Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Birde benim karnimdan çektiği sıvı senin dediğin gibi sarı renkli değildi canım böyle yarı kanlıydı yani o dren yerlerinden gelen sıvıydı yani
Evet canım benimde bazen sarı bazen kanlıydı bendede biriktiginde ağrılarım oluyordu.bende bugün vajinam doktora sordum oda ödemdir masaj yap zeytinyağıyla dedi.sporda yapabilirsin dedi benimki bende başladım artık ınss daha iyi oluruz

Canim vajinadaki odemdir doktor yer çekiminden ordada sıvı birikebilir dedi. Şırıngayla baktı ama vajinada bişey çıkmadı. Karnimdada sol tarafta yine birikecek gibi duruyo canım. Senin hala birikiyormu aldırıyomusun hala. Benim 26 sına tekrar randevu verdi. Korkma o birikir birikir çekeriz çekeriz birgün biter korkulcak bisey degil dedi. İşte sadece iğne batirirken acıyo ama dayanilmayacak kadar degil hala uyuşuk oldugundan az hissediyorum. Herkeste böyle sıvı birikimi olmuyor senle bende oldu ama pekcok arkadasta olmadı. Neyseki sırıngayla cekiliyo yoksa yeni bir operasyon düzeltme filan bunlar cok korkutuyodu beni

Spor derken neyi kastetti doktorun? Umarım fitness falan değildir çünkü çok erken Yürüyüş yapabilirsin bol bol tempolu

Spor derken neyi kastetti doktorun? Umarım fitness falan değildir çünkü çok erken Yürüyüş yapabilirsin bol bol tempolu
Yok canım öyle ağırlık için henüz erken yani ben daha kendimi hazır hissetmiyorum.tempolu yürüyorum. Ayrıca sadece kol ve bacak yapacağım.yani ağır hareketler yine yapiyacagim

Yok canım bende artık sıvı birikiyor 3 hafta üst üste çektik ondan sonra bitti.suan sadece ödem var evet benim doktorda orda ödem birikmiştir dedi ve zeytin yağıyla masaj yap dedi

Ben eliptik sordum başla dedi. Hatta surekli yapki 6 ayda karın oturacak ne kadar spor diyet o kadar güzel oturmuş karın demektir dedi. Bende endiselendim netten baktimda ameliyattan 3 hafta sonra spor yapilabilir karın egzersizleri hariç diyor.

Yok canım bende artık sıvı birikiyor 3 hafta üst üste çektik ondan sonra bitti.suan sadece ödem var evet benim doktorda orda ödem birikmiştir dedi ve zeytin yağıyla masaj yap dedi
Sevindim canım. Demekki benimde çekile çekile geçecek. Zaten simdi bile iyiyim. Bi ara öyle kalacak sandim yağ kaldı lipo oraya az yapılmış sandım. Doktorada bu endişelerimi belirttim doktorda gözümün önünde ben ameliyat ettim gözümün önündeydi eger yağ olsa görürdüm yağ bırakmadığıma eminim ama ben dokuyla alakalı problem var diye endise ettim revüzyon gerekebilir sandım çünkü daha önce şırıngayla 7-8 kere çektigimde hiç sıvı gelmemişti ondan doku sorunu sandım ama sıvı birikmesiymiş çeke çeke hallederiz dedi. Çok şükür sorunun ne olduğu ortaya çıktı canım. Annemde kaçtı gitti birakti beni biliyosun 2 cocugum var şuan bile ufaklik kusma isalden hastanede acilde yatiyoruz. Tekrar revuzyon olacak bidaha hastanede yatacak durumum yoktu açıkçası. Bademciklerim alinacak 1 gün hastanede yatacağım ben şimdiden kara kara napicam cocuklarimi diye düşünüyorum. Babamizda fabrikada şef işi uzuyo bazen şuandada yok ben cocuklari hastaneye tek basima getirdim cocuk kusuyo kucagima alamiyorum doktorlar yardimci oldular sagolsunlar ameliyatliyum diye. Bsnde ufakligin yaninda yatiyorum sandalyeler rahatsiz oturamadim.

