hoşbulduk tatlımCanim hosgeldin nasilsinBende turkiyedeyim tatilde buralara pek bakmiyorum artik biraz moral bozucu oluyor..
Evet bende oldum 2,5 yıl oldu inanılmaz memnunum karnıma her baktığımda iyiki diyorumMeraba kızlar siz eski uyelerdensiniz sanırım sizde oldunuzmu karın germe daha öncedenfitifit
Tamam canım sen düzenle bende takibe alıyorum bir bak istersen senin göbekte benimki gibimiydi?İki buçuk yıl oldu canım ne zaman başladığımı hatırlayamadım ama 6 Aydan erken olmadığı kesin bu arada uzun süredir olmadığım için fotolarım herkese kapalı düzenleyip açıcamseni takip edeyim ama
Ya lütfen izlermisin beni bende aynı şeyden şikayetçiyim iki hafta oldu amelyat olalı ama göbek deliğim çok değişik delik deil içi dolu dolu etEvet bende oldum 2,5 yıl oldu inanılmaz memnunum karnıma her baktığımda iyiki diyorum
Lina senin resimleri göremiyorum siredemi bir sorun varYa lütfen izlermisin beni bende aynı şeyden şikayetçiyim iki hafta oldu amelyat olalı ama göbek deliğim çok değişik delik deil içi dolu dolu etbenim resimlerimede bakabilirsin istersen
Canim benim karnimin sağ tarafi sol tarafina göre daha yağlıydi doktora belirttim ameliyat olurken ordan daha fazla lipo yaparim dedi. Simdi sol taraf sağa göre daha şiş. Sağ taraf oturdu ama sol taraf şiş. 1 hafta önce daha şişti azaldı şişliği ama hala var . Doktor gececek diyoda ben oyle kalir diye korkuyorum. Onun disında problemim yok yeni göbek deligimi filan beyendim güzel yapmis. Ben düzenli spor yapiyorum simdi daha izin vermedi doktorum ama izin verir vermez duzenli baslarim
Cok saolun ödemleri kafama takmıyorumda dikiş yerimin tam ortasında dikiş hattının ustunde bir morluk oluştu yaraya döndü daha sonra onu kurutmaya ugrasıyoruz enfeksiyon falan yok cok sukurde bu canımı sıkıyor birde göbek deliğimin şekli cok degısık suan delik deil içinden bir et cıkıyo doktorum ddgısıcenı soyluyo ama nası degısıcek mantıgım almıyor normal surecımı bu bilemiyorum sonradan nası delik olucak orası anlamadım gitti
Canım tek söyleyeceğim bana güven tamamen ödemden o :) o görünen et gibi şeylerin hepsi içine giriyorYa lütfen izlermisin beni bende aynı şeyden şikayetçiyim iki hafta oldu amelyat olalı ama göbek deliğim çok değişik delik deil içi dolu dolu etbenim resimlerimede bakabilirsin istersen
Çok şükür bugün iyi şeyler duydum sizden ınss peki bu sonuç için 6 ayımı beklemeliyiz acaba.benden çok eşim düşünüyor bu göbek deliğin neden böyle diye.Canım tek söyleyeceğim bana güven tamamen ödemden o :) o görünen et gibi şeylerin hepsi içine giriyor
Emin’im canım göbek deliğim içi dışındaydı en başta ödemler geç iniyor sabah erken saatlerde iniyor akşama davul gibi oluyordu. Ödemlerin tamamen geçmesi uzun sürüyor ama yavaş yavaş azaldığını göreceksin 6 ayda oldukça iyi olacak bir yıl sonra muhteşem :)Çok şükür bugün iyi şeyler duydum sizden ınss peki bu sonuç için 6 ayımı beklemeliyiz acaba.benden çok eşim düşünüyor bu göbek deliğin neden böyle diye.
Kilo ayni 75 canim. Ama karnimdan 7 kilo yag gitti ama.gittigi kadarda ödem yapti 2 cocukla pek dinlenemiyorum ev işi filan bitmiyo yoruluyorum.yorulumcada taş gibi patlayacak gibi şişiyo. Dısardan bakinca düz ama.ben patlayacak gibi hissediyorum. Sağ alt karın şiş vajinamda şiş orayada liposuction yapmış. Sporada başlayamadim ayin 20 sinde 1 aylik olacagim sanirim 2 aydan önce baslayamam. Dikişim yok gibi bisey benim yapistirma yapmis sadece göbek deligimde dikiş var birde kesi yerimin tam ortasinda tek dikiş var o kadar. Kesi yeri hızlı iyilesti. Göbek deligimde hala acı hissediyorum az az. Göbek deligimden az az akıntı geliyo kurumadı daha. Sol alt karindaki şişlik azaldı ama tam düz oturmadı o biraz kafama takiliyo öyle kalirmi diye korkuyorum. Doktorum düzelecegini söyledi ama yinede endise ediyorum biraz. Onun dışında iyiki olmuşum diyorum. Yani zor ameliyatti benimki zor gecti 3 hafta kendime gelemedim ama yinede deger diyorum.Çok iyi verimişsin nasıl peki durumun şimdi ?
Benide takip edermisin canimİki buçuk yıl oldu canım ne zaman başladığımı hatırlayamadım ama 6 Aydan erken olmadığı kesin bu arada uzun süredir olmadığım için fotolarım herkese kapalı düzenleyip açıcamseni takip edeyim ama
Ettim canımBenide takip edermisin canim
Csnim hic bi degisiklik yapmadim ordalar hep ama bilemiyorum ki sitede olabilirLina senin resimleri göremiyorum siredemi bir sorun var
Ayyy insallah dedigin gibidir beklicez artikGenelde bu dikiş ortasında açılma oluyor çok gergin yer enfeksiyon olmadan kuruttuysan çok iyi,çok geçmiş olsun sıkıntı yaşamadan süreci tamamlamak şans işi bende de ilk zamanlar dikiş çok üstte takıntısı vardı kafayı yemiştim sonra indi:) göbek deliğin de bekle zamanla istediğin gibi olmazsa ufak işlem o düzeltir sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?