapanmayan tam vajinanın üstünde bir yer var açılıyor kapanıyor zamnla
Insallah canim gordugim anda dehsete dustum ben ne yaptim kendime diye kahroldum insallah cabucak gecer banyo yapmak bile istemiyorum suan
Geçecek canım ınss sabir biraz geçti benim morluklar ınss tamamen kurtulacagiz

Göbek deligi de delik deil kanli bi kesik sadece normalimi boyle nasil göbek deligi haline donecek o anlamadim

Ben göğüste oldum bılıyosun onda hic öyle bi sıkıntı yok sadece ödem var canım istiyosan sana özelden foto atıyım bence göğüsten hiç korkma ama karnım tam bi facia
Canim bisi sorucam peki agri filan olmadimi yani bende istiyorum gogus ama agrilar tedirgin edio beni

Banyomu yapıcam yarın acık halinde ceker yollarım hatta karnimida urkmezsen kiyaslarsin kendinkinle
Olur canim ikisinide yolla. Benim alt karnimda sağda şislik var vajinada dahil şişlige ve cok canimi sıkıyo. Elleyince ici su dolu gibi hareket ediyo geçecek diye bekliyorum. Bikaç haftaya düzelir duzelmez hemen koycam foto hepiniz görebileceksiniz

Canim bisi sorucam peki agri filan olmadimi yani bende istiyorum gogus ama agrilar tedirgin edio beni
Ilk gun cok oldu sonrasinda agri deil baski var gögsune okuz oturmus gibi:) sali gunu amelyat oldumbugun gayet iyiyim gogus acisindan tabi hareket halinde kas agrisi oluyo ama cok abarti deil

Bendede aynisi var yaaaa sen sigara kullandinmi peki

Ilk gun cok oldu sonrasinda agri deil baski var gögsune okuz oturmus gibi:) sali gunu amelyat oldumbugun gayet iyiyim gogus acisindan tabi hareket halinde kas agrisi oluyo ama cok abarti deil
Cok gecmis olsun sen kurtulmusun hepsinden benimde ins seninki gibi iyi gecer cesaretlenip yaptirmak lazim da biraz daha beklicem 3 hafta once bende karin germe oldu gun gunden daha iyi hissediyosun ama normale donmek nekdara surer bilemiyorum tabi

Aynen benimde ole icinde su var gibi dalgalaniyo sanki simdi salatalik limon tarcin detoks suyu yaptim odemlerimi alsin diye ins bi faydasini gorurum

Göbek deligi de delik deil kanli bi kesik sadece normalimi boyle nasil göbek deligi haline donecek o anlamadim
Benimkide oyleydi göbek deliğim bakadim 2 hafta. Şimdi daha iyi. Karninda daha iyi ama yinede çok iyi olmadi daha..insallah iyi olucak canim bozma moralini

Cok gecmis olsun sen kurtulmusun hepsinden benimde ins seninki gibi iyi gecer cesaretlenip yaptirmak lazim da biraz daha beklicem 3 hafta once bende karin germe oldu gun gunden daha iyi hissediyosun ama normale donmek nekdara surer bilemiyorum tabi
Canim narkoz açısından 2 ameliyat arası en az 3 ay olmalı diyorlar mecburi durum yoksa bence sen 3 ay bekle. Göğüsü kime yaptirmayı düşünüyorsun. Hangi marka protez düşünüyosun kas altımı kas üstümü damla silikonmu istiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…