Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Merhaba
Klübün eski üyelerindenim geçmiş olsun herkese
malum konu benimde ilgi alanıma girince hemen sizlerin tecrubelerinizden faydanlanabilmek için yorumlarınızı tek tek okumaya başladım bile
Bende eylül 12 ye gün aldım bakalım göğüs toparlama ve implantı kesin yapıcam karında kararsız kaldım kilolu değilim ama iki doğum var dolayısıyla birazda sarkma tabii offf ama sizin deneyimleri okuyunca korktumda biraz sanki ama bi tarafımda ikisi birden çıksın aradan nasılsa yaklaşık 10 günde toparlanıcaksın diyor çok kararsızım şu an

Karnımı sag tarafındaki o içi su dolu gibi sallanan şişlik azaldı kızlar. Tam geçmedi ancak azaldı daha orantılı oldu. İnşalah dümdüz olurda heryer eşitlenir. Aslinda spor yapabilsek tamamen geçecek gibi duruyo. Geçen hafta kontrolde 3 hafta daha spor yapamazsın demisti 1 haftası bitti 2 hafta sonraya izin verir insalah. Netten baktım 2 ay sonra ağır sporlara başlayabilirsiniz diyordu

Canım dediğim gibi biraz zaman tanı kendine gidicek tabi ki daha yeni elinden geldiğince yürümeye çalış en iyi spor yürüyüş bana göre :) hadi darısı bana inşallah

İmkanınız varsa ne gerekiyorsa 1kerede yaptırın derim şahsen acıyı 1kez çekmek daha kolay bence şimdiden geçmiş olsun.

Ben meme diklestirme +implant karin germe ve lipo cok azda kalca yanlarina yag enjeksiyonu yaptirdim ama popoda hoc bi degisiklik yok cunku sadece yan cukurlara az miktarda yag dolgusu yapmis,10. Gunumdeyim ilk hafta zor geciyor ama hicte korktugum kadar yoktu suan kendimi gayet iyi hissediyorum tek zorlayan yatma pozisyonu surekli sirt ustu yatmak bel ve sirt agrisi yapiyo bide egik yurumek tabi ben aslinda dik yuruyebiliyorum ama doktorum egik yurumemi tacsiye etti bi sure daha dikisler acisindan bence kesinlikle hepsini tek seferde ol tavsiyem yalniz iyilesme sureci uzun ve cok cirkin bi goruntu var sabretmek gerekiyo

Araba ezmiş gibi yamuk yumuk karın

Doktor popomada lipo yapmış orasıda şişmiş dalgalı dalgalı yaz günü yamuk yumuk popo yamuk yumuk göbekle geziyorum. Neyseki 2 gündür sağdaki karın şişliğin indide karnım eşitlenmeye başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…