Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

O kadar ağrı oluyor demek ne biliyim benim canım çok tatlı değildir aslında tabiki yaşayan bilir onu inşallah ekim ayına kadar bi çare düşünürüm artık size de acil şifalar diliyorum

Selam Arkadaslar
Ben Yurtdişinda yaşiyorum.... Karin germe ve gögüs kücültme ameliyati türkiyede olmak istiyorum iki cocuktan sonra aynada karnima bakamaz hale geldim... Suan 72 kg 165cm 35 yasindayim ve deli gibi spor yapiyorum biraz daha zayiflayip ameliyat olayim diye....Aynada sadece yüzüme digl bütün vücüduma bakmak istiyorum artik..Kendi ameliyat paramida biriktim:))Bana hangi Dr tavsiye edebilirsiniz...Ön muayne icin türkiyeye gelmem gerekiyormu...Ortalama kombine ameliyati nekadardir.... Ameliyat icin Eşimle birlikte gelmeyi düsünüyorum... Tavsiyelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum...Türkcem iyi digl yanlis yazdigsam özür dilerim

Bilmiyorum canım ya ah banada indikçe büzüşüyor gibime geliyor artık zamanla bekleyip göreceğiz ama korkuyorumda öyle kalıcak diye

Arkadaşlar bisey soracagim burda meme yaptiran silikon taktiranda varya bilgi sahibidir diye soruyorum. Şimdi silikon taktirinca ilerde birde tekrar bıçak altına yatıp silikonları yeniletmek gerekiyormu. Silikonun ömrü varmıdır. Silikonlu gögüste sarkar mı bilgisi olan var mı. Birde silikonlu göğüsleri ellediğinde filan risk varmı.

Hayır canım geçmesi mümkün değil bu ödem değil diyor erimiş yağlar denildi kimi sıvı diyor anlamadım ki ama onu çektikçe rahatlıyorum karnım iniyor biraz daha
Canım yağ olamaz o drenlerden akması gereken şeydi. Yağ ancak vakumla liposuctionla alınabilir internettede bende baktım öyle yaziyor. Burda bikaç arkadaş daha bahsetti yağ olmadigindan. Sanirim senin drenler erken alınmış ondan olmuş olabilir. Bendede aynı durum var ama sıvı çıkmıyor hiç. Ama aynı senin gibi şişlik elleyince içi su dolu gibi oynuyor yani ama bisey çikmadi doktor çekerken baktım şırıngaya. Öyle böyle geçecek düzelecez insalah.

Bilemiyorumki hayır normalde 3 gün de duran erenler 5.gün cıktı yani erenlerdense geliyordu zaten ama günü dolunca çıkardı. Hayır benim birikince eğilmek gua oluyor orda geri yaram açılıyor çıkmak için yer arıyor ama çıkmıyor çekilince geliyor.sendede öyleyse kesin oda sıvıdır lipodan sonra normalmiş. Gelmesi daha iyiymiş.yani senin gelmemişse yeri bulamamış olabilirler bende gelmediğinde siringayla içinde kaç yere batırıyor ve alıyor. Vallahi sıkıldım doktora her hafta gitmekten kocadan artık söylenmeye başlıyor .iki haftada bir gidelim diyor.ama beni rahatsız ediyor

Benim eğilmede kalkmada sorun yaşamiyorum yara yerlerimde iyilesiyo sıkıntı yaşamadım hic. Sadece görüntü olarak iyi degil. Benimde şırıngayla bikac yere batirip çekti ama gelmedi öyle oluncada kontrole 2 haftada bir olarak ayarladı. Sağ tarafimdaki ödemler indi derim oturdu iyi oldu ama sol tarafin şişliklerofe duruyo deride oturmadı daha. Inşalah sorun cikmaz

Doktorun sekreterine mesaj attim karnımın sag tarafı oturdu ama sol tarafta şişlik duruyor elleyince içi su dolu gibi kıpırdıyor dedim.
Zamanla geçecek takip edelim dedi. Düzelmezde öyle kalir diye cok korkuyorum dünde netten baktim karin germe ameliyati sonrasi bazen böyle sıvı birikmesi olabilirmis. Hatta dikiş yerleri bile o sıvıdan kapanmayabilirmiş açılabilirmiş. Benim dikiş yerimde açılma yok ama yinede canım sıkıldı. Doktoruma güvenmekten başka çaremde yok. Vücut zamanla emer diyor

işte aynı durum şuan bende var o sıvı benim yaranı açtı şuan kapanıyor gibi ama yine açılmaz ınss bakalım zamanla göreceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…