Evet bende sizin gibi düşünüyorum bugün yaklaşık 10 yıl önce bu ameliyatları geçiren bir arkadaşımla konuştum şimdi olsa yine yapardım deyince biraz daha rahatladım sanki ama :)İmkanınız varsa ne gerekiyorsa 1kerede yaptırın derim şahsen acıyı 1kez çekmek daha kolay bence şimdiden geçmiş olsun.
Geçmiş olsun öncelikle umarım herşey beklentilerinizdeki kadar güzel olur bakalım neler yaşıycaz aslında hem merak hem endişe değişik duygulara kapılıyorum acıya dayanıklı olduğumu düşünüyorum iki sezaryan doğum yaptım sıkıntısız geçmişti doktorum sezaryandan daha kolay falan dedi yaşayarak görücez tabii ama 10 günü gözden çıkarttım özellikle buradaki yazışmalara göz gezdirince ee tabii toparlanmak zaman alır bi sonraki yaza artık :)Ben meme diklestirme +implant karin germe ve lipo cok azda kalca yanlarina yag enjeksiyonu yaptirdim ama popoda hoc bi degisiklik yok cunku sadece yan cukurlara az miktarda yag dolgusu yapmis,10. Gunumdeyim ilk hafta zor geciyor ama hicte korktugum kadar yoktu suan kendimi gayet iyi hissediyorum tek zorlayan yatma pozisyonu surekli sirt ustu yatmak bel ve sirt agrisi yapiyo bide egik yurumek tabi ben aslinda dik yuruyebiliyorum ama doktorum egik yurumemi tacsiye etti bi sure daha dikisler acisindan bence kesinlikle hepsini tek seferde ol tavsiyem yalniz iyilesme sureci uzun ve cok cirkin bi goruntu var sabretmek gerekiyo
Bide her nedense göğüs ü çok dert etmiyorum karın a çok takıldım galiba sezaryanla falan da kıyaslayınca belkide aşağı yukarı acısını tahmin ettiğim için de olabilir yatma kalkma bi süre baya kısıtlayıcı oluyor hareketler off bakalımm umarım beklentilerimiz karşılıksız kalmazz o kadar acıya karşılık :)Geçmiş olsun öncelikle umarım herşey beklentilerinizdeki kadar güzel olur bakalım neler yaşıycaz aslında hem merak hem endişe değişik duygulara kapılıyorum acıya dayanıklı olduğumu düşünüyorum iki sezaryan doğum yaptım sıkıntısız geçmişti doktorum sezaryandan daha kolay falan dedi yaşayarak görücez tabii ama 10 günü gözden çıkarttım özellikle buradaki yazışmalara göz gezdirince ee tabii toparlanmak zaman alır bi sonraki yaza artık :)
Bana göre sezaryan kadar zor değil. Herkeste değişiyor ama ben ilk gün kendim kalktım desteksiz.tabi süreç uzun olunca ve korse sıcakta çekilmez oluyor.kucuk çocuk yoksa hic dert etmeyin.dayanilmiyacak ağrı olmuyor.korkmayin yaniBide her nedense göğüs ü çok dert etmiyorum karın a çok takıldım galiba sezaryanla falan da kıyaslayınca belkide aşağı yukarı acısını tahmin ettiğim için de olabilir yatma kalkma bi süre baya kısıtlayıcı oluyor hareketler off bakalımm umarım beklentilerimiz karşılıksız kalmazz o kadar acıya karşılık :)
Teşekkür ederim çok memnunum ama ben eşimi 4 senede ikna edebildim caymasın diye kabul eder etmez dr bulup gün aldım kilo fazlam çoktu acil 9 kilo verdim 24 gün içinde şimdiki aklım olsa daha fit bir kiloda ameliyat olmayı isterdim karnım hala var sadece sarkan derim yoksemi78 sizinkide muhteşem olmuş be kadar oldu ameliyat olalı? Ay inşallah benimde böyle güzel sonuçlanır baktıkça çook heves ediyorum
Aynen öyle
Aa bunu okumak çok iyi geldi şu an yok benim çokuklar baya büyüdüler 15-17 o anlamda sıkıntımız yok umarım bende aynı düşüncelerde olurum sizinle aslında öyle fena da bi karnım yok ama işte dediğim gibi olmuşken olsun diyorumBana göre sezaryan kadar zor değil. Herkeste değişiyor ama ben ilk gün kendim kalktım desteksiz.tabi süreç uzun olunca ve korse sıcakta çekilmez oluyor.kucuk çocuk yoksa hic dert etmeyin.dayanilmiyacak ağrı olmuyor.korkmayin yani
İlk bir iki saat evet biraz sancılı ama korktuğunuz kadar olmadığını farkedeceksiniz bu ameliyatın zorluğu iyileşme süreci maalesef biraz zaman ve sabır istiyorEvet bende sizin gibi düşünüyorum bugün yaklaşık 10 yıl önce bu ameliyatları geçiren bir arkadaşımla konuştum şimdi olsa yine yapardım deyince biraz daha rahatladım sanki ama :)
