Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Kizlar gercekten cok saolun iyi geldiniz bize insallah dediginiz gibi olur bizdede surec benide izlermisiniz eski fotolarinizi gormek isterim fitifit Jelesec

Hepsi geçiyor bu bir süreç sonuç oldu ki ilerde memnun etmedi doktorunuzla konuşur çözersiniz şimdiden o mu bumu değip üzmeyin kendinizi , zor tabi olunca hop manken olalım diyoruz da olmuyor ödem dikiş vs vs beklemek lazım , ben gibi yeme içmeyi seviyorsanız da al ver kiloyu durumu hep oluyor:))))
aldım izlemeye

Fitifit ve jelesec fotolariza baktim kızlar
Harika terimi bile az kalir yaninda inanamadim
Mükemmel olmuşsunuz kizlar
Benim kamyon ezmiş gibi şiş karnimda sizinkiler gibi olacakmi acaba

Canım sağol ben bir kaç estetik oldum ama buradan arkadaşlarım var reel de görüştüğümüz çok iyi bilirler karın germe den çok memnun kaldığımı, valla yazılarım var burada ben ilk başta doktorumla gerildim bile dikişler frenkeştayn dikiş izi çamaşırdan 4 parmak yukarda idi :)))) hepsi geçti bitti karın şeklini aldı olur hiç panic yapma

Böyle guzel seyleri duymak insani gercekten rahatlatiyo suanki halim sanki hic guzel bi sonuca varmiycakmis gibi geliyor insana fitifit fotolarini gordum gercekten harika bi vucudun var karin germen gayet basarili gercekten Jelesec seninkileri göremedim cnm acilmiyor sanirim alinmamis izlemeye

Simdi gördum resimlerini gercekten cok guzel bi sonuc olmus harika gorunuyosunuz kizlar darisi basimiza insallah

aldım canım izlemeye kusura bakma unutmuşum az forumu seni kabul edince görüyorsun sandım

Simdi gördum resimlerini gercekten cok guzel bi sonuc olmus harika gorunuyosunuz kizlar darisi basimiza insallah
Amin darısı başınıza buradan yeni karın germe olup iyileşince meme olan arkadaşlarım var başta aynı sizler gibiydik az sabır herşey güzel olur inşallah

Benim dikişler kilot içinde kaliyo göbek deligini ilk başa beyenmemistim yamuk yumuktu şimdi iyi beyeniyorum sadece ödemler sıkıntı. Cocuklarla yatip dinlenemiyorum öyle olunca ödemden karnim taş gibi oluyo acıyo. Birde bana cok lipo yapildi lipo cok oluncada çok şişti ilk 3 gün incecik belim dümdüzdü karnim cok güzeldi ama sonradan şişti. Elbette geçecek ödemlerde sabredicez artik. Birde böyle bazı yerlerde ödem az bazi yerlerde daha fazla dalgalı gibi yamuk duruyo ama insalah o da gececek

Jelesec canim sen baska ne estetikleri.yaptirttin. ben gögüs diklestirme ve silikonda istiyorum ve kol gerdirmede düşünüyorum ama en erken seneye yaza olur iki cocukla kendimi tam toparlamadan yaptirmam. Kol belki yaptiririm gerekirse spora döndümmü toparlarsam gerek kalmazda göğüs istiyorum silikonlu göğüsleri beyeniyorum. Bazilari yok dogal degil filan desede ben seviyorum. Baskada simdilik bi estetiklik durum yok yaslanincada yüz gerdirme düsünebilirim

Canım senin dikleştirme lolipop mu? Alt kısmında kesi var mı? Bende silikon düşünüyorum ama sarkıklığı kurtarır mı bilmiyorum sadece protez kurtarsa keşke

Aynen canım bende ke
Aynen canım yahu keşke bende önce spor ve rejim yapsaydım gerçi hoş ne zamn olacağım belli değildi aniden oldu bidaha olamam parayı harcarız diye oldum bende ama ınss şu iyileşme süreci bitince hemen spora başlıyacağım şuan iki gündür yürüyüşe başladım.artik bikac ay yürüyüşle idare edeyim sonra spor eklerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…