Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

İmkanınız varsa ne gerekiyorsa 1kerede yaptırın derim şahsen acıyı 1kez çekmek daha kolay bence şimdiden geçmiş olsun.
Evet bende sizin gibi düşünüyorum bugün yaklaşık 10 yıl önce bu ameliyatları geçiren bir arkadaşımla konuştum şimdi olsa yine yapardım deyince biraz daha rahatladım sanki ama :)

Geçmiş olsun öncelikle umarım herşey beklentilerinizdeki kadar güzel olur bakalım neler yaşıycaz aslında hem merak hem endişe değişik duygulara kapılıyorum acıya dayanıklı olduğumu düşünüyorum iki sezaryan doğum yaptım sıkıntısız geçmişti doktorum sezaryandan daha kolay falan dedi yaşayarak görücez tabii ama 10 günü gözden çıkarttım özellikle buradaki yazışmalara göz gezdirince ee tabii toparlanmak zaman alır bi sonraki yaza artık :)

Bide her nedense göğüs ü çok dert etmiyorum karın a çok takıldım galiba sezaryanla falan da kıyaslayınca belkide aşağı yukarı acısını tahmin ettiğim için de olabilir yatma kalkma bi süre baya kısıtlayıcı oluyor hareketler off bakalımm umarım beklentilerimiz karşılıksız kalmazz o kadar acıya karşılık :)

Bana göre sezaryan kadar zor değil. Herkeste değişiyor ama ben ilk gün kendim kalktım desteksiz.tabi süreç uzun olunca ve korse sıcakta çekilmez oluyor.kucuk çocuk yoksa hic dert etmeyin.dayanilmiyacak ağrı olmuyor.korkmayin yani

semi78 sizinkide muhteşem olmuş be kadar oldu ameliyat olalı? Ay inşallah benimde böyle güzel sonuçlanır baktıkça çook heves ediyorum
Teşekkür ederim çok memnunum ama ben eşimi 4 senede ikna edebildim caymasın diye kabul eder etmez dr bulup gün aldım kilo fazlam çoktu acil 9 kilo verdim 24 gün içinde şimdiki aklım olsa daha fit bir kiloda ameliyat olmayı isterdim karnım hala var sadece sarkan derim yok

Aa bunu okumak çok iyi geldi şu an yok benim çokuklar baya büyüdüler 15-17 o anlamda sıkıntımız yok umarım bende aynı düşüncelerde olurum sizinle aslında öyle fena da bi karnım yok ama işte dediğim gibi olmuşken olsun diyorum

Evet bende sizin gibi düşünüyorum bugün yaklaşık 10 yıl önce bu ameliyatları geçiren bir arkadaşımla konuştum şimdi olsa yine yapardım deyince biraz daha rahatladım sanki ama :)
İlk bir iki saat evet biraz sancılı ama korktuğunuz kadar olmadığını farkedeceksiniz bu ameliyatın zorluğu iyileşme süreci maalesef biraz zaman ve sabır istiyor

İlk bir iki saat evet biraz sancılı ama korktuğunuz kadar olmadığını farkedeceksiniz bu ameliyatın zorluğu iyileşme süreci maalesef biraz zaman ve sabır istiyor
Ee katlanıcaz artık naapalım hatta dr konuşup bir iki gün fazladanmı kalsam hastanede falan da diyorum bakalım artık güzellik uğruna çekilen acılar mübahtır deyip karartıcaz gözümüzü naapalım :)sonuç memnum edici olsun yeterki

Bu eşler hep mi aynı olur benim artık sarkan yerim pişik oluyor sıcaklarda acıdı bana zaar ikiletmedi

Ama karnin yok gibi fotolarda. Lipo yaptirdinmiydi canim

Arkadaslar benim ağır geçti ameliyatım çünkü hem liposuction yapıldı hem karin gerdirme yapildi hemde yağ hücrelerim alındı. 7 kilo alindı karnimdan dolayisiyla vucut bianda 7 kilo kaybedince şoka girdi dolayisiyla halsizligim coktu bende demir eksikligi vardi zaten ameliyattan sonra iyice artti o da zor gecmesinde etken ama benim bekleyecek durumum yoktu eşim vazgeçer diye apar topar yaptirdim. Oncesindede kiloluydum sıkı diyet sporla kısa sürede zayifladim halsizlikte vardı tabii. Benim zordu ama bu bana özel bir durum herkeste olcaak diye bisey yok. Baska lipo yapilan arkadaslarda oldu benden sonra ve onlarin benim kadar canı acımadı benden daha kolay geçti. Dedigim gibi benim yağ hücrelerim alindigi için belkide zordu herkesin böyle olmaz.

Yinede kilo versen karninda sarkma olmaz sanirim degilmi

Şayet lipo yapılmayacaksa çok daha kolay olur.benim lipo yerler biraz ağrıyordu ama ilaç içecek kadar değil. Ilk zamnlar zaten ağrı kesici antibiyotik mecbur kullanıyorsunuz .Ama gerçekten ağrısız fakat iyileşme süresi uzun.

Lipo yapılmayacak benim sadece germe hatta mini karınmı tam karınmı ikisinin arasında kalmıştım doktorum madem böyle bir karar verdiniz tam karın yapalım dedi
Birde daha önce bu ameliyatları olan bir arkadaşım işlemlerden sonra mutlaka E vitamini ve kolojen ilaçları almalısın dedi sizler kullanıyormusunuz peki bu tür şeyler cilt kendini yenilerken çok ihtiyaç duyacakmış

Bildigim kadariyla bu amelyatta öncesi ve sonrasi vitamin almanin aksine aliyorsan kesmek gerekiyo tehlikeli oldugunu söyluyorlar

Yok canım ben bişey kullanmıyorum.oyle bişey duymadim

fiti hoşgeldin hala spora devam mı ? muhteşem fiziğin vardı şimdi ne oldun kimbilir ?
Devam tabiiki canım benim hayatımın bir parçası spor foto çekince eklerim. Özel hayatımda bazı sıkıntılar yaşamıştım psikolojim bozuktu ama şimdi iyiyim sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…