Ee katlanıcaz artık naapalım hatta dr konuşup bir iki gün fazladanmı kalsam hastanede falan da diyorum bakalım artık güzellik uğruna çekilen acılar mübahtır deyip karartıcaz gözümüzü naapalım :)sonuç memnum edici olsun yeterkiİlk bir iki saat evet biraz sancılı ama korktuğunuz kadar olmadığını farkedeceksiniz bu ameliyatın zorluğu iyileşme süreci maalesef biraz zaman ve sabır istiyor
Bu eşler hep mi aynı olur benim artık sarkan yerim pişik oluyor sıcaklarda acıdı bana zaar ikiletmediTeşekkür ederim çok memnunum ama ben eşimi 4 senede ikna edebildim caymasın diye kabul eder etmez dr bulup gün aldım kilo fazlam çoktu acil 9 kilo verdim 24 gün içinde şimdiki aklım olsa daha fit bir kiloda ameliyat olmayı isterdim karnım hala var sadece sarkan derim yok
Ama karnin yok gibi fotolarda. Lipo yaptirdinmiydi canimTeşekkür ederim çok memnunum ama ben eşimi 4 senede ikna edebildim caymasın diye kabul eder etmez dr bulup gün aldım kilo fazlam çoktu acil 9 kilo verdim 24 gün içinde şimdiki aklım olsa daha fit bir kiloda ameliyat olmayı isterdim karnım hala var sadece sarkan derim yok
Yinede kilo versen karninda sarkma olmaz sanirim degilmiTeşekkür ederim çok memnunum ama ben eşimi 4 senede ikna edebildim caymasın diye kabul eder etmez dr bulup gün aldım kilo fazlam çoktu acil 9 kilo verdim 24 gün içinde şimdiki aklım olsa daha fit bir kiloda ameliyat olmayı isterdim karnım hala var sadece sarkan derim yok
Şayet lipo yapılmayacaksa çok daha kolay olur.benim lipo yerler biraz ağrıyordu ama ilaç içecek kadar değil. Ilk zamnlar zaten ağrı kesici antibiyotik mecbur kullanıyorsunuz .Ama gerçekten ağrısız fakat iyileşme süresi uzun.
Aa bunu okumak çok iyi geldi şu an yok benim çokuklar baya büyüdüler 15-17 o anlamda sıkıntımız yok umarım bende aynı düşüncelerde olurum sizinle aslında öyle fena da bi karnım yok ama işte dediğim gibi olmuşken olsun diyorum
Şayet lipo yapılmayacaksa çok daha kolay olur.benim lipo yerler biraz ağrıyordu ama ilaç içecek kadar değil. Ilk zamnlar zaten ağrı kesici antibiyotik mecbur kullanıyorsunuz .Ama gerçekten ağrısız fakat
Lipo yapılmayacak benim sadece germe hatta mini karınmı tam karınmı ikisinin arasında kalmıştım doktorum madem böyle bir karar verdiniz tam karın yapalım dediŞayet lipo yapılmayacaksa çok daha kolay olur.benim lipo yerler biraz ağrıyordu ama ilaç içecek kadar değil. Ilk zamnlar zaten ağrı kesici antibiyotik mecbur kullanıyorsunuz .Ama gerçekten ağrısız fakat iyileşme süresi uzun.
Bildigim kadariyla bu amelyatta öncesi ve sonrasi vitamin almanin aksine aliyorsan kesmek gerekiyo tehlikeli oldugunu söyluyorlarLipo yapılmayacak benim sadece germe hatta mini karınmı tam karınmı ikisinin arasında kalmıştım doktorum madem böyle bir karar verdiniz tam karın yapalım dedi
Birde daha önce bu ameliyatları olan bir arkadaşım işlemlerden sonra mutlaka E vitamini ve kolojen ilaçları almalısın dedi sizler kullanıyormusunuz peki bu tür şeyler cilt kendini yenilerken çok ihtiyaç duyacakmış
Yok canım ben bişey kullanmıyorum.oyle bişey duymadimLipo yapılmayacak benim sadece germe hatta mini karınmı tam karınmı ikisinin arasında kalmıştım doktorum madem böyle bir karar verdiniz tam karın yapalım dedi
Birde daha önce bu ameliyatları olan bir arkadaşım işlemlerden sonra mutlaka E vitamini ve kolojen ilaçları almalısın dedi sizler kullanıyormusunuz peki bu tür şeyler cilt kendini yenilerken çok ihtiyaç duyacakmış
Eskilerden kim var beni hatırlayan tanıyan
Devam tabiiki canım benim hayatımın bir parçası spor foto çekince eklerim. Özel hayatımda bazı sıkıntılar yaşamıştım psikolojim bozuktu ama şimdi iyiyim sen nasılsın?fiti hoşgeldin hala spora devam mı ? muhteşem fiziğin vardı şimdi ne oldun kimbilir ?
Merhaba bende bakabilir miyim fotolarinizaDevam tabiiki canım benim hayatımın bir parçası spor foto çekince eklerim. Özel hayatımda bazı sıkıntılar yaşamıştım psikolojim bozuktu ama şimdi iyiyim sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?