Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Hiç takılma sen toparlanana kadar hepsi geçiyor

Arkadaşlar benimde dikiş başlangıç ve bitiste böyle bir sertlik var ayrıca büzüş büzmüş.yani şişlikler inince sanki potlukklar çıkıyor gibi.oyle olan arkadaşlar varmi bendede dalgalanmalar var

Arkadaşlar benimde dikiş başlangıç ve bitiste böyle bir sertlik var ayrıca büzüş büzmüş.yani şişlikler inince sanki potlukklar çıkıyor gibi.oyle olan arkadaşlar varmi bendede dalgalanmalar var
Korse sıkınca deride oliyo anladigim kadariyla. Korse çıkıncca düzelir canım. Daha demekki deri tam oturmamış. Dalgalanmalar benimde canımı sıkıyo doktor düzelecek dümduz olacak dedi ama ben yinede endişe ediyorim. Sol taraf alt karında var böyle simit gibi şislik. Elleyince icinde su var gibi dalgalanıyo kıpırdıyo ama gecen hafta iğne ile çekti ama bişeyde çıkmadı bilemiyorum moralimi bozuyo. Baska arkadaşlarda yaşadımı yoksa sadece bizdemi oldu acaba

O su gibi şişlik bendede oluyor ben gidip çaktırıyorum her hafta azalıyor ama geçen hafta 1 şırınga çıktı.bilmiyorim benimde karnım sis evt düz sert ama dergin gibi dalgalanmalar var bekleyelim geçer inş

Canim ben hergun krem surerken fotografini cekiyorum karnimin .daha yeni ameliyat oldugumuz icin buzus buzus olmasi cok normal hatta dikisin baslangici ve bitisinde potluk var deri fazlalaigi gibi duruyor fakat odemler indikce duzelicekmis doktoruma da sordum ben nekadar bize odemler inmis gibi gelsede emin ol 4 ayi buluyomus.soleki yamuna korsr almistim vakti zamaninda ameliyattan once 3 e bile zorluyodum s bedenini dun denemek istedim dahada siki tutar karnimi odenlerim cabuk iner diye 1.kopcasina bile getiremedim bir ay oldu nerdeyse ameliyat olali hala sismisim demekki .onun icin hic dert etme biraz gec iyilesiyoruz ama bundan maximum 6 ay sonra dumduz karnimiz olucak

Sislik bendede var gogus alti dumduz gobek deliginin alti sis hatta oranlarida ayni degil bitaraf top gibi bi taraf daha az sis korseyi siki siki saralim sicaklarda nekadar zor olsada bi an once odemlerimiz gitsin insallah :)

Herkese merhaba uzaktan takip ediyordum yazılarınızı. Ameliyat olmaya karar verdim. Övünç akdemir e ameliyat olan var mı? Ben görüştüm çok güler yüzlü bir doktor yaptığı işlemleri de gördüm hakkında olumsuz yorum da okumadın eğer kendisini tanıyan ameliyat olmuş olan varsa bilgi verirse çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim :)

Merhaba nerde yasiyosun bilmiyorum ama ben istdeyim daha once hic duymadim ismini ben aylin bilgine ameliyatimi oldum genel itibariyle memnun kaldim en cok beni narkoz sonrasi korkutuyodu sigara ictigim icin o bogaz agrisi nefes alamamak onun stresini cok yasamistim ameliya oncesi ama korktugum gibi olmadi bi arastir istersen tavsiye ederim doktorumu

Cevabın için teşekkür ederim bende istanbuldayım övünç beyi de çook geçmiş sayfalarda adını gördüm öylelikle görüşmeye gittim içime sindi fiyat olarakda gerçekten çok çok iyi bir rakam söyledi. Ben karın germe+lipo uyluk gerdirme ve meme dikleştirme yaptırıcam sizin karın germe mi sadece

Evet sadece karin germe oldum ama suan cok pismanim keske memede olsaydim biraz korktum 5 saat narkoz almak urpertti beni ama ikisi biarada cikmis olcakti simdi kara kara dusunuyorum memeyi nasil olcagimi.nekadar istedi sizden

Söylediğim bütün işlemler için 16000tl başka bir hekimle de görüştüm sadece karın germe lipo uyluk germe 30000 demişti hayırlısı ile ekimde olucam ameliyatımı keşke olsaymışsın 1kerede biterdi D deryonella

16000 mi gercekten cok uygun ben karin germeye 18000 verdim ins elide iyidir hayirlisiyla aylatirsin ama benim cocuklarin ikiside cok kucuk zor olur die yaptiramadim

16000 mi gercekten cok uygun ben karin germeye 18000 verdim ins elide iyidir hayirlisiyla aylatirsin ama benim cocuklarin ikiside cok kucuk zor olur die yaptiramadim
Hayırlısı olsun korkuyorum bende aslında çok fazla çünkü ama benimde çocuğum var o sıkıntıyı 1kere yaşayıp bitirmek istiyorum parça parça yaptırsam hem zaman kaybı hem de aralıklı yine acı çekmek demek. O yüzden cesaretimi topladım ve olucam

Aynen ole yardimci olaninda olursa bir defada kurtulursun ins

Akşamları eşim yardımcı olur sabahları birşekilde hallederim maalesef yanımda kalacak kimse olmicak ama sonuca değer sıkıntı çekmeye hazırım :)
Cocugun buyukse halledersin ama esinin yolunu bekleyene kadar canin cikar :) hani korkutmak istememde ben 5 gun yerimden cok zor kalktim daha sonra yemk yapmaya filan basladim ama inan ki sogani tencereye koyup altini kapatip dinlenip devam ettigim cok oldu.bide seninki bikac operasyon imkanin olursa disardan solersin cunku iki kat yurumen gerekecek 1 ay kadar o halde de disari cikmak biraz zor ben soylemedim etrafima belim tutuldu dedim bide o stresle ugrasmak istemedim

Benimde geçen hafta çekti şırıngayla ama bişey çıkmadı boştu şırınga

Ameliyattan beri sabahlari çocukları yakindaki pastaneye kahvaltıya götürüyorum. Öglen hazır söylüyorum biseyler cocuklara. Ve sadece akşam yemegi yapiyorum. Bigün adam gibi yemek yapip ertesi günüde yiyoruz. Ayakta az durunca belim agriyo sandalyeye oturup tezgahta yemek malzemesi doğruyorum. Evde dagilana dökülene bakmıyorum. Dinlenip dinlenip yapiyorum. Büyük oğluma toplatıyorum. Ameliyat olacaklar bunları öncesinde iyi planlasın. Mümkünse 3 hafta evi çekip çevirecek anne olur kardeş olur biri olsun yemek cocuklar evle ilgilensin ve tembihleyin muhakkak güler yüzlü olsun çünkü buna çok ihtiyacınız olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…