Sigara cok önemli diyorlarya ondan sordum ben kullaniyorum amelyattan beri icmiyorum ama öncesinde birakamadim ondanmi diye dusunuyorumYok canım ne sigarasi. Devamli spor yapan şeker bile kullanmayan biriyim
Lipodan bence. Sana lipo yapildimi yağ hücrelerinde alindımıSigara cok önemli diyorlarya ondan sordum ben kullaniyorum amelyattan beri icmiyorum ama öncesinde birakamadim ondanmi diye dusunuyorum
Yok canim hemen olmicam arastiriyorum henuz karar vermem uzun surdugu icin simdiden basladim mayis gibi dusunuyorum benim hem diklestirme hem protez olcak nereye gittiysem mentor dediler ben iki doktor arasinda kaldim biri aylin bilgin karabulut digeri resit burak kayan atada 5000 tl fark var ama bilemiyorum acikcasiCanim narkoz açısından 2 ameliyat arası en az 3 ay olmalı diyorlar mecburi durum yoksa bence sen 3 ay bekle. Göğüsü kime yaptirmayı düşünüyorsun. Hangi marka protez düşünüyosun kas altımı kas üstümü damla silikonmu istiyosun
Ben kullaniyorm suan ama zaten 2 hafta oncesinde birakmistim son gun stresten ictim biraz anestezide sikinti yasamadin.zaten sigarayi amrliyat sonrasi icin ozellikle biraktiriyolar yaralarin iyilesmesi acisindan ben bir hafya 10 gun agzima surmedim daha yeni yeni basladimSigara kullaniyomusunuz kizlar peki
Kaç istiyorlar canimYok canim hemen olmicam arastiriyorum henuz karar vermem uzun surdugu icin simdiden basladim mayis gibi dusunuyorum benim hem diklestirme hem protez olcak nereye gittiysem mentor dediler ben iki doktor arasinda kaldim biri aylin bilgin karabulut digeri resit burak kayan atada 5000 tl fark var ama bilemiyorum acikcasi
Aylin hanim 18000 burak bey 13000 bide bulent tekerek var oda 15000Kaç istiyorlar canim
Ama benim hem diklestirme hem protez sadece proteze daha farkli olur fiyatAylin hanim 18000 burak bey 13000 bide bulent tekerek var oda 15000
Haklisin canim benimde cok kolay gecmiyo kimse yardim etmeyince her isimi kendim goruyorum inan benimde yemek yapanim yardim edenim yok peki senin esin yardimci oluyo muBen 3 sene sonra düşünüyorum canim. Bu ameliyatta yanliz kaldim zor oluyo 2 cocukla birde hastalandim bogazlarim şiş 1 kase corba pişirenim yok. Korktum ameliyatlardan
Banada at canim hatta koy albüme nede ilsa senin takip ettiklerin bakicakBanyomu yapıcam yarın acık halinde ceker yollarım hatta karnimida urkmezsen kiyaslarsin kendinkinle
Evet lipo yapildi zaten sadece lipo yapilan yerler mosmor butun karnim yaniLipodan bence. Sana lipo yapildimi yağ hücrelerinde alindımı
Aksam 8 de geliyo işten makina muhendisi şef işi yoğun yorgun geliyo. O da şaşırdi bu kadar büyük operasyon oldugunu düsünmüyordu. Faydası olmuyo bana. Sabah cocuklari kahvaltiya götürüyorum öglende eve yemek istiyorum sadece aksama yemek hazirliyorum. Zaten camaşır süpürge daginiklik topla derken çok yoruluyorum hemen karnim taş gibi oluyo ağrıyoHaklisin canim benimde cok kolay gecmiyo kimse yardim etmeyince her isimi kendim goruyorum inan benimde yemek yapanim yardim edenim yok peki senin esin yardimci oluyo mu
Demekki bizim ondan kamyon çarpmış gibiEvet lipo yapildi zaten sadece lipo yapilan yerler mosmor butun karnim yani
Tamam sanada atarim ama suanki halini kimse gormek istemez igrenc oyuzden albume koymucam belki memisleri koyarim albume onlar bari normalBanada at canim hatta koy albüme nede ilsa senin takip ettiklerin bakicak
Bana diyordunya koy diye simdi benim neden koymadigimi anladınTamam sanada atarim ama suanki halini kimse gormek istemez igrenc oyuzden albume koymucam belki memisleri koyarim albume onlar bari normal
Tm canimTamam sanada atarim ama suanki halini kimse gormek istemez igrenc oyuzden albume koymucam belki memisleri koyarim albume onlar bari normal
hakliymissin cnmBana diyordunya koy diye simdi benim neden koymadigimi anladın. Bende insanlar korkmasın diye koymadım
Geçmiş olsun doğrudur karbonatla gargara yapın iyi gelicektirArkadaşlar nasılsınız iyimisiniz kimse bişey yazmamış herkes iyidir insalah. Benim bademcik iltihabı karın ameliyatı oldugumu unutturdu bana. 2 tane fındık kadar şey nasıl bu kadar hasta eder insanı anlamak mümkün degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?