Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Canım senin dikleştirme lolipop mu? Alt kısmında kesi var mı? Bende silikon düşünüyorum ama sarkıklığı kurtarır mı bilmiyorum sadece protez kurtarsa keşke
Canim benim fiklestirme ve silikon dekoltede yag enjeksiyonu var daha dogal durmasi icin izler lolipop seklinde 5. Gun resmim var istersen bi bak ama korkma feci gözukuyolar:) benim kendi dokum vardi aslinda doktor buyuk bi protezle diklestirmeye gerek kalmaz istersen dedi 400 cc den bahsedince ben istemedim zaten var olan gögus dokusuyla 400 cc ffazla olcak diye dusundum oyuzden diklestirme ile beraber yaptirdim.eger cok buyuk gogusten hoslaniyosan diklestirme yapman gerekmez seninde gördugum kadariyla kendi dokun var. He bide gögusteki izler cok incecik oluyor canli bizzat gordum.1 senede neredeyse yok oluyor oyuzden izi pek kafaya takmadim. Birde sigara icmeyenler cok daha avantajli iz konusunda malesef ben sigara kullaniyorum

Canım sen kaç paraya oldun ameliyatını

Arkadaşlarr nasılsınız nasıl oldunuz bakalım ağrılar hafifledimi biraz off lütfen geçti ve manken gibiyiz cevabı gelsin :)gün yaklaştıkça heyecanda fena artıyor yada endişemi desem bilemedim:)

Arkadaşlarr nasılsınız nasıl oldunuz bakalım ağrılar hafifledimi biraz off lütfen geçti ve manken gibiyiz cevabı gelsin :)gün yaklaştıkça heyecanda fena artıyor yada endişemi desem bilemedim:)
Agrilar hafifliyir hafiflemesine de manken gibiyiz soylemek icin sanirim cok erken daha korselerden bandajlardan zaten ne halde oldugumu göremiyom morluklar falan ama agriyi hic dusunme derim cnm ben kombine olmama ragmen 1 haftada cok iyi duruma geldim 3 gun agrili simdiyse kambur durmak ve sirt ustu yatmak ve korse can sikici sadece hiiiicte korkulacak bisey yokmus valla sorun cikmasin yeterki sonuc guzel olsun senin nezamandi amelyat lipoda varmi?

Yaw bu ameliyat bi banamı agrili acili acaba. Benim lipo yerlerim hala acıyo. Benim ağrı eşigimde yüksek ama neden ağrım var acaba. Kombin yaptiranlar bile benim kadar şikayet etmiyor.
Bugün 4 te doktor randevum var bakalım neler olacak

Arkadaşlar biseyi merak ettim. Burda bazi arkadaslar ameliyat sonrası revüzyon olmuslar düzelttirmişler karinlariniya doktor o revüzyon işlemi içinde ücret alıyormu bilgisi olan varmı

Canım iyiyiz ama anorn
Ağrı çok yok ama henüz manken gibi olmak için zamn gerekli olamadim daha kırmana gerek yok çok ağrı olmuyor ama korse ve sırt üstü yatmak gerçi ben yan yattım hep ama yinede sırtım boynum çok ağrısı.bir gerginlik oluyor hep ama ağrı olmuyor.rahat ol korkacak bişey yok

Canim seninde vajina alt karınla beraber şişlik var dimi yanlış görmedimse eger. Benimde öyle. Bugün kontrolum var bakalim ne diycek doktor. Azaldı ama yinede geçmedi düzleşmedi
Evet canim aynen öyle orasi acayip sis doktor en son orasi incek dedi

Ya kızlar evet benimde vajina çok sis acaba diyorum daha önce boylemiydi göbekten göremiyordum.yada olduktan sonramı böyle oldum ayırt edemiyorum ama şuan çok gözüme çarpıyor şişmi yağmu anlıyamadım.eski arkadaşlar sizdede böyle bişey oldumu.inermi acaba daha

Selam arkadaşlar ben kontrole gittim göbek deliğimin dikişlerini aldı. Zaten kesi yerim yapıştırmaydı başka dikişim kalmadı. Spora başlayabilirsin artik dikişin filan yok dedi. Alt karnımda sol tarafta şişlik var diğer tarafa göre daha şiş demistimya size. Şırıngayla cekti ve serum dedikleri sıvı birikimi olmuş epey çıktı. Doktor çekince hemen indi. Tüm sıvı sağ tarafta birikmiş solda bişey yoktu. Bayağı rahatladım taş gibiydi rahatsiz ediyodu yumuşadı diger tarafla aynı düz oldu. Beni asıl rahatsız eden o sıvı birikimiydi inanilmaz rahatladım. Eğilip kalkmak bile kolaylaştı. Hafifledim. Tekrar birikmez umarım. Doktor sürekli iğne batirip çıkariyo heryere epey acıyo

Spora derken canım normal sporami başlayabilirsin dedi yani karin kasları içi henüz erken degilmi ağırlık vs

Spora derken canım normal sporami başlayabilirsin dedi yani karin kasları içi henüz erken degilmi ağırlık vs
Eliptik kullanabilirmiyim dedim tamam dedi. Ağirlık 2 ser kiloluk dumbellerle bacak kol gögüs calisabilirmisim. Sadece korseye devam spora başla dedim zaten ameliyattan önce ne kadar süre spor yapamam diye sordugumda 3 hafta demisti. Benim 4.cü haftam ve spora baslayabilirsin dedi. Benim sadece göbek deligimde dikiş vardi alttaki dikişlerim yoktu yapıştırmaydı. Kesi yeri iyilesmis benim. Sigara içmediginden iyileşmiş dedi. Benim agri sandigimda aslinda o biriken sıvıymış. Sıvı gidince ne ağrım kaldı ne sızım. Dedigin gibi yeniden birikebilir. Birikirse yeniden çekerim dedi. Vaser lipoda iyilesme süresi 2 aymış öyle dedi. Dikişler alındıktan sonra spor yapmana bir mani yok dedi. Sporu diyetle beraber yaparsan karın 6 ay içinde mükemmel oturur dedi canım.

Ben dimdik durabiliyorum gerinebiliyorum kollarimi havaya kaldirabiliyorum tek sıkıntım karnımdaki ağrilardi ben lipodan saniyodum ama megersem o sıvı birikimindenmiş. Doktor çekince hiç agri sızı kalmadı rahatladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…