Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

fiti hoşgeldin hala spora devam mı ? muhteşem fiziğin vardı şimdi ne oldun kimbilir ?
Canim meraba daha once sen karın ameliyati olurken konusmustuk senle ben o zaman ameliyat olamadim bi cocuk daha yapma fikrinden dolayi. Sonra ikinci cocugu yapinca karın ameliyati oldumm. Ben yağ hücrelerinide aldırttım cunku hemen karnıma kilo alan biriyim genetik babamdan ötürü. Bende tekrar karnim yaglanmasin diye karnımdaki yağ hücrelerinide aldırttım. Senin yillar oldu karnin yapilali nasil memnunmusun problem oldumu tekrar yağlanma veya sarkma oldumu canım

Devam tabiiki canım benim hayatımın bir parçası spor foto çekince eklerim. Özel hayatımda bazı sıkıntılar yaşamıştım psikolojim bozuktu ama şimdi iyiyim sen nasılsın?
Sana helal olsun valla o zaman da hep taktir ettim bu bir alışkanlık oturtmuşsun bunu bravo ben iyiyim tatlım klasik yazın forumdan yok oluyoruz :)))
Hayat bu inişler çıkışlar özel hayatta da iş hayatında da oluyor önce kendimiz sağlığımız değip en az hasarla atlatma gayesinde olmak en güzeli

Merhaba ahhh ben karın germe oldum bitti unuttum bile o süreci çok kafayı kırmıştım omu olur bumu olur diye herkese yazmış herkese sormuşum :) bazen özelden çok eski mesajlarımdan soru soran arkadaşlar var bakıyorum yazdığım şeylere komedi :) panic ben:)
En iyisini yapmışsın çocuk defterini kapadığın da olmak daha iyi bu ameliyatı, karın germede zaten gerekli ise lipo ile beraber yapılıyor karın germe, bende de alındı, ahhh valla dikkat etmezsen alıyorsun yine kilo ve yağlanma oluyor canım sarkma bende kilo aldım üstüne verdim olmadı hiç! çok büyük kilo alıp vermedim 5.6 kilo hep oynayan... sana da yeni ameliayat olan arkadaşlara da geçmiş olsun az sabır sonrası güzel oluyor

Meraba bende yeni karın germe oldum 3 normal cocuktan sonra siz kac sene önce oldunuz acaba sureciniz normalmi gecmişti suan nasılsınız ? Benim biraz sorunlu gecıyorda benim gibi olan varmı diye merak ediyorum

Meraba bende yeni karın germe oldum 3 normal cocuktan sonra siz kac sene önce oldunuz acaba sureciniz normalmi gecmişti suan nasılsınız ? Benim biraz sorunlu gecıyorda benim gibi olan varmı diye merak ediyorum
Çok geçmiş olsun erken dönemde sorunlar yaşanıyor tabi yaşayan bende dahil çok oldu .sonrasında sonucundan memnun kalmayan tekrar revizyon olanda var, ben uzun zaman oldu olalı tam tarih aklımda bile değil ama 4.5 senesi vardır albüme bakmam lazım orada vardır tarihim, ne gibi sorun var ödem dikişler vs vs bunlar oluyor ilk zamanlarda

Evet yaaa sürekli sorular sorular dimi. Ama iyi oldu hepimize. Canim ben dogumdan sonra 96 kiloydum 75 e indim ameliyati oldum eşimi ikna etmisken alelacele oldum

Nasılsin canım iyi geçtiğini saniyorsum ama varmi sıkıntın?bende halen sis acaba inmiyecekmi diye merak ediyorum?ayrica dikis baslangis ve bitiste bir burusukluk var sizdede oylemi arkadaşlar.halen lipo yerlerim tam duzelmedi masaj yapiyorum

Canim benim karnimin sağ tarafi sol tarafina göre daha yağlıydi doktora belirttim ameliyat olurken ordan daha fazla lipo yaparim dedi. Simdi sol taraf sağa göre daha şiş. Sağ taraf oturdu ama sol taraf şiş. 1 hafta önce daha şişti azaldı şişliği ama hala var . Doktor gececek diyoda ben oyle kalir diye korkuyorum. Onun disında problemim yok yeni göbek deligimi filan beyendim güzel yapmis. Ben düzenli spor yapiyorum simdi daha izin vermedi doktorum ama izin verir vermez duzenli baslarim

Cok saolun ödemleri kafama takmıyorumda dikiş yerimin tam ortasında dikiş hattının ustunde bir morluk oluştu yaraya döndü daha sonra onu kurutmaya ugrasıyoruz enfeksiyon falan yok cok sukurde bu canımı sıkıyor birde göbek deliğimin şekli cok degısık suan delik deil içinden bir et cıkıyo doktorum ddgısıcenı soyluyo ama nası degısıcek mantıgım almıyor normal surecımı bu bilemiyorum sonradan nası delik olucak orası anlamadım gitti

Benim dikişler bantlı hala cnm nası gözukuyor bılmıyorum acıkcası

Canım o bende oldu halende yara.yani kabuk bağlamıştı sonra açıldı tekrar şuan tekrar kabuk bağlıyor ama ınss geçecektir. Benim göbek deliğide ist3digim gibi degil oturdugunda ice gitiyor biraz fatk kalktigimda geri duz oluyor.banada doktorum duzelcdüzelicek diyor ama benimde mantığım almıyor.herkeste güzel duruyor bende farklı

Sana %100 garanti veriyorum içeri girecek o göbek deliği başlarda ödemden dolayı dışarı çıkmış gibi oluyor ödemler geçtikçe çukurlaşıyor göbek deliği o görüntü içeri çekiliyor benimde öyleydi ama biraz uzun sürüyor bu süreç şimdi basbayaaa çukur :)

Ayy çok cok mutlu ettiniz beni rica etsem fotolarınıza bakabilir miyim.bende kafaya çok taktım ne olacak bu diye

Ayrıca Ne zamn spora başladınız.yani ameliyattan sonra?mesal kaç ay sonra karin kaslarına çalıştınız?

Ayrıca Ne zamn spora başladınız.yani ameliyattan sonra?mesal kaç ay sonra karin kaslarına çalıştınız?
İki buçuk yıl oldu canım ne zaman başladığımı hatırlayamadım ama 6 Aydan erken olmadığı kesin bu arada uzun süredir olmadığım için fotolarım herkese kapalı düzenleyip açıcam seni takip edeyim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…