Canim benim fiklestirme ve silikon dekoltede yag enjeksiyonu var daha dogal durmasi icin izler lolipop seklinde 5. Gun resmim var istersen bi bak ama korkma feci gözukuyolar:) benim kendi dokum vardi aslinda doktor buyuk bi protezle diklestirmeye gerek kalmaz istersen dedi 400 cc den bahsedince ben istemedim zaten var olan gögus dokusuyla 400 cc ffazla olcak diye dusundum oyuzden diklestirme ile beraber yaptirdim.eger cok buyuk gogusten hoslaniyosan diklestirme yapman gerekmez seninde gördugum kadariyla kendi dokun var. He bide gögusteki izler cok incecik oluyor canli bizzat gordum.1 senede neredeyse yok oluyor oyuzden izi pek kafaya takmadim. Birde sigara icmeyenler cok daha avantajli iz konusunda malesef ben sigara kullaniyorumCanım senin dikleştirme lolipop mu? Alt kısmında kesi var mı? Bende silikon düşünüyorum ama sarkıklığı kurtarır mı bilmiyorum sadece protez kurtarsa keşke
Canım sen kaç paraya oldun ameliyatınıAynen canım yahu keşke bende önce spor ve rejim yapsaydım gerçi hoş ne zamn olacağım belli değildi aniden oldu bidaha olamam parayı harcarız diye oldum bende ama ınss şu iyileşme süreci bitince hemen spora başlıyacağım şuan iki gündür yürüyüşe başladım.artik bikac ay yürüyüşle idare edeyim sonra spor eklerim.
Agrilar hafifliyir hafiflemesine de manken gibiyiz soylemek icin sanirim cok erken dahaArkadaşlarr nasılsınız nasıl oldunuz bakalım ağrılar hafifledimi biraz off lütfen geçti ve manken gibiyiz cevabı gelsin :)gün yaklaştıkça heyecanda fena artıyor yada endişemi desem bilemedim:)
Lina beni takibe alırmısın canım göremiyorum fotolarını veKizlar 15. Gun fotolari ekledim isteyen bakabilir
Canim seninde vajina alt karınla beraber şişlik var dimi yanlış görmedimse eger. Benimde öyle. Bugün kontrolum var bakalim ne diycek doktor. Azaldı ama yinede geçmedi düzleşmediKizlar 15. Gun fotolari ekledim isteyen bakabilir
Canım iyiyiz ama anornArkadaşlarr nasılsınız nasıl oldunuz bakalım ağrılar hafifledimi biraz off lütfen geçti ve manken gibiyiz cevabı gelsin :)gün yaklaştıkça heyecanda fena artıyor yada endişemi desem bilemedim:)
Ağrı çok yok ama henüz manken gibi olmak için zamn gerekli olamadim daha kırmana gerek yok çok ağrı olmuyor ama korse ve sırt üstü yatmak gerçi ben yan yattım hep ama yinede sırtım boynum çok ağrısı.bir gerginlik oluyor hep ama ağrı olmuyor.rahat ol korkacak bişey yokArkadaşlarr nasılsınız nasıl oldunuz bakalım ağrılar hafifledimi biraz off lütfen geçti ve manken gibiyiz cevabı gelsin :)gün yaklaştıkça heyecanda fena artıyor yada endişemi desem bilemedim:)
Aaaa e ven seni izliyodum nasi cikmisimki izlemeden heralde yalnislikla bastim cnm kusura bakma izliyorum simdiLina beni takibe alırmısın canım göremiyorum fotolarını ve
Evet canim aynen öyle orasi acayip sis doktor en son orasi incek dediCanim seninde vajina alt karınla beraber şişlik var dimi yanlış görmedimse eger. Benimde öyle. Bugün kontrolum var bakalim ne diycek doktor. Azaldı ama yinede geçmedi düzleşmedi
En son orası inecek :))Evet canim aynen öyle orasi acayip sis doktor en son orasi incek dedi
:) :)En son orası inecek :))
Tm canım önemli degil oluyor bazen yanlisliklarAaaa e ven seni izliyodum nasi cikmisimki izlemeden heralde yalnislikla bastim cnm kusura bakma izliyorum simdi
Spora derken canım normal sporami başlayabilirsin dedi yani karin kasları içi henüz erken degilmi ağırlık vsSelam arkadaşlar ben kontrole gittim göbek deliğimin dikişlerini aldı. Zaten kesi yerim yapıştırmaydı başka dikişim kalmadı. Spora başlayabilirsin artik dikişin filan yok dedi. Alt karnımda sol tarafta şişlik var diğer tarafa göre daha şiş demistimya size. Şırıngayla cekti ve serum dedikleri sıvı birikimi olmuş epey çıktı. Doktor çekince hemen indi. Tüm sıvı sağ tarafta birikmiş solda bişey yoktu. Bayağı rahatladım taş gibiydi rahatsiz ediyodu yumuşadı diger tarafla aynı düz oldu. Beni asıl rahatsız eden o sıvı birikimiydi inanilmaz rahatladım. Eğilip kalkmak bile kolaylaştı. Hafifledim. Tekrar birikmez umarım. Doktor sürekli iğne batirip çıkariyo heryere epey acıyo
Eliptik kullanabilirmiyim dedim tamam dedi. Ağirlık 2 ser kiloluk dumbellerle bacak kol gögüs calisabilirmisim. Sadece korseye devam spora başla dedim zaten ameliyattan önce ne kadar süre spor yapamam diye sordugumda 3 hafta demisti. Benim 4.cü haftam ve spora baslayabilirsin dedi. Benim sadece göbek deligimde dikiş vardi alttaki dikişlerim yoktu yapıştırmaydı. Kesi yeri iyilesmis benim. Sigara içmediginden iyileşmiş dedi. Benim agri sandigimda aslinda o biriken sıvıymış. Sıvı gidince ne ağrım kaldı ne sızım. Dedigin gibi yeniden birikebilir. Birikirse yeniden çekerim dedi. Vaser lipoda iyilesme süresi 2 aymış öyle dedi. Dikişler alındıktan sonra spor yapmana bir mani yok dedi. Sporu diyetle beraber yaparsan karın 6 ay içinde mükemmel oturur dedi canım.Spora derken canım normal sporami başlayabilirsin dedi yani karin kasları içi henüz erken degilmi ağırlık vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?