E et canim bende 3.cü dogumu sezaryan oldum onunla kiyaslarsan bende cok zordu sezaryan.ama ben sadece germe ve lipo oldum kendime geldiğimde yanıyordu açıyordu bir iğne yapıldı ondan sonra hiç bi ağrım olmadi kendim kalktım.egilemiyorsun dik yürüyemiyorsun hele küçük çocukta yoksa yay dinlen ve bol bol yürü çok çabuk iyilesirsin.sadece arkadaşların da dediği gibi acılı değil ama uzun süreli bir süreç yani.sadece kendini buna hazırla.Yaa evet aslında sezaryandan kolay olduğunu söylüyorlar iki kez sezaryan oldum gayet rahattı süreç ama yıllar önce tabii bide o aşamada bebekle ilgileniyoruz bakıldığında emzirme yerine yatırma vs bunda sadece zamana ihtiyaç olacak ondada dinlenicez vee geçicek (yanii en azından böyle avutuyorum kendimi :) )
Canim sen hala sıvı çektirmeye her hafta gidiyomusun doktoruna.E et canim bende 3.cü dogumu sezaryan oldum onunla kiyaslarsan bende cok zordu sezaryan.ama ben sadece germe ve lipo oldum kendime geldiğimde yanıyordu açıyordu bir iğne yapıldı ondan sonra hiç bi ağrım olmadi kendim kalktım.egilemiyorsun dik yürüyemiyorsun hele küçük çocukta yoksa yay dinlen ve bol bol yürü çok çabuk iyilesirsin.sadece arkadaşların da dediği gibi acılı değil ama uzun süreli bir süreç yani.sadece kendini buna hazırla.
Ben iyiyim cnm cok sukur tamamen dik yurursem dahada iyi olucam birde artik yan falan yatmak istiyorummmm :/ sirtim curudu artik sirt ustu yatmaktan ve bel agrisi fenaNasılsınız kızlar iyisinizdir inşalah. Eşim izinli hafta başına kadar öyle olunca cocuklarda evde durmak istemiyor dün gece geç geldik eliptik yapamadim. Ufaklik hala isal büyüğündede basladi sürekli mıy mıy mıy onlarla ugrasiyorum. Karnımın sol tarafında yine sıvı toplandi ama az eskisi kadar degil doktora söyledim 29 unda randevum var o zaman bakarız dedi.
Ben hep yan yattim canim sorun olmadi. Senin memişler nasil oldu güzelmi. Ayy ben çok sabirsizim bian önce silikon istiyorumda işte bu sene olmaz artik.Ben iyiyim cnm cok sukur tamamen dik yurursem dahada iyi olucam birde artik yan falan yatmak istiyorummmm :/ sirtim curudu artik sirt ustu yatmaktan ve bel agrisi fena
Eşim bike dün diyorki neremi yaptirsam silikonlari nasil taktirsam diye düsünüp duruyosun kafan hep orda diyo
Düzelirken kaşınıyo canım benimde geçen hafta çok kaşınıyodu bu hafta geçti kaşıntım. Seninde yakında geçer canim. Canim senin 3 cocugun vardi kac yasindalak küçüklermi. onlara kim bakıyo nasıl dinleniyosun canımbi kere baslayınca sanırım hep arkası gelıyo bu ısın ben yan yatamıyorum cnm memişlerden memişler super ödemler indi görüntu tam istedigim gibi agrı galan yok sadece sabahlsrı kalkarken sılıkonlar bıraz agrı yapıyo okadar dıkıslerım nası hıc bılmıyorum onları cok öerak edıyorum hala bantlı heryerım bıde aksam vaktı cok kasıntı tutuyo benı sızdede oylemı her yerım uyuz olmus gıbı kasınıyo
En kucugu 2 orta 5.bucuk buyuk 11 yasında cnm annem benimle beraber annem yardımcı oluyo sagolsun baska turlu bu ıse kalkısamazdım zatenDüzelirken kaşınıyo canım benimde geçen hafta çok kaşınıyodu bu hafta geçti kaşıntım. Seninde yakında geçer canim. Canim senin 3 cocugun vardi kac yasindalak küçüklermi. onlara kim bakıyo nasıl dinleniyosun canım
Benim annem 1 hafta zor durdu iyi senin annen bakıyo canim. Benimde ufak 2.5 buyük 7 yasinda. Yaramazlik yapiyorlar diye bagirip durdu cocuklara 1 haftada kavga ettik kaçtı gittiEn kucugu 2 orta 5.bucuk buyuk 11 yasında cnm annem benimle beraber annem yardımcı oluyo sagolsun baska turlu bu ıse kalkısamazdım zaten
Hayır canım 3 hafta gittim yani 3 defa oldu ondan sonra birikmediCanim sen hala sıvı çektirmeye her hafta gidiyomusun doktoruna.
