Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Tamam canım sen düzenle bende takibe alıyorum bir bak istersen senin göbekte benimki gibimiydi?

Evet bende oldum 2,5 yıl oldu inanılmaz memnunum karnıma her baktığımda iyiki diyorum
Ya lütfen izlermisin beni bende aynı şeyden şikayetçiyim iki hafta oldu amelyat olalı ama göbek deliğim çok değişik delik deil içi dolu dolu et benim resimlerimede bakabilirsin istersen

Canım lipo olan yer daha çok ödem yapar inmesi de uzun sürer bu kişiden kişiye değişiyor bakma kolay işlemler değil germe yanında lipo sonucu tam görmek için beklemek spor diyetle desteklemek şart, resmin varmı bakım öncesi sonrasına

Genelde bu dikiş ortasında açılma oluyor çok gergin yer enfeksiyon olmadan kuruttuysan çok iyi,çok geçmiş olsun sıkıntı yaşamadan süreci tamamlamak şans işi bende de ilk zamanlar dikiş çok üstte takıntısı vardı kafayı yemiştim sonra indi:) göbek deliğin de bekle zamanla istediğin gibi olmazsa ufak işlem o düzeltir sıkma canını

Ya lütfen izlermisin beni bende aynı şeyden şikayetçiyim iki hafta oldu amelyat olalı ama göbek deliğim çok değişik delik deil içi dolu dolu et benim resimlerimede bakabilirsin istersen
Canım tek söyleyeceğim bana güven tamamen ödemden o :) o görünen et gibi şeylerin hepsi içine giriyor

Çok şükür bugün iyi şeyler duydum sizden ınss peki bu sonuç için 6 ayımı beklemeliyiz acaba.benden çok eşim düşünüyor bu göbek deliğin neden böyle diye.
Emin’im canım göbek deliğim içi dışındaydı en başta ödemler geç iniyor sabah erken saatlerde iniyor akşama davul gibi oluyordu. Ödemlerin tamamen geçmesi uzun sürüyor ama yavaş yavaş azaldığını göreceksin 6 ayda oldukça iyi olacak bir yıl sonra muhteşem :)

Çok iyi verimişsin nasıl peki durumun şimdi ?
Kilo ayni 75 canim. Ama karnimdan 7 kilo yag gitti ama.gittigi kadarda ödem yapti 2 cocukla pek dinlenemiyorum ev işi filan bitmiyo yoruluyorum.yorulumcada taş gibi patlayacak gibi şişiyo. Dısardan bakinca düz ama.ben patlayacak gibi hissediyorum. Sağ alt karın şiş vajinamda şiş orayada liposuction yapmış. Sporada başlayamadim ayin 20 sinde 1 aylik olacagim sanirim 2 aydan önce baslayamam. Dikişim yok gibi bisey benim yapistirma yapmis sadece göbek deligimde dikiş var birde kesi yerimin tam ortasinda tek dikiş var o kadar. Kesi yeri hızlı iyilesti. Göbek deligimde hala acı hissediyorum az az. Göbek deligimden az az akıntı geliyo kurumadı daha. Sol alt karindaki şişlik azaldı ama tam düz oturmadı o biraz kafama takiliyo öyle kalirmi diye korkuyorum. Doktorum düzelecegini söyledi ama yinede endise ediyorum biraz. Onun dışında iyiki olmuşum diyorum. Yani zor ameliyatti benimki zor gecti 3 hafta kendime gelemedim ama yinede deger diyorum.

Açtım albümümü eski resimler ama bakabilirsiniz yeni foto eklerim vakit bulduğumda çekerim

Fitifit ve jelesec fotolariza baktim kızlar
Harika terimi bile az kalir yaninda inanamadim
Mükemmel olmuşsunuz kizlar
Benim kamyon ezmiş gibi şiş karnimda sizinkiler gibi olacakmi acaba

Kizlar iyiki geldiniz moral oldunuz bize. Hepimiz yeni ameliyat olduk birbirinden şiş yamuk yumuk karınlarla birbirimize destek olmaya çalisiyorduk sizi görüncw moral bulduk.

Ayyy insallah dedigin gibidir beklicez artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…