Senin ilk fotolarında karnin şiş degildi sonradan şişti ilk hali nasilsa öyle oturacak hic merak etme doktorum öyle dedi. Sıvıyı çekince pantolun düşmeye basladi belimden meger o sıvının şişligi pantolonu tutuyomuştu. Çok sıvı çıktı benden. Bakamadım bile ama doktor sürekli arka arkaya devamlı çekti epey uzun sürdü. Göbek deliğim sola kayıktı hemde epey kayıktı ilk bakışta bile farkedilecek kadar kayıktı. Sonradan ortalandı şimdi tam ortada iyi oldu. Potluklar sorunlar zamanla geçiyo canım seninde karnın dümdüz olacak şişlikler gidecek. Doktorum dediki nasil eliniz parmaginiz biyere sıkışınca şişiyor nasıl egri büğrü şiş oluyor. Vakumla yağ aldık vücut ilk önce olmasada sonradan şişer yamuk yumuk egri bügrü olur korkunç gözükür zamanla oturur spor diyetle mükemmel olur dedi. Ama bu ameliyat nasıl önemliyse o ameliyat kadar diyet ve sporda önemli ilk 6 ayda karın oturur ne kadar spor diyetle desteklerseniz o kadar güzel oturur son şeklini alır diyor.

Inş canım evet benim doktorda biraz diyet yap dedi eskiye göre çok yemiyorum zaten ama bayramdan sonra sıkı bir diyet düşünüyorum.cunku benim henüz 6 kg fazlam var bacaklar vs onları atmam lazim

Geçmiş olsun canım çocukların hasta olması daha zor.inss geçer kısa sürede.aslinda her şeyi sabir etmek lazım zamnla geçiyor ve düzeliyor demekki

Ohh harikaaa maşallah iyi olmana sevindim benimde eylül 12 bakalım lipo yok germe ve dikleştirme+implant deneyimlerinizden faydalanmak için takipteyim sizleri

İyi olmanıza sevindim maşallah herkeste farklı bir seyir var bakalım benim nasıl geçicek sizler o zamana kadar baya düzelmiş olursunuz diye umuyorum artık ağrısada sızlasada katlanıcaz naapalım :)

Ohh harikaaa maşallah iyi olmana sevindim benimde eylül 12 bakalım lipo yok germe ve dikleştirme+implant deneyimlerinizden faydalanmak için takipteyim sizleri
Hayirli olsun simdiden kararin hic dusunme sureci yap kurtul :) nerde hangi doktora olucaksin ha bide sende surecini paylasmayi unutma bizimle oncesi fotolarini cek ki sonrasi farki görebilesin :)

İyi olmanıza sevindim maşallah herkeste farklı bir seyir var bakalım benim nasıl geçicek sizler o zamana kadar baya düzelmiş olursunuz diye umuyorum artık ağrısada sızlasada katlanıcaz naapalım :)
Yok yok olunca goreceksin çok ağrı yok sadece sıkı ve gergin oluyor okadarda olucak yani.

Hayirli olsun simdiden kararin hic dusunme sureci yap kurtul :) nerde hangi doktora olucaksin ha bide sende surecini paylasmayi unutma bizimle oncesi fotolarini cek ki sonrasi farki görebilesin :)
Tamam paylaşırım tabiki benim vücut yapımda sizinkine çok benziyor bir arada olsun bitsin diye düşünüyorum İstanbuldayım Altan yücetaş doktorum

Bence kombin en iyi cozum tek amelyat tek iyilesme sureci
Yok yok olunca goreceksin çok ağrı yok sadece sıkı ve gergin oluyor okadarda olucak yani.
Yaa evet aslında sezaryandan kolay olduğunu söylüyorlar iki kez sezaryan oldum gayet rahattı süreç ama yıllar önce tabii bide o aşamada bebekle ilgileniyoruz bakıldığında emzirme yerine yatırma vs bunda sadece zamana ihtiyaç olacak ondada dinlenicez vee geçicek (yanii en azından böyle avutuyorum kendimi :) )

Sezeryan ommadim kiyaslama yapamiycam ama gerginlik ve korse bide surekli sirt ustu yatmak sadece bunlari dusun karin germe gercektende cok agrili deil , meme desen 3 gun cok baski sirtini kaldiramiyorsun kendin birinin arkadan itmesi lazim 1 haftada hersey yoluna giriyor gercekten ben hic boyle beklemiyirdum yazilanlari okyduktan sonra cok cokk acilara hazirladim kendimi amaaaa hicte oyle deilmis hareket kisitliligi sadece surec biraz uzun dikilme egilme boyle seyler iste kollari kaldirma vs. Aci namina cok da abartilcak bisey yokkkkk guven bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…