Ooo harikaa içimi rahatlattın cidden bende yazılanları okudukça başlarda baya ümitsizliğe kapılmıştım açıkçası aynen 10 günü gözden çıkarttım dinlene dinlene iyileşicez artık sizlerin çocuklarda baya küçükmüş yaşları oda etken tabii benimkiler baya büyükler 15-17Sezeryan ommadim kiyaslama yapamiycam ama gerginlik ve korse bide surekli sirt ustu yatmak sadece bunlari dusun karin germe gercektende cok agrili deil , meme desen 3 gun cok baski sirtini kaldiramiyorsun kendin birinin arkadan itmesi lazim 1 haftada hersey yoluna giriyor gercekten ben hic boyle beklemiyirdum yazilanlari okyduktan sonra cok cokk acilara hazirladim kendimi amaaaa hicte oyle deilmis hareket kisitliligi sadece surec biraz uzun dikilme egilme boyle seyler iste kollari kaldirma vs. Aci namina cok da abartilcak bisey yokkkkk guven bana
Geçmiş olsun en kısa sürede toparlarsınız umarım sanırım en iyi çözüm bol bol dinlenmek olacakBen de salı günü karın germe ve burun deviasyon ameliyatları oldum, bugün 4. günüm, iki ameliyat birden çok zormuş, sürekli ağızdan nefes alınca boğazım gıcık oluyor, öksürük gelince tabi ölüyorum, ama gün geçtikçe daha iyiye gidiyo, burun tamponu alınınca rahatlarım herhalde ama drenler de çok can sıkıcı.
Güveniyorumm tabikii deneyimleriniz benim için çok önemli ameliyattan sonra bende sürecimi paylaşırım sizlerle elim kolum kalkar hale geldiğinde :)Sezeryan ommadim kiyaslama yapamiycam ama gerginlik ve korse bide surekli sirt ustu yatmak sadece bunlari dusun karin germe gercektende cok agrili deil , meme desen 3 gun cok baski sirtini kaldiramiyorsun kendin birinin arkadan itmesi lazim 1 haftada hersey yoluna giriyor gercekten ben hic boyle beklemiyirdum yazilanlari okyduktan sonra cok cokk acilara hazirladim kendimi amaaaa hicte oyle deilmis hareket kisitliligi sadece surec biraz uzun dikilme egilme boyle seyler iste kollari kaldirma vs. Aci namina cok da abartilcak bisey yokkkkk guven bana
Gecmiş olsun canım drenler çıkınca çok rahatlarsınBen de salı günü karın germe ve burun deviasyon ameliyatları oldum, bugün 4. günüm, iki ameliyat birden çok zormuş, sürekli ağızdan nefes alınca boğazım gıcık oluyor, öksürük gelince tabi ölüyorum, ama gün geçtikçe daha iyiye gidiyo, burun tamponu alınınca rahatlarım herhalde ama drenler de çok can sıkıcı.
Canim pekcok arkadasin kolay oldu operasyonu. Sadece şişlik odem cok oluyo mesela guzellesmek icin ameliyat oluyoruz sonrasinda ilk zamanlar yamuk yumuk araba ezmiş gibi mosmor karinla karşılasınca korkuyo insan. Birde ameliyat sonrasi zor olup olaması alınan yağ oraninana bagli 1-2 litre yağ aldirmak cok zor degilde sanirim 5 litre üzerisi zor vücut şoka giriyo. Yağ hücrelerini aldirmakta zor ama bana sorarsan tavsiyem egerki genetik olarak kilo aldiginda göbegine karnına alan yapın var ise muhakkakki karnindaki yağ hücrelerini aldir boylece bidaha karnina kilo almazsın ama mesela kilo aldiginda orantili aliyosan veya popoya filan aliyosan sadece karnin dogumdan filan deformasyona ugradi ise aldirmana gerek yoktur. Ama tipi vucudun varsa karnindaki yağ hücrelerini aldirt çünkü tekrar karnina kilo alirsin ilerisi için aldirt.Güveniyorumm tabikii deneyimleriniz benim için çok önemli ameliyattan sonra bende sürecimi paylaşırım sizlerle elim kolum kalkar hale geldiğinde :)
Geçmiş olsun dren ler çıkınca rahatlarsınız.ama burun oldukça zor bir ameliyat kolay değilBen de salı günü karın germe ve burun deviasyon ameliyatları oldum, bugün 4. günüm, iki ameliyat birden çok zormuş, sürekli ağızdan nefes alınca boğazım gıcık oluyor, öksürük gelince tabi ölüyorum, ama gün geçtikçe daha iyiye gidiyo, burun tamponu alınınca rahatlarım herhalde ama drenler de çok can sıkıcı.
Canım ben ilk günden bu yana hep sağa yattım sırt üstü yatamadım sende artık yan yatabilirsin.gerci sen göğüsten dolayı yaramamışsındır.yoksa yayılıyor yaniBen iyiyim cnm cok sukur tamamen dik yurursem dahada iyi olucam birde artik yan falan yatmak istiyorummmm :/ sirtim curudu artik sirt ustu yatmaktan ve bel agrisi fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?