O kadar ağrı oluyor demek ne biliyim benim canım çok tatlı değildir aslında tabiki yaşayan bilir onu inşallah ekim ayına kadar bi çare düşünürüm artık size de acil şifalar diliyorumCocugun buyukse halledersin ama esinin yolunu bekleyene kadar canin cikar :) hani korkutmak istememde ben 5 gun yerimden cok zor kalktim daha sonra yemk yapmaya filan basladim ama inan ki sogani tencereye koyup altini kapatip dinlenip devam ettigim cok oldu.bide seninki bikac operasyon imkanin olursa disardan solersin cunku iki kat yurumen gerekecek 1 ay kadar o halde de disari cikmak biraz zor ben soylemedim etrafima belim tutuldu dedim bide o stresle ugrasmak istemedim
Bilmiyorum canım ya ah banada indikçe büzüşüyor gibime geliyor artık zamanla bekleyip göreceğiz ama korkuyorumda öyle kalıcak diyeCanim ben hergun krem surerken fotografini cekiyorum karnimin .daha yeni ameliyat oldugumuz icin buzus buzus olmasi cok normal hatta dikisin baslangici ve bitisinde potluk var deri fazlalaigi gibi duruyor fakat odemler indikce duzelicekmis doktoruma da sordum ben nekadar bize odemler inmis gibi gelsede emin ol 4 ayi buluyomus.soleki yamuna korsr almistim vakti zamaninda ameliyattan once 3 e bile zorluyodum s bedenini dun denemek istedim dahada siki tutar karnimi odenlerim cabuk iner diye 1.kopcasina bile getiremedim bir ay oldu nerdeyse ameliyat olali hala sismisim demekki .onun icin hic dert etme biraz gec iyilesiyoruz ama bundan maximum 6 ay sonra dumduz karnimiz olucak
Daha olabilir canım bilmiyorum eklediğinde belli oluyor oynuyor sıvı olduğunu anlıyorum.o nedenle yaramda kapanmıyor her hafta gidiyorum çektirmeye.ama azaldı epeyBenimde geçen hafta çekti şırıngayla ama bişey çıkmadı boştu şırınga
Peki çektirmesen kendi kendine geçmezmişmi canimDaha olabilir canım bilmiyorum eklediğinde belli oluyor oynuyor sıvı olduğunu anlıyorum.o nedenle yaramda kapanmıyor her hafta gidiyorum çektirmeye.ama azaldı epey
Hayır canım geçmesi mümkün değil bu ödem değil diyor erimiş yağlar denildi kimi sıvı diyor anlamadım ki ama onu çektikçe rahatlıyorum karnım iniyor biraz dahaPeki çektirmesen kendi kendine geçmezmişmi canim
Canım yağ olamaz o drenlerden akması gereken şeydi. Yağ ancak vakumla liposuctionla alınabilir internettede bende baktım öyle yaziyor. Burda bikaç arkadaş daha bahsetti yağ olmadigindan. Sanirim senin drenler erken alınmış ondan olmuş olabilir. Bendede aynı durum var ama sıvı çıkmıyor hiç. Ama aynı senin gibi şişlik elleyince içi su dolu gibi oynuyor yani ama bisey çikmadi doktor çekerken baktım şırıngaya. Öyle böyle geçecek düzelecez insalah.Hayır canım geçmesi mümkün değil bu ödem değil diyor erimiş yağlar denildi kimi sıvı diyor anlamadım ki ama onu çektikçe rahatlıyorum karnım iniyor biraz daha
Bilemiyorumki hayır normalde 3 gün de duran erenler 5.gün cıktı yani erenlerdense geliyordu zaten ama günü dolunca çıkardı. Hayır benim birikince eğilmek gua oluyor orda geri yaram açılıyor çıkmak için yer arıyor ama çıkmıyor çekilince geliyor.sendede öyleyse kesin oda sıvıdır lipodan sonra normalmiş. Gelmesi daha iyiymiş.yani senin gelmemişse yeri bulamamış olabilirler bende gelmediğinde siringayla içinde kaç yere batırıyor ve alıyor. Vallahi sıkıldım doktora her hafta gitmekten kocadan artık söylenmeye başlıyor .iki haftada bir gidelim diyor.ama beni rahatsız ediyorCanım yağ olamaz o drenlerden akması gereken şeydi. Yağ ancak vakumla liposuctionla alınabilir internettede bende baktım öyle yaziyor. Burda bikaç arkadaş daha bahsetti yağ olmadigindan. Sanirim senin drenler erken alınmış ondan olmuş olabilir. Bendede aynı durum var ama sıvı çıkmıyor hiç. Ama aynı senin gibi şişlik elleyince içi su dolu gibi oynuyor yani ama bisey çikmadi doktor çekerken baktım şırıngaya. Öyle böyle geçecek düzelecez insalah.
Evet çok kaşıntı oluyorKarnım acayip kaşınıyo lipo yapılan yerler
İyileşiyorEvet çok kaşıntı oluyor
Benim eğilmede kalkmada sorun yaşamiyorum yara yerlerimde iyilesiyo sıkıntı yaşamadım hic. Sadece görüntü olarak iyi degil. Benimde şırıngayla bikac yere batirip çekti ama gelmedi öyle oluncada kontrole 2 haftada bir olarak ayarladı. Sağ tarafimdaki ödemler indi derim oturdu iyi oldu ama sol tarafin şişliklerofe duruyo deride oturmadı daha. Inşalah sorun cikmazBilemiyorumki hayır normalde 3 gün de duran erenler 5.gün cıktı yani erenlerdense geliyordu zaten ama günü dolunca çıkardı. Hayır benim birikince eğilmek gua oluyor orda geri yaram açılıyor çıkmak için yer arıyor ama çıkmıyor çekilince geliyor.sendede öyleyse kesin oda sıvıdır lipodan sonra normalmiş. Gelmesi daha iyiymiş.yani senin gelmemişse yeri bulamamış olabilirler bende gelmediğinde siringayla içinde kaç yere batırıyor ve alıyor. Vallahi sıkıldım doktora her hafta gitmekten kocadan artık söylenmeye başlıyor .iki haftada bir gidelim diyor.ama beni rahatsız ediyor
Hayir hiç olmadi o bence içerde bahsettigin sıvıdır ordan yer bulup çıkmış olabailirGöbek deliginizde akıntı oluyomu arkadaslar benim az az oluyo
Olabilir canim bak bu aklıma hiç gelmemisti.Hayir hiç olmadi o bence içerde bahsettigin sıvıdır ordan yer bulup çıkmış olabailir
Benim dikis yerimin alti kan toplamisti findik buyuklugunde odemler indikce ordan az bi miktar sivi gelio sariyla acik kan rengi gibiGöbek deliginizde akıntı oluyomu arkadaslar benim az az oluyo
Benimde böyle açık sarı beyaz renkli geliyo az azBenim dikis yerimin alti kan toplamisti findik buyuklugunde odemler indikce ordan az bi miktar sivi gelio sariyla acik kan rengi gibi
işte aynı durum şuan bende var o sıvı benim yaranı açtı şuan kapanıyor gibi ama yine açılmaz ınss bakalım zamanla göreceğiz.Doktorun sekreterine mesaj attim karnımın sag tarafı oturdu ama sol tarafta şişlik duruyor elleyince içi su dolu gibi kıpırdıyor dedim.
Zamanla geçecek takip edelim dedi. Düzelmezde öyle kalir diye cok korkuyorum dünde netten baktim karin germe ameliyati sonrasi bazen böyle sıvı birikmesi olabilirmis. Hatta dikiş yerleri bile o sıvıdan kapanmayabilirmiş açılabilirmiş. Benim dikiş yerimde açılma yok ama yinede canım sıkıldı. Doktoruma güvenmekten başka çaremde yok. Vücut zamanla emer